Sign in with Twitter

Username:

Hasief Ardiasyah @hasief South of Jakarta and beyond

The Inept Manchild Formerly Known As Rolling Stone Indonesia Associate Editor Hasief Ardiasyah. In between steady employment at present.

1,041 Following   31,130 Followers   118,749 Tweets

Joined Twitter 3/12/09


Komen terbaik di instagram saya. https://t.co/4D6YKoIsS0
Retweeted by Hasief Ardiasyah
10/14
2019
@pamunqkas Siapa yang punya ide cemerlang untuk tidak mengizinkan penonton masuk ke dalam angka 8-nya sehingga terp… https://t.co/0qjJDabKaf @matosman Must feel quite special to still be able to play in new countries this far into the band's life, eh? @wordfangs @SarahDeshita @Enricooctaviano Eh kemarin sempat foto ama Wali gak sih? Kapan lagi Wordfangs x Lord Faank @SarahDeshita @wordfangs @Enricooctaviano Semoga barokah @wordfangs @SarahDeshita @Enricooctaviano Settings and privacy > Notifications > Quality filter on, lalu balik satu… https://t.co/F4FlmznSo3My nominee for cashier of the year. https://t.co/diHDfse3yJ
Retweeted by Hasief ArdiasyahTrees and Wild Ada Tami Nyanyi sama Remedy https://t.co/GUoRMmPbRXI haven't seen Joker due to severe lack of interest. And now if I ever get around to seeing it, this sketch has pre… https://t.co/m0fZUkDX72
10/13
2019
@debbypermata Berarti udah cocok jadi mbak-mbak Jaksel beneran 😂
10/12
2019
I was so used to the manic energy of the original version of @sheilaon7's "Melompat Lebih Tinggi" that hearing it p… https://t.co/VfyGx7RvAJ @dahbwangg @wordfangs Makanya snack di rider diembat @tristanjuliano, demi kebaikan pipi lo Tam @KuntoAjiW @teslamanaf Tambahkan pasal "Even when you're successful, people will still hate you and be loud about it on social media." 😂I can totally relate to @jamesblake. (Apart from being white and talented and successful and in a loving relationsh… https://t.co/PdhmmrhMhi
10/11
2019
@NickRoche https://t.co/xn3KynOez6 @teguhwicaksono Siap-siap ramai 😂 https://t.co/v5e4FS2tQ6#トムの日 https://t.co/FCFHFOwkOW
Retweeted by Hasief Ardiasyah @RockNal Kalau bentuknya kayak gini mah enggak heran kalau sering dikira Giring 😂In the end he probably thought "Why did I bother going on that dribble?" https://t.co/ERrogR4dPiAnd here's some words on the implosion of the five-man line-up of @_club80s a decade ago, which imploded again just… https://t.co/ETxDioZJ9BA few words about @barasuara's new compilation PQ-Race dan Perjalanan, in which each member recorded their own new… https://t.co/54fDCwwM7K
10/10
2019
@wordfangs Sepertinya gue harus segera meralat bagian info di sebagian besar video Hindia gue 😂 @putichitara @iamsoftanimal Pakai aturan ribet juga? 😂rekomendasi @hasief 😁 https://t.co/V1JoTRVGQH
Retweeted by Hasief Ardiasyah @iamsoftanimal Pertama kali tahu dari @putichitara pas dia lagi liburan ke Jepang 😬If Coleen Rooney doesn’t become a private investigator and use R👀NEY as her logo then she has squandered a golden opportunity
Retweeted by Hasief ArdiasyahThis has been a burden in my life for a few years now and finally I have got to the bottom of it...... https://t.co/0YqJAoXuK1
Retweeted by Hasief ArdiasyahI fucking love Coleen Rooney https://t.co/MIzvh51fQD
Retweeted by Hasief Ardiasyah @matosman @captainward What a crafty way of letting people know it's your birthday too. 😂 Happy birthday, sir! All the best!Oh my god, invoice-chasing. PLEASE: if you work in a job where you get paid regularly every month, think about thos… https://t.co/ZWLKq2GCv1
Retweeted by Hasief ArdiasyahI was recently accused of posting a long series of tweets about I'm Too Sexy, Deeply Dippy and other songs, but I… https://t.co/4UrqvGuAXm
Retweeted by Hasief Ardiasyah
10/9
2019
Seeing @efekrumahkaca perform "Merah" at #SynchronizeFest19 reminded me of how great the "Aku akan menjadi karang d… https://t.co/7BCeg3lX5qWorth watching to see Jurgen Klopp hug pretty much everyone on the pitch, and to hear him yelp when @VirgilvDijk pi… https://t.co/DF6gUYYS0eOn top of seeing all five members of @_club80s walk onstage together again, the Cure-esque long intro for "Lagu Ter… https://t.co/Y2bItuybMEDemi bukti audiovisual konkret: https://t.co/2hS9VIiODH https://t.co/ssfnoAKDqE @dahbwangg Kayak Dicky 2019, tapi belum seberapa dibanding Dicky 2014. 😬 https://t.co/f4j7CTL5Ui @dahbwangg Anjrit sadar image 😂It has been brought to my attention that @FatboySlim has mixed @GretaThunberg’s speech into “right here, right now”… https://t.co/yGxAnE7gYi
Retweeted by Hasief Ardiasyah @dahbwangg Tapi kalau boleh tanya serius sejenak: main synth bass atau electric bass di lagu-lagu tertentu atas per… https://t.co/YFXRYb3Do5 @dahbwangg Tapi jangan sampai kebawa pasang sample "Dehidrasi" di intro lagu lain. 😂 https://t.co/IkG0Toq8xAhttps://t.co/o1hRJVGwXV Dan ini cara @rayhannoor memainkan solo "Dehidrasi" saat memang sedang dehidrasi di bawah… https://t.co/elohcxZ2heAnd if you've ever listened to @sheilaon7's "Anugerah Terindah yang Pernah Kumiliki" and thought "This song needs s… https://t.co/PYNZJO7nT3One of my #SynchronizeFest19 highlights was seeing @sheilaon7 play "Berai", one of the best songs on their debut al… https://t.co/WCGmDo0lEXRight after Iwan Fals' set and before he posted anything from it, I checked his most recent IG post to see reaction… https://t.co/7LNjQBbeodIt was good to see @_club80s as a quintet again at @SynchronizeFest, even if for one night only. https://t.co/j7VQjHP7kJ @sahid____ Kalau pameran setlist mungkin sih. Kalau koleksi yang lainnya kayak enggak sebanyak itu juga, dan kalau… https://t.co/0MftypEUsuKalau ada yang lihat topiku ini yang hilang di @SynchronizeFest tolong kembalikaaaaaan 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭… https://t.co/Pqniot2sCu
Retweeted by Hasief Ardiasyah
10/8
2019
@bilalindrajaya @Natashaudu @putratimurrr @ffikriawan @sahid____ Yang menjadikan pengamen sebagai band pengiring https://t.co/alQuVIzism @sahid____ Soal kenapa "Queen" tak berumur lebih panjang, nanti gue cerita kalau kita ketemu. 😬 @jimijimz Ada! https://t.co/9fniovkaOlMaybe it's because this is still new to me and I'm not the one who has to get up onstage each time, but I don't see… https://t.co/YbLpTECpuM @rayhannoor @wordfangs @asanindyaswari Tapi Rayhan Noor 2019 udah jadi pujaan di YouTube. 😬 https://t.co/o1hRJVGwXVNice to see @TTATW perform Rasuk songs again in a full band format. https://t.co/2hS9VIiODHFor The Trees & The Wild's set at #SynchronizeFest19, it was a Rasuk 10th anniversary retrospective. https://t.co/e0yThVy3Hq @sahid____ Judulnya "Queen", salah satu dari tiga demi yang dijadikan download gratis di MySpace beberapa bulan set… https://t.co/znPZEayYYW @debbypermata Berarti harus makan es krim sambil berenang @bilalindrajaya @Natashaudu @putratimurrr @ffikriawan @sahid____ Penyanyi haus sorotan terdeteksi 🤔 @bilalindrajaya Wah dikawal 😂
10/7
2019
When the music stops and the lights come on but you aren’t done raving https://t.co/XBOI1gESk6
Retweeted by Hasief ArdiasyahBack in the day people used to say melayu pop bands like Radja, Wali, Kangen Band and ST12 sucked. Now they sing a… https://t.co/0Sq6PVYOqoThe perfect cosplay doesn’t exi- 📸: @almannarino #NYCC #SpiderVerse @spiderverse https://t.co/eBFq2ly2nK
Retweeted by Hasief Ardiasyah @ffikriawan Bisa digunakan juga untuk panggil ART. "SI MBAK!" @i_frank @Naifband Tinggal Televisi dan Planet Cinta nih 😬
10/6
2019
Vokalis barunya Nidji gabisa masang bohlam
Retweeted by Hasief Ardiasyah @JLawrence_Art I just realised Cliffjumper's honking huge cannon is the one from the very first episode of the cart… https://t.co/9TkwWmAD7w @ffikriawan Entar lo ikut nyanyi sambil lempar boombox terus tangkap lagiThey finally figured out their platform direction signage was fucking vague. https://t.co/qNvvP9IDdP"Game of Thrones, sinetron, debat calon, Game of Thrones/Di TV Polytron" https://t.co/BfwVDdmNPZ"Jurnal Risa/Kontennya tentang setan tapi tak pernah ada penampakan/Oh aku heran, folllower-nya bisa jutaan" https://t.co/iRWoet518aFinally some new songs in @sir_dandy's set last night at @SynchronizeFest, with a few familiar faces in the backing… https://t.co/lfrOtk4dYz
10/5
2019
@rayhannoor @asanindyaswari Tahun ini enggak nangis lagi kan? 😬 @KuntoAjiW Manajemen waktunya lebih efisien ya kali ini 😂 @TelkomCare Apa saja yang perlu dibawa ke kantor Telkom untuk membuka kembali landline rumah yang diblokir? @JHickman Noel's Hulk Hogan impression was hilarious!
10/4
2019
@KurtBusiek So the editors actually brought up your letters when you were starting out? Nice!See if you can spot the nod to @thecure in this version of "Dan..." by @sheilaon7. https://t.co/ClNQaFtwbE @antoarief Kebalik.Absolutely gutted to hear that Kim Shattuck has passed after a battle with ALS. Immensely talented, inspirational,… https://t.co/r0X43KjR45
Retweeted by Hasief Ardiasyah @perpetua Speaking of Vampire Weekend, I think Chris Baio and Chris Tomson got off to a good start with their podca… https://t.co/7jp4xbcEGI
10/3
2019
"We didn't get super-successful until we learned how to let people help us. That is something that a lot of indie b… https://t.co/THo1b9EJaVLoved this first episode of The Road Taken by @OIAB and @therealCT1 of @vampireweekend, with an excellent choice of… https://t.co/cxwCEeC2eFNever gets old. @trentaa98 with the cojones and @DivockOrigi with the killer instinct. https://t.co/W83DSSPJjv
10/2
2019
@Bijiganja Unplugged salah satu album favorit pas baru keluar, terus kalau dengar sekarang bawaannya agak sedih set… https://t.co/mw1MM2ZmBj @Bijiganja Yang Unplugged selalu bikin merinding. https://t.co/QlE4GP3cd9I await the @listentofeast gig in which @denanadnan carries @dikisahkan on his shoulders while also playing guitar. https://t.co/Ut9By3Wv07I'm glad that the @McDonalds_ID McDelivery app now comes with a @gojektech Gopay option, but when I try to use it w… https://t.co/gLNOgwhuy5 @yonan32 Also: https://t.co/KGtOU8GRQX
10/1
2019
Come to think of it, @Thebrandals' set wasn't really hits-heavy. At least not their own hits, anyway. But they pull… https://t.co/ma1BBzWz4NGood to see @Thebrandals giving some love to songs from Brandalisme, their overlooked third album. https://t.co/ZCZnBmtfV9 @IvorGCampbell @quantick @RevRichardColes I gave my son a bit of advice about setting up his lettuce shop. Didn't c… https://t.co/JNMb0LmZjV
Retweeted by Hasief Ardiasyah @RevRichardColes @quantick My son opened an origami shop. It folded.
Retweeted by Hasief Ardiasyah @quantick Funny, my cousin wanted some advice on how to start a school of drawing. I was able to give her an outline.
Retweeted by Hasief ArdiasyahMy cousin asked me for advice on stocking his ranch. It's not really my area but I was able to give him a little steer.
Retweeted by Hasief Ardiasyah @midiahn And it all promised so so much
9/30
2019
@KuntoAjiW @Adriandhy Iya obrolan tertutup atau janjian rekayasa ribut itu lain soal. Seharusnya bisa dukung karya… https://t.co/8YVfc3vOhQ @KuntoAjiW @Adriandhy Kan pertanyaan awalnya adalah apa yang belum siap didengar di industri, dan menurut Ryan yang… https://t.co/SFx6Ws3eqV @KuntoAjiW @Adriandhy Memangnya ada industri yang menganggap bersikap asshole kepada teman di depan umum adalah hal wajar? 🤔Here's @wsatcc performing a new song which hasn't actually got a title yet. (They just wrote "Diskoria" on the setl… https://t.co/55CfnSl9W4
9/29
2019
@zlind76 I do recall seeing The Temper Trap when they were starting to get big circa 2010, and it felt like every o… https://t.co/mmxt6F2bkzNow this is what you call an epic interview. Kudos to @rachel_handler and @vulture, and I hope Fiona Apple gets to… https://t.co/2ENB09K5Gr
9/28
2019

0