Sign in with Twitter

Username:

harleen kinda ia @harlfq Mos Eisley Cantina

she/her | swiftie since fearless era💛 | western & movie/series enthusiast🤠 | anakin skywalker🔥

2,085 Following   1,996 Followers   33,634 Tweets

Joined Twitter 7/16/18


@honknikkii i miss youuu and papadiliat liat bulky banget ya body nyahp ku taun 2012 lungsuran dari mama wkwkwkw https://t.co/f4uSll7hsw https://t.co/m05LOaLVle @ezash Serasa paling gaul disekolah, haha https://t.co/6dK6JGzSIu
Retweeted by harleen kinda ia @ezash Speakernya engga ada lawan ni. Tahun 2009an https://t.co/CMggdOUvKp
Retweeted by harleen kinda ia @ezash Hp baru yg lagi dipamerin https://t.co/PneHcK73fZ
Retweeted by harleen kinda iaPOV: Kamu di tahun 2012 dan sedang melihat teman2 kamu sedang pamer hp barunya di kelas https://t.co/uOFDzG6B1w
Retweeted by harleen kinda iaAda orang milih childfree, lu ributin. Orang milih ngedate ke museum, lu ributin. Orang milih buatin bekel buat pac… https://t.co/NamdGfTNi4
Retweeted by harleen kinda iaCaptain America saying "you don't have jurisdiction here" while standing in a place that is not america is the perf… https://t.co/nvCLzLsdPS
Retweeted by harleen kinda iaThis is more than perfectly fine 😄 @amazonmusic https://t.co/buTDyt52RX https://t.co/BSn7TGH3Ts
Retweeted by harleen kinda ia @inge_august Hidup ini pilihan~ Tapi aku tetep milih buat cicil/bangun rumah mandiri nantinya, insya Allah. kalo k… https://t.co/ja4u4vvRBO
Retweeted by harleen kinda ia @inge_august Beliau yang keasyikan nyewa sampai mau pensiun masih belom punya rumah, terus curhat sedih gitu padaha… https://t.co/yoMmSpC6MS
Retweeted by harleen kinda ia @inge_august Menyesatkan atau nggaknya tergantung sih mbak, ortu saya mindsetnya dulu mending duit bulanan lari ke… https://t.co/vEvMH2NOI5
Retweeted by harleen kinda ia @EbiWanKenobi @inge_august Setuju ! sesuaikan sama kebutuhan aja . Misal pekerjaan menuntut untuk berpindah2 + masi… https://t.co/De0Q6yZIEl
Retweeted by harleen kinda ia @inge_august Sewa rumah, tiap tahun juga naek Tinggal pindah sewa? Itung duit pindahannya juga lah, dan belum tent… https://t.co/8Np5RivFaX
Retweeted by harleen kinda iaselamat puasa semua mutualku yg mau puasa❤️cute as hell https://t.co/j9S29VVVuQ
Retweeted by harleen kinda iathey deserved better https://t.co/iTOXoMAWSV
Retweeted by harleen kinda iaenak bgt hari pertama puasa pada libur kerja ya 🥲You can listen to That’s When (feat. @KeithUrban) and You All Over Me (feat. @MarenMorris) on the Today’s Country p… https://t.co/HeqlhH6Lom
Retweeted by harleen kinda ia @folkloreey reyyyy gw juga bulan ini beli banyakkk bgt anjir dhh lahhh😭😭😭😭im being ignored lmao ok bye ill do something else insteadRadio: "it started when we were younger, you were mine" Me: "my boooo" https://t.co/4aHdAhekhT
Retweeted by harleen kinda iaI wish 500k USD on y’all https://t.co/q1po2zKpfe
Retweeted by harleen kinda ia😭😭😭 https://t.co/H3HdJkliI6
Retweeted by harleen kinda iaNgeliat story orang. Hampir triggered https://t.co/oSwe1SLzXY
Retweeted by harleen kinda iahttps://t.co/o0NElRGU9M
Retweeted by harleen kinda iaswiffers yuk stop ngeluh yuk. keith is a unproblematic artist. he has stood up and defended taylor since forever. t… https://t.co/imBvQtxrDb
Retweeted by harleen kinda iapaperless attempt lol https://t.co/53TUzs8Onn
4/12
2021
Ooooooh ternyata ini yg lagi rame, kebangetan sih #ShopeeTindasKurir https://t.co/VW8WsHTCJV
Retweeted by harleen kinda ia:) https://t.co/4G8AcXtQvk
Retweeted by harleen kinda iaWAIT A DAMN MINUTE https://t.co/6tc24Cm7ET
Retweeted by harleen kinda iai feel like taylor swift primed us to expect way more kissing in the rain in our adult lives
Retweeted by harleen kinda iawait a minute.... the necklace https://t.co/AyPuplsXGU
Retweeted by harleen kinda ia.@taylorswift13 becomes the first female artist in history to have seven albums with over 1 billion streams on Spotify.
Retweeted by harleen kinda ia @wstenthu she heranjinkk?? https://t.co/yhxPc35sxI
Retweeted by harleen kinda ia @drewciscoz 23 jul @1average_human1 myself yeayhe’s the hottest spider-man, argue with a wall https://t.co/zsUv8RJaKQ
Retweeted by harleen kinda iahttps://t.co/CiMGisQbqg
Retweeted by harleen kinda ia @LILAVYVERT Only a new generation mf said this bc if you remember correctly shaggy and scooby both saved the gang a… https://t.co/vhs51OoziW
Retweeted by harleen kinda iai miss you https://t.co/Nr0XiNeqyL
Retweeted by harleen kinda iaSwifties- https://t.co/vaBagf8LyQ
Retweeted by harleen kinda ia @cowboylikemae I literally just woke up but I believe this completely. Also, am I the only swiftie without a brain… https://t.co/4OEvGR3KNh
Retweeted by harleen kinda iaI can’t stop thinking about this poem my sister sent https://t.co/MlXfniOh7u
Retweeted by harleen kinda ia @collegemenfess dah sering @Iouisonme harl - harleen f - frances q - quinzelI just heard someone say “just because you love me doesn’t mean I feel loved by you” Wow.
Retweeted by harleen kinda ia.@taylorswift13's 'Fearless (#TaylorsVersion)' aiming for #1 with biggest US album debut of the year with 275-325K… https://t.co/mZSwWGs28Q
Retweeted by harleen kinda iahai ! aku mau cari mutual. siapa pun kamu yang mau bermutualan, ayo mampir. tlg bantu rt dan like. ty bestie <3
Retweeted by harleen kinda ia @aurorasadprosee wkwkwk iyaa jirr enakk @moviemenfes bagusss gilaaa @skincarefess cetaphil yang gentle
4/11
2021
this simple lyric change fucked me up https://t.co/qpTzSuFOPz
Retweeted by harleen kinda iawe're basically just a plant but with emotions. so go drink ur water bb
Retweeted by harleen kinda iahttps://t.co/xAeW0VSkEM
Retweeted by harleen kinda ia💛💛 https://t.co/8YiUxYrgkk
Retweeted by harleen kinda iaHai aku baru buat akun disini. Mau cari mutual all west fandom. Boleh bantu rt kalau lewat yah, thank you .. 😺
Retweeted by harleen kinda iahttps://t.co/Wq8AwRNfWS
Retweeted by harleen kinda iaweekends are for me time. idc @aurorasadprosee WKWKWK :”)) asikkk seneng kalo nemu mutual yg seumuran 🤝🤝 @jwoyiipark masaaa, kirain kita deketan umurnyaaa😭another reason to love Austin Swift, his photo skills! Remember how TN and T can’t use BMG photos of TS? Well, I ju… https://t.co/AsMuiPtF39
Retweeted by harleen kinda ia @twoothbrush MAKASIIIH LOHH😭😭 @OlKAWA20 AWET MUDA 😭🤟🏻 @Trucyswift WKWKWKWK makasiii😭 yang 16 tuh adekku sekarang niii :””)) @shrivinglust SKSKSK NO GIRL ME SO SHYabis upload trs kabur karena malu ternyata jadi seneng berasa masih muda 🥺 badanku hampir 22 tapi hatiku masih sera… https://t.co/Q8Euw76QHn @Trucyswift makasiiih lohh🥺 21 nih wkwkwkw😭 @sadprosey MAKASIIIH😭😭 21 otw 22 dong😭😭 @OlKAWA20 WKWKWK MAKASIH YAA, aslinya 21, tp seneng jadi ngerasa muda😭😭 @wodvale thank uuuu🥺 22 this year lmao😭 @ittwasenchanted lmaooo thank youu, but i’m 22 this year😭👍🏻 @afn_nf makasihhh🥺❤️ di atas 20😭 @jwoyiipark WKWKWK makasiiihh😭 15+6 😭👍🏻 @heyhey13TS makasih lohh❤️😭 taun ini 22😭 @drowsyfee diatas 20 :”))) makasiiihh❤️ @aurorasadprosee haaa makasihh, taun ini 22 😭😭😭30 seconds of trying to sing my heart out to You All Over Me and did it terribly suaraku kedengeran umur berapa ha… https://t.co/NxKA5oqmjs @Succreart I read somewhere that this was intentional because her love interest shows up in a costume that looked m… https://t.co/GIq6l7z380
Retweeted by harleen kinda ia @BellaMuertez1 @Succreart But it wasn't just about her growing up it was about balancing realism with fantasy. The… https://t.co/jqbxfgeUTx
Retweeted by harleen kinda iaTHE WAY SHE STILL DANCES LIKE THISSS I CANT https://t.co/Qw3jUEOt4u
Retweeted by harleen kinda iai still want all of these https://t.co/YLpH5p46nu
Retweeted by harleen kinda iaI GOT CHILLS😭😭 https://t.co/wKcO3Hx4CdSOBS SO HARD https://t.co/acj7h6A89W
Retweeted by harleen kinda iaMONCO THE EXPLORER a.k.a MONCO KONGLOMERAT TUKANG TIPU [A THREAD] https://t.co/dek8nIDa8T
Retweeted by harleen kinda iano you dont understand i love them so much https://t.co/7UHDyha5n5
Retweeted by harleen kinda ia @petikanrasa biasa gitu kan pada suka asal pake aja🤡2008. 2021. https://t.co/lWKk78amhG
Retweeted by harleen kinda ia
4/10
2021
SHE'S INSANE...SICK IN THE HEAD https://t.co/dN2XmvCtDk
Retweeted by harleen kinda iaThe vaccine when it entered Britney Spears arm https://t.co/Z9EBiDg9C1
Retweeted by harleen kinda ia @carleeandshane THIS IS PROBABLY CORRECT THE WAY HER MIND WORKS 🤦🏼‍♀️ https://t.co/lEVToaW9UB
Retweeted by harleen kinda iabaca buku-buku ringan seperti komik dan fiksi remaja nggak salah. belum pernah baca buku nonfiksi atau filsafat (fo… https://t.co/2qOdoLOEM8
Retweeted by harleen kinda ia @florawingraves @exilenarry Lile I'm telling you almost every celebrity had their pants this low. Girls would go to… https://t.co/K5p49mHAi2
Retweeted by harleen kinda iano one stood a chance against her https://t.co/n0ICkrcrrZ
Retweeted by harleen kinda iahttps://t.co/HfDSI3psLM
Retweeted by harleen kinda iatoday is the only day you can rt this.. https://t.co/HJpmgeDIzk
Retweeted by harleen kinda iaolivia rodrigo going from swiftie to taylor swifts daughter is my favorite chain of events https://t.co/P8gwCFrsbr
Retweeted by harleen kinda iadulu dengerin the best day biasa aja soalnya masih fase rebel ke ortu. sekarang dengerin the best day tv nangeeessss ancyuuurrr
4/9
2021

0