Sign in with Twitter

Username:

menace

51 Following   324 Followers   666 Tweets

Joined Twitter 9/22/20


@428mkh @arfngger nigga stop @428mkh @arfngger LMAOOO @yinfutang no, my plan in balishe said she wanna have kids, i told her i dunno what that is that's not how i do these, i broke her heart to pieces @kalibadung @yinfutang yeah @yinfutang yes can we talk tonight @zxzima @kalibadung @BROCKHAMPlON @vokabotpi yes @kalibadung @zxzima @BROCKHAMPlON @vokabotpi 😭😭😭😭😭 @428mkh @arfngger awge is basically everythin @bigafiworld @OngThisAppTrash he is @badgaIdidi that’s facts @madukina oh gitu @madukina boong gaada @madukina jadi kamu yg mana @arkuyyy suck my dick @madukina itu kamu?😐😐😐 i have no idea who named me like these https://t.co/lPMtsiDVqH
11/27
2020
@ariryantama itu gua kuliah2017 vs 2020 ( Drop Out ) 😂 https://t.co/6aY5tik2Yf https://t.co/AhytcWyGlJ @kalibadung enggak dek, kalo itu masuknya senjata, cmiiw🙏🏿apanya yang techwear🤣🤣🤣 https://t.co/s1ZoYxInLE @madukina oala.. artis to... o k @FearofLivingOn @arkuyyy @kawaiiis8n tinggi kagak, gendut iya🤣 @arkuyyy @FearofLivingOn @kawaiiis8n olahraga goblok @qwonidin sakit jiwa lowhy do i gotta wake up seein somebody’s dog killed, NOW IM UP FOR VIOLENCE @qwonidin bangsat manusia sampah @qwonidin potas itu apa?
11/26
2020
@lifeofgbrand yess @lilitkis https://t.co/H7hxemad87 @SYKOSIKESUS u talk to urself @SYKOSIKESUS like there’s other way🤷🏿‍♂️🤦🏿‍♂️ @qwonidin https://t.co/gq1x3Hkt8O @qwonidin green dark green everything green @AbrahamKevin_ boleh ni gua comot @amanbrug that's me everyday wit yo tweetslosing my loved ones also equals to losing myself, to me.Only Kanye West can make an entire arena lose their shit just by playing a single note. https://t.co/L6rwHSLOzF
Retweeted by isaac @paruparukiamat jgn nyanyi lagi
11/25
2020
@svairie nah ion wanna live twiceLet my families be intact and well til i made it out, in Jesus name amen.
11/24
2020
🥺🥺🥺 https://t.co/4zgnUEfp3b @Cilorconnoistre dil gue ajarin bela diri bayarannya abidin sama malmer ayok @mauvaisefoa @rage_afi yes @yinfutang im jealous @rage_afi what about me? #existentialcrisis @mauvaisefoa @rage_afi what about meyeah yeah keep retweeting that ugly delusional horny content nigga on my tl stupid @OMENNOCAP yes @lilnzi ok @lilnzi ill beat a sense into you @yinfutang @OngThisAppTrash that cheap ass komix n antangin beating his ass @yinfutang @OngThisAppTrash leave him alone let him be @SYKOSIKESUS @yinfutang @OngThisAppTrash that’s for him to think that i fall for it, u ain a real menace like me @yinfutang @SYKOSIKESUS @OngThisAppTrash nah he never got me, not a second @OngThisAppTrash might consider @OngThisAppTrash dont no body wanna go to purwokerto @OngThisAppTrash your nowhere purwokerto skinny komix slurpin ass jamet opinion do not matter @rage_afi yes @YBRAP takut ditembak ya lo @sippincoke you don’t mind that i don’t care @ansiboi when u cant afford weedhttps://t.co/lxyDgux1bL @Wicigoshawty yes king‼️
11/23
2020
@Cilorconnoistre HAHAHAHAHA CORGI NATIONALS @budakyesus that's too much i'd rather drink water @kawaiiis8n this hard @lilnzi untung gua udah baca mpe abis, emang anak kontol @amanbrug not u sayin depok like somethin amazing🤣I seriously can't get over how cute this is https://t.co/m57pynBUp3
Retweeted by isaac
11/22
2020
@OngThisAppTrash @SYKOSIKESUS @mauvaisefoa yeah go to hell @kalibadung tiddies fire but we all know ass is the answer @OngThisAppTrash u talmbout urself purwokerto jameteyes and lips https://t.co/xJd6YRJ4MI @OngThisAppTrash same @SYKOSIKESUS kontol @ansiboi titip jejak @Cilorconnoistre gua terakhir baca aiki, martial artist paling sangean jus like me @amanbrug stop the cap @amanbrug orange @useleslagi @yinfutang @zxzima pap ke aku aja sini @yinfutang @sippincoke bad what @budakyesus lucu @yinfutang y am i treated like a villain @Dimsdbs @yinfutang @amanbrug u def weird ass punk @OMENNOCAP @jibvthewrld @kalibadung accidentally taken overdose, fentanyl was laced without mac’s knowin @kalibadung no way @YBRAP kfc gaenak juga aneh @YBRAP ikut karin gih kerja di kfc senop @FearofLivingOn @amanbrug that’s still not it, freak aas fuck @AbrahamKevin_ white people?
11/21
2020
@yinfutang csgo main sama aku @procrastinatink lebay @428mkh ini japanfess kontooll @madepanduu POKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!it felt so good to cry once in a while
11/20
2020
my regret look just like text i shouldn’t sentif you’re not the target of em market just stfu, it’s always them broke ass attitude broke ass mentality broke ass… https://t.co/Uxv2cYZXz5 @lifeofgbrand @windaul y u expose me like that bro🤣
11/19
2020

0