Sign in with Twitter

Username:

pardon my english, working on it

601 Following   862 Followers   619 Tweets

Joined Twitter 5/27/19


cuma story tiktok tpi tensi ky 200
9/23
2021
now i wondering how to shang chi with her, god pls read this and make it happenher "naked truths", legit. idk how to reactjust keep swimming, keep swimming
9/22
2021
@gwmela stay save kagod save me i guesswas vibing ujan ujanan di margonda taunya abis gua lewat banyak yg rubuh
9/21
2021
happy reading~ bree
9/20
2021
2-0 already, gambit will take game 3 as well? @sssthalo blm itu predictgambit win @el0wry yaallah temen gua
9/19
2021
gambit is another level. wtf I just watched @geometric oh https://t.co/8ab2LvlsKxThat kill from nAts onto m1xwell should earn Gambit the series win alone
Retweeted by riqqit always fun for me if i can help someone, especially u
9/18
2021
vs did well broDIE4U AESTHETIC #Die4U https://t.co/wLuOS2PLlE
Retweeted by riqqsumpa die4u bmth dengerin
9/17
2021
sumpa td gua mandi jam 10 malem jd bole chattan ga kita @ m
9/16
2021
aaron got jumpscaredsmb vs prx, turki bikin kebab ajamasi banyak sebenernya https://t.co/ro53UsTper @el0wry sweet kan gua
9/15
2021
dedicated for elora, jgn pergi el gua gada temen lgihow to keep people around u welltpi gamausucks, now u lose ur friends @pavvrpuff tl pun melarangban bu hamidah dri smanti
9/14
2021
ok sentinels play, dapr will bring back my moodhow can i be one of those guysmiss her and can do nothing except this tweet
9/13
2021
shahzam we love u
9/12
2021
@el0wry 🕺Crazy Racoon is great. Just needs to work on communication, aim, map awareness, crosshair placement, economy manage… https://t.co/hIugeyoV6B
Retweeted by riqqimagine taking a long journey from japan to berlin and then get slaughtered easily, gl next crazy racooniT's aLwAYs u https://t.co/8LO6O8ZT3Jwhy my guitar sounds a lot better outside my roomevery time I reply to her I always put expectations there, I really want to but,, nvm @el0wry ini t word lgi bukan
9/11
2021
@JeromePolin juga perna dpt 55 kok https://t.co/8ivA4AaGAF https://t.co/XV6qTYaUgl
9/10
2021
canva being sumber galau malam ini @el0wry gtau ditiktok" gtu @KofeeMockacino ok dli
9/9
2021
jeans kan ktanya gbole dicuci ya, klo terlanjur keujanan gmna @sxtfpink mjb, sabar aja dlu, lgi 9.9 gini emg rame bgt yg make jd pasti ada bug or apa gtu, klo ampe bsk gaada cob… https://t.co/bIZyWoqXme @el0wry dr buku adamutualan second doesn't make her stay @noturgurlfwen cerminan dirisenyum" nunduk biar ga ketauan
9/8
2021
cinta rabu karna ada zoom bareng kls sebelah*baru balik* "lu ngeroko ya bangsat" - abangpengen bgt reply lgi tp nnt dia gabales reply, gausa dahhasil canva date kmrn beneran diadmit gurunya sfjsjkb @pgnberantem jd kaya line
9/7
2021
since Reyna (easiest agent on valorant silver rank) trending https://t.co/tdXxF1d7Rldoi mampir mampir ke mimpi biar apa bang
9/5
2021
@el0wry iya, kisah cintanya blm segitunya tp sedih aja
9/4
2021
lagunya ga se relate itu tpi sedih aja dehmasa desember bgcacyy mati perasaan tokyo mati beneran, pathetictokyo's death really breaks my heart :(( #MoneyHeistSeason5 https://t.co/Gtj9VVT7kw
Retweeted by riqq @pavvrpuff jgn dehlcdp jam berapa si
9/3
2021
once again shit happens bro
9/2
2021
@KofeeMockacino amin terus bg @sssthalo 😍 @el0wry untung gua ama marsya ada hubungan @el0wry ngga cheese cake aja msi gosong @obotob mks ngab
8/30
2021
semoga samawa, tolong aminin https://t.co/vfu6awikGN
8/29
2021
cristiano back to mu is legit, but i did canva course with my lovely crush last night, more legit
8/28
2021
chattan lg ni bg
8/27
2021
can someone buy me butterfly knife on valorant
8/26
2021
@el0wry fakfakfakfakwhen u've done doing all stuff but she's not answering yet
8/25
2021
@sssthalo ini vital ya @KofeeMockacino hbd hbd hbd hbduda pede mampus abis nonton ko ben latian soal semaleman pas ulangan ilang semua
8/24
2021
jametttit feel so weird when u usually don't give a shit when see those 'bucin' things, now u jealoustadinya paling benci liat org galau di twitter, skrg dikasi pahamkarma watching, u mad u pissed ulol
8/23
2021
@el0wry beneran iya lgi #sedih14h, am i get ghosted? @clovvs pas onlen nggasaya mandi pagi cuma pas lebaran
8/22
2021
@jasonsusantoo gl berlin letsgoo
8/21
2021
byutipul nait evahwatching ko ben while waiting for her to answer my text, productive.
8/20
2021
9h @el0wry gua sus ngapain.. tpi tengkyu iya @SweetMercy_ hah keren cewe suka a7x @el0wry HAH KEREN BGT SPILL DONGsheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesh https://t.co/4DePoB8SEI
8/18
2021
deg deg anying cakep bgt
8/16
2021
@nassyyyyaa itu ma umur lunew earphone, lets see how long it will survive
8/15
2021
salah apa ya bg
8/14
2021

0