Sign in with Twitter

Username:

jennie certified hand holders

715 Following   2,790 Followers   15,262 Tweets

Joined Twitter 7/11/17


@ncrmancer me to myself:if i put “lol”, i ain’t laughing
Retweeted by askahttps://t.co/6Lg3WypOOp
12/1
2021
@kuyangjahanam udah lewat si semesternya but thank u fathan <3statistika <3 https://t.co/RZtpdnGHJe @dengarIah hey https://t.co/7rFNHXYjDB @9OSREMIX me & whowomen in suits >>>>>>> everything @GITlNG pen pegang jugak @kuyangjahanam pray for ur sanity 🙏🏻https://t.co/6osWYFbJkb
11/30
2021
@soursadly miss u too btw ayo followan tiktok @soursadly kok aku baru liat si cakep 🤩🤩🤩🤩kemaluan named as “kemaluan” for a reason @RYUKK______ BETULyou deserve to be happy but if it’s not with me then nvm lol
Retweeted by aska#로제 #ROSÉ https://t.co/ia1BibiArk
Retweeted by askathinking abt messing up on stan twitter https://t.co/5DdkaspuCN @its_graciano gaboleh sebelum sy punyaculture shock kakloh kok pada punya pacarjust found a snake in the swamp, this bitches is hot af https://t.co/I8qPtprMZw https://t.co/8VK8LNgztzA full BLACKPINK album with 12 songs https://t.co/nfMpq7hh2u
Retweeted by aska
11/29
2021
@fabjede bangsat kaget gw kira lg diratiogn for everyone who never be prioritized by someone only, i got your back @clairdeamor aku bali utara, jauh :( @clairdeamor i am :Dinfp supremacy @fabjede @noerotic spilledhttps://t.co/58I5QlCWik
Retweeted by askapop indie musics are really good omg @Novembersson 😭😭😭 @clairdeamor prettiest @PANDEMONlUM mommy? sorry.made one https://t.co/rfqyNsuOLd
Retweeted by aska @kuyangjahanam udah ternyata ada fitur baru @pskjsx ternyata gapless playbacknya on cek aja di settingsohhh pantes https://t.co/jrRFP9LYXZis it just me or spotify sekarang transisi dari satu lagu ke lagu lain jadi beda @B0KEPINDO some of my new internet friends @TimpalBali kumpul kebo dengan gaya @its_graciano saur true @nattawiin nanti gw isi stiker lit 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 @bittercinnamons maybeee @BEKASIANBIMB0 like whaaa @9OSREMIX semoga cepet selesai ya masalahnya :( cheer up adit @9OSREMIX hah trus skrg gimana dit? @5ativas terenak @haebeetch salah pake template muka @cybeerlatte salah pake template muka @kuyangjahanam is this supposed to be jokes or? 😭why would y’all think that i’m not really balinese?!? orang-orang mikir aku orang bandung bukan orang bali🧍‍♂️
11/28
2021
@pskjsx haloidc if u saw me wearing the same outift for a whole month fuck off
Retweeted by askajust uploaded my first tiktok 🏃‍♂️relatable. https://t.co/VGGMRQ8cLQ
Retweeted by aska @haebeetch u too mala @4li3nx_x hiii @EMILYDRIFT si cakep bilang cakep @gabblliel hey fine man @febrr11 u too @BEKASIANBIMB0 look at u too @eeijdaa hahah u too @theonlyincaa great hbu? @GITlNG iya gini @dumbysh thank u keeen @lifeCTRLer rayyy 🥺 @rottenchildhood hey fino @MADAF1S makasi etmin madaf1s @halleIuyeah hey @atrxia 14022 kak @pskjsx heyyy @its_graciano come to my house @streamdr0gs yes?he’s so me https://t.co/9RQptBPNa2kita semua duitsexual @runninginmarz hi @B0KEPINDO what? 🧍‍♂️ @_ursunflowerrr horeee @kuyangjahanam tbh u too @louiseisfucked hi adek @HORNYTIVITY makasi kak @northvana adalah ghuwewkwkwkwkwkwkwk https://t.co/wJHbBBdJKe @akselshit nah, ur so cooli’m wkwk-ing everything on chat when i’m nervous @akselshit hey loli can’t even process the whole plot https://t.co/D4e6FNpniDis this relatable🧍‍♂️ https://t.co/SkzyGdi9z4
Retweeted by aska
11/27
2021
@B444NKROLL me2k @bloodydidiy kok bisaaa? @its_graciano gomen ne summer mabushii @WhosMarshalll cr to king joan @kuyangjahanam gomen ne summer mabushiihttps://t.co/VAaz1aKgzBhttps://t.co/LVGWxloCaa
Retweeted by aska @wallahibestie betul, save #remajajompo @B0KEPINDO ini mau beli @haikaaI trims friendwaduh backpain kak (remaja buyut)
11/26
2021

0