Sign in with Twitter

Username:

โš–๏ธ

1,142 Following   1,232 Followers   3,227 Tweets

Joined Twitter 8/20/20


cepet dong ahtapi gmn bisa tidur tenang dgn bayang2 tugas :)ngantuk tolongmenangisss https://t.co/U41xSZKbIiโ€œYou look tiredโ€ thank you, I am.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šAda yang berduka dengan nulis di sosmed, ada yang dengan diam saja ga mau diganggu, ada yang dengan cari orang lainโ€ฆ https://t.co/v8NZpaI32z
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šbeing a sleepy person with a busy life is so hard
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐škenapa gue emosian ya
8/4
2021
plis gmn mau ngapalin orang gua kalo nari kaya kanebo keringTUGASNYA GAADA OTAK BANGKEalasan mengerjakan tugas dengan cepat : agar menjadi pintar โŒ agar cepat bisa bermalas-malasan โœ…
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šTandanya dia panitia bansos https://t.co/EbiA0592UW
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šImagine having someone that actually gets excited to talk to you.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šzoom nya lama bgt anjim
8/3
2021
as I grew older, I learned that the key to surviving the day isn't positivity, it's acceptance. accepting that notโ€ฆ https://t.co/YtJqvLBpKJ
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šTbh i have more conversation in my head than in real life.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š @bertanyarl โœ”najis lue https://t.co/G4fO3I8A72ngakak: ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ seneng: ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ bahagia: ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ gemes: ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ sedih: ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ what's wrong ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šbtul https://t.co/9mpgFaqjpdi pray that august will be full of good news & blessings.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šfeeling gue tahun depan https://t.co/rQmFvW8lWstugas teroooos sampe tipes.
8/2
2021
Ya Allah, make August month full of good news, blessing, and happiness
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šjujur takut bgt sm ekspektasi orang2 yg terlalu tinggi, im not that smart, ranking cm hoki, jadi pls stop expecting more
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šaku yang basicnya cuek makasain buat basa basi, capek juga ternyata ya
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šI suddenly forget. https://t.co/fki1U7XKlL
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šketemu murid di sekolah โŽ ketemu murid di akun fangirl โœ… https://t.co/kzpVUUKQOI
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šawal petaka semua ini https://t.co/5jLrMWJngm
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šknetz ngetweet nanyain org ina main bultang dr kecil. mereka gatau aja jaman bocil kaya yg wajib bgt punya raket trโ€ฆ https://t.co/gzcM7CeJRR
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐štrust me, no communication doesn't mean I forget you.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šwajarlah nder, yg gawajar tuh 18 tahun cium duda https://t.co/AJUVqfqXaA
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šTrauma diselingkuhin tuh dampaknya ga sesepele yg dibayangin.. anxious, questioning ur worth berkali-kali, insecuriโ€ฆ https://t.co/X4sqNFAjFp
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š
7/31
2021
me practising to be a sheep so they could export me to new zealand https://t.co/itWkO4TZVj
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šOrang-orang cita-citanya bisa cepet terkabul gitu ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™Œ Tanyarl https://t.co/kJldOuILL0
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šemang manusia gaada yang bisa dipercaya
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐štanyarl betul apa betul๐Ÿค cr tiktok https://t.co/vzOB9GksqK
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šKalo gak bisa jadi orang baik gw saranin diem. Apalagi ke orang yang psikis nya gak sekuat itu. Enak banget bisa ngโ€ฆ https://t.co/DCyIz6d8Jb
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐škalo kamu nunggu aku ngechat duluan, kita ga akan chattingan
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šlagian disebar2 ke cf biar apasih zar https://t.co/no0aWC7kvei wanna cry on ur shoulder and tell u how much i'm trying
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šYa Allah, sibukkanlah aku dengan kebaikan hingga aku lupa akan kesedihan dan jauhkan aku dari rasa malas hingga akuโ€ฆ https://t.co/k4111KK4gt
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šwtf....... https://t.co/n8jrjyGjOTi be checking my phone like someone care about me lol
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š
7/30
2021
apa pun perintahnya, balasannya adalah https://t.co/hJwKhCDzlV
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šPunya temen yang bener-bener peduli is privilege
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šif i leave you alone please leave me alone back.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šJangan over proud, semua bisa mengecewakan pada waktunya
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šDi negeri ini, orang berpengalaman akan kalah dengan orang dalam. Lulusan terbaik akan kalah dengan koneksi yang baโ€ฆ https://t.co/qDFVKR3O56
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐špls ketawa bgttt ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ โ€œโ€” A Thread โ€”โ€œ
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šdo you ever miss your own energy? like damn what happened to me
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š
7/29
2021
sehat2 kiโ€™ selalu, pak. amiiin semoga pandemi segera selesai https://t.co/3TWB6zw8nI
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐ši miss 2015. https://t.co/QKSJ0V9XoSBad News Juliari kang maling dana bansos di tengah pandemi harusnya bisa dituntut seumur hidup, jadi 11 tahun. Jokโ€ฆ https://t.co/6H88wUHNp5
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šBaik boleh tapi jangan terlalu baik, karna ga semua orang tau caranya berterima kasih.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šdear anxiety, let's break up.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šWhen I'm sad and i don't tell anyone https://t.co/0TsuOA3bl6
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šKalau mau upload KTP ditandain dulu biar bisa dilacak kalo besok jadi korban kebocoran data. Bagaimana caranya?โ€ฆ https://t.co/WDnyiwisB6
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šwkwkwk plis https://t.co/FUIwas9BOpngeliat ini jadi lebih banyak bersyukur sama keadaan https://t.co/gJ8iSghUtlwoyyy wkwkwk https://t.co/9zf1D71oiOโ€œare you okay?โ€ nooo I open and close the same 3 apps everyday.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐štiba-tiba sedih, tiba-tiba seneng, takut kalo tiba-tiba gila.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š
7/28
2021
sejauh ini 2021 berisi pandemi, kehilangan diri sendiri, dihancurkan ekspetasi, sakit dan patah hati, insecurity, anxiety, depresi.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šMain hp tapi ga bales chat adalah self healing ku
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šgirls be like โ€œi don't careโ€ then start crying
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šngakak https://t.co/2f4P5Yr2zBhttps://t.co/birVNzCY4E
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šI go on twitter, I talk to myself, then I leave
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šHukuman dine in lebih dari 20 menit https://t.co/UdLDlH7DFc
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐špadahal ngerti artinya aja engga https://t.co/QCeRCI4yt4Tanyarl orang indo kalo mati lampu : cek spanen : โŒ cek rumah tetangga : โœ…
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐štake me back to the days without any worries
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šitu manusia apa setan sih anjir https://t.co/ze5MubU7RfSelf healing terbaik adalah menangis
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šaduh gue belum siap bulan agustusDEGDEGAN ANJIRSaking nyeselnya kadang suka ngomong "goblok banget sih lu jadi orang" ke diri sendiri
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šSebagai abang cuma bisa bantu gini, semangat terus cari rejekinya! ๐Ÿ‘Š๐Ÿป https://t.co/SOJkrlnB91
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šseganteng apapun lo kalo masih nendang kucing pas lagi makan dipinggir jalan, huge turn off.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šreminder: https://t.co/SsIH7uInXi
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šI just remove myself from anyone who hurts me, drains me and brings me more stress. If you ever see me not talkingโ€ฆ https://t.co/PYBj1x69Md
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šhttps://t.co/bBu3mwR1ZI
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šSelf healing terbaik adalah diam, menghilang, berdamai dengan diri sendiri, makan makanan enak kemudian tidur.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š
7/27
2021
D.O. ๋””์˜ค 'Rose' MV https://t.co/ri0BuxF0bG #๋””์˜คย #DO(D.O.)ย #๊ณต๊ฐ #์—‘์†Œย #EXOย #weareoneEXO https://t.co/yzm6EC4KzW
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šDonโ€™t expect too much, manusia gampang berubah.
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐špagi2 gini ga afdol kalo blm mulesDear Allah, if today a lost my hope, please remind me that your plan are better than my dream
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šyang kenal di blokir yang gak kenal di follow "twitter"
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šWhen i send "???????????????????" this is what i mean: https://t.co/X1wEQq3xV1
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š๐Ÿคฃ https://t.co/vGpEWhLnwz
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šhttps://t.co/uKZB8aSEuB
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šiโ€™m very insecure. i always think someoneโ€™s not sure about dating me. iโ€™m always thinking somebody lying to me. andโ€ฆ https://t.co/1eftMcylWq
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐š
7/26
2021
PPKM level 76 masyarakat wajib ngrogo sukmo mengeluarkan rohnya saja jika ingin pergi ke luar rumah
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šorang kalo gasuka sama gue tuh mereka mikirnya gue peduli ya? wkwkwk engga:(
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šLiterally make "ya Allah" as custom respond to everything https://t.co/OHrjnpel4i
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šngeluh kesepian, padahal aku yang ngejauh dari orang orang
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šhttps://t.co/eQAP1THiBM
Retweeted by ๐š๐ง๐ฒ๐š๐šAAA DIFOLLBACK MAKASI BES @collegemenfess
7/25
2021

0