Sign in with Twitter

Username:

-- know ur place

3,575 Following   8,266 Followers   165,579 Tweets

Joined Twitter 7/29/15


@uncrushsimasA ayooo beb @benasdict knpaa @muhamdalfarabi hai @fhmilyy knpa @sspezializaze HAPPY BIRTHDAY CANTIK @twelveapreel full @renjana_92 krupuk pelangi gasi itu @Niken_2508 pls ini mba niken tetanggaku bukan @namapalsuuuu bata @mninggaI cantikkk @bertemusoang masyaallah cantik bgtt @byeeluv semangat cantikkk @yourecstasyyy hai cantik @dinoqaurus cape deh @esthmanies pagi @yogurtnoona gatau @rosedesventss_ alhamdulilah @luvyouara araaaa syg @aaphrodyte sakit gaa @aqsukaqm lewat @liadisiniii kenapaa @rexgineering tidur @rottitawarr knp @pillcwzayn sama ih @aesthqt hai @aishleley halooo beb @jennnsza ga @qardust bener @kurangtausii hai cantik @lucxifvrz iya @dlvnantna pagii @veroniicaa_06 bismillah @pieipa bener @rarajuseyook halo @faasyfr hehe @akucapeBangat semangatt @urbabyycrush bener @satyaekaputraa waduh @andromedss iyaa @babysyifaa bu guru cantikkk @crameluc aamin @kylielipaann bener bgt @khallipheu WOIII WORKOUTNYA APA AJ @auliaputra__ waduh @B4DASSBI4TCH lucukkk @uncrushsimasA aamin yaallah @solvtude03 hai
7/1
2022
@addictwiword IKAAA HAPPY BIRTHDAY!! yaallah baru tauu ikaaa ultah maap yaach :( MAKASI UDH JDI SUPPORT SISTEM SY B… https://t.co/appnSSXTqX @lovioseta @convomf @addictwiword @taureandarl @kittykindn3ss AOWKWOWWKWOK THANKS🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 @urjilalo u @mentariduha ada @ziphiii gapapa mandiri @sweetsboyss beli @namasingkatn unfoll balik @nasipadang_13 BANGET GASUKA @eonalinn pengen ih @sbmptnfess sbm = 200 mandiri = 350 + 300 + 250 + 200 = 1.100 total : 1.300 @spiritboyyy @sbmptnfess SEMANGAT @auliaputra__ sama pls @marvelthekid hi @satyaekaputraa sama huft @exv0rd halo @pseudonymstet telinga @volltia pernah @SdqieM sp @gajelaswoy sama plz ngidam dkit @chotieecheesy hai cantikkkk @c4ndycrusy cantik nyaaa @luvinfaisy betul @uncrushsimasA ini dimanaaa @pridprid cantikkk @sapiperahhh @convomf @b3rryblushzz @callmeoty @tacaaass @ayuuvwx @korinauciiiiii @pacrnyjeno @arquariius… https://t.co/1F5Lv7u0YS @convomf @b3rryblushzz @callmeoty @tacaaass @ayuuvwx @hotelbarz @korinauciiiiii @pacrnyjeno @arquariius @lolomilo0… https://t.co/IAwZQhAy8M
Retweeted by π’…π’‚π’‡π’Šπ’β˜ οΈŽοΈŽ
6/29
2022
@uncrushsimasA hai cantik @raisanovaaa knpaa @kilethekid masa @mrtbkmaniezz nanaaa @rsyxct cantiknyaa @gummyybbbear pasti cantik @sbmptnfess nitip @jurumoment @b3rryblushzz pake rapot, jalur prestasi akademik @b3rryblushzz @aishleley pakeee email lain cobaa @b3rryblushzz 5 juliii @aishleley @b3rryblushzz masihhh leyyy sampe juli @bobastretch sapetu @freakihooman hai kangennyoba aktif lgi di akun ini tlonk support,, @www_ayya turu @ouraaalyf bleh bagi @favinsight CANTIK SEMUAAA @kilethekid kileeee @kyszrawles sama plz @urjilalo gausa @avvtiull hehehehe @cry4baji MANA GUE ISI @fmlrst masaaa @gimamastor cantikπŸ˜πŸ’— @mentariduha bener @Nanaananta_ nitip jg [bingung]
6/28
2022

0