Sign in with Twitter

Username:

Welkom bij de IND! De toelatingsorganisatie van Nederland | Ons Webcareteam helpt je graag verder | ma-vr 9-17u | NL & EN | Vermeld geen persoonlijke gegevens

41 Following   9,286 Followers   16,873 Tweets

Joined Twitter 7/23/13


Hoe gaat de #IND om met asielaanvragen? Op onze website leggen we dit uit: https://t.co/sCa0Qs3Rs5 https://t.co/VANTUa8AFz
Retweeted by De IND
12/10
2019
Hoe gaat de #IND om met asielaanvragen? Op onze website leggen we dit uit: https://t.co/sCa0Qs3Rs5 https://t.co/VANTUa8AFz @tolgatopcuu @ebrarbekdemir @abdullahciftcib HI, here's the link to our contact form on our website: https://t.co/XaEU24p7KY. ^BR @tolgatopcuu @ebrarbekdemir @abdullahciftcib Hi, it is more a matter of sovereign decision- making than racism I pr… https://t.co/Wv2JPT9SMc @ebrarbekdemir @abdullahciftcib The return visa does not allow you to stay (e.g. for a holiday) in another Schenge… https://t.co/bqL8Se1yHX @ebrarbekdemir @abdullahciftcib Hello, if you are passing through another country on your way back to the Netherla… https://t.co/H9qCXLZyIM @orenjiimama Als het goed is, zit er bij het formulier een 'Bijlage Basisexamen inburgering buitenland' waarop je k… https://t.co/FEvHWye4Rf @IamXpat Please read the information on this webpage, especially under steps in the application procedure: https://t.co/WDK5xilJN7. ^BRWelk doel het beste bij haar situatie past, hangt van veel factoren af. Via Twitter kunnen we je niet helpen bij de… https://t.co/0oWoh9nFX4 @DamianTHAGames Hallo, als zij naar Nederland wenst te immigreren dan heeft ze een verblijfsvergunning nodig en daa… https://t.co/Z0uzjYSkPm @IamXpat Hi, a statutory decision period of 90 days applies to an application for a temporary regular residence per… https://t.co/3T9xkzmdPI @1907_Fenersevda Je mag geen WW of ZW hebben ontvangen en ook geen bijstandsuitkering. 2/2 ^BR @1907_Fenersevda Je kan daar ook lezen dat als je contract minder dan 12 mnd. geldig is maar nog wel minimaal 6 mnd… https://t.co/9TDTDAnaHk @Spy_Heiloo Hallo, wanneer jouw inkomen duurzaam is, kan je hier lezen: https://t.co/6JYY9PjhYM. Lees onder: Inkom… https://t.co/Yv0Wv31ABM @Michael_Medici hello, do you have a question for our webcare team? ^BR @orenjiimama Dat is in dit geval ook zo. Zie ook: https://t.co/6lWqFcQ6Wv. 2/2 ^EB @orenjiimama Hi, in sommige gevallen krijg je vrijstelling van het basisexamen inburgering buitenland. Bijvoorbeel… https://t.co/6qC5shAcSq @1907_Fenersevda Hi, wanneer jouw inkomen duurzaam is, kan je hier lezen: https://t.co/6JYY9PjhYM. Lees onder: ink… https://t.co/ZYRE0dup6J @Iqbaldhadra Hello, each (adult) person has to submit an objection separately. ^BR @Youri82 @gemNissewaard @ind_nl hallo, als jouw vrouw onder 1 van deze catogorieën valt: https://t.co/7TkbDpHNn4, d… https://t.co/mc34jcBrAg @hi5dj You're welcome! ^EB
12/9
2019
Hoe kijkt Gerd Leers terug op zijn periode als minister voor Immigratie en Asiel? ‘Het was geen gemakkelijke tijd,… https://t.co/MNvRGGcz7K @ElkayaDuygu Voor het aanvraagformulier en de indiening van de aanvraag kun je contact opnemen met de Nederlandse v… https://t.co/wjWEEZeIAf @ElkayaDuygu Als wettelijk vertegenwoordiger dien je samen met je kind de aanvraag in bij de Nederlandse vertegenwo… https://t.co/ImPFS3MUSV @ElkayaDuygu Hi, Albanezen zijn niet visumplichtig wanneer zij voor maximaal 90 dagen in Nederland gaan verblijven.… https://t.co/cbGmYnjgoFAre you a UK national and living in The Netherlands? Join 4th IND #Brexit consultation on 13 December, we would lik… https://t.co/3ryxDBgfVj @ElkayaDuygu Voor niet-Nederlandse kinderen is het Chavez arrest niet van toepassing. Daarvoor zal dan een afzonder… https://t.co/bUvQ1PlZOQ @hi5dj Yes, you have to register your company in the KvK asap. This is one of the conditions of the DAFT applicatio… https://t.co/j52v8lgnyo
12/6
2019
@ElkayaDuygu Het Chavez arrest is van toepassing op de (stief-, opvang-, pleeg-) ouder van een minderjarig Nederlan… https://t.co/tuIMeAC9ct @ak_attak Ja dat klopt. ^HG @ak_attak werkgever verandert. Men moet er inderdaad voor zorgen er geen verblijfsgat ontstaat. Dit betekent dat de… https://t.co/klOj1rbOqt @ak_attak Hallo, als men van baan of werkgever verandert, kan de nieuwe werkgever nog steeds gebruikmaken van het v… https://t.co/C3fB5Se8nM
12/5
2019
@ak_attak De verwachting is dat de #inkomenseisen binnenkort worden gepubliceerd op https://t.co/JQLtmIdWn7. Op 1 j… https://t.co/yxfhYh24sQMinister of Migration ⁦@ministerieJenV⁩ Mrs Ankie Broekers-Knol opens ⁦@COAnl⁩ ⁦@EASO⁩ conference on integrated app… https://t.co/7wBr7akxFN
Retweeted by De IND @chr_dwiadi Graag gedaan, fijn dat we je van dienst konden zijn! ^HC @chr_dwiadi Hou de OAP goed in de gaten omdat als er weer afspraken gemaakt kunnen worden, die naar verwachting he… https://t.co/92FHWU6F7X @chr_dwiadi Goedemorgen, de verwachting is dat vandaag of uiterlijk morgen er weer afspraken gemaakt kunnen worden… https://t.co/48nIDixg94 @chr_dwiadi Goedemorgen, ik heb de vraag voor je uitgezet bij de afdeling die daar over gaat. Zodra we daar bericht… https://t.co/336GbesTts @BertPlat Graag gedaan! ^EB @IND_NL @goelvarun3 Hi, she can apply for a change of purpose. The conditions are depending on the new purpose of s… https://t.co/bw7NqK0mFU @paulharts Hoi Paul, ik ben blij te horen dat je in ieder geval een gedeelte van je vragen beantwoord hebt gekregen… https://t.co/IF8EOlP1rR
12/4
2019
@goelvarun3 she can apply for a change of her purpose of stay. See https://t.co/9k83atFnGQ (at the bottom under ‘Fu… https://t.co/U7saLJGB9b @goelvarun3 If your friend doesn’t meet the conditions of her residence permit anymore, her residence permit can be… https://t.co/r7ChVDP7QW @BertPlat voor de kinderen, je ook de gegevens van de kinderen zou moeten kunnen zien. Maar het kan goed zijn dat n… https://t.co/htcojIXmO8 @BertPlat Helaas kan ik dat niet voor je nakijken. Via Twitter geven we alleen algemene informatie. Je kunt het bes… https://t.co/F0J8cVIV28 @goelvarun3 If it’s a general question it’s not a problem to answer your question via Twitter. Due to privacy regul… https://t.co/FvXNCVyxwa @paulharts We werken eraan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak. Als je een algemene… https://t.co/ucXJqdNxBz @paulharts We hadden inderdaad een storing waardoor we telefonisch slecht bereikbaar waren. Als het goed is kun je… https://t.co/TctE5Jzj0N @goelvarun3 Hai, I checked and there can be some technical problems if your calling from another continent. We're w… https://t.co/KOcW23FXp1
12/3
2019
@NaveenManikya Hello, to get the residence endorsement sticker you can book an online appointment at any IND desk o… https://t.co/7rtURUxxU7 @NaveenManikya Hi, to collect an endorsement sticker, you can choose any IND desk you want: https://t.co/uFXIrmfgVy. ^EB @anataralia You're welcome! ^EB @anataralia If you are in the Netherlands during the mvv application, you will always need to go back to collect t… https://t.co/rq2EaK9rop @anataralia Hi, by sponsor I mean the recognised educational institution. Only they can submit the application for… https://t.co/Sg7FzlU6yr @anataralia If they accept you, they will start the procedure for you. After finishing your studies, you can appl… https://t.co/rySoOh2h0J @anataralia Hello, you apply for the mvv ‘search year’ in your country of origin or in another country where you h… https://t.co/bKfwUnR2oy @anataralia Hi, you certainly can apply for a residence permit 'orientation year highly educated persons' but not… https://t.co/p11MkV2Ul2 @RobinBentvelzen Hallo, in principe krijg je een brief thuis als de verblijfsvergunning klaar ligt om opgehaald te… https://t.co/dssrmdefbF @BoramChoi9 Hi! Yes, you can make a new appointment to collect a renewal of your endorsement sticker. https://t.co/Pk7n6s6Fk4. ^EB @KcBollozos @gemeentetilburg Hallo, nogmaals, ik begrijp dat het allemaal erg tegen zit voor je op dit moment. Hela… https://t.co/aU8bwoXKmR @anataralia If you want to finish your thesis by making one exam only, you probably can ask for a short stay visa.… https://t.co/CUQadXBJ6d @anataralia Hi, it all depends on your nationality. If you are already abroad and your residence card is expired a… https://t.co/NoQjTRe864 @KcBollozos @gemeentetilburg Hallo, ik snap dat het allemaal zwaar tegen zit op dit moment en dat je de ene teleur… https://t.co/0JCLDGmRAW @ChoMSS_HRam Please find more info on the conditions for a start up that apply to you and your facilitator here:… https://t.co/z2jjXUQZAp @ChoMSS_HRam Hi, in case you want to work in self employment only you have to change your residence permit. Weather… https://t.co/58sSZ6IfvO @KaorinKatayama Deze wordt wél meegeteld, maar dan slechts voor de helft. Bij beoordeling voor de vergunning onbep… https://t.co/IZ51xkI3Hp @KaorinKatayama Hi! Bij een verblijfsvergunning voor langdurig ingezetenen wordt verblijf op basis van een tijdelij… https://t.co/PRwuEW7EPw
12/2
2019
@apriofrans27 Hi, please contact our Public Information Centre on telephone number: 088 043 0430 for specific file… https://t.co/ktgdRsTaPj @KcBollozos helaas geen andere oplossing voor jouw probleem met de verschillen in gegevens op jouw verblijfsvergunn… https://t.co/UBuWO6bi63 @KcBollozos ik snap dat het je zwaar valt om niet naar je familie te kunnen gaan met Kerstmis. Zoals ik al eerder a… https://t.co/PI00cH2NtV
11/29
2019
@ping22106545 Hi, If you want to travel abroad when you temporarily do not have a valid residence permit, then some… https://t.co/ZpSbfxuGM4Nebahat Albayrak blikt terug op haar periode als staatssecretaris van justitie: 'Je moet mensen beschermen die besc… https://t.co/PbnZWmq9rO @VENlCEBITCHH Hi, je kan de verblijfsdoelen in deze link vinden: https://t.co/RnDIvURZWS (onder 'Aanvraagformulier… https://t.co/XU2ReA1EMf @Satranc123 Graag gedaan. Het kan inderdaad ook gedeeltelijk in Nederland en het buitenland zijn. Zolang jullie maa… https://t.co/xmm0BiktkJ @weerd_gert is er verschillend beleid waar aan getoetst wordt. Als een persoon aan de voorwaarden van de wet voldo… https://t.co/8tdXOpIT8x @weerd_gert Hoi Gert, als IND beoordelen we alle verzoeken van mensen die in Nederland willen verblijven. Elke pers… https://t.co/ue9oT1PnLH @ChoMSS_HRam You're welcome. ^HG @Satranc123 Deze 3 jaar mag eventueel in het buitenland zijn doorgebracht. Tijdens de hele procedure moet je samenw… https://t.co/YWs2cBWXl1 @Satranc123 In principe moet je 5 jaar of langer onafgebroken met een geldige verblijfsvergunning in het Koninkrijk… https://t.co/x2HOW5AyQz @steman2812 Een verblijf korter dan 5 jaar is meestal niet duurzaam. Hoe korter het verblijfsrecht in Nederland is,… https://t.co/WGTAvFv5wq @steman2812 Een aanvraag om een uitkering uit algemene middelen, zoals een bijstandsuitkering, kan het verblijf sto… https://t.co/WYqf2p707s
11/28
2019
@roos95768942 Hi, je vraag is niet zichtbaar. Waarmee kan ik je helpen? ^HC @VENlCEBITCHH Hij kan kiezen voor een arbeidsgerelateerd verblijfsdoel maar verblijf bij jou als samenwonende partn… https://t.co/l2NdouRcev @VENlCEBITCHH Hij zal zelf nog wel een verblijfsdoel moeten aangeven, het gekozen verblijfsdoel bepaalt aan welke v… https://t.co/EYer8lqzXP @VENlCEBITCHH Alleen wanneer hij in het bezit is van een "Carte de résident de longue durée – CE” of "Carte de rési… https://t.co/tZp82vqKSz @pppepperman Wanneer je na het lezen van bijgevoegde links nog vragen hebt adviseer ik je om mijn collega’s van het… https://t.co/hxLHydwYN8 @pppepperman Afhankelijk van welke procedure je start kan pas bepaald worden of je in het bezit kan blijven van de… https://t.co/1rJzi6IeWP @pppepperman Dat hangt af van jouw specifieke situatie. Jouw situatie is bepalend voor het verkrijgen van het Neder… https://t.co/R5xkHYVtUi
11/27
2019
@weerd_gert Een van de voorwaarden is dat je een zelfstandig, duurzaam en voldoende inkomen hebt:… https://t.co/SnZKPmOoyc @weerd_gert Beste Gert, we begrijpen dat je graag bij je vrouw wilt zijn en vinden het vervelend dat je je gekwets… https://t.co/caJVPYa57b @ChoMSS_HRam With your current residence permit you’re only allowed to work as a self employed person in addition t… https://t.co/MHrEvtQGdy @ChoMSS_HRam If you will stop working as a highly skilled migrant and you only want to work as a self-employed pers… https://t.co/lMXF9fIfyO @a_attkar Nee, het maakt niet uit hoe lang het dienstverband is geweest. Zolang je nog een geldige verblijfsvergunn… https://t.co/vRYaAcOPLa @a_attkar De kennismigrant heeft recht op een zoekperiode van 3 maanden vanaf de datum dat de arbeidsovereenkomst b… https://t.co/pc86rRQtnd
11/26
2019
@TBR_TravelBlog Graag gedaan! ^BR @TBR_TravelBlog yes please contact their Public Information Service: https://t.co/TtzxXiuVcq. ^BR @TBR_TravelBlog Please go to this website: https://t.co/5fKA5pbJO1. For more detailed info on Dutch health Insurance. ^BR @a_attkar Hallo, ik heb jouw vraag voorgelegd aan de betreffende afdeling. Zodra ik een antwoord van hen ontvang, n… https://t.co/vfnv649pAP @50Zest Children of 16 and 17 years of age must be present for the application. They must also indicate that they a… https://t.co/EuZ9H5FqUb @50Zest You can regain your Dutch citizenship by applying for option. Your minor children can only apply for Dutch… https://t.co/rINyxSVaXK
11/25
2019

0