Sign in with Twitter

Username:

Natuurbewust, spontaan, creatief, duurzaam, sportief, kleurrijk, biologisch, vegetarisch, bla bla bla....

2,452 Following   2,714 Followers   64,627 Tweets

Joined Twitter 3/16/13


@RosaJacobi_ Ik probeer 3 keer in de week te gaan zwemmen. @Gijsje4Ever Nee. Had je dat niet gemerkt dan? @Ingeborgvraagt Ondergoed, sokken, schoenen, broek en een t-shirt.Heeft u de #OlympischeSpelen dit jaar eigenlijk gemist of kunnen we die geldverslindende onzin beter gelijk afschaffen? @aaitoe Sterkte! @Ingeborgvraagt Zien we die nog terug? @rolluf Olie op het vuur! @Celinevc1 Patat, wat anders? @Celinevc1 Fout. @Ingeborgvraagt Dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je het glas ten alle tijden kunt bijvullen. @Zwarte_Magica Wat hebben die lui toch tegen een fascistische dictatuur?Dag 03. https://t.co/Jz1OfWPFlyIt’s a sad world after all.
10/26
2020
@BartNijman Dit is een tijdsbesparing van 15 minuten. Hartelijk dank. @Tommygunner @telegraaf Jammer, naast het coronavirus is dat het enige wat de wereld zal doen veranderen in 2020. @Tommygunner @telegraaf Heb je al een Series X besteld? @vraagstaart @Mercy44 Je hebt te lang in de zon gelegen daarna. @VrouwtjeRutten @machiel1 https://t.co/AzKOetqwxF @machiel1 Ik zwijg. @Tommygunner @telegraaf Nee, die van eergisteren tellen niet meer mee. @machiel1 Of om bier te drinken. @LeoThom63545830 Hoe laat? @Zeemeermin6 Stuur mij het boek en een bord lasagne en het komt helemaal goed! @Zeemeermin6 Waar gaat het over? Ik leer snel. @Zeemeermin6 Zal ik voor jou leren? En dan kook jij voor mij. @bloemkolk @SonOfTalmai Helderziendheid is onzin. @VrouwtjeRutten Taart eten? @GentlePlanes @vester71 Een keer wat anders dan patat. @vester71 1000 kilo pepernoten.Die Neurenberg code waar iedereen ineens over loopt te jammeren heb ik zojuist in 09:21.310 gereden. O en je hebt g… https://t.co/wLSCdPZ5aS @Ingeborgvraagt De vrieskist. @QODGentle Now I’m confused. @QODGentle Dankjewel! (Met wat?)
10/25
2020
@_Stijlvol_ O zo. Ja. @_Stijlvol_ Qua? @AVeenstra1962 @Paul_0110 Hij heeft minder weerstand omdat hij zijn oppervlak kleiner maakt. Volgens mij doet de ho… https://t.co/NsRL1wB5LnIs een demonstratieverbod voor domme mensen een goed idee? @Ekkison Zo zou ik ze ook niet willen noemen. @Zwarte_Magica De reacties eronder zijn om door een ringetje te halen. Maar ja, hoe kom je zo snel aan ringetje?Wat @VanBokkum hier zegt! https://t.co/G1nBENb56r @machiel1 :P @machiel1 Ja. Een automaat is voor bejaarden. @machiel1 Dat is leuk speelgoed voor op de A15. @machiel1 https://t.co/UeL9mgMWzD @Wetelinglouise Die wil ik voor mijn verjaardag! @tafkatp Nope. @machiel1 Die komt wel van z’n plek. @machiel1 Correct. @machiel1 Heel warm. @King_Volvo_ Nope.Raad de Ford. https://t.co/qWj97Uezbh @DesDuivelsch @King_Volvo_ O, King ken ik wel. @DesDuivelsch @King_Volvo_ Tjonge wat een liefde allemaal. Wat is hier aan de hand? @GentlePlanes Volgens mij is het een gebrek aan verstand. @GentlePlanes De kapitein? @estherdalberger Uhuh.... https://t.co/xpMkEeaul1En nog meer verstandige normale zelfdenkende mensen die niet kunnen bevatten wat het coronavirus is... https://t.co/QHfFukgLLq @tafkatp Van harte Robin! @Sleinadretep Ik heb ook #newshoes! https://t.co/kbRADSeDmF @vester71 Een Jaguar? Die kan ik nog steeds niet betalen. @Escovan Mijn zegen heb je.Allemaal verstandige zelfdenkende mensen die zich niets laten opleggen... Zucht. https://t.co/VZwJPujDPt Agenten… https://t.co/914FUyO6Os @Paul_0110 Wij zitten toch wel vaak op 1 lijn volgens mij. https://t.co/nm04HpX58P @Wetelinglouise Ja. We zijn verdoemd met z’n allen. @bloemkool1977 O, dan snap ik het. Mag ik ook meedoen? @Paul_0110 @vester71 https://t.co/hQnwboFur4 @Gijsje4Ever Dan kom ik wel alleen. @bloemkool1977 Dus je zit met een hele kudde mensen in een groep die zich verenigd rechts noemt en dan roep je ‘sch… https://t.co/GT3VRm9jp1Hoe noem je mensen die geen mondkapje dragen in de supermarkt? @Gijsje4Ever Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Groot feest? @VanBokkum @Tommygunner @micheldebruijn Goeie tip! @vester71 De klok moet achteruit. Het wordt een uur vroeger licht, dus dan gaat de klok achteruit. @Tommygunner @telegraaf Een kokendwaterkanon erop! @VrouwtjeRutten @Ingeborgvraagt Het mokkaïsme.
10/24
2020
@Ingeborgvraagt Rome. @GentlePlanes https://t.co/S0a2kqwpEo @Lewis_GS_ Meer een gezellige realist. @aaitoe @Ingeborgvraagt In welke game zit die?Ik heb mensen in mijn TL die geloven dat ze nog een post-coronatijdperk zullen meemaken. :’-) @Waldonaise All dogs go to heaven! Briljante film. @ZijwasinHaren @GentlePlanes Maar we hebben wel pannenkoeken! @VrouwtjeRutten Dat soort mensen schijnt dol te zijn op mokkataart. Stuur ze niet met lege handen! @VrouwtjeRutten Nee, hier in de buurt is een tehuis vol met dat soort mensen. @NilsFrom010 @hulzebos_diana Bij vwo4 krijg je geen papiertje. @Ingeborgvraagt Lara Croft. @KelRebel @Zwarte_Magica @NUnl Dat wil je niet. https://t.co/MW6OCSRzCy @Li3ske Nou nee. Een potvis is een sporty spice met mij vergeleken.Dag 02. https://t.co/iasyow0pnA @magikdat Bovenaan.
10/23
2020
@VrouwtjeRutten Dat was niet netjes. Kan ik het goedmaken? https://t.co/tlw9n4v0OZ @VrouwtjeRutten Een dikke streep is ook een lijn. @TiFFaNySaBiNe Over 19 dagen krijg ik mijn nieuwe Xbox!Wat nu? @Paul_0110 Het rijdt wel lekker zuinig. @emo_depso Eet smakelijk alvast! @Passagier7 Dan wel. @Passagier7 Het hangt bij mij van de vergoeding af en de kans op vergelding. @mevrStraatmens @MarianneCramer Ik ga je volgen! Ik ben dol op mensen die mij dingen uitleggen. Gezellig. :) @mevrStraatmens @MarianneCramer Dat maakt dan 2 blije simpele zielen! @mevrStraatmens @MarianneCramer Van alle mensen op Twitter, vind ik het leuk dat juist jij degene bent, die dit zegt.
10/22
2020

0