Sign in with Twitter

Username:

Jodoh di tangan Tuhan, orgasme di tangan kita

502 Following   4,648 Followers   157,733 Tweets

Joined Twitter 7/19/09


☺️ https://t.co/CNyXjhZsDg @Wzowzki @jrgnsapi LHA RUMANGSAMU AKU KI ENOM PO???? @Wzowzki @jrgnsapi isih usum mutualan to? @jrgnsapi @Wzowzki sidane piye? @CahMbongwangan @sigoese kintil @arifplankton @juliantri wes bubar @senengkopi benar https://t.co/PKAaXyJhvIkipas angin kesedot sampah @kangtoer @AL_diablos @bihunrebusena paan c @Reen394 artinya saya tua. dah gitu aja @blackpink828 gak sih~ @AL_diablos @bihunrebusena ah, ra nduwe cicilan wae mumet, sing ra mashok ki harga tanah 😏 @Reen394 situ masih muda, aku sing wis tuokan kangen pake ios kan https://t.co/Muwc4jlJU3Thiss... https://t.co/txyh8kaN9y
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @bihunrebusena hahahaua sudah sudah, cukup saya saja yang meributkan hal ini @gothed Aku tertohok~ muehehehe Gaji, eh pendapatan deng, ncen UMR, tapi isih karo wong tuwo, ra bingung mesti gol… https://t.co/8QB9PahgsP
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @inaphzz alhamdulillah pokokeOkee syukuri aja hahaha https://t.co/XbGYVuqrC9
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @katuralisme kayak gini ngaku temen? cih....Syukuri saja....syukuriiiiiiin...πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’ https://t.co/axLlSQvryw
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @doomdidi kandaniog, untunge situ wes nyicil ayem @doomdidi ketoke wis kabeh, pol mentok ngopi, kui wae tak mentokke rego kopi maksimal 15k 🀣 @gothed - gaji umr jogja - stay di rumah aja - kurangin laper mata
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @gothed Kene malah sego ampok+urap+iwak asin+jangan lodeh 2ewuan wareg
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @gothed Buat Makan : sak iso ne Buat Foya2 : sak iso ne Buat Dana Darurat : sak paweh e sing iso njilihi ---- Peng… https://t.co/RF5FHuDdcH
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻sek tak otw @ekakunjeri @widodolestari gapapa.... ga ngaruh ke UMR @gothed Kene nabung sesasi satus ewu kadang Kelong untuk kebutuhan dadakan 😭😭😭
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @sigoese @CahMbongwangan tur aku yo wegah, ra nduwe sangu,~ @sumomomomoo Dm no hp situ jal~bener.... https://t.co/Mnz8YrvSwf
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @AL_diablos @kuthyy rung dibales e hehehe @sigoese @CahMbongwangan bukane jarang, sangune sing ra ono~ @sigoese ra sido ketemu we :(( @gothed @ezash Saya pernah merasakannya mas bro
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @hallokomeng @ezash alhamdulillah kalo sekarang sudah tidak @iniakunler di adzani dewe lah, mandiri og @gothed Hih pokel! Ak lak yo gur pengen tenar,mensen2an mbek selep sleman! πŸ˜’
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @deathbyluck13th kene ki dudu seleb yo... malah piye πŸ˜” @gothed Asyu~
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @iniakunler astaghfirullah, cangkeme @sigoese diem!Ngerasain kek orang kerja kantoran, berangkat pagi pulang sore. Tapi ga pake ngeluh soal UMR, itu kontenmya kathed
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @sumomomomoo hmmmmm..... mosok aku melu rono? mbiyen wes tau njajal padahal @deathbyluck13th ben aku wae sing koarΒ² nang sosmed 🀘🏼 @sumomomomoo akuog, SS piye? @deathbyluck13th nda usah ikutΒ² ya kak, situ kan sudah ndak mikir UMR 😏 @kuthyy @AL_diablos cek DM 🀝Anak sekola aja sebulan abis sgtu! 🀣 https://t.co/kstWNGpGKF
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @deathbyluck13th tapikan saya bukan anak sekolah~ @elangraka wqwqwq cv ku rung ono sing nyantol e ato mungkin mas muryan mau ngajakin saya? boleeehhhh @SENDYYeah πŸ€œπŸΎπŸ€›πŸ» ma bro @gothed https://t.co/f2PMaxf39w
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻mbok uwis thed, kurangΒ²i suweΒ² iso nggantung kowe 🀣 @swastiacintya @iniakunler @damprad yo berarti cah yojo sing kurang bersyukur 🀣Contoh budgeting: -Gaji UMR Jogja- - ga usah budgetinhg, syukuri saja.... 🀝 https://t.co/up8lR8adOgBantu share. Minta tolong siapa tahu ada yang menemukan. Anjing hilang di sekitaran Umbulharjo. πŸ™πŸΌ https://t.co/erf1lV15T6
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻mugoΒ² ra konangan @jamesboneng yo gentenan dikondangi, ben balik modal @deathbyluck13th randedet bahagia ki gur anake hotman paris 🀣 @tubirfess Ini sendernya mang mau ngajak ribut. W dari kicik di sana, u pasti akan ngerasain yg namanya bahagia ga… https://t.co/uVmEXAeBbD
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @deathbyluck13th dikandani koq ngeyel bahagia bukan sekedar uang 🀣Makane urip karo wong tuo,duwe warisan,kerjo sesasi sejuta selow ae...nek ora golek o morotuo sg sugih,ng kene meh… https://t.co/MIXMK8EOyc
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @p3d_ gugling wae lah mas, kapan kae tau tak share og ketoke @sumomomomoo 🀣 kan wis mbantul @iniakunler kandaniog 🀣 wes mewakili kuinek fokus e pijer nang nggon sing marai cupet, urip dadi rasane tambah cupet. nggrantes ora ngrampungi masalah, anane malah nambah bubrah.
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ibarat pepatah sudah jatuh, tertimpa omongan tetangga @sumomomomoo ora ora, aman wishehehehe kancaku iki gaes πŸ€œπŸΎπŸ€›πŸ» https://t.co/w1CI9Yi56J @sumomomomoo tak skrinsot yo, akunku gembokan sih @gothed @swastiacintya Janjane aku gek sadar lho iki, tur ijeh hipotesis mergo ndelok tweet tubirfess mau. Le ora… https://t.co/QbGJxUzICf
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @hariluyeah hahahaha yo kui lah, mung tak tunggu dekne nyliding. koq ora njedul2 @iniakunler @swastiacintya @damprad kita tunggu anal isis belio @iniakunler @swastiacintya makane mau dekne iso muni "sejak kecil saya hidup di jogja dan kebahagiaan bukan semata2… https://t.co/N9JuCmLqfY @laksmi2801 ya karena jogja istimewa dan nyaman dengan segala romantismenya @gothed kemarin makan di cafe jogja,harga makanannya sama kek surabaya ya.. kirain bakalan lebih murah. tapi tetep rame cafe cafe dijogja
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @jervkanget rasah, mbake wis dadi warga ibukota. benke wae @gothed Piyantun baik hati,,, sabar nan nrimo. Ra digasak langsung twite mbak kuwi maeng?? Nyapo dadak diunek2ke ning kene ik...
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @nayliya nang cerak nggonku isih ono sego sambel 1500 an, aman @iniakunler ini kontennya om @gothed km gausa mengambil lahan orang y
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @iniakunler @swastiacintya gapapa, masih bisa diobrolkan @hariluyeah aahahau sing tak quote mau luwih epic @gothed Delok balesane do emosi kabeh koyone ya? Jarene wong2ane selo, UMR sepiro sing penting bahagia. Aku bingung… https://t.co/uV4AnGHyMl
Retweeted by π“œπ“ͺ𝓼 𝓑𝓾𝓯𝓲 ☻ @Dolan_Wae alhamdulillah, sebagai pelaku usaha di bidang wisata berkah banget mas @Reen394 irit, tangal tuo :((wes ah, hapene dijaluk... ndak keno masalah meneh 🀣🀣🀣 @nayliya iki mbahas orba? bismillah, mugo2 ra ono bakul bakso lewat sangu HTkan asu to ya 🀣🀣🀣🀣🀣🀣mengomentari UMR Jogja : bahagia ga melulu soal uang tapi wonge urip nang jakarta rasane pengen nggebuk cengelku dewe @nayliya z : emohehe ehe ehe ehe https://t.co/cj0Xsd71xG @damprad @iniakunler Upah Minimum Rasional 😚 @WienarLestari heeh, sak iki realistis wae pokmen @WienarLestari alhandulillah, intine ki kabeh bersyukurmpp @iniakunler @damprad kui lo @damprad hehehehehe https://t.co/MJSv1clDHW @iniakunler ora, mau tak quote wes an🀣jare akun gondes mau
1/29
2020

0