Sign in with Twitter

Username:

Owner of @ExtraxSugar

337 Following   351 Followers   14,658 Tweets

Joined Twitter 12/11/18


@VhslustM @jmoney0448 @pussypearI It's not even funny @ExtraxSugar Got caught https://t.co/kWvhG07UhP @procrastinatink That's my boy right there😭😭😭 https://t.co/jGZ3zgvLjY @lasoleiletlune It's common knowledge 😩😩 @ahmedousa35 You're my guy 👊🏻 @idxferb @lilnzi some dude lost a million dollar @ahmedousa35 do you think it's gonna drop even more later? @lilnzi this u after got back to back liquidation @kareemramd @zxzima Alright that's debateable @kareemramd I was quoting TobiWan 🥲IT'S A DISASTAAAAHH @kareemramd @zxzima Y'all gonna DIE
4/18
2021
@CryptoGodJohn Rest in peace 🙏🏻THAT MF NGADU RUGI 6JT LMFAOOOOOI just got the stupidest video call ever bruh @automaticremix LMFAOOOO @arkuyyy I might throw my phone across the room @arkuyyy I mean, it even hit the news 😭 https://t.co/E4cWmZXGRnImagine the embarrassment 😭 https://t.co/tid8TV5YLAreject humanity return to monke #MonkeVibing @psychxnxx WHAT IS THIS 😭😭😭 @setyonofanta Meninggal actornya 😭 @ExtraxSugar What is this behaviorNOT AUNT POLLY 😭😭😭😭
4/17
2021
@GobangGodit @demonicpegasus WKWKWKWKKWKWKW MAAP BANG MAAP BANG @meltlasagna @GobangGodit BETUL GA SI GUA @GobangGodit Emang kalo ngewe lu minum peju lu sendiri dit?If $DOGE goes to $1 the amount of money that will flow into the crypto market and alt coins will make your wildest… https://t.co/KafipIN9q8
Retweeted by rafliStarting my morning with this https://t.co/U2HBLTipOr
4/16
2021
@bigcryingenergy I'm a whole ass menWKWKWKWKW INI SERU BANGET ASLI https://t.co/la4Q3DEZxiSIKAP https://t.co/3eD53jxmFf @lasoleiletlune LAH LU GIMANAAAA WKWKWKWK @CallHerAbigail @kawaiiis8n @yinfutang @lilnzi That's on 💫dating loyal men💫 @lasoleiletlune Semangaaaat @kawaiiis8n @CallHerAbigail @yinfutang @lilnzi Why you plotting against her future husband from now 😭 @lasoleiletlune Ini day 3 ace 👁️👄👁️
4/15
2021
Makan ga boleh ngecap bro https://t.co/78sKj4JVC7 @herlambangibran Bangsat masih lanjut 😭😭😭 @lilnzi You going to club in pandemic?? https://t.co/WoVyBHJKo0 @simpb0t Yea too bad the event is already done and you can't get the lyre anymore @pajerboi @sideupsunnn gak
4/14
2021
@bigcryingenergy LMFAOOOOOOOOOOO @bigcryingenergy How much did you lost on $ONE 😭New all time high bois @SYKOSIKESUS You my bro happy berfday lil bro, come here again and we play fr 🎉🎉 @kawaiiis8n @lilnzi DON'T EVER MENTION TATTOO IN AYI MENTION BRO HE'S GONNA POST THE PIC 😭😭😭https://t.co/UOXJ1B0cC6
Retweeted by rafli @automaticremix 😭😭😭😭😭
4/13
2021
I wish 500k USD on y’all https://t.co/q1po2zKpfe
Retweeted by rafli @Kowalskuyyy @putascuffed BisaaaaaI'm sorry cause I thought she wearing corset.. Women be going thru a lot even after the pregnancy damn https://t.co/XjZw10nyXT @sideupsunnn Gue 200200
4/12
2021
@herlambangibran WKWKWKWKWKWKWK GAMAU ANJG. Lu ada ada aja lagian tiba tiba main motor @happymeaIya Bilangin dong kurang kenceng toyornyaa 😂😂 @omen3OOO Kontol https://t.co/NAt6e9pZ2r @herlambangibran Stm gue ga maenan karbu anjing gibraaannnn, salah jurusan @herlambangibran Kaga sabi branBro really can't take no for an answer https://t.co/edxedfNzTa @huasx Spit on it @mxwrns Honey stars @lilnzi Thought this was reza arap @ExtraxSugar https://t.co/z2pvoERLL2 @Frealuvss Cen mau ke bekasi ya lu @ayattaharaf Aku besfren ga
4/11
2021
@deannnnns @ExtraxSugar I don't understand cause my fm literally ngebut gas plong less go gapake remThis bot carried the whole timeline bro cause what the fuck is this 😭😂 https://t.co/rm0BJDyIVn @lilnzi LMFAO @lilnzi bro really expect people who shit on the river to know Galactus @lilnzi old people be exaggerating sometime @lilnzi that shit was a big big robot @dahudaa_ Wkwkwkwkwk masuk sebelum telat kawan @kawaiiis8n @lilnzi Where he learn that shit from again bruh 😭😭 @jjjjeremih @kawaiiis8n @qwonidin Bukan gue lagi di luar @jjjjeremih @kawaiiis8n @qwonidin MENDADAK BANGET BRO
4/10
2021
Fernanflo te ofrece un porro, aceptas? Yo sí, me lo fumo @SYKOSIKESUS @ExtraxSugar Yea it's all blurred by default
4/9
2021
Hozier certified halal https://t.co/2EFT4mRX1H @yinfutang @kawaiiis8n "minum dong yang mulia" @kawaiiis8n Your client gonna lose at the court bro 😭posesif bukan love language https://t.co/SWlHWXWjTQ
Retweeted by rafliThis is what a 25yo lawyer do at his free time https://t.co/NC48mlP6RZ
4/8
2021
You can literally come back from anything. It’s all about ya mindset.
Retweeted by rafli @ExtraxSugar LMFAOOOO @prorok_3000 @TradySlim What does it means bro, I'm sorry I'm new to this @virgaynity @ExtraxSugar Inez lo jangan ngajak berantem ye
4/7
2021
@happymeaIya We suffer the same problemhttps://t.co/XVeRsGOZ58 @automaticremix HANA 😂 @automaticremix BROOOOO 😭😭😂😂Goals tbh https://t.co/EpAThKgQSf
4/6
2021
@murakamisoulja You just like me @deannnnns Gua kalo ga penting penting amat kecuali pacaran kalo udah diatas maghrib males banget keluar wkwkwkSome of yall not listening to The Boys by SNSD in middle school and it shows @sun_n_flower The boys >>>>>>>>
4/5
2021
@procrastinatink YOU GOT GANYU??? @duadlmension Gitu aja mainnya rul biar sering dapet pap ketek egirl 😂 @deannnnns I AMMMMMM, CAUSE IT'S SO GOODDDD. It started because my middle school friends used to say that my uncle… https://t.co/iDAKllFhBS @deannnnns THE MIDDLE SCHOOL MEMORIES ON EACH OF THEIR SONGS IS DIFFERENT
4/4
2021

0