Sign in with Twitter

Username:

arkaシ @GITlNG he/they

a SZA supremacist who does art

836 Following   1,128 Followers   46,967 Tweets

Joined Twitter 4/23/20


quick sketches…✍🏻 https://t.co/AstzkRVx4x
Retweeted by arkaシ @deadassjune pukimak @9OSREMIX itu filter tt goblok @JanesharIey tumbenn @twinkromance maaf aku str8 @avisienna BANGSAATTTTTTT @wh0sdavid beli @bienxenpatica ??? @bienxenpatica tuangin air angett @bienxenpatica coba ditusuk pake tangan @ajeplz this video 😭😭najis bet quality nya kek pantatpov : you’re in love with me https://t.co/6Bq4VJpL9ui am not the same person 2 movies ago @folkwhore__ i miss ur blue hair @iselk0nt0p unlessgod i ask for a rough sex not a rough life
Retweeted by arkaシgasabar liat youtube rewind 2021Player of Games Official Video coming soon 🧩🌙🪐 https://t.co/59sZoUsg5s
Retweeted by arkaシ @amanbrug 22goddamn man child, you fucked me so good that i almost said i love you https://t.co/SElfy5KO8S @ajeplz ohwoww😮‍💨 @1247F1 insane @bienxenpatica WHAT @deadassjune MIRIP NYA SAMA KATY ANJG @deadassjune alhamdulilove kamu juga @t8nsion amin @streamdr0gs yess? @bubbzzle it’s insane @loveismischieff home @naberuis kasih ke gw aja plssay slat SLATT https://t.co/6aiJ5DzDvp
Retweeted by arkaシgrimes visuals never disappoints @deadassjune i know bb @pinkydustt betul biar bisa beli barang tanpa liat harga @iongiveafug fr @bimassanss jiakhh sa ae lu tutup botol soju @tupperwery both untuk kita nanti aja @kantorpoIisi rakus @F4THERSDAY eeeooowwwww
12/9
2021
men with pretty faces have the worst personalities :/
Retweeted by arkaシ @F4THERSDAY di pegging @annporxild minta ama pacar lutl isinya pada minta pacar tapi gw doain lu pada dapet nya duiti thought this was katy perry https://t.co/1sqC8fwk3Z @bimassanss @ubinIicin JUJUR MIRIP BNGT @nixumbriel i’m fed up with this shit @DOXEPlN @baddtot best thing ever invented @baddtot @DOXEPlN kuah rawon sama tempe = surga @baddtot kenapa ga tempe#hawkeye spoilers - YELENA IS BACK https://t.co/ZUXCmxVsoE
Retweeted by arkaシ @dengarIah jahat banget @WhosMarshalll makasiii luv @yuridescent si cepat @dengarIah aku udah mau sampe nih @dengarIah kapanthey get what they deserve<3 https://t.co/BdpkHO8ETH @v3gana i did that to 7-8 people i feel bad😭 @kiminoaceng heart eyes buat darren❤️ jangan lupa bersihin dapur @rottenchildhood u and me both @frox56977680 ☺️☺️ @surgadikakiwibu yassified @SIANlDA EMANGG WAK @fabjede you @v3gana 20 thn yg lalu anak pertamaku berjuang ditemani sihitam @JanesharIey yess, whatever that means @v3gana felt @kievynnn alooo @shadesofbintz THANK YOU HOT STUFF @atticmonks ikr @painsexuals yes @tupperwery mending call gw @dosbekas_ thank uu bbyy💕 @delfarrey so are you <3 @kodaect JIAAKHH SA AEEE LUU @offdacrib ogi :( @welzfargo me too😔 @bimassanss hi ganteng aku kangen @unhoelli setuju💕 @twinkromance IKTRRRR @twinkromance KITHHH @painfulreiality have been and always will be @outlandieesh makazi love @wintersaturn i know @DOXEPlN kissback in black🖤 https://t.co/lUdefnvvh4reason* @lovensins REASON** typo anjg“everything happened for a reason” OK WHAT WAS THE RESON?? WHY DID I HAVE TO GO THROUGH THAT?? AGAIN?! @visualdisgrace @F4THERSDAY emo ji @taunpayunitb i do☺️my black hair era @kittygalisback malah dia nya yg annoying wkwkwk @taunpayunitb hm @SIANlDA @twinkromance i thought this is uthe most stubborn unevolved men ever @v3gana 😭😭😭😭 @turunkannabi PLS KEREN BET IM SO PROUD OFF YOUUU😭❤️❤️❤️❤️‼️‼️ @9OSREMIX i should call him @F4THERSDAY i did this to my grandma
12/8
2021

0