Sign in with Twitter

Username:

hi sayang

309 Following   207 Followers   11,949 Tweets

Joined Twitter 11/5/18


DEMI ALLAH THIS KKN DOSEN 🤬🤬🤬🤬🤬🤬 @F_FeniJKT48 WESSAAT KAU INGAT AKU KU INGAT KAUdebat soal poverty https://t.co/OfVZoLbFiv
Retweeted by hijisoo gabisa bahasa ibrani @Icanoooooooo icano si intelek twitter @SEULAURENT --- karena sesuatu, well that's because it's called LIFE you need to working hard to achieve what you w… https://t.co/TEqCb5AHtD @SEULAURENT --- saying jisoo stupid, so if you want to, please elaborate. oh, what about jisoo is oppresed and oppr… https://t.co/VrG71zp3wZ @SEULAURENT --- actually can speak THREE languages which is very GOOD. lo sendiri tau kan kalo jisoo gabisa bahasa… https://t.co/xZo4gxqmLV @SEULAURENT huft usually i just go off when theres someone like you throwing an (baseless-intelectual) opinion on t… https://t.co/sKqBH4dJWO
1/20
2021
indos twitter going all rampage for the last 3 days man such chaotic yet beautiful human behavior hereow mm okay???? https://t.co/Ni0tRetmR9kemaren gua giniin mbaknya terus gak dikasih soalnya emang gak kenal https://t.co/xKOfGqYPmfsemuanya tolong tenang sejenak karenagamau masuk kelas karena saya marxism**onNow i can making my own kopi susu gonna put "junior barista" in my bioAmericans, please go to Bandung and shouting "the jak the jak" while your hands making this symbol, it's Sundanese… https://t.co/56g0DeQCC3sobat misqueen kaget dikatain miskin beneran
1/19
2021
@themightyu Shut up https://t.co/s7z0NoXUGz @themightyu Gak bisa @diariofalv Loh ayoTema coffee pasming yuk @xhildishhh Beneran ga @Icanoooooooo Link @ewaldoomatt Oke mattLebih besar dari Allah gitu? https://t.co/HXWQzni9b6
1/18
2021
FT: 0-0 https://t.co/k7knx84lR3
Retweeted by hiFootball (especially Liverpool) is kinda too hard to watch right now, man, I'm gonna devoted myself to teaching yoga, then.That's a fucking handball you shitty refBacot Penandea pundunganTHATS MY BRAZILIAN WALL RIGHT THERE JUST SHUP YOU MANCS SCUMWKWKWKWKWKWKWKWKW APAAN TUHTE AMO @Thiago6Nice one ThiagoWHAT A FUCKING SAVE ALISSONWhat the fuck is wrog with Trent todayNice decision from Ali thereMU main bola buat nyari poin ato nyari keringet doang sih taiHow can that be a foul? Shambolic refereeing.Thiago is like Sandiaga Uno man he's so creativeWHAT THE FUCK IS MAGUIRE DOING FUCKING KOREAN FRIDGE @LFC LETSGOOOOIIMAGIC'S INCOMING https://t.co/102aiowKexMaaf ya sayang tadi aku ada jadwal dulu @LFCWE'RE GOING RAMPANT https://t.co/OxQJtWFbDG @F_FeniJKT48 Ih payah loIs it safe to nyabutin your bulu hidung @F_FeniJKT48 Kok gak bilang bilang gue mau tampil di tvHOUSE UPGRADE im so proud of me https://t.co/WMqzaitBI9Main lah
1/17
2021
@pemburusyopi Mayannn tp bisa ngecraft sama ngelawan monster gitu @pemburusyopi Boleh tuh, cocok kalo lu butuh game yg terapeutik bro @pemburusyopi WORTH ABIS CEPET BELI DRI BIAR BISA MULTIPLAYERRRR @pemburusyopi Waktu itu gue dapet 70 driHave playing this game for 24 hours,, loving it https://t.co/kVnUhMFNBG @NandorHidegkuti never been so pumped up before for a podcastim officially make susu jahe (the authentic one with a real ginger) on my own so now please mention me as chef oscar thank you @buangnapas Terima kasih maaruf amin sudah berjuang sampai sekarangwow https://t.co/mwYFUTqri9cidro janji tegane koe ngapusiihhhhh sedapppp https://t.co/gvmbSWHNXYHermione cape marah-marah, tapi Ron gabisa basa enggres https://t.co/Hw4tn4ogc7
Retweeted by himemancing brsm mb pcr https://t.co/9Vvm1Of6wX @nocontextfm1 CMONNNNN
1/16
2021
fuck it jailbreak the tesla @colorize_bot https://t.co/8AThANHvmXGoddamn you're weird man RT @themightyu: dulu waktu field trip SD w sok sokan pake skinny jeans biar terlihat anjay… https://t.co/h5H0mAEfq9Good afternoon today I'll be online and copy-paste-ing all of your tweets xx have a good dayi dont see the problem https://t.co/sjK4L32dtLI don't see the problem https://t.co/kDjNOj2poS @Suciandoko Walau @keziadesya Gokil indeedThis is fucking sad https://t.co/i8cqOziUcythe cover art of 'sebuah nama sebuah cerita' actually referencing to peterpan's statue in MUSEUM GAJAH goddamn aren… https://t.co/pLFTZ1kOj8
1/15
2021
@themightyu Since when did you wearing glasseshttps://t.co/4Q2rrC4nH3
Retweeted by hiNah im a pasukan Allah https://t.co/B8M4P8Br61 @ewaldoomatt @farhankamilr IkutGue makin gangerti https://t.co/VjqN5fKoIqNi orang ngomong apa monyet https://t.co/CETVkJj2NF
1/14
2021
Lets go https://t.co/aNA05jmXPI @0riiigi Respect bobby @themightyu @prosperity_brgr @diariofalv itu murah, soalnya harga normal per pcs nya 19000 di indomaret, tapi skrg… https://t.co/WEPG1xByf8 @prosperity_brgr @diariofalv Indomaret bro @diariofalv SotoyAnjing anjing anjing ANJIIIIIIINGGGGG ini enak bangat sumpah https://t.co/pbIwn5yaf7https://t.co/OErfwYv9TxWat is dis bihevyor👀 https://t.co/DKeVkUhMwvGAAHHDDDAAYYYYMMM https://t.co/B0ia7ilgVMUnited fans is a disgrace to the society https://t.co/LOmy9BfRcrPaul Pogba belom suntik vaksin @themightyu Presiden Jokowi sudah sangat baik, dengan menjadi percontohan dalam vaksin, sbg orang nomer satu di Ind… https://t.co/BYgnOKrCJ2 @themightyu diri dan keluarga agar terhindar dari virus Covid-19. Dengan pandemi yang telah mewabah selama kurang l… https://t.co/hYlD6aQX5V @themightyu Antibodi belum mempunyai waktu yang cukup utk memberikan perlindungan kepada tubuh. Kadang, yang bikin… https://t.co/u5Qo4jphhD @themightyu Ngga langsung. Vaksin akan mengembangkan sel darah yang berfungsi untuk meningkatkan imunitas seseorang… https://t.co/woKLjWOIvUSuka takut sendiri melihat opini-opini seram di internet
1/13
2021
Notion and Google Calendar is my essentials for 2021 #fyihttps://t.co/zGivC3n0id
Retweeted by hi
1/12
2021

0