Sign in with Twitter

Username:

4,084 Following   4,581 Followers   70,646 Tweets

Joined Twitter 1/3/20


hadirin sidang jumat yang always feel unworthy and unwanted
Retweeted by bintang @sbyfess ben lek dichat ibuku iso tak sui2no lek bales πŸ˜­πŸ™πŸ» @sbyfess sdh dik @sbyfess nang brantas @sbyfess lek adol awak saru nder @tanyarlfes ogakkk blas @bastiannnxhams @tyielovexx @tanyarlfes cah pule ki no izwkw berdiri sendiri lah https://t.co/PUbCbYy4jw
Retweeted by bintang @aesthrutic aamiiiinnn
1/27
2023
@sukaespiscok brp y @thericherr gatau dah lama @schfess selasa @tanyakanrl hp, dompet, charger, pb, botol @sbyfess marina, nivea @lilisstudy mw @nisanviani wduw @rapstraunout jd inget tahun lalu ub egk nge acc skulku buat study tour kesana kr masi kopit πŸ˜” @Gevannilaw gilak @convomf aku yo tau tp biyen @um_fess bakso sayur mburi um @bastiannnxhams @ssefnum minimal lek pacaran bedo kelamin iz @Talang_69 @aesthrutic @convomfs bunda >>>> @sbyfess 2019 @sbyfess y skrg @sbyfess keroso anjg @sbyfess pegadaianit’s only january and it’s exhausting already but ganbatte kudasai y’all
Retweeted by bintang @convomf agak laen @tyielovexx @ssefnum chatku karo cah ringinsari @tyielovexx @tanyakanrl cah joho yei love u dibales me and who
Retweeted by bintang @curlylajava @ssefnum ngoleksi og @aesthrutic nyapo olahragamu ki meng @ssefnum https://t.co/Oh1pBu5DXa @moonareas cie🀍 i hate myself because i'm ugly, i'm stupid, i'm useless, i'm a burden, and i have nothing to be proud of myself
Retweeted by bintang
1/26
2023
-rl Losing friends because they only hear from one side of story and i dont really wanna defend and prove myself to them is okay rightm?
Retweeted by bintang @tanyakanrl pramuka, tari, pmr @bastiannnxhams @aesthrutic @schfess ngono ye iz @bastiannnxhams @aesthrutic @leri_yoshikage @tyielovexx minimal i ra malah nyalahne kancane iz @tyielovexx @txtdrpemerintah heh aku pe nyervis motor mahmu nehOne of my favorite place of East Java, yes, Tulungagung! 2 tahun hidup di sana dan memang untuk pantai cakep2, butu… https://t.co/iSjhJigDen
Retweeted by bintang @schfess aman aza @bastiannnxhams @aesthrutic @leri_yoshikage @tyielovexx kandat cabang galuhan barang yo padahal effort e ra kiro2 tp panggah dilarani ae @asatanpaisi @aesthrutic @feelble3seed dmn tu freelance twt @leri_yoshikage @bastiannnxhams @aesthrutic @tyielovexx ringinsari nyakitin @bastiannnxhams @aesthrutic @leri_yoshikage @tyielovexx ora mung tales tok @KediriFess okeeehhh redi tok iki @aesthrutic @tyielovexx ANJG MOOD BGT BEL πŸ˜”πŸ˜” @sbyfess aku πŸ˜”ya allah tolong spoilerin semua masalah2 ini jalan kluarnya sebelah mana
Retweeted by bintang @tanyarlfes gak, soale raiku ra sepiro @convomfs SAMA @convomf 6, buat bersenang2 aza @convomf 6x @tanyakanrl ☝🏻☝🏻 @convomfs ortu gwe aj ga gwe kasi tau, apalagi lu nder @sbyfess emot watu @sbyfess kediri @convomf ustad tengok dia ustad @clarissinhere sinio @tanyakanrl big nooo @FOODFESS2 aku mesti mangan sg level 0 og πŸ˜” @butterflysin_ @convomfs mauuu @um_fess muosokkk @convomfs buruk kabeh njir, gaenek baik e @bastiannnxhams @tyielovexx @aesthrutic @leri_yoshikage ben keren @coocacolaaa @aesthrutic @leri_yoshikage @bastiannnxhams @tyielovexx bene @aesthrutic @leri_yoshikage @bastiannnxhams @tyielovexx ayo gelot @moonareas πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»p info @aesthrutic @leri_yoshikage @bastiannnxhams @tyielovexx https://t.co/lrN4QxkOiw @convomf khalisa @curlylajava mangatzzz @leri_yoshikage @tanyakanrl okehh lerrr @tanyakanrl r, gaeruh anjir nyp yh gwe ngecrush dee πŸ˜” @tanyakanrl g
1/25
2023
@urcreamyylatte waduh @Askrlfess anjg kau merebut tahta bungsuku @sbyfess ga @sbyfess onok nder pas rabi biyen saking dowone jenenge ibuku lhakok calonne kesrimpet nyebut jenenge 😭 @leri_yoshikage @aesthrutic @convomfs menowo dadi kang parkir gacoan mayan og ler sedino @tanyarlfes kf94-rl when he said, "sama aku terus ya." but he left first.
Retweeted by bintang @leri_yoshikage @convomfs wayahe tomponen ae ler @KediriFess beli sempol 10k + teh pucuk 3k trus dimam nde taman sekartaji ril me time nderNgalah mulu, mendem mulu, sesekali ngamuk lah cuy biar gak diperlakukan seenaknya.
Retweeted by bintang☁️ i'm sorry for still missing you until today.
Retweeted by bintangdo u really love playing twitter or u just cant actually socialize with humans irl
Retweeted by bintang @sbyfess gadogado @convomfs its okaaay nder! peluk online buat senderrr! ❀️❀️ @sbyfess kene nder sewonen hp ku ben ak oleh cuan @sbyfess wkwk @ssefnum he fell first n she fell hardercukup people aja yang come and go, uang jangan πŸ˜”
Retweeted by bintangfak keinginan mati muda, kasian ortu w dah bayar kuliah mahal2 malah bocahnya mati
Retweeted by bintang @tanyakanrl sama @convomf lagu kebangsaan wong2an galo @convomfs tempe
1/24
2023

0