Sign in with Twitter

Username:

dip @figabut plat AB

2,499 Following   13,502 Followers   46,062 Tweets

Joined Twitter 4/8/20


Ping! Mutualan yuk. Bebas mau rt ato like juga. Jangan lupa follback yaa -m22! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’“
Retweeted by dip @jeje_meee Ada banyak org @miralosong WKWKWKWK @anythingchuwant Alhamdulilah @ayesha040831 Asik @dilaaaaaaa__ UwaduPing! mutualan yukk, tp yg sk jbjb yh! rt aja. โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’œ
Retweeted by dip @ptraprl__ Itu namanya gatel ga siItโ€™s attractive when you get the same effort you give, effort is attractive.
Retweeted by dipRome by night ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡น https://t.co/IbYJiPcuYc
Retweeted by dipcan I open to you ๐Ÿ˜‹๐Ÿฅบ๐Ÿ–ค๐Ÿ’ฆ https://t.co/f7I6Qsyobb
Retweeted by dipSometimes you have to be stronger than you feel.
Retweeted by dipHumble dan fast respon bukan berarti suka.
Retweeted by dip
9/28
2021
Healthier funds $$$ , Healthier body , Healthier skin , Healthier mindset >>>
Retweeted by dipI be checking my phone like someone care about me lol
Retweeted by dipLess than 1m, Retweet and Drop your handles, let's follow you now โค๏ธ๐Ÿ’™
Retweeted by dipFor shout out, you must be following me. Retweet now. โค๏ธ๐Ÿ’
Retweeted by dipPing! yang lewat, mutualan yhuk, jfb, Retweet ajj ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’Ÿ๐Ÿ’–
Retweeted by dipPing! mutualan dah yok, rt aja ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’—
Retweeted by dipSMALL ACCOUNTS Drop your Twitter username let's follow you asap ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’š
Retweeted by dipPing! mutualan yukk. yang ga masalah aku suka jbjb,rep or retweet aja yaa! ๐Ÿ’™โค
Retweeted by dipPing! mutualan rt aja kuyyy gas sampe limit ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
Retweeted by dipPing! ayo mutualan sampe limit, auto follback ya -m20 ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™โค
Retweeted by dipPing! aku nyari mutual baru, mutual lama pada ilang soalnya, rt aja ya ๐Ÿ’•๐Ÿ’“
Retweeted by dipPing! Yg auto follback rt siss kita mutualan โค๏ธโค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’›
Retweeted by dipRetweet and Drop your handles let's follow you now: ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’
Retweeted by dipPing! mutualan yukk. yang ga masalah aku suka jbjb,rep or retweet aja yaa! ๐Ÿ’™๐Ÿ’Ÿ
Retweeted by dipPing! yg gabut yok mutualan rt/rep aja ya aku cewe. โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’™
Retweeted by dipPing! Mutualan yuk. Bebas mau rt ato like juga. Jangan lupa follback yaa -m22! ๐Ÿ’•๐Ÿ’“
Retweeted by dipPing! yg masih melek mutualan kuy, retweet aja. -f18 ๐Ÿ’•
Retweeted by dipPing! Mutualan yuk. Bebas mau rt ato like juga. Jangan lupa follback yaa -m22! ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’“
Retweeted by dip
9/27
2021
Small Accounts Matter, drop your handles let's follow you now. โค๏ธโค๏ธ๐Ÿ’š
Retweeted by dip @kyanshxt @maulidyhps Kaga brayGausah sok gabut, tugas lu masi banyak.
Retweeted by dip @lrxnsxhlv Gud @sukangemilbgt Fb mnies @sstrongerrr Fafa sa fb ga @akusukacoklat_0 Nice beby @urgeminibooy Ha @kyanshxt Yoi @teaayv_ Kan @theclownn_ Siap ka @callmeoty Kan @Nanangferdiy Yakan @corntoul Siap @handphoneretak Tulah @Anakddesa_ @JIHANNN__ Hah @putcatdoang Siap put @TTSLongtong Yoi @weehpil Kan @LcferJr Kan @BUKAN_taherr Iya da @ibunegaraaa Siap @Relyourbae2 Yakan @Ayy_only Yoi @sabilaarrh Langsung nikah aja kack @reyhansagevti_ YoiI hate myself for being soft-hearted.
Retweeted by dipHumble dan fast respon bukan berarti suka. @prynt___ Wadu @TTSLongtong Yoi @dr_zakirhrzntal WKWKWKWK @Ayy_only Yoi @rokoknyamild IyaNgomongnya si ditinggalin, Eh malah berakhir dimaafin
Retweeted by dip @icannn___ Aamiin @urgeminibooy Yoi @peakyblinderss_ IyaYa Allah pengen ngebucin tapi maunya happy ending
Retweeted by dip @ohmydew_ Hdeh @itsaboutclownme Adh @astrohoodss hooh @widyasaput oh ternyata gitu @k0pi_pahitku nah iya @jevanadi kasihpaham @edyumine yups @reyhansagevti_ nah bener @Nanangferdiy sama kok @manistapiboong indah @tweetislamii masyaallah @vyowiz nanti putus balik lagi @almhndra__ ahaha๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @cumanmasalalu mangats @varelridhoo gatau @alifhiafitriii nah @darxworld_ huft @imdepan ihirrr @Far_Rida_ bener @wdwdyi hooh @protektiff sabarr @sstrongerrr yeahI'm not lazy, I just really enjoy doing nothing.
Retweeted by dip @iwannabeurfavv nahh @Yulianzara me ne ke te hek @pepatahhijrah semoga ya @inisemestakita semoga @dedegemeshhhh haduw @ayanggwiwid samaan @ybas25 iya dong yang penting gak bentuk kambing @syifaarhmh gamon
9/26
2021

0