Sign in with Twitter

Username:

hanco naninck @hanconaninck Geleen, The Netherlands

Knuffelbeer en alfabetweter. Auteur 'Lettersletten'. Werkt aan roman 'De droomprins' over schatrijke man die alleen nog maar een vriendin wil zonder smartphone.

1,983 Following   628 Followers   21,212 Tweets

Joined Twitter 5/29/11


@JacqWJ Kus op je koppie. @johannes0492 Ze zullen hem er niet vanaf kijken. @RHoogland Ondanks al die gestolen #Nikes toch een dikke reet. @opfleurtweets Marokkaanse poes? @DodeRoos Heel sadistisch! Maar dat kennen we van je. @carolientje13 Nog over een banaan gestruikeld? @El_Tigra Huishouden van Angelique Steen? @Gerhardhormann Lange tenen die Charles. @JacqWJ Mooi plaatje. @LeukeTante Zal even virtueel je nek masseren. @LeukeTante Verwend is ook positief. Als je jezelf niet verwent, kan je ook niet verwachten dat een ander jou verwent. @LeukeTante Verwend? @IvanhoooFSC @FortunaSittard Valt inderdaad dik mee. Jammer van Passlack. @FortunaSittard Vooral Passlack is een groot verlies. Is er nog wel een elftal over? Is er toch een financieel probleem? @carolientje13 Ik voel het terwijl ik het lees. @Winston_topkat @Pol_vanMierlo Ik herinner me nog aan de voetballer Winston Bogarde. Die droeg voor honderdduizend… https://t.co/CfvYshC6Ld @annetdejong Er gaat niets boven stoute meisjes. Go for it! @Winston_topkat Ik zie jou zelden iets productiefs doen. Ben je een uitgebluste kat? @DonArturito Sigrid praat te chique. Daar houden Afrikanen niet van. @LeukeTante Verwende tante! @sarcasm_joyce Om te kussen zo lief. @Knuffel_Juf Mooie kleur en zo te zien past alles er keurig in. #echtedame @carolientje13 Ik wel. Ik slurp ze op. @carolientje13 Niet raar maar lekker. @carolientje13 Volgende keer liever een pruim eten. @Buitenhoftv Is #SinanCankaya gepromoveerd op het thema 'Ergens opzichtig omheen kletsen'? De gevangenis zit vol met Eskimo's. @opfleurtweets Dit is een politiehond die heel accuraat sporenonderzoek doet. @Pol_vanMierlo Is dit een BOA met een nieuwe wapenstaart? @MijkeCJ Verder gaat het wel goed met je? @JacqWJ @YouTube Jackie - Someone Like You. Echt mooi liedje. @rwvtimmerman In de vijver van mijn tuin ligt een (nog) slapende krokodil. Ook niet in orde. @carolientje13 Ik ben gelukkig met platte ballen geboren. Dus geen last bij liggen. @dirkdenhartog Ik vind het al erg genoeg als hij een deskundige onderbreekt of zeurt over details. Heb medelijden met Sacha de Boer. @ADnl Hadden zeker genoeg van home working. @Enkelvrouw Niet de spaarpot van zijn oudere broer hoop ik. @moonaaa Net zo'n lief smoeltje als het vrouwtje. #doggystyle @Miesmoes27 Het is nét geen anderhalve meter maar vooruit... @BertHuisjes @WNLOpZondag @MonaKeijzer @corendon @sybrandbuma @MinisterieEZK @cdavandaag @VNONCW @ADnl @OmroepWNLhttps://t.co/vERhpz76XZ @Knuffel_Juf @gewoonBar Krijgen van iemand die ik alleen van Twitter ken? Ik vind het spannender om iemand in een h… https://t.co/08Q2KCB45m @JacqWJ Ik zou geen oog dicht doen met dit in mijn bed.
5/31
2020
@JacqWJ Lekker!!! @JacqWJ 💋 @Knuffel_Juf @gewoonBar Wie blockt er nu een vrouw? Heb ik nog nooit gedaan. @op1npo @DC9B777 @suzanne_GL @groenlinks Vliegen moet weer voor een 'normale' prijs gebeuren. Niet voor 25 Euro naa… https://t.co/Mx6ExExE3m @Knuffel_Juf @gewoonBar Ik vraag me altijd af waarom vrouwen zo vaak blocken en mannen nauwelijks. Toch een gebrek aan zelfspot? #langetenen @twintwice83 Zijn dit die billen waar je jongste het over had? I will kiss them. @sarcasm_joyce Leuk tongetje. @JacqWJ Kusje er op.Ambtenaren hebben vaak het adagium liever lui dan moe te zijn. Dat feit remt ze echter niet om vijftien procent van… https://t.co/iDs1pqDMeM @DilanYesilgoz Zag je vanmorgen weer bij WNL Vandaag. Jouw discussie met Esther Fenema. Als blikken konden doden. P… https://t.co/woccymLx7r @ConchitavRooij Jij ook leuk mens. #pinksterwarmte @hesterzitvast Om op te eten. @JacqWJ Daar heb ik nu zin in. @twintwice83 @RenedeWijs Ik zie er een. @sarcasm_joyce 'Even snel' is zo achterhaald. @Miesmoes27 Poesje mauw, kom eens gauw.
5/30
2020
@Jannettekarssen 'Zou die teef uit de buurt zich ook al op mij verheugen?' #pinksterpoppenIn #Limburg is voor ruim twintigduizend Euro aan boetes gegeven voor het overtredingen van het verbod op #sekswerk.… https://t.co/WPqz7A1qps @JacqWJ Dit kan ik urenlang. @JacqWJ Oké, eerlijk dan, ik omhels je. @jndkgrf Allemaal in dekking. Peter Rotjong komt op borgtocht vrij. @Knuffel_Juf @keestol Na al dit werk vind ik Kees Tol wat mager. Bruce Springsteen? @DonArturito Kan je daarvan leven? Al dat geklets op het web? @Natas__cha Lekker ding toch. @nrc Flesje Spa Corona? Kost ietsje meer. @JacqWJ Ik duim voor je. @twintwice83 @Naniemousie Stuiteren bedoel je. @ytjepoppinga Twitter would like to get ridden of Trump. @Winston_topkat Kan je zelf niet je voorpoten uit je uniform steken en aanpakken? @gewoonBar Mag je zo liegen tijdens je stage? @sylviawitteman Siepie is bang dat dadelijk de doos dicht gaat en hij op #Marktplaats komt. @twintwice83 @bakker_dinja Spannend. Ik kom een keer kijken. Vraag je entreegeld? Of wijn? @ZahraBoef Even iets anders dan de miljardairs Trump, Poetin, Kim en nog een paar vage leiders. @DonArturito Toen ik na jaren fulltime zorgen voor mijn moeder haar naar een verpleegtehuis had gebracht, was mijn… https://t.co/RrcgPmjXFV @twintwice83 @bakker_dinja Wat stuitert er dan allemaal bij jou? @citizrob Wellicht goed voor Francis. Is af en toe een héél stoute tante. @MonicaKeyzer @wijndelts Dat kan niet zomaar. Wel in China wellicht maar niet in de USA. @Twietheart Nog twee jaar en je bent volwassen. Happy birthday! @kawoutert Geef hem ook een bakkie. @hesterzitvast Zo'n vrouw zoek ik nog. Tot ik zelf word weggegooid. @hesterzitvast Heeft ze vast van haar moeder. Genetisch hamsteren. @twintwice83 Door de beperkte opwaartse blik van een driejarige is ieder sexy kontje een dikke reet. 'Ikke pats doen.' Echte man al. @MarijnissenL Stop met die vaak louche uitzendbureaus en subsubondernemingen. De werknemers worden hier geslacht do… https://t.co/z4XwMfB1H1 @SophievdMeeberg @miryanna1 Je kunt ook minder douchen en jezelf grondig wassen met een washandje.Bij de meeste slachterijen zitten de varkens in de directie. Sorry echte varkens. Werknemers blootstellen aan in po… https://t.co/tMCzREzJ4y @twintwice83 Zie je maar hoe noodzakelijk seks is. Bijna zo belangrijk als omhelzen. @JacqWJ Here too tweetjack.
5/29
2020
@MarijnissenL Als ik voor jou een keer lasagne zou maken, zou jij in staat zijn om overal rond te bazuinen dat het… https://t.co/bBfY6fuCch @DonArturito Hier lusten robuuste schapen wel pap van. #nepwolven @krullenkoppie Geen klein kusje? @sandravogelaar Gelukkig zijn wij beiden hoogopgeleide alleskunners. @Knuffel_Juf Ik zag net een grote portie ijs langs gaan? @nrc Deze nieuwe types moeten wel ergens jarenlang geparkeerd worden. #vliegenhomaarStop met die vaak louche uitzendbureaus en subsubondernemingen. De werknemers worden hier geslacht door #Corona maa… https://t.co/fuL9qrMDdj @LodewijkA Is er eindelijk een #PvdA'er, #MartinvanRijn, die zich onderscheidt in het huidige kabinet en dan wordt… https://t.co/sARPx1qQYR @LauraBromet @NPORadio1 Wolven zouden een inburgeringscursus moeten doen om te leren dat schapen niet voor de dagelijkse consumptie zijn.Ik stel voor dat de hapgrage wolven een inburgeringscursus krijgen. En dat ze na afloop tien gratis vleesbonnen kri… https://t.co/bj1GOVGWmU @nathaliepagie Niet in slaap vallen daar hè. #lekkerzonnetje @SaskiaVeldhuis Ik vind het een prachtig eerste huisje voor de komende wereldburger.
5/28
2020

0