Sign in with Twitter

Username:

a bird brain with too many opinions and thoughts. ranting here and there

404 Following   3,511 Followers   7,495 Tweets

Joined Twitter 1/15/15


i miss 2019 @foolinjin minyak kayu putih enak @ravenwidjajaa beliinmanifesting shit https://t.co/N05IqRfJDj https://t.co/IigSdi5a54 @cirebonkuy dont make me think
10/23
2020
@SCartierrr krn lu boi @dheabest byk alesanfuck it i’ll go to marka tomorrow @dheabest jmpt dari bdg bs kali @bojvoyej gapapa sehat kyk rosella hahaha @dheabest jemput akuuu @foolinjin :)tiap hari ada aja yang bikin nangis @_theweekdys rahasia cantiknya apa @Nurburuuj waduh
10/22
2020
@kelixman ada yg blg kyk jenggot HAHAHA @foolinjin suyatnofoto2 pemandangan bajo bagus2 banget bingung mau post yang manasuasana ingin cuddle, dapetnya struggle
Retweeted by blue @mrgoodidntwkup dazz cam dikasih tau @vivienathaniakenyang tapi bosen jd pgn makan @mrgoodidntwkup hahahah fake @_theweekdys wihiiii thank you putri @adeliesaa GALakkkkwho wants to help me choose what to post @mandsterbate wiii alright hehe @wambohuhu wii okay @funnnyyya HHIHIHI AKU JG CAPE LIKE KAMUshould i post this on ig lol https://t.co/ojsIIvYGjZ @mxrichs sepiii banget, setiap island hopping gaada kapal lain
10/21
2020
people will treat you so bad then get mad when you get sad @kelixman i am in bajo yes @baggg__ IKR AYO KESINI @kelixman this is my first time here!! i agree @louisvuicunt hihi sendal hotel @delvinYauw guaLabuan Bajo, Indonesia https://t.co/dHb705x54Xbete bgt tai
10/20
2020
@foolinjin yes hahahha🤍🤍🤍🤍🤍🤍 https://t.co/VskWMK70J1 @chubbyannn shhhh @kelixman yeah obviously hahahamy mom: “i’m just a social smoker” also my mom: https://t.co/x0gRRTvmu8
10/19
2020
i’m at the airport and everything is closed and i’m so hungry @funnnyyya the first oneee tho @kopiasusu i read the whole series in smp HAHAHAH @kopiasusu the mortal instruments hahahah @yinfutang omgg!!! thank you whoever u are hehehe i have been drinking less water lately 😥 thanks for the reminder x
10/18
2020
@stevenlmrt itu dante anjiri want to go on a beach date @delvinYauw kebanyakan rokok @SCartierrr maklum sepuluh taun sekali ganti hpenya @foolinjin hihi thank youu @javanesealien berapaan kaakkenapa sekarang kalo liat harga roll film harus dm dulu sih misterius bgt
10/17
2020
nvmada yg tau rakit pc buat gaming dimana? (bakal main warzone, cs and valorant). sama kalo ada specnya boleh dong sek… https://t.co/Bb8bIjEmMgsoo fucking happy 😳😳😳😳 @masukengine hihi makaasihh kakkkkakk @Nurburuuj gasuka difotoo hahahahavirtual photoshoots i did for lala and aldo https://t.co/bJS6o0FoRW @ditepilangit dimana @cirebonkuy @Ransugarman ampon @Ransugarman speak for yourselfi’m broke every three days how is this even possible @mandsterbate omgg thank u sm HAHAH i will buy!! @mandsterbate if u make a bandana i will buy 🤩 @ladazaa lima @vivienathania potongg pasti kerenmed gf and med bf is the unbeatable https://t.co/bvvmI5oMp4 @naylagemoi the audacity @Nurburuuj otwohayou gozaimasu laper banget desu
10/16
2020
chef’s kiss https://t.co/hXs6SEOrBw
10/15
2020
@cirebonkuy spasibo bolshoi @cirebonkuy Ah shit here we go againМне не нравится здесь, хочу вернуть в России>>.<< @VlDEOPORNO Bisa ngomong nasi goreng>.< @ahmadeusrizy kemarin udaah @itsquinze Enak bgt haganya HAHAHA @mandsterbate Wait isnt ur bday like in the beginning of this year 🥴 @mandsterbate Selamat ulang tahun cantikk @faIaam0 One of the culture shock of living abroad for me was how fast the internet speed runs there 🥴🥴Knp org2 kalo pake makeup bagus banget ya gua kyk badut kecemplung lumpur
10/14
2020
not gonna lie life kinda sucks rn
Retweeted by blue @delvinYauw Disinisaat ada duit buat beli hp gua malah ga tega belinyasatan begone @ladazaa Sumpah ga kuat WKWKSJSHSHSHEJidk what content y’all followed me for but i do know that you aren’t getting it
Retweeted by blue @kelixman Id rather have boring logic than awkward hair HAHHAAH @akunusam @kelixman gak @akunusam @kelixman 😓😓😓😓😓😓😓 sigh @kelixman I have weird logic sorry 😞 @buenoseraa gua yang gaptek dan gabisa makeup: 😳😶When will my hair grow longer hehe 🙂 @delvinYauw Ya sini @questioncom @danteputera
10/13
2020

0