Sign in with Twitter

Username:

it’s not that deep

480 Following   17,392 Followers   21,104 Tweets

Joined Twitter 7/7/13


I LOVE HER https://t.co/FxZQQE0WGh @akhibaka ludo bang @beef3yaki akuu 5ill be honest i muted everything yesterday but somehow my mentab is still flooded and i cant really see everything… https://t.co/wn5doN4KiX
1/15
2021
@M4NDYYYY omg 🥺🥺 happy for u! @Ramonwibowo will do ☺️ @Ramonwibowo thank you for being polite in the DM 🙏 hope to see you do better in the future kak!ini yaa balesannya.. dia udah ngaku salahh kok tentang inii, dah jangan ganas” bangett 😅 https://t.co/U5Hu08uun4 @akhibaka approved ya bang? @Ramonwibowo fair enough. thank you for admitting that you were wrong. @saotome_merry @txtdarigajelas hey 😳🥺 @DALimbong yes 😊 hope you have a nice night too! @DALimbong i was speaking more to the part where he said "gamau ada kimia di badan" whilst not fully understanding… https://t.co/3XtmMMliaX @eat24h CONGRATS IHH ikut seneng! sukses terus yaa >< @graciousgazelle Dia nggak akan mau tahu kak, karena tahu penuh dengan bahan kimia
Retweeted by eIIe 👒 @tripicola HAHAHA @howtodresvvell WKWK beneran dong 😚 @howtodresvvell ramein lapak w juga dong 😂 https://t.co/1CQpFwpV1l @ladazaa @balyas_ulis met malem aldasambil ketawa mendingan kalian makan yang manis” (mengandung unsur kimia) https://t.co/4dEM7YwCdt @sampah_zip haha thank you 😂 @Ramonwibowo @ResnuWahyu @biskitisiygenak @lycalya tapi mas rangga buktinya tidak mengenali bedanya kimia “dari far… https://t.co/lb0UCOVf6I @meogician am i wrong thoo 😭 @ScdDoses gimana lagi ngasih taunya kalau ga gitu @ikeafancIub sigh 😔😬😬😬 https://t.co/mfalJL4aIo @Ramonwibowo @ResnuWahyu @lycalya itu komposisi buah pisang kak 🙏 https://t.co/pY8ws42XLd @Ramonwibowo @ResnuWahyu @lycalya jadi kalau kaya gini komposisinya jangan dikonsumsi ya kak? https://t.co/SLt9zMzfXf @angelc0re____ mampus ketagihan @softielogy u forgot to sleep??? @softielogy waktu itu di London!! kamu ke sana dong ada minuman Pokemon juga hahaha @sedvctip adaaa kok @softielogy kamu masih belum DM akuu! @eat24h siapp ditungguu >< @eat24h bisa kokk @isthiszeta boleh dm atau shopeee >< @jeannineagt18 ini ya kakk https://t.co/9M4xWSU8g6 @kamutaugaksi kalau luar jabodetabek wajib pake pengiriman 1 hari naraa biar ga rusak 🥺 @angelc0re____ i hate uIntroducing the Assorted Box! -35K isi 9 -50K isi 15 Inside, you get Rumballs, Cookies N' Cream Truffles, and Haz… https://t.co/tCiB48KwdoAre you ready to get Duffed? https://t.co/fuZbYAWcJf @eat24h HUAA highest compliment ever @angelc0re____ its the best in the world i love it mwahhh please make morebabe don’t worry that’s just my platonic emotional support ex who’s in love with me
Retweeted by eIIe 👒
1/14
2021
@keuraeji met pagi sygsome people apparently thought that the acc that was on my bio was mine?? 😭 that’s my wife yall i dont have an nsfw acc lmaoooi gasped. imagine looking this good sleeping. https://t.co/IEuNzUpnv2 https://t.co/ec4s36yI54 @akhibaka rival nugget rebus @akhibaka 😁😁 https://t.co/QpAiPsRTZS @zhangaiden26 oh... no.............. @zhangaiden26 do you mean washing? soalnya aku pernah liat yang dicucinya abis mateng.........if u ever feel useless just remember white people cook tempe without seasoning @deranaasa 😭😭😭s/o to the girls who like white guys... cuz some body gotta do it lol not me tho y’all be safe <3
Retweeted by eIIe 👒 @keuraeji cantikk @badgaIdidi need thiswhen will u learn! that your actions have consequences!i know my family’s wondering why my phone keeps replaying the “buss it buss it” part of the song only 🤣 @gilinganpasta ohh 😳 @alshalehraflyy yikess @pcypretender WRONG lets play @angelc0re____ YOURE CRAZY @pcypretender for* @pcypretender why are u acting surprised we’ve been friends years??? 😳😳https://t.co/aVoK7wmMQqoof 😬 (link below if u wanna try) https://t.co/2vU9JGUlPIini menu SUGARD baru! + ada option assorted biar dapet 3-3nya 🥰🥰 https://t.co/4aGQVmKDvX
1/13
2021
the prettiest woman alive!is emily devita even real..... @angelc0re____ dah aku checkoutin sayang ♡(˃͈ દ ˂͈ ༶ ) @luckystardusts @DisneyPlusID ??? @keuraeji SHUT UPASJDHKJF @akhibaka yang penting sabar dulu @akhibaka kapan ya。 o ○ ╭◜◝ ͡ ◜ ͡ ◝ ╮ ╭◜◝ ͡ ◜◝ ͡ ╮ ( mau cium ) ( mau peluk ) ╰◟◞ ͜ ╭◜◝ ͡ ◜◝ ͡ ◝… https://t.co/THwbBwKQfg @angelc0re____ haul! @angelc0re____ same tho i totally never swear ever in my life ever 🤜👩 @chuIopapi have a nice day!!why do we need to normalise your commitment issues 😦 https://t.co/xi1IohOn7fselamat siang semuanyaaa (。•̀ᴗ-)✧ makan siang yang enak yaa hari ini!
1/12
2021
yall ever wanna just 🤜👩 https://t.co/CUv4YWjliI @keuraeji @yinfutang @notwilona padahal dasha punya q?? @d0natkentangg ga bagi? @scuuti ???? @commierola BAGUS BANGETTjust had a full on 14 hours depression sleep 🤪 @kuromi__soup ????? @kuromi__soup YOURE WEARING IT ALONE
1/11
2021
@kimeenotkime WAIT THE ENVY ADAMS @deranaasa ^^ https://t.co/0fgtZP8MIM @deranaasa setau aku kalau broadcast ga ngaruh! bentar yaa aku cariin artikelnyakenapa ya shopee ga bikin 2 tab chat untuk chat sebagai buyer&seller kaya tokopedia biar ga harus khawatir chat performance seller turun 🤔 @angelc0re____ lets get married 💍eyo https://t.co/9mgbQNqy7T @UnholyAsbjorn good morningg! @redhi_t morning! @mandsterbate have a nice day man! 🥰 @tawakkaI pagi iqbal! @commierola good morning cutieee 🥰🥰
1/10
2021

0