Sign in with Twitter

Username:

Bert Winkel Buiter ⭕ @IndonesiaBert Jakarta Timur, DKI Jakarta

Ik bekijk het leven vanuit Indonesië. Ik ben een optimistisch mens die kritisch tegen de wereld aankijkt en toch de lol van het leven inziet. Helpen is goed!

825 Following   55 Followers   1,484 Tweets

Joined Twitter 2/16/20


@krullenkoppie Oké, doei.Zijn er minimaal 2 volgers die dit bericht willen kopiëren en opnieuw posten? Ik wil laten zien dat er altijd iema… https://t.co/zfHiDRjCpW @miryanna1 @telegraaf Tuig, dat is het. @marjoleintjevp Goed idee, heel veel plezier!Je verwacht het niet... ?! 🤣 👉 Weet jij wie er verantwoordelijk is voor jouw veiligheid? (of Covid-actie of klimaat… https://t.co/wqpaZ1plng
Retweeted by Bert Winkel Buiter ⭕ @frantecol Hier moet je toch wel ontspannen uitkomen! @miryanna1 Ik sta 100% achter je! Maar om dat te uiten op Twitter vind ik moeilijk. @miryanna1 Yes, yes, yes @daniellebraunOL Was goede uitzending, verhelderend. YouTube en Facebook moeten maar eens héél goed nadenken.
10/19
2020
@fritswester Beetje sneu zo langzamerhand. @krullenkoppie Fantastisch beest. Prachtig. 🤣 @XandervdWulp Al iets bedacht over Henk Krol voor de podcast. Kan me er al op verheugen. @marjoleintjevp @overdiek @youpvanthek Je hebt helemaal gelijk. Ik wist dit niet. Ik zag het staan en vond het typisch Youp. @daniellebraunOL Maar...…….. wel gezonder momenteel! @marjoleintjevp @overdiek @youpvanthek Wat een man, al tig jaar voor mij de beste cabaretier en columnist op zijn g… https://t.co/h40YAfdtNs @BrendaStoter Geweldig. @CardioTamara Oke, fijne zondag. @CardioTamara Maar de zondag is ook om uit te rusten. De boog kan niet altijd gespannen zijn.
10/18
2020
@marjoleintjevp De wereld is zo slecht nog niet. @mariekederksen3 Altijd positief!Bij dezelfde lekkere maaltijd. https://t.co/G7UlYkwT2p @A_n_n_e_89 https://t.co/DhygPHzQus @JasminaOnline Breek me de bek niet open. In jakarta lag ruim een week een pakket van mij uit Nederland op het vlie… https://t.co/tiWJam9raJ @A_n_n_e_89 Oke, jij hebt ook best wel gelijk. @CardioTamara Maar zelf ben je gelukkig goed uit de test gekomen. @A_n_n_e_89 Nog tientallen volgers neem ik aan.Lekker eten. https://t.co/GFYHFmKKto @marjoleintjevp Goede lerares.
10/17
2020
@miryanna1 Maar laten alstublieft de moed erin houden. Hopelijk komen sommigen tot inkeer. @miryanna1 Ik ben echt blij dat wij Nederland hebben verlaten. Qua veel dingen is NL een perfect land. Maar de ment… https://t.co/YxCioZgyyO @miryanna1 Als daar nog een overtreffende stap voor is kunnen we die beter gebruiken. @miryanna1 De wereld is gek. @Kaida96 https://t.co/PqWI6sZyPg @Kaida96 @MinPres https://t.co/4PIIp5SQ9V @Kaida96 Ik bedoel dit niet letterlijk. Hij is de eerstgeborene van een kon. fam en zodoende per ongeluk koning gew… https://t.co/elIbZicwE7 @Kaida96 Inderdaad. Een leider gaat altijd voor in de strijd. En de wereld is aan het strijden. @sannetenwolde Fantastisch toch? @Kaida96 Ik vind het zo wie zo een slecht voorbeeld. Hey land in lockdown, blijf zoveel mogelijk thuis, en de familie gaat op pad. @SjorsFrohlich Schandalig. @mariekederksen3 Met haar gezondheid. Zoveel respect voor haar. @DickBerlijn Doe maar zo'n sticker. Ik plak hem op de auto. @sannetenwolde Als je garnalen lekker vindt, moet je een keer naar Termunten, vlak bij Delfzijl. De lekkerste garna… https://t.co/lAj66dyiTI @sannetenwolde Zusterliefde! @marjoleintjevp @JMSlagter Maar...... hoe kan hij dan zitten?? @daniellebraunOL En ook voor jou en je geliefden.
10/16
2020
@Chrkij Schandalig! @ikbenmalou Toen mijn oma tig jaar geleden naar het toen nog bejaardenhuis ging, ze was eind 70, zei ze dat een bej… https://t.co/gQhbOlPAWi @timdewit @NOSWaagmeester Wow, wat erg dat dat moet. @Ingeborgvraagt Nee, maar als het zo uitkomt wel.Schilderijtje gemaakt. Het is een paradijsvogel. ‘Paradijsvogel’ 24 x 32 cm Aquarelverf op papier Retweet is lief. https://t.co/ddn9Zt6HjO
Retweeted by Bert Winkel Buiter ⭕ @Dawid_Walentek @NPORadio1 Excuses from me for the behavior off the people from the Dutch radio. Every day you hear people with a accent. @daniellebraunOL Schandalig!!!!!
10/15
2020
@CardioTamara @Zuyderland Dat zijn de juiste werkgevers in de tijden. @daniellebraunOL Dat hele virus heeft akelig veel bijwerkingen. Ik ben bang dat we er nog lang niet zijn. Laten we… https://t.co/JO4BFgWLJQ @sannetenwolde Nog beter, mijn hele familie ook. @sannetenwolde Kom je uit Groningen? 'Bulten snoep'
10/14
2020
@krullenkoppie Leuke site, lekker strak. Heb je mooi gemaakt. @overlistener Ik vind dat je wederom een sterk punt hebt. Alleen kunnen we weinig doen. In de grondwet is vastgeleg… https://t.co/1ZLy6bSuasWat kunnen de wetenschappers wat. https://t.co/GBatVDl1Mo @MerelMilou Maar alles bij elkaar, zwaar shit voor jullie. @MerelMilou Met kater? @CardioTamara Inderdaad moeilijk te snappen. @peggybvd Gefeliciteerd met je 49e verjaardag. Hoop dat het een goed jaar voor je wordt.
10/13
2020
@marjolijn1994 Ik hoop 110% dat jij gelijk hebt en ik fout. @CardioTamara Een nieuwe sponsor? 😅 @JasminaOnline Wat ze hier veel doen is allerlei fruit in een schaal, een fles Sprite of 7up erbij en heel veel ijsblokjes. Lekker fris. @marjolijn1994 Maar...... hoeveel Nederlanders hebben er nog fatsoen? Ik vraag het mij zeer regelmatig af. @JasminaOnline Nog regelmatig eten we het hier. Lekker fris. @A_n_n_e_89 Dit is echt een héél groot probleem, niet alleen in Nederland maar op de hele wereld. Iedereen doet hie… https://t.co/BtGf9qOJJS
10/12
2020
@astridislief @kreupelino @jensees hele goede verf @overlistener @umarebru @OlifaNT @Uiltje_knappen @singlesignon @Patrieeees @PowNed Keurig! @krullenkoppie https://t.co/crGX2wRwQJZie de verschillen. https://t.co/N5SKWh7s92Omdat ik ook van anderen hoor dat mensen niet weten wat het tekentje is voor slechthorendheid/doofheid en het nu st… https://t.co/xqUmIB9UPD
Retweeted by Bert Winkel Buiter ⭕ @sannetenwolde @dvhn_nl @lc_nl @rosatimmer @reyerboxem Mooi verhaal.
10/10
2020
@mevrouwadvocaat Reuze gezellig. @overlistener Heerlijk!!!!!! @krullenkoppie Gefelicteerd. Veel veilige km's gewenst.
10/8
2020
BRUCE !!! https://t.co/H35zrOXsmH
Retweeted by Bert Winkel Buiter ⭕
10/7
2020
@Kaida96 Wat fijn dat je zoveel van iemand kunt houden. Geniet ervan. @daniellebraunOL Dat valt dus echt wel mee. @daniellebraunOL Bouwkunde, civiele techniek (tegelijk) en later in deeltijd bedrijfskunde. @daniellebraunOL Ja, als je van je vak houd wil steeds verder en dieper erin. Freud of Einstein zei toch al "zoveel… https://t.co/QGCHxzXcKw @ikbenmalou Ze is consequent, ze doet wat je vraagt. @daniellebraunOL Fantastisch. Ja, gezien de zaken die je op Twitter laat zien, was ik benieuwd want het zijn versch… https://t.co/D8dPxsnVGy @fritswester Laat het nieuws maar komen!! @AtelierGeeraets Fantastisch mooi! @daniellebraunOL Als ik vragen mag, je bent antropoloog, maar welke richting heb je gestudeerd?
10/6
2020
@toinevp Veel sterkte.
10/5
2020
@mevrouwadvocaat Oh, wat een vreselijk narsistisch mannetje. @daniellebraunOL @EinsteinBarbie Sommige groepen wel. Maar wij blijven dit mooi vinden, toch? @peggybvd @Miss_Francis1 🤣 @marjolijn1994 Oke, ik zat echt te twijfelen. Hele mooie hond. @fbarend Maar dat Groningen doet het toch maar even. Trots op m'n club. @marjolijn1994 Is dat een Drentse patrijs?
10/4
2020
@sannetenwolde Rondom het schildmeer, bij steendam. Vanuit Groningen heel goed te komen. @DickBerlijn Dat een Kamerlid dit doet. Geeft het niveau van sommige politici weer. Jammer. @Mloesje83 Maar jij deed zoals het moet. @daniellebraunOL Graag gedaan. @daniellebraunOL Ik heb geleerd dat alles in het leven een patroon is. Lijkt mij een interessant boek (te worden) Succes.
10/3
2020

0