Sign in with Twitter

Username:

Hesters rariteitenkabinet @HesterLoeff The Netherlands, Zierikzee

Rariteitenkabinetmaker, Conservator KZGW. Strandjutter. Taxidermist. Citizen scientist. Ik ben wie ik wil zijn, niet wie anderen vinden dat ik moet zijn.

2,949 Following   9,332 Followers   92,259 Tweets

Joined Twitter 3/27/10


@Esssie31 @Wandelfreaks Je moet ook forams gaan zoeken! Die nemen niet zoveel plek in!Leuke activiteiten in Zeeland met @Wandelfreaks https://t.co/EldWuBh2CH @KopArjan πŸ˜‚ Mensenschuw, introvert etc @Esssie31 @Wandelfreaks Kun je daarna bij mij een bakkie komen doen @Esssie31 @Wandelfreaks Nee ja? πŸ˜‚ @Wandelfreaks @Esssie31 Als het zo uitkomt ook in Zeeland hoor. @Wandelfreaks @Esssie31 Dat zijn de fossielen @Esssie31 @Wandelfreaks Als je maar van de mijne afblijft! @Nadesj Dat zijn de volgende 6 hoofdstukken.Ik kan een hele avond zoet zijn met een microscoop en een bakje zand. En thee met mariabiskwie, en Janis Ian. Het h… https://t.co/jVNS83nEay @FemkevanH Ja graag @LeKerbec En cafΓ© noir? @LeKerbec πŸ˜‚ @Univers09206495 πŸ₯° @MLLodewijks Ja!Briljante tekst van Jaap Fischer. https://t.co/PME0FgM513 @raouljdegroot πŸ˜‚Ik zoek de rust van een kist, van een dorre houten kist Waar ik stil kan overdenken wat ik hier niet kan, Met een p… https://t.co/6sIMfLzwNO @lindarusconi 😁 @JorgivanMeer Neenee! Het vergt wat fingerspitzengefuhl maar dan gaat het altijd goed @De_Ninaaa Ja! πŸ˜‚Qua thee is earl grey of lapsang souchong het beste. @itsMErieke Nee hΓ¨! Eigenlijk heb je meer niet nodig πŸ˜‚Mariabiskwietjes gedoopt in de thee. Volg mij voor meer culinaire tips. @dvsoest Ja πŸ˜‚ @GeesjevanBuiten Yup! Gelukkig heb ik nu een werkplek buitenshuis πŸ˜‚ @muisje_eliza Of we moeten met z’n allen roepen dat we hem missen? @muisje_eliza Op facebook?En dan de HELE dag bellen met collega’s? @JDHengstmengel Ja daar lijkt het wel op πŸ˜‚Blijven alle IT’ers zo hardnekkig thuiswerken? @museumnaturalis @Werner_deGier Big Macs? @spellfinder 😁Volgens mij had een tag en daaropvolgende retweet van mij er ook iets mee van doen. https://t.co/WPv5VZRtgL @MelanieDuring Zijn er tutorials voor op Youtube? @vroegje Ja, over twee weken weer wat nieuws zoeken om te doen πŸ˜‚πŸ˜‚ @EsdorvanElten Niet? @QemojiQ 😊is het ook!Dat ruimte-inneem-gebeuren en stoppen-met-aardig-gevonden-willen-worden, is dat wat? @MENEERDEGREEF Ah, misofonie πŸ₯° @LeKerbec @Walrathis Nederlanders zijn gewoon ongelofelijke hufters. @DonRoelofsen Gefeliciteerd!!En onderzoek doen naar foraminiferen en publicaties leren schrijven. Dat is alles. @MadelondeJong πŸ˜‚ @Donkerwoud Wat ontzettend lief en dapper van ze! @raouljdegroot Nou inderdaad @reinodeboer 😊 @eetschrijver πŸ˜‚ @ceesvapeldoorn Geweldige tekening!
9/26
2022
@rvanderweele Ja best wel @rvanderweele Ik zet steeds meer mensen op negeren. @CosmosDoctor4 @ombenuld Bedoen? @dumpster_fire77 Haha, ja! Vreselijk πŸ˜‚πŸ˜‚ @FreyaElders Haha nee hoor! @reinodeboer 😊En boekbindenOh ja, en mammoetivoor bewerken.Ik wil nog automata leren maken en wasmodellen en miniatuur schilderijtjes en houten kabinetten met inlegwerk en to… https://t.co/DzQu9pKmXIHet blijft fantastisch om boeken over rariteitenkabinetten door te bladeren en een glimp op te vangen van magische… https://t.co/qNudpJvwMB @Divorytaur Haaaa!! 😘😘 @Hester099 Ja dat probeer ik ook steeds maar er komt iedere keer wat nieuws @ElGriego80 @Brech1978 Ja dan ook @De_Ninaaa @Brech1978 Mauw @carynhart Ze heeft talent! Mooie compositie @Leeuwenhart1975 Nee jou natuurlijk niet! @juistwerk Ja! @RolandPierik Nee joh! @marjanne56 πŸ₯° ik jou ook niet 😘 @KopArjan Ha fijn, ik zat al te wachten op de dagelijkse kikker @strandkrab En een Noorse hartschelp! @StevenGeurts @samgerrits 😍😍 @SelkitVerberk @prehistoryRMO @marcel_niekus Rendier zeker niet, dat is veel gladder en fijner van structuur 😊 @LisetteKootker @SelkitVerberk @marcel_niekus @prehistoryRMO Dan had ik het goed gezien @maxiaadvermogen 😍 @Brigitte_Gabel Ik hou helemaal niet zo van jongere mannen dus ik vermoed dat mijn midlife crisis nog niet ver genoeg gevorderd is. @prehistoryRMO @SelkitVerberk @marcel_niekus Nee daar lijkt het me veel te grof voor, het is erg verweerd en ik zie… https://t.co/pPRZYD0gfz @Henriette_vDam Ja πŸ˜‚ @ElviravdGriend Ja vind ik wel @SelkitVerberk @marcel_niekus @prehistoryRMO Een stuk bot, het zou gewei van edelhert kunnen zijn gezien de cortex… https://t.co/u0n09gVcBH @OokEsther Ja! #zinin! @JojanTekent Onderkaak @JojanTekent Ik zou het pas erg vinden als dat niet meer gebeurt πŸ˜‚ @Esssie31 Je bent zelf een FOSSIEL! @JojanTekent Ik denk bruinvis @Esssie31 Ik ook @Mijkecj2 Ik ook! @GerardVerwey Kreftenheye formatie? @GerardVerwey Was het erg? @GerardVerwey @marcel_niekus Ik denk natuurlijk maar ik ben geen expert @GerardVerwey Ik vind de steentjes ook leuk! @GerardVerwey Mooi spul man!Dan maar lekker buiten zitten. https://t.co/iNu8aBhGf6Werken lukt voor geen meter vandaag. Komt omdat ik het thuis probeer te doen: de inhoud (collectiemateriaal) voor het kabinetje ligt thuis. @GerardVerwey https://t.co/gjBFQLmb9h @GerardVerwey Nee ik zie niks πŸ™ˆ @AglaiaBouma Haha, ik heb ze zelf niet verzameld, zal het erbij zetten 😊Kijk @AglaiaBouma wat een knapperds! https://t.co/KFbUKnZ8o5 @GerardVerwey Ehm… @EefvanKoos @RiannePragt Per maand. En dat noemen we dan basisinkomen.Want zonder vrijwilligers en mantelzorgers zouden een aantal sectoren ook gewoon in elkaar flikkeren hΓ¨!
9/25
2022

0