Sign in with Twitter

Username:

Bukan Penghibur Hanya Cari Hiburan

1 Following   131,366 Followers   90,949 Tweets

Joined Twitter 3/4/11


Ono sayembara 100 yuto nemoke elsa, emang elsa lungo nandi ?Hawane Pengen nyumbang negoro 2 triliun deh ~Sinovac diganti sinovi waelah ~Duh ~ https://t.co/SleI6uPJDzPpkm rampung dino iki, ayo gek ketemu aku wes sange.. eh kangen ~Terharu.. semoga tv bisa segera ganti ~ https://t.co/MBBt2S3rwbDis! https://t.co/fdH6a2U7HX
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Dis! https://t.co/r0yiM56nkI
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Dis! https://t.co/SvqTNNpGeS
8/2
2021
Pengen mbully ayu tingting biar di labrak bapaknyaaaa..Ndaftar online aku ~ https://t.co/3Yr4uSNRM0 @GuyonWaton Feturing ro Gus @NgatmoMbilung https://t.co/9ie8fCmV5p
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Sesok ono sek vaksin nang UNY ra, ayo bareng ~ @GuyonWaton Ngene ton https://t.co/tnmj1vktr5 https://t.co/JXtKxSP6Tj
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton https://t.co/r3JVkngW2S
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Tego ra tego ton... https://t.co/WZ9AlaNFah
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Buat yang sedang mengejar mimpi... https://t.co/oJElDCtpY3
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Selalu syedih kalau dengar ini, dosaku masih banyak cui ~ https://t.co/jqiZVDEzel @AnangMr @GuyonWaton Audio courtesy of Music Interactive https://t.co/HNCcUydj3G
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Ngene ton 😁 https://t.co/fH3j2oA7dl
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton menawi punika sae mboten...??? https://t.co/z7SHE8xxfh
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton ngene we ton https://t.co/BNL0wsrzV2
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton ngene piye? https://t.co/o8SXQopKTf
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton 🥶 @KukuhCikiduk https://t.co/dfUmSZFYXK
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Dibatas kota ini. Tommy j pisa
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Dinei bekson opo iki apike ? https://t.co/WHb2zkRJZbPAK GAWEKE TANDA CINTA PAK : https://t.co/BtECuE0RkF
8/1
2021
@GuyonWaton 🙏 https://t.co/BHDmSUNdZX
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Setalah saya tanya teman yang sudah divaksin efeknya ada yang pegel ada yang ngantukan ada yang ngelihan.. baik say… https://t.co/VoIygVzvuL @GuyonWaton https://t.co/Eogj9wHW9F
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton https://t.co/USlKOCBYNx
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton https://t.co/8xEnli2N0E
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton https://t.co/3O6MJFrd9m
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Legend https://t.co/R027Y7JADB @GuyonWaton https://t.co/THboVbQiZY
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton ketepakan foto wingi https://t.co/zwEY2fZjAN
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Tembus luar angkasa ki lo https://t.co/wAiAYqrB7E
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Wkwkw https://t.co/GXNtPCfiac
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀pap baliho yang kamu jumpai dong... @GuyonWaton lah sini kerja sambil di senyumin cak imin https://t.co/NifJSwflc3
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton klaten gladek nandi2 bupatine 🤣
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Berangkat kerja selalu di senyumin baliho ibu puan maharani, jadi salting nih ~
7/31
2021
Punten ~ https://t.co/3WWi1C5PJ4 https://t.co/cgX05aoakR @GuyonWaton Ulu akeh koyo ngene maksud e tah ? https://t.co/QVU23LtKPk
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @satisfyingirl @GuyonWaton Valid ra mbak, konon katanya nek cewek wulune akeh kui sangean?
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀https://t.co/TSbMBcR6PO https://t.co/efomrtZ1TgCiuman tu dinikmati jangan di vidioin ~ https://t.co/IqX88P4SHaInihhhh wulu kalong... https://t.co/dXVpVYCPxyZara emang anaknya sangean ya ? Mesti wulu kalong nang tangane okeh ~Zara dingNgakak aku.. suaminya di priksa mbak, jangan jangan uangnya dipake buat biaya wanita lain hahaha ~ https://t.co/Sa35dtpH4PWah https://t.co/LiyBBiWNBtmbah niki putune sampean sing paling disayang mboten gadah foto latihan, entene niki vidio kulo debut. nyuwun pange… https://t.co/ldgfvPPohs
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀
7/30
2021
Ikut seneng lihat @callmekribo debut di jong utrech, setelah setahun lebih pemulihan cidera patah kaki akhirnyaaa..… https://t.co/cMSMx0kebV @GuyonWaton Aku enggak ikutan yoko
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Edan emang bibi Lung yang di your Apple in my eyes ya
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Opo gara2 bibi lung yo. Nek weruh sing luwih tuwo deg-deg ser...
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton @Hello__January bibi lung hehe
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton q bianget ki....heeessshhhh tp bibi lung panggah tresno ne tetep marang Yoko
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @malikahitam_ @GuyonWaton Ini pasti Mas Ferry😭😭😭
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Buahahaha https://t.co/5Nh9197zbaAda yang cinta pertamanya bibik lung ? @GuyonWaton @pln_123 Eh sisan ton, nek pdam bayar tagihan banyu ora yaa? 🤔
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton @pln_123 ora dijawab berarti marah ya min?
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Min @pln_123 mau nanya tapi jangan mara ya.. kantor pln itu bayar listrik ga ya ?Tek koplok koe macem macem karo inyong ~ https://t.co/MgFPpU1KAlRokemdasi tempat pignig kaya gini dong... seru koyone ~ https://t.co/YhtNbUzOYQ
7/29
2021
Jaman lagi susah malah usume wong nikah, sumbangan teng tlecek nandi nandi ~Kan tak tulis jg disitu : gak beramal tapi ngatain orang 😃🙏 https://t.co/w0W4R0ME7Lamal itu boleh terang²an boleh juga diem²,yg gaboleh itu diem² gak beramal tapi terang²an ngatain orang ~ https://t.co/ih3onab7llsak liane ukoro BLAIK, ukoro opo jowo opo sek wes jarang diucapke ? @marcellinusbima IstimiwirNgolahrogo daripada ngolahroso ~ https://t.co/bjXxIUhGHd
7/28
2021
Dadi sedulurku tki nang jepang bali gowo iki ~ https://t.co/HRk2vqKv1j https://t.co/9UqlMFNW1l @GuyonWaton enak olive padahal.. punya rocket ayame nek wes dingin alot :( #teamolive 🤟🏻
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Debat kusir saya sudahi, tak maem sek ndak melu edan ~ https://t.co/W2xaekecNNKoe dewe sek salah posisi le turu turu trus tengeng gulune raiso ninguk sek disalahke tep bantale ~ @GuyonWaton kata @Husen_Jafar musik tidak haram, yang haram itu suara sendok dan garpumu ketika makan, tetapi tetanggaamu kelaparan
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Iya deh bang musik adalah kemaksiatan ~ https://t.co/UXvIswk6z8 @bdc______ @GuyonWaton Itu kan pendapat dia. Gpp dong, emang efeknya ke anda apa? Kok ngurusi hidup orang
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Itu kan pendapat dia. Gpp dong, emang efeknya ke anda apa? Kok ngurusi hidup orang
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Lah setelah menikmati hasil dari industri musik, udh banyak tabungan, udh punya usaha lain hasil dari industri musi… https://t.co/dTJeRJ7NJT
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Kangen kelon
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀ @GuyonWaton Salah pergaulan luih gampang didandani,, daripada salah pengajian.
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀Wong mendhem agomo ~ https://t.co/ho270VD1WM
7/27
2021
Lah setelah menikmati hasil dari industri musik, udh banyak tabungan, udh punya usaha lain hasil dari industri musi… https://t.co/dTJeRJ7NJTIntine warga ga boleh nggibah https://t.co/S8g3QTV34g~ https://t.co/Ytc0o18fSw https://t.co/5OnmpIy4LjBarusan di dm orang... https://t.co/jRklsUHtMb3 tahun yang lalu dek, pasti anak baru di twitter yaaa https://t.co/66HufTMx55Angin nang daerahmu banter ra sih ? https://t.co/bA76MmeIkITwitter ki saiki raiso nggo live po ? @MafiaWasit mbaaaah bocahmu mbah @callmekribo https://t.co/9lm3hZAyGl
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀
7/26
2021
@MafiaWasit mbaaaah bocahmu mbah @callmekribo https://t.co/9lm3hZAyGlMinta dipilih minta di dengar, setelah jadi pilih pilih yang didengar ~Jauar champion maksutnyaaa @GuyonWaton Arsenal juara mah gampang, emyu sing susah.
Retweeted by ꦒꦸꦪꦺꦴꦤ꧀ꦮꦠꦺꦴꦤ꧀PPKM TEROS NGANTI ARSENAL JUARA ~ https://t.co/NsBSmMg107Bagaimana nasib pekerja industri kreatif, kok ratau dipikerke, Mesake kancaku @wtstomi job cancel² terus ~ https://t.co/XNH3HnqNp2Pie iki ppkm perpanjangan po kepie sidone ?
7/25
2021

0