Sign in with Twitter

Username:

i won’t shut up about film photography, antique finds and plants.

485 Following   6,154 Followers   8,546 Tweets

Joined Twitter 1/15/15


broke as fuuuuuckk
4/19
2021
@WOWadityaa adit aditSetup Results https://t.co/xbFQStSA2l
Retweeted by bluei want more plants but i dont have space and time and i already have too many plants 🥺
4/18
2021
@fabiaanjonathan love u ian 🤍🤍 @AlvChrist rip banget HAHAHAHAHA 💔💔💔 @AlvChrist longgar backing papernyaportraits of the neighborhood mamiya rb67 lomography 800 https://t.co/iodcJtE3Xj
4/15
2021
gila banget jadi orang ga ada hati nuraninya sama sekalihow did i get here? its all so quick and i feel sick
4/14
2021
things are always working out for me 🧿
Retweeted by blue
4/13
2021
@i6tweets sighim going insane
4/12
2021
@waIIahu Thank you!!💙Keep creating. Your work will become someone’s inspiration, someone’s new beginning, someone’s safety net, someone’s “i can do it too”
Retweeted by blue @JeSamudra Yes! @tgrpmbdi di rumah ☺️print making 💙🤍💙🤍💙🤍 https://t.co/bfv9bamnyj
4/11
2021
i’m selling prints for an affordable price. if anybody interested hit me up thru DM 🤍 @CemaraJauh thank yu☺️Valerie in 35mm https://t.co/ATQ9LRGPW4
4/9
2021
update: life’s a bit rocky right now
4/5
2021
@dheabest iki nang ngendi bes
4/3
2021
@AlvChrist so sick ❄️❄️❄️Due to Pandemic, I dediced to publish my thesis work, In The Horizon, from 2019 as an ONLINE EXHIBITION, for FREE!… https://t.co/NAjSsCurvc
Retweeted by blue
3/28
2021
Sorry can't text you back bestie i'm Decomposing
Retweeted by blue
3/26
2021
@SiripPasir yaaayy!!
3/25
2021
inhala exhala
3/22
2021
its only a nightmare and i will wake up from it tomorrow https://t.co/W8mhGR895b @WOWadityaa oooohh kirain ig hehehehe
3/21
2021
@WOWadityaa cara liat likenya gmnudah saatnya nyetok tolak angin 🤕 @ravenwidjajaa bkn foto lu anjir @ravenwidjajaa bohong bangetok the problem with thinking "it's been a really tough week! why shouldn't i get myself a little treat" is that it'… https://t.co/dpFwvWloJb
Retweeted by bluei’m proud to say that i pay my own bills 😁😁😁😁
3/20
2021
@bejanawaktu patreon @masukengine tidur
3/19
2021
@WOWadityaa bokap lu keren banget @stevenlmrt sent u a dmnot sad, not happy eitherbenci banget orang ga ngetok pintu
3/18
2021
@_theweekdys wkelwkwkwkwkw
3/17
2021
would have started saving money in kindergarten if i knew my life was like this
Retweeted by blue
3/16
2021
@baggg__ trixie dimana skrg @WOWadityaa hahahhaa
3/15
2021
@kopiasusu looool @burgersushii bohong
3/13
2021
stupid beyond words
3/12
2021
@fabiaanjonathan @WOWadityaa @Z_Exorcist fuji color 200 mksdnyahttps://t.co/3FXvAkA8R9*blue lights by jorja smith playing in the background* (fuji colorplus 200 + nikon fm) https://t.co/YUlgaWGdYW @muhkisan gr ii menarik @wpaji_ udah cobain tapi gak suka :( @Nurburuuj bantuin beli boleh sihthinking of switching to digital because film is way too fucking expensive for me now
3/11
2021
@innocentbatman @rabilbilly hi fatia 💙someone said “just because I carry it well don’t mean it ain’t heavy” I felt that
Retweeted by blue @rabilbilly @innocentbatman hehehehe kok bs pas ya
3/10
2021
@WOWadityaa @capburungwalet @saseukea keren bangpusinggg bgt balance kuliah sama kerja rasanya kayak ketinggalan di dua duanya
3/9
2021
i’m really tired and sad and i dont even know whymy other hobby and my art https://t.co/0iTpOwXKtc
3/8
2021
@WOWadityaa @txtdarigajelas hahhawal bulan rasa akhir bulan
3/7
2021
@kopiasusu digging the look!! @WOWadityaa semalem kayaknya update pas gua tidur tp ga selese gitu
3/5
2021
@_theweekdys 😬
3/3
2021
Nothing is wrong w me . I’m allowed to feel all the things I feel. Nothing is permanent .
Retweeted by blue @WOWadityaa kwkwkw yg di dukuh atas dit @WOWadityaa nope ilangnya di lab hahhaa @miund @brsxhka bookmarking this so i can show them next time they think i got mad 😅on the verge of going insaneim too physically and mentally tired to be in university and have a job at the same time 💔 @Nurburuuj iya betul @ugotsum @saseukeatrying out new lighting https://t.co/VJpSd7AVXC @sidapit bunyi pinggang mau copotbapak gojek ini gapernah ngerasain ya rasanya kalo bonceng tapi dikebut pas underpass pattimura ada sambungan jalan… https://t.co/UZ6ELx0QI7
3/2
2021
@bejanawaktu shiseido, bioderma, biore, banana boat (buat badan)
3/1
2021
@bejanawaktu Deepest condolences 🙏🏻🤍
2/27
2021
@brsxhka potong donggg!!hiiiiii https://t.co/JAbh6uZ4Y3
2/26
2021
@fabiaanjonathan mau
2/25
2021
@WOWadityaa @mata_temi xpan?? @fabiaanjonathan jam brp seleese @fabiaanjonathan wya @cocachele hahahahahaha
2/24
2021
U hurt my feelings it turned me off . Simple .
Retweeted by blue @danteputera gua bisa urus diri sendiri kok :)
2/23
2021
@pacino_zone whyshould i adopt a cat?? 🤔🥺
2/22
2021
@Daffa_Paramarta ngantukinhttps://t.co/bWVds9yT6G
Retweeted by blue @ugotsum lu kenapa si di @cellosux sateeee kambing, fish streat (kyk fish n co tp murah), nasgor liem, sei sapi (lupa bgt namanya), hokben,… https://t.co/SLXyXb2rG8melihat ponakan bekerja ^^ https://t.co/QZBVjc2PkD
Retweeted by blue
2/19
2021
@ditepilangit 🤩🤩🤩 lucu bangett @puty visa eropa 👍🏻👍🏻
2/18
2021

0