Sign in with Twitter

Username:

Aa @humbledee_ Sumedang (Tangerang)

klik follow di samping kanan atas ___ ↗

419 Following   450 Followers   10,538 Tweets

Joined Twitter 8/9/20


@bdngfess sok teh adain ntr nyisain cuti buat gathering. @FFOODFESS mak syukur paling the bestpernah juga denger "karena nila setitik rusak susu sebelahnya" https://t.co/mw7oPxgl7a @SUNDA_FESS urang mah mending meuli mahal saeutik tapi bagus tur awet. kawas sony harga lumayan 300n tapi geus sata… https://t.co/A5lw2y8HeT @bdngfess ayeuna mah embung ngobrol jeung mamah.. mun keur sedih nyambat mamah ge urang mah ngaharepkeun na mamah u… https://t.co/EZzD63PGuG @tukangjajannn @bdngfess naha mundur ih @SUNDA_FESS kalo sama sama gak ada yang ikhlas mah masukin ke gugatan cerai aja. nanti biar pengadilan yang mutusin… https://t.co/OWpUzzSAmA @bdngfess mana atuh liat nu cantik teh? @merpatibodo @Ucingan_euy @SUNDA_FESS ke ke pameget jadi tkw? @SUNDA_FESS https://t.co/xcrE7D5cM4 @bdngfess kuliah sambil kerja we atuh. win win solution @SUNDA_FESS ih selow.. rek kamana atuh gaya ni buru buru. @bdngfess boros teh da relatif atuh..apal na dahar hungkul sih, dititah balanja mah bingung pan? https://t.co/rOroLQqKaZ @SUNDA_FESS awewe nu tulalean. @merpatibodo @Ucingan_euy @SUNDA_FESS hadiah haji nya? @Ucingan_euy @SUNDA_FESS duit keramat @SUNDA_FESS teu salah ngan hiji mangsa ke aya komunikasi bakal kasuat suat @SUNDA_FESS 10 real eta mah duit jimat jang nunggu dompet. teu boga cash pisan poe ieu mah. @SUNDA_FESS moal ka alam barzah wae kitu? cukup eta meuli obat nyamuk kingkong sakotak gayeum ku sia. @Bandungfess aya travel primajasa mun teu salah eta ge. naik arimbi ti leuwipanjang ge ngan sakali naik ke menta turun di serang. @cabangpurnamaa wah sungguh sangat husnudzon😂 @cabangpurnamaa nah ini sih yang kadang heran ama orang orang tuh. kita tertib mau nunggu ijo eh diklaksonin ama ya… https://t.co/QyAfWMDQGm @bdngfess loba tandingan mah. mereun karek eta nu ceuk didinya ngeunah. @ironmaiden134 leuwih kasinggung keneh disebut pensil. leuwih leutik😂 @nonachulo https://t.co/215xCVvhjZ @ironmaiden134 daripada disebut tumor @ironmaiden134 k*nt*l shaming @ironmaiden134 aduh eta mah danging jadi🤣 @ironmaiden134 boa karek sa elol doang @nonachulo geulis na kalewatan @nonachulo kudu na di foto na belah tukangan saeutik
1/20
2022
@naqbaiqeu tos beres teu acan? istri pameget?sugan meh teu oleng yeuh https://t.co/e5sNG46eN1 @naqbaiqeu si iki lahiranieu poto iraha poho tapi mun teu salah 8-10 taun katukang. https://t.co/T3PxJwpbZU https://t.co/4gwwUeJjg1 @bdngfess wajar atuh aneh we. kalah kumaha ge da anakna. lamun anakna geus dewasa mah bisa langsung ka anakna.
1/19
2022
@adidthat @bdngfess @muthiahmuha bener sih. aya batur mah wfh malah meunang jodo @muthiahmuha @bdngfess dulu inget banget pas masih jaim gak begitu akrab. giliran bar bar nya keluar jadi akrab semua. @adidthat @bdngfess @muthiahmuha padahal sa acan korona wawuh na mah 🤣 @bdngfess minimal boga 100juta. eta ge jigana moal bisa nanggap dsngdut @nonachulo lila teu? @naqbaiqeu @bdngfess ih sama @Merdekalah123 @WidasSatyo kalo taat bayar mag gak bakal di datengin debt collector juga. @lellyfauzieya @sismslmrp @FFOODFESS bombai nya belum di hitung juga. kalo per item bedanya masih 500-1000 mah masi… https://t.co/b2zclU87nL @bdngfess ketemu ama @muthiahmuha beberapa kali dulu sebelum dy nikah😂. kadang gw ke jakarta atau dy yang ke tanger… https://t.co/gmqracuU7J
1/18
2022
@bdngfess geus mah hayang apart tapi budget na tipis masih aya pamenta lain na deuih. ngekos we geus sajuta mah lumayan gera. @bdngfess gaji harian terus di total di awal giliran teu gawe weh 2 poe buyar eta rancangan undang undang @bdngfess lamun bener sahabat mah moal kitu sih... @SUNDA_FESS sakirana jang hirup sorangan hese,eweuh duit mah mending cicing usaha nu baleg heula. @bdngfess naha nya nu bobogohan ayeuna masalah kieu wae ge dirudetkeun? @cabangpurnamaa ada bibi ku kemaren bayar listrik cuma 12.500.. @naqbaiqeu foto na @naqbaiqeu bejaan ke urang teangan @nonachulo aya kenehdi karawang asa na mobil paling cepet brio koneng jeung avanza silver.. geus di salip teh tara kanyahoan nyalip na… https://t.co/GZnbKlRhJS
1/17
2022
@Nuraaa18_ enya lewat wa peduli lindungi @Nuraaa18_ buka di web na geura.. mun teu di wa @Majalengskuy da pameget🤣 @SUNDA_FESS gosok ku laja @Majalengskuy (ngarasa) kasepjaman smp mah karena ikut team sepakbola jadi loba nu kenaleun. mun reuni loba keneh batur nu kenal urang tibatan u… https://t.co/HEZdZLydi5kieu doang ge geus atoh😂 https://t.co/IWaBhwpMOOabong urang lembur ulin na ge ka lembur. https://t.co/naNSYn9MlJ
1/16
2022
hbd ponakan i'om. jangan buru buru gede ya nanti berat beban nya.. https://t.co/WCqwszHQ2W @teuapalatuh adem di lembur mah😂welcome home https://t.co/4RB9CJrrHtinject Phantastes into my blood holy smokes
Retweeted by Aa
1/15
2022
siap di packing https://t.co/VE1TNMcwwRkalo liat tukul berasa dy dapet berkah banget bisa siuman dari pendarahan otak. alm bapa salah satu yang kurang ber… https://t.co/LZ9otkt9AYcuacanya gak ngedukung buat perjalanan jauh euy. matak tunduh. @bdngfess pipititinggal nyari yang nyediain booster. https://t.co/tJdIuk6VIE https://t.co/XiqxFt5gk4 @SUNDA_FESS biasa wae da selera mah masing masing @FFOODFESS daging ayam @bdngfess yayasan eta mah @bdngfess ulin kanu nanjak ke pasti manggih turunan moal datar wae @kangcibay @bdngfess si itu na? boa hate leutik na mah aya perasaan siah. @SUNDA_FESS lamun urang kawas maneh mah rek langsung fi tatto moal nanya heula. mun aya nu nyalahkeun "pan teu apal… https://t.co/AIRuhAC62I @bdngfess jigana obat jeung tikoro urang mah geus familiar.. kadang eweuh cai ge langsung we teureuy alhamdulillah… https://t.co/qCpP6g8JToada orang nitip beliin barang, gw suruh transfer dulu duit nya karena lagi gak ada spare duit. terus dy bilang "gak… https://t.co/2KEAKSLtQG @ghanimdoang @qotrun_nadaa @fitridefi @tigisatnihs @mazzini_gsp sebenernya sah sah aja nanya gitu ke keluarga novia… https://t.co/RIvAVfyk3N
1/14
2022
@zupajupa nuhun.. sok mangga tipayunkevin masa depan nya cerah https://t.co/Y7s84p1QSY @naqbaiqeu kapan atuh diriku tidak sad🤣 @naqbaiqeu si eta na ge ngalamun keun batur @BuuKades_ besok deh liburan @BuuKades_ iya mikirin bu kadesteuing ngalamunkeun naon.. https://t.co/hk7XuF0a4l @SUNDA_FESS terus kudu kumaha atuh? lalakina teu kerja keras can aya penghasilan tetap ke kamu na teu yakin. @bdngfess henteu.. urang pribadi teu ngarasa ultah teh sesuatu anu penting. aya nu inget atawa henteu eweuh beda na.sekarang orang orang makin berani spall spill tapi mereka nya sendiri yg ujung ujung nya kena mental. @bdngfess si paling tua
1/13
2022
@bdngfess https://t.co/vFVTAO4lvssekarang wa gini ya udah keluar dari video call grup tapi masih ada notif dan bisa gabung tanpa di panggil.. 🤣🤣🤣 https://t.co/T0TjDAB3f8 @SUNDA_FESS kalem dy mah ganteng ini aman @bdngfess 🤣🤣🤣🤣 @EnggalPamukty masih ada ONH+ bisa langsung berangkat @bdngfess ajak ka toko kosmetik milih sorangan ke pangmayarkeun @smdfess_ sidang kamari teu nyampe 150
1/12
2022

0