Sign in with Twitter

Username:

Ædis @greenxxblue 🇲🇨🇰🇷

i do not have any real ability to hate. i like it or i do not care.

207 Following   3,479 Followers   157,325 Tweets

Joined Twitter 8/21/12


ngakak ginian doang...🤣always bright = terus terang.....yha~ bener uga sich....tapi udah mau ending tapi konfliknya ditambahin mulu kan kzlterus gue tinggal baca doang, ga pake mikir, gratis, tapi protes 😂fkg au kok lama-lama bosenin sih terlalu banyak drama just for the sake of drama, udah gitu sosok luke 2x dikeluari… https://t.co/HhmhbThYta @winmetawin hi :)Watching Super Junior's Sorry Sorry. Still a bop. Getting one man to say sorry is already tough, but 13 of them?
Retweeted by Ædis266 recoveries in Jakarta, more than twice the number of new cases. Half of the confirmed deaths were from E. Java… https://t.co/dyE7lFB8sU
Retweeted by Ædis53 people died overnight and the number of new cases is still not slowing down. Cases: 25,773 (+557) Recoveries: 7… https://t.co/x5unIccgX0
Retweeted by ÆdisTWITTER PLEASE HELP ME. Aku kehilangan kucing aku, sudah 3 hari ga pulang. Namanya Liyu. Posisi terakhir di Jalan… https://t.co/nESK3xmyIB
Retweeted by ÆdisWow indon udah lakukan ini lebih dulu ke metro mini news waktu rame2 demo di monas Indon > yues https://t.co/4mMtwwtYbx
Retweeted by ÆdisWHITE DUDES WHITESPLAINING MARTIN LUTHER KING TO HIS SON. ENJOY. https://t.co/xfpnkJqoDR
Retweeted by Ædis @ghwishnu jangan pesimis dulu 😅wogh!! https://t.co/NE9ny7Ui4ahospital playlist BAGUS BANGET!!!!! 🥺masih sopan pake “mohon maaf” harusnya tuh “peringatan” or “WARNING” 😒 https://t.co/s3zfghTOFh"I can't breathe," adalah kata-kata terakhir George Floyd, seorang pria Afrika-Amerika. Kematiannya di tangan poli… https://t.co/1owhg02WdS
Retweeted by Ædis
5/30
2020
2020 headline be like a movie plot https://t.co/97R1VN5ALVDapat foto ini dari grup FB ojol. Gimana menurut kalian? https://t.co/rJF3cdEIQ6
Retweeted by Ædisppl need to except the fact that **** is in fact problematic author, with her borderline fondness of ince*t relatio… https://t.co/dMmGLuB4P8Twitter placed a warning label on a tweet from President Trump because of “the historical context of the last line,… https://t.co/Njq4tUiAQu
Retweeted by Ædis @hericz oh kok aku mikirnya warga jakarta yg mau ke depok dan sebaliknya 🤪Yg terjadi dMineapolis thd George Floyd mengingatkan pd 2016 lalu dYogyakarta dmn Obby Kogoya yg hndak masuk kdlm a… https://t.co/gd8R3cO2kz
Retweeted by Ædis @hericz warga bodetabek bukannya ga usah pake sikm om?https://t.co/Y6q2ojWFNl
Retweeted by Ædistell them niall!! https://t.co/H4vbzyXkKZGeorge Floyd’s family has hired an attorney @AttorneyCrump https://t.co/SemxDxzR8V
Retweeted by ÆdisHELPPPP 😱😱😱 https://t.co/rBFkHKtPtMThe tables have turned. #AttackOnTitan https://t.co/nM7loXU4CH
Retweeted by Ædis#AttackOnTitan Can anybody tell how he became from a cry baby to a hot daddy!!!!!!!!!!!!!! https://t.co/XtBSM7dxEl
Retweeted by Ædislevi is gonna break my heart and im not ready #AttackOnTitan https://t.co/OmOor3ADDe
Retweeted by ÆdisSASAGEYO MY PEOPLE #AttackOnTitan https://t.co/tCuQ77XSuM
Retweeted by Ædisseason finale 😭 https://t.co/1SgEGZ1wZFThere have been many days during this pandemic where I was distraught and needed a minute to gather myself. As one… https://t.co/CTA86IDWZX
Retweeted by Ædis @beemilkfabb @cottonsdraw haduhhhh racunnn 😂Kids in 2045 when they get to the 2020 chapter in their history class https://t.co/XvRSYy8Enr
Retweeted by ÆdisNumber of cases surpassed 25,000 overnight while deaths grew to more than 1,5k Cases: 25,216 (+678) Recoveries: 6,… https://t.co/g7q37rlEdp
Retweeted by Ædishttps://t.co/KhN7A6lSyK https://t.co/qbXq7sItxa @cottonsdraw gue pikir cmn yg nangkep dari mic aja ternyata dia bacain chat kita juga....periods, pregnancy, menopause... while men just... live their lives? I don’t get it
Retweeted by Ædislagi ngobrolin kamera analog sama @cottonsdraw terus buka ig langsung terpampang nyata, gila yah 15.55 chat, 15.58… https://t.co/1YNR0UCdnBNOT THE CREATORS OF RACISM SPEAKING 😭😭 https://t.co/0jSxQbM4kx
Retweeted by ÆdisYuk tiru gaya oversized fashion keren ala Mew Suppasit https://t.co/XgGOfIzXV9
Retweeted by Ædiswhen niggas call me soft https://t.co/0R3x8zH7NY
Retweeted by Ædis未だに日本について理解できないこと https://t.co/I8eZvXKOYE
Retweeted by Ædis @kemiri @ronny_hadyanto @Sam_Ardi @mistis @InasaF @ALtheDiscreet @RZIDN @Karin_PutKar @ngedream @poetHalleyhttps://t.co/b0vR5dosKEme watching ep12 of the king eternal monarch https://t.co/qvMTjJH51Yw gasuka sebutan wife pls 😔 https://t.co/yZHajHPgx5utututututu manis banget sayangku https://t.co/eaUnBXDWpOmutitask wkwk https://t.co/EKyPQMDDXs @wkh_hw iya ternyata bisa 🤣 @wkh_hw iya ay itu costum design gue nyari aja di google “concrete path” terus nemu code-nya dan upload ke hp kita… https://t.co/k8hUqRzVQv @wkh_hw seru banget nih banyak design path yg lucunonton kk concert terus kerja keras bagai kuda bangun jalan raya huufff #AnimalCrossing #ACNH #NintendoSwitch https://t.co/klvCno4waEBenar saya mau jual ini 2,7 Milyard plus lemarinya. Ada yg mau beli syukur gak ada ya sabar. Harganya mahal? Bagi s… https://t.co/97gmH2XcPD
Retweeted by Ædis6 year old me wondering how they put the car in the middle of the mall https://t.co/nvKwwQupLv
Retweeted by Ædis @dksownsi yg semalem sama thanya?berlaku juga di indonesia 😔 https://t.co/TLvDEjjDGFThe colour tones of this home is perfect 🥰 https://t.co/gav46ZODvQ
Retweeted by Ædisbaeklah mari kira lanjutkan hospital playlist aja hari ini udah finale ternyata dan w baru ep 3 😂Your comic dystopian future, today! https://t.co/egi5QGWLzj
Retweeted by ÆdisHeadline of the day. https://t.co/AaWmQoZvFa
Retweeted by ÆdisLet's be clear here: a white undercover cop (read: agent provocateur) was destroying buildings and inciting violenc… https://t.co/WRU5eEM5mV
Retweeted by Ædisthe whole world saw it but the whites still trying tf 🤧 https://t.co/UdLe4JsuuF
5/29
2020
thread https://t.co/R1wB9eRRskThis person was just like "fuck reading" https://t.co/fV1bd7Kfhl
Retweeted by Ædison looting https://t.co/jh4mkqe2EI
Retweeted by Ædisharga kaos balenciaga wave yg suka dipake mg itu 5,5 yuta ya~ terus ngecek bootleg caina cuma 350rb an azza 😅gak kuat deh liat video penangkapan george floyd, nyesek banget 😭 #ICantBreathesolidarity graffiti from athens, greece. the whole world hates the police https://t.co/3Put3XSkAt
Retweeted by Ædis @dksownsi ga tau lagi ngakak sampe sesek 🤣 @dksownsi asupan ngakak hari ini. lagi2 kebodohan tawan 😭🤣 https://t.co/0tNPaf87F4187 vs 183 😳😅 https://t.co/g4A4AEXrarA random sampling of 11,555 people in Surabaya, Indonesia’s second largest city, found last week that 10 percent of… https://t.co/Pz97hFf35n
Retweeted by Ædisuang thr cewek abis garagara beli ekspetasi realita https://t.co/3w7RdTTFLS
Retweeted by Ædisstfu 🤧 https://t.co/BWUrpBSML5 @nuicemedia https://t.co/Dy16jmpnUK
Retweeted by ÆdisBaca "new normal" se-eneg baca diksi "milenials" dan "kreatif". Apa - apa "new normal". Apa - apa "milenials". Apa… https://t.co/0xNf5a0psW
Retweeted by ÆdisTwitter do your magic! Kantor tempat Aing kerja lagi buka lowongan nih buat Content Writer, Content Editor, Video E… https://t.co/Erk1V9hYKE
Retweeted by Ædisguys they’re making a Netflix original series of all the chronicles of Narnia!! This is not a drill !!! https://t.co/ellbelmpv1
Retweeted by Ædis#ICantBreathe rest in power #GeorgeFloyd 🙏🏽"White people have a very very serious problem, and *they* should start thinking about what *they* can do about it.… https://t.co/3SGuQOlJQ3
Retweeted by Ædiswarning : im stanning this cutie next 😳😌 https://t.co/yMbDrWPzaj🥵 https://t.co/1JhKRaluUrhe said h-honey.... https://t.co/Ockb3E8VIJ😻 https://t.co/kIL2RGZcPt105 new cases in Jakarta, a city where malls are getting ready to open. 171 in E. Java despite reduced testing capa… https://t.co/2pNM7lxBo8
Retweeted by ÆdisNumber of cases surpassed 24,000 overnight. Is this the new normal? Cases: 24,538 (+687) Recoveries: 6,240 (+183)… https://t.co/ZFUlaVUPAd
Retweeted by Ædis @penguasahati padahal klo ada anaknya pasti lucu-lucu banget mih bun, tapi repot ya ngurusnya kalo tambah banyak 🤣 @penguasahati ada yg kucing kampung juga 😻 tapi ini udah pada steril semua bun? @penguasahati 🥺😻Elie Saab SS20 https://t.co/oc5GLoH7JZ
Retweeted by Ædis @ssetiawan 😭🤣 @ssetiawan haha iya jg selama pandemi malah lebih hobi nonton youtube.. terutama behind the scenes film-film, mukba… https://t.co/3BRuKOXQJl @ssetiawan kalo pake prabayar xl untungnya ada booster di xl yg gak makan kuota utama buat netflix, yt, iflix, viu… https://t.co/ZGuhz5BTYG @ssetiawan iyaaaa 😭😭😂😂 @penguasahati sekarang total ada berapa bun? @NTNSLeo_85 ahahaha yakaaan 😁 @ssetiawan nah iya, striming punya Asia bagus2 loh kayak rakuten viki, WeTV sama Line TV tapi kudu pake VPN dan internet memadai 🦧 @ssetiawan nasib w, pengen banget langanan striming rakuten viki wat nonton drama series jepun, taiwan, hk, china t… https://t.co/CPNolpr072
5/28
2020

0