Sign in with Twitter

Username:

609 Following   588 Followers   756 Tweets

Joined Twitter 12/14/18


@txtdarimabok murni
10/25
2021
@itsulun @Sundafess_ liat list nya kak
10/24
2021
@si_akuaja muhun ieu ge nuju di jagaan teh
10/17
2021
@si_akuaja wios abi mah nu di kacamata ge
10/16
2021
@zeeibyyxx @bdngfess asin kere teu asin ahh @kayliliput mana nih link ig nyaaaπŸ˜‚
10/15
2021
@kayliliput ihhh jangan dipaksa, harus tulus jangan dengan keterpaksaan @kayliliput ehhh emang buka KUA nya? @kayliliput ga tau bumi nya, tau nya juga depan GOR πŸ˜€ @kayliliput ohh hayu atuh kita kesana @dosolllswag PDIP ieu a @kayliliput ohh KUA lagi buka loker ya?? @ArthyKardashian yee beneran adik
10/14
2021
@cilokkopma aku nya kerja gak mabar. gimana dong? @cilokkopma bisa jadi πŸ˜‚πŸ˜‚ @cilokkopma boleh @cilokkopma gaskan atuuu.
10/13
2021
@araaraaraarar @_silentmary apa teh? manggil?πŸ˜€ @araaraaraarar @bdngfess nepi disada euu teu teh? @kangcibay https://t.co/Qj4AVUJHaL @cilokkopma inget atuuuu @cilokkopma biasanya juga nasi padang
10/12
2021
@araaraaraarar pantesan asa ada yang hilang πŸ˜€ @araaraaraarar kemana aja tehhh? @si_akuaja @bdngfess nya kitu we teh @kayliliput nuju gabut panginten @si_akuaja @bdngfess ohhh jadi kitu??πŸ˜€ @si_akuaja @bdngfess duhh abi pisan πŸ˜‚πŸ˜‚
10/11
2021
@cilokkopma kota sama kabupatΓ©n @cilokkopma sangat bolehh @cilokkopma @bdngfess okee ditunggu yaaa @bdngfess abi mah ATM ku si mamah jadi di atur ku si mamah @stdsiliwangi ieu gelandang tipe mok to mok @trishalstr lebih tertarik ikutan dunia lain sih @trishalstr cocok ya ikutan master chef @trishalstr "ku ingin kembali mungkinkah mereka mau terima rinduku" @araaraaraarar @bdngfess boleh minta waktunya sebentar @araaraaraarar @bdngfess kaka orang nya baik ga
10/10
2021
@hanadulshittt keluarga berencana eta teh @hanadulshittt https://t.co/Onhw8GBMrb @hanadulshittt nuju nyoo cucunguk @dosolllswag emang a tapi eta moment na sihh a da barudak ayeuna mah teu ngarasakeun @dosolllswag muhun a atur atur we a da tos darewasa @Di4nHardian ku abi bade di sapuan heula atuh om @dosolllswag muhun a jadi ulah malam mingguan a, sikadep we a sila ipis @dosolllswag senior mah ulah malam mingguan a da sakalina malam mingguan uih na malam rebo @dosolllswag atos a tadi biasa we ngontrol a sebagai keamanan @dosolllswag henteu a ieu abi aya @_yourbbystar ieu ge cocok teh https://t.co/rTCD3IX7H6 @si_akuaja @Sundafess_ siap atuhh tehh @Sundafess_ @si_akuaja iseng we teh hehe
10/9
2021
@trishalstr naha bisa bahasa sunda??πŸ˜‚ @Sundafess_ mangga teh sok @trishalstr dimana kitu teh? @trishalstr kawa kawa teh rada meujeuh mah, amer mah giung jiga marjan @trishalstr wios nu mirah ge, supados teu nyareri awak @trishalstr nu saena ieu @cilokkopma kiambang raya.
10/8
2021
@kayliliput @sundastruggles ke jalan yang lebih baik teh hehe @akureress duka atuh teh sami abi ge bingung :'( @kayliliput @sundastruggles harus jalan beriringan teh supaya sampai tujuan @kayliliput @sundastruggles kudu kompak teh @kayliliput @sundastruggles naek bakiak nu di pake 17 agustusan atuh teh supaya muat banyak @kayliliput @sundastruggles abi mah naek sapatu roda :(( @sukaultraaa tebih nganterkeun na a @akureress aduh tos uih teh. ieu we atuh wios duaan :') @si_akuaja teu misal ge tiasa da teh hehehe @si_akuaja sama sama teh @si_akuaja bilih hoyong teh haha @si_akuaja daek kitu jadi nyai ronggeng?
10/7
2021
@hellupanda hati ayam teh? @hellupanda malemmm teh lalaaaaaaaaa
10/5
2021
@Sundafess_ https://t.co/6P5xCjYBID @gerlongboys ieu bukuna om https://t.co/4wbrnREJ76
10/3
2021
@dosolllswag abi aya a @koppisyusu @Sundafess_ gas dong @si_akuaja @Sundafess_ hayu teh bisi mau @si_akuaja @Sundafess_ ehhh beneran ketang tehh dm aja hahahaha @si_akuaja @Sundafess_ tapi dina google maps. @bertanyarl https://t.co/myqeChZNbt @effxction @Bandungfess ajaran geura a @txtdaribdg_ @thepanturas @Bandungfess ngeunaheun mah di tukangeun supir, jadi pas aya nu asup teh pan rada tungkul komo mun awewe mahπŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€ @4gungkristiadi kamana wae a? @Sundafess_ mau ga kukurilingan bandung bareng aku? @Earlylane02 @gerlongboys @hellupanda wios a ku abi di heden @hellupanda hayu atuh sekontak @gerlongboys @Earlylane02 @hellupanda moal di over ieu om? @hellupanda iyaa sok @dosolllswag buku atuh nya @dosolllswag @bukantskfa fetish ningali ucing cikle meren a @dosolllswag kengeng naon abi a @hellupanda ga sekontak sihh @hellupanda engga teh udah nyaman ahh @hellupanda kerja teh aku nya juga :( @hellupanda belum hihihi @hellupanda pagiiiii @imyourcrush9 rebahan lebih penting teh hehe @dosolllswag tapi jigana ieu fetish anyar deui kitu @dosolllswag si aa ieu di panggil dosol karena lain dosol da, dina google mah dosol teh si ezechiel tea
10/2
2021

0