Sign in with Twitter

Username:

20y.o with 13y.o soul ¦¦ childish ¦¦ playful ¦¦ fat

808 Following   832 Followers   10,774 Tweets

Joined Twitter 6/1/18


@manughly gaboleh patah semangatapa tiba2 menhilanh dari orangyhua ajaj yathis girl's life is sofucked up, she started to drikkn agajn tjinkng its gonna cope her lpronlem @kostanalter wanna tryyyy @Super_Mamannn kurang tau sih, belum pernah soalnya🙏😌bro https://t.co/YRQKcBd52Gparah banget ini panasnya sampe mandi lagi, padahal baru aja kelar mandi tadi :")bener bgt njir https://t.co/Mg2rfdZe8NyaAllah panas gini aja udah ga tahan, gimana lagi api neraka :")anyone's free? let's talk on dm @bbbbforb 🙈🙈🙈tHis is A VEry Serious tEXt WITH no hidden MEaning💜"what does your mouth do shawty?" "you must know what is that.... talk shit💜" @necklesshead otw bogor @Nextar_Nanas kamu mau aku mati kh?i need alcohol rn @FWBESS leggooopanas banget indonesia raya merdekamy mom💚 https://t.co/RUumHTQ9e0cape banget sekali balik ke kampus langsung dihajar kepanitiaan :") @artofmybody 2in :") @noturbbyci unreal bangetjiwa-jiwa wibu anak kampus langsung ke summon habis diputarin ost animemalaikat😍 https://t.co/HSofaiAkH7so pweettyyy babyyy https://t.co/jXFWP32bN5 @necklesshead @FWBESS im not asking u to love me, i said i love you @necklesshead @FWBESS love you @FWBESS leggo @necklesshead @FWBESS u said im cute n sexy💔 @necklesshead @FWBESS kek udh prnh ketemu aja @FWBESS aku gemini baik kok kaa @FWBESS leggoo @jurusmutakhir i knew theres something abt u, a gemini bestie 👀mimpi ngebuat 1 jawa tengah kebanjiran karna ga sengaja buka penutup sumur telarang, gws deh bunga mimpi :")periodt. https://t.co/I10lGlttStwkwkwk gemas banget https://t.co/oBC32DuqP2
5/15
2022
@biasanyalucu @FWBESS gapapaa😌 @necklesshead https://t.co/otg0HAlMJY @awanbiasaaja mantepppp @awanbiasaaja ati atii klitihhhh @xmtthmkm @FWBESS donee yaa!✨ @Williammacbet17 @kostanalter mind to be a moots?👀 @necklesshead i might die soon @calvfordaddysgr @FWBESS let's be moots!✨ @aisengaja @FWBESS let's be moots!✨ @denialkento @FWBESS let's be moots!✨ @lupacaranyepik @FWBESS let's be moots!✨ @fxxxacc @FWBESS let's be moots!✨ @naughtiusmusk @FWBESS let's be moots!✨ @madlebowski @FWBESS let's be moots!✨ @TormentedAndDie @FWBESS let's be moots!✨ @joeynew77 @FWBESS let's be moots!✨ @xmtthmkm @FWBESS let's be moots!✨ @specialone421 @FWBESS let's be moots!✨ @yournxghtmaree @FWBESS let's be moots!✨ @blueeisshh @FWBESS let's be moots!✨ @_leftbroken @FWBESS let's be moots!✨ @Horcruxdaidem @FWBESS let's be moots!✨ @yoursbabee_ @FWBESS let's be moots!✨ @Scarsofwarss @FWBESS let's be moots!✨ @ggtgbgt @FWBESS let's be moots!✨ @beibigvrl @FWBESS let's be moots!✨ @cattorovuru @FWBESS let's be moots!✨ @sweetyzier @FWBESS let's be moots!✨ @minoritymann @FWBESS let's be moots!✨ @gabushias01 @FWBESS let's be moots!✨ @veyyrun @FWBESS let's be moots!✨ @ccamxc @FWBESS let's be moots!✨ @ken95__ @FWBESS let's be moots!✨ @cocosqueezes @FWBESS let's be moots!✨ @Pnydh @FWBESS let's be moots!✨ @abdulajiiz48 @FWBESS let's be moots!✨ @eclipselady8 @FWBESS let's be moots!✨ @hakuna_ratata @FWBESS leggo✨ @beamiracles @FWBESS leggo✨ @urxtaci @FWBESS let's be moots!✨ @txtdarikaies @FWBESS leggo✨ @tektiktuk @FWBESS leggo✨ @prystwit @FWBESS ayooo✨ @valgoreff @FWBESS leggo✨ @biasanyalucu @FWBESS animee aja ayoo✨ @saishuwagu @FWBESS leggo bestie✨ @Pleaserideme @FWBESS leggo✨ @lonelee70 @FWBESS leggo✨parah banget hujan di pwt sampe banjir semua jalan👉🏽👈🏽 https://t.co/QNkzIpfF8Nmalu banget :") @necklesshead i dont get it ._. @Super_Mamannn wkwkwk ada ada aja😌😌sedihhh :"( https://t.co/XMNkA605oO @Super_Mamannn happy satnite juga bestiewww :3mau malmingan :3 https://t.co/thTpb63bWG @callherXe so fiercee🔥🔥 @heragoddeess ngudud biar ga stres https://t.co/cqP6O8XJFZ @virgodhobbit pwettyyyy @FWBESS leggoanak tolol https://t.co/JbeLmteHvB @Omnireaderfess leggo nder
5/14
2022
@Dondaveee ayoo tidur2 @bbyhotie kamu juga bestieww😚
5/13
2022

0