Sign in with Twitter

Username:

Guidje 🛹 @guidodegreef Eindhoven, Nederland

Redacteur. Quizfanaat. Muzieknerd. Geografiefreak. Sportjunk. Blogger. Honderdplussersverzamelaar. Skateboarder in opleiding. Tongelre jonguh.

468 Following   347 Followers   30,410 Tweets

Joined Twitter 1/3/15


@SesjoeKetesjoe @NetflixNL Dat ze genoeg haar hebben om warrig te kunnen zitten.Eens in de zoveel tijd krijg ik de vraag of ik een woordzoeker kan bedenken. Ik mag weer aan de slag. @PetraNierop I know. Ik ben een Swiftie.Als Taylor Swift het zegt. https://t.co/Kx1XZ6IghtActiefoto. https://t.co/hVeTSoI9HyZag een jongen in een shirtje van FC Barcelona fietsen. Dat is toewijding.Oké. https://t.co/l73t2VqHQtTwee jubilerende collega's, dus twee lovende stukjes geschreven en twee puzzels bedacht want waarom ook niet. @zetduivel Misschien kan je ze m'n Twitteraccount aanraden. 😉 @zetduivel Haha, mooi dat enthousiasme, daar hou ik van. Ik betwijfel of het familie is. Een van m'n nichtjes is le… https://t.co/NfabipnJJF @PaulSchwarte Ik ben van 20 tot en met 23 augustus in Groningen. Jij bent in Rotterdam, maar misschien heb je nog w… https://t.co/qjkIAJgpZ9 @PaulSchwarte Die moet het leuk houden voor zichzelf. Zoals expres geen maximum break scoren als hij het prijzengeld te laag vindt. @PaulSchwarte Veelzeggend dat beide spelers na afloop in tranen waren. @PaulSchwarte Ik probeerde een flauw grapje te maken over de kleur haar van McGill. Maar man, dat gaat 'm wat slapeloze nachten kosten. @PaulSchwarte Rode bedoel je. @Onweerstijnbaar Dat laatste frame was adembenemend. Als O'Sullivan op stoom komt, wint hij drie frames in een half uur. Bizar.Iedereen in de sportschool heeft het over Bayern - Barça, maar kunnen we het ook even over Wilson - McGill hebben?
8/15
2020
@notesonnoise1 Ik denk dat ik die beter vind, maar ik heb meer met The Bends. @notesonnoise1 Ik zet The Bends maar weer es op. @pieterfra Haha, Erik de Zwart.Een van de meest deprimerende songs die ik ken. Maar zo ontzettend goed. https://t.co/jFXBSYDNsj @WillemFM Ik ook. Voegt weinig toe. @thomasopfietse Sommige skaters maken daar hun specialiteit van. Josh Neuman is er heel goed in. https://t.co/DXJ3PNcoGqPizza's bestellen gaat me veel te makkelijk af. @nancystrijbos Nee, we eten onderweg. Maar we komen vast nog wel terug, dus tips zijn altijd welkom. @nancystrijbos Heel fijn. Vanochtend geskatet en nu chillen langs de Rijn. 😎Groeten uit Düsseldorf. https://t.co/rZAErTQQnnSpookhuis. https://t.co/fj8A8OjnvGLekker hoor. Wel wat heet. https://t.co/8M0icYf9lJ @TomLimbo Vriend van me reed en hij heeft de auto van z'n vader geleend. Dat is een snelle bak. @TomLimbo Later nog 200+ aangetikt.In Düsseldorf. https://t.co/owmPj4F8yrWir fahr'n fahr'n fahr'n auf der Autobahn (met 182 per uur).Deze comment op Reddit. 👌 https://t.co/mcX7ThMR8sTriviafeitje van de dag: Lowestoft, aan de Engelse oostkust, ligt dichter bij Nederland dan bij Londen.
8/14
2020
Het heeft nogal een Walk Of Life vibe.En daar is ie dan. The Rolling Stones vs. The War On Drugs. https://t.co/6dQPa3q6Vs'We set controls for the heart of the sun, One of the ways we show our age' https://t.co/g82zkgzlIL @alexvdheiden Die eten niet de zee leeg.Zie je wel dat het krengen van beesten zijn. https://t.co/cgUrBx5d0u @sportzeloot Red Bull geeft je vleugels. 🤷Het wordt weer vroeg donker.Skaten na stuntstepjesbedtijd. 😍 https://t.co/Ay7t8dlSwzVoordat de regen losbarst in Eind-oven nog even geskatet. Zo heb ik het graag. @mdielem Owjee. https://t.co/V1ijw5h8Vw @Hairy_Weasel @mdielem Of Paul McCartney is eigenlijk Ringo Starr en andersom. @WdeGelder Partij waar ik bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen op heb gestemd zit nu in het college, dus dat klopt. ☺️ @WdeGelder Precies. Gemeentelijk wel een paar keer. @WdeGelder Ik heb nog nooit gestemd op een partij die na de verkiezingen aan de nieuwe regering deelnam.Een top-40 is ambitieus voor een groep die al decennia hetzelfde liedje speelt. Maar heej, het is wel AC/DC. https://t.co/imP6pHpqG3Anderhalve week terug van vakantie en ik wilde voor het eerst weer een collega achter het behang plakken. Gaat goed. @mdielem @Hairy_Weasel Is Bowie ook ambidexter? @mdielem @Hairy_Weasel Telt Paul McCartney?Ik heb bezoek. https://t.co/wFfmODGWZ4 @scriptgirlnl @TotallyAnders @NPORadio2 @Masai_op_n_HD Danielle verstoort zoomvergaderingen door op de achtergrond de Macarena te dansen. @DirkKollenburg Ik weet het. Ik was er dan ook voor op het platdak gaan liggen. 🌠So, let me get this straight. You think the Biden candidacy is going to be nuts and you're saying this FROM BEYOND… https://t.co/98sh1cTUU8
Retweeted by Guidje 🛹 @scriptgirlnl @NPORadio2 @Masai_op_n_HD Inmiddels zing ik mee met George Michael. @scriptgirlnl @NPORadio2 @Masai_op_n_HD Dat had ik willen meemaken. Een zoommeeting waarbij de partner op de achtergrond de Macarena danst. @scriptgirlnl @NPORadio2 @Masai_op_n_HD Ik heb de voordeur openstaan om de ergste hitte te verdrijven. Voorbijgange… https://t.co/kycsTOQvwq @wimdaniels Batavus. @annikahollebek Geweldig toch? Ik heb 'm natuurlijk meteen deze clip gestuurd.
8/13
2020
@pieterfra Dan wens ik bij de volgende wat Pieter wenst. Komt het helemaal goed.En dat was nr. 3. @pieterfra Geef maar wat wensen door hoor.Nog een vallende ster gezien. Toch maar hetzelfde gewenst. Je kunt beter geen risico nemen. @hhoopen Dat zeg ik dan ook altijd. Al heb ik ooit een jongen gesproken die nog nooit van de Beatles had gehoord.Vallende ster gezien.Speler in m'n pubquizteam kende Army Of Lovers niet want dat was voor z'n tijd en nu voel ik me oud.Skaten tot het donker is en dan nog een paar uurtjes snooker kijken. Life is good.1235. Bijna. https://t.co/f2z85KRuLM @mdielem Dit is een jaarlijks terugkerend item. @martijnrosdorff En terecht. @Mike_Drop1 Of deze, zelfde tijd. Zo fout maar zo goed. https://t.co/ZfA8umtJ0o @Mike_Drop1 Deze dan. https://t.co/oVMZgsYEdq @TotallyAnders @Mike_Drop1 Dus jij weet waar I Want It That Way over gaat? @SesjoeKetesjoe Ik kon sommige van die glijplaten toen niet uitstaan, maar nu vind ik ze zo heerlijk fout. @SesjoeKetesjoe Oh, Pony. Zo lekker. @mdielem Komt voort uit trap, maar dan ruiger. Ik dacht dat drill alweer voorbij was.#dirkjan https://t.co/xSC01XNY0G
Retweeted by Guidje 🛹 @mdielem Weet je dat niet?
8/12
2020
@roos_rosa Jij gaat een fijne tijd tegemoet op Twitter. 👌 @roos_rosa Van hetzelfde. @roos_rosa Graag gedaan. Synoniemen meenemen werkt ook goed. https://t.co/HyvWa5ytEF @roos_rosa Ik heb alle woorden die met jeweetwel verband houden gemutet. Dat werkt dus heel goed. @roos_rosa Ow, ik heb echt bijna niks voorbij zien komen. Heerlijk rustig.Uurtje alles in huis opengezet en de temperatuur in de huiskamer is al gedaald van dertig naar 28 graden. Dit komt helemaal goed. @Johnn128 BFF.Donald Trump tegen Woodrow Wilson. Benieuwd wie er wint. https://t.co/1tm5Y31Pj6Zat een vraag over de talentenjacht We Want More in de pubquiz en ik had daar dus nog nooit van gehoord. @martijnrosdorff https://t.co/YMejFgsOxV @LinduhhV Ik had wel een nette brief kunnen schrijven. Ik was erg goed in opstellen. 🙃 @marienkorterink @Kos_ @DeslimstemensNL Ook dat. Ik heb ze bij eerdere seizoenen geregeld op fouten gewezen, maar ze doen er niks mee. @Kos_ @DeslimstemensNL Ik heb in het verleden zoveel missers gezien dat ik niet meer kijk. @geurtje1914 Dat sowieso. @SesjoeKetesjoe Lijd je daar nog onder? @TomLimbo Ik had graag die dwarsigheid in mijn klas gehad. Ik heb trouwens een keer geweigerd. Weet niet meer of dat op havo of vwo was. @TomLimbo Kon je eigenlijk niet onderuit. Maar in een pak heel de avond net doen alsof je heel gezellig en sociaal bent. Brrr.Ik vond het vreselijk dat ik naar het eindexamengala moest. @cwbbakker @WdeGelder Ik heb 'dat woord' allang op negeren gezet in Twitter. Heerlijk.
8/11
2020

0