Sign in with Twitter

Username:

ciee nu goreng patut kepo cieee~ ig: instagram

714 Following   473,705 Followers   16,057 Tweets

Joined Twitter 11/23/11


Bangkong zuma :((( https://t.co/HAMhTfCrdzHujan tolong dong pacar kecengan aku jelebetin pake petir dong biar meriah suasana hujannya :(
3/4
2021
Kenapa hari senin itu tercipta dengan malesin?? Karena hari senin itu jadwalnya. Matematika Matematika Fisika Fisik… https://t.co/iX49sJGIKe
3/1
2021
Segera di @OfficialRCTI #pp5 https://t.co/O9ZjYm0D8N
Retweeted by dadang konelo
2/25
2021
Sampurnamil dua bungkus 50k ❌ Varsity jacket h&m 50k ✅ Demi allah. Daek diriungkeun. Ig nya dibawah ye. @midiahnhttps://t.co/60ZgweoL2E
Retweeted by dadang konelo @un_pejuang45 @gtIxn KUMAHASARARIAAAAAAASelain cinta yang membuat manusia ngahuleng tarik biasanya loba kahayang tapi teu boga duit "ngajual naon deui nya" adalah kunci.
2/24
2021
Aing: Nisa kamu tuh kenapa jadi gini hah? Kenapa mau mau nya jadi pelakoooorr!!!!!?? Nissa: hmmmmm hmmm hmmmm~ :(((((((
2/20
2021
Mandi ku cai haneut dina sower teh beres na kadon hareudang si anyeng :(I'm discussing “APA ITU CLUB HOUSE” with Dadang Konelo. Today, 18 Feb at 10.00 PM GMT 7 on @joinclubhouse. Join us! https://t.co/wY4E6K9XI3
2/18
2021
Tah dangukeun ceuk babeh @budi_dalton ge. https://t.co/QFUw7d5Qps
2/16
2021
Yu bantu yu. Bantu ninggang ku batako!! :( https://t.co/FMGZXz4Gun @mawang_s_i Hayoh weh mandi, beunghar heunteu.Meuni bosen ajig mandi unggal poe :(
2/15
2021
Hepi palentin dey ❤️ https://t.co/2Zle9aNkxF
2/14
2021
Cara beunghar babari ayeuna mah, maraneh tinggal klik link ti aing trus log in deh ❤️ https://t.co/JNWk9RLzhX https://t.co/nE7SgwghmF
2/8
2021
Daripada hulang huleng mening cari kegiatan 💅 https://t.co/kU5QdQLlbk
2/3
2021
@pyeongnim Jahat sia @rocketmandil Jahat sia @Rakean52023410 Jahat @RifkiGudir Jahat @catutkuku Jahat @hadimukhdor20 Jahat @thebuux Jahat @thiiink_ Jahat @jastairvine Jahat.Kalo punya temen yang misalnya kita lagi nonton film trus dia tiba-tiba nyeritain alur ceritanya dari awal sampe ak… https://t.co/K6aIFJkyoW
2/2
2021
@Anyaselalubenar Najis
2/1
2021
Karunya oge sih dampak korona, perusahaan YAMAHA, HONDA, SUZUKI. Kuatka dijualan motor jeung mayar karyawanna :(((
1/31
2021
Maraneh bisa ningali carana di channel youtube urang. Ieu linkna https://t.co/jQIejgrVPcWilujeng milad anu ka 2 ANP amal 🙏🏼 https://t.co/MOS93htHYpkemon kita beunghar bareng-bareng jeung aing ❤️ Link downloadna ges: https://t.co/be2OTjtqTZ https://t.co/Hys29uhLAQ
1/29
2021
@Rismakilla @olegunnnn @KumahaAingWeh Pastttt ulah ganeng, era eraMet bobo yah :’) https://t.co/VWSFmtwkCcURGENT!!! need gamis motif kangkung euy, bikin ka si ibu ieu https://t.co/xTmNsVRKIu
1/27
2021
@asepbalonasli @Musixmatch Ngomong naon sih sia sep aing macana ge lieurBalad abi https://t.co/pMAbd6XGLQ
1/26
2021
@ET_Febrian Karek aya kuota :(Karek ge muka twitter deui geus plotwist anying :( https://t.co/q64ZPPKZZk
1/24
2021
@olegunnnn @KumahaAingWeh Kela hujan aisia aing euweuh payung :( @KumahaAingWeh @olegunnnn Hayu ngapodkes blog chat ka wasap buru ngilu urg jeung si olegun rek caw
1/9
2021
DIBUTUHKAN URGENT PENDONOR Golongan darah A (rhesus +), sudah dinyatakan sembuh dari Covid-19, bersedia mendonork… https://t.co/8KYTff5pii
1/7
2021
GAGAH SIA! Eta geus asup nya saldo nu ceban meh lempeng sia gocap na atm https://t.co/ss7fTvwSdG
1/2
2021
Yu ah geura sok ledis ❤️ https://t.co/A0e01UsFUcTahun 2021 yg umurnya sudah 18 tahun dan max 25 tahun.. punya akun Instagram.. Buat perempuan wargi Bandung khusus.… https://t.co/XquCAlRXMS
Retweeted by dadang koneloGeusan weh taun baru teh? Nirame :(
1/1
2020
Semoga aing jadi robokop :( https://t.co/uSUvKdM2gx @Cimonnggg Blog :(((Haparan kamu di tahun 2027 apa ges? :(REK PAWEW TAUN BARU SARIA TEH !!!~~KAMARANA HEY NI RARIWEUH~
12/31
2020
https://t.co/XEH00eq5MB https://t.co/CPdiFBK3XQGeus tayang tah di youtube gue dong masa di youtube aburizal bakri. Hehe https://t.co/XEH00eq5MB https://t.co/glulWlgr12
12/29
2020
Tahun baru rencana mau pada kemana? AING MAH JUALAN TOROMPET. HIDUP COD (CUAN OR DIE)
12/25
2020
@Rismakilla @vinamnlgs Malem aja yesss Ekeu masih mulung iniTemen aku @vinamnlgs lagi cari jodoh, kriteria utama jago main PUBG. Tolong di up @infosebel kali polower yu ada yg menarique hatinya.
Retweeted by dadang konelo @Rismakilla @vinamnlgs Yuhuuuuuu ajakan atuh abi hey
12/24
2020
@dodisanjaya Hahahahahahh 😭😭😭Pidio pul na dina yutub urang dong Dadang Konelo Cekidot https://t.co/iJCrn1NxFN https://t.co/cmiXDUQIec
12/17
2020
Hepi besdey entin https://t.co/QkBlSbJ2jD
12/15
2020
Aing mah 12:12 teh di tolak 12 kali, 12 kali deui di udag debkolektor :(12:12 teh naon atuh anying ni rariweuh pisan :(
12/12
2020
Plis euy ieu beuteung karek ge dahar jol hayang bobogohan weh. Heran :(
12/10
2020
Lagu kenangan bersamamu Eng :( https://t.co/vRPOxkjLhf https://t.co/OuIAeRSae8
12/7
2020
Anu korupsi sing modarna jadi endog harvestmoon siah goblog.
12/6
2020
sisa beberapa pcs lagi, langsung ke toko aja Bogor Nirwana Residance Orchard Walk No. 15 (Sebrang Foodcourt & War… https://t.co/hWbYscqFnx
Retweeted by dadang konelostock gocapan jg sudah penuh lagi. main-main ya warga bogor. https://t.co/g8dM3WaVtw
Retweeted by dadang konelo
12/5
2020
Ai surabi metode nyieunna disebutna naon sih? digoreng da euweuh minyakan, dikulub da euweuh caian. plis jawab ieu mah euy
12/2
2020
Maafkan aku :( https://t.co/CFImQAzMuu @thebuux Hayu nyieun podkes @thebuux Ajig badig kieu hahahahah :(((UHA DISKO. https://t.co/dvkcB2NjQs https://t.co/CiJqsBywx3
12/1
2020
Maaing atuh baju aing ieu :( https://t.co/LBTgA6BMWVLAGI PRODUKSI!!!! Order mah gas keun weh hubungi ka no anu dihandap. Harga 100rebu. Bahan Cotton Combad 30s Hubung… https://t.co/GTZt21kL0Z
11/30
2020
Lop ❤️ https://t.co/GPVLGnqf6c
11/27
2020
mangapa kau pergi tinggalkanku dengan kekasihmu yang seperti cangkang nangka itu :(Geus tayang tah di youtube urang mangga tongton ieu linkna: https://t.co/3niUdMOQQh https://t.co/uxoVO7izQZTong poho engke jam 7 peuting bakal tayang acara aing ngarana DADOS. Yuhuuuu Jangan lupa subrek dan blok ya :(… https://t.co/A3YKhQ0Hz7
11/26
2020
@pancakara Ternak MonyetGaroblog ah nanya teh euweuh nu baleg. aing weh nu nanya. Yeuh soal na Corona adalah momok yang menakutkan untuk u… https://t.co/VD6QApq5Ql @guediponi bakal polontong aing mah. matak dibere beungeut kieu ge meh teu polontong meureun euy bro :( @uranglembur0704 lain bro, kuaci. @Kuylahdude anak monyet @nisanurfauziah ngopi wae siga kuli keur istirahat adan lohor @rudesalam Aya di kulkas, belum beku. @Scooteristpers1 Kela kela, kumaha bro? @prstyngrhvk1 Soalna leutik bro. Mun sagede ban arimbi mah ku aing digorolong-gorolong @iyang_april maaf ya ada hati yang sedang aku jaga #lopentinforever @JimmyArdyan Aya bro, tim kreatipna. watir unggal balik suting sok ngareluh @levisquee dm sayang :(Sok naranya euy, ku aing jawab. keur bete aing :( Make hesteg #TanyaDadang nyaaLagi dingin gini teh suka bingung meluk siapa ya meh haneut? Meluk agama we lah, da meluk kamu mah kamuna ge di k… https://t.co/AWQrWermAv @thebuux Nu kopet mah engke maot na bakal dihijiekun jeung Sirrea :( https://t.co/PBjjXHMYOW @thebuux Bae weh da kasep. @thebuux Menta @thebuux Naon atuh ni riweuh ieu usep krotohttps://t.co/X4HoCUdojT https://t.co/8eLzOEA54h
11/25
2020
Ajig aing teh ayeuna ultah :(
11/24
2020
Dadan @danillajpr kalo minum jeger trus oplosna ku baso masuk ga euy? :(
11/22
2020
Najis sia mah bau kelek itil ah :( https://t.co/GUHGW2eK7D
11/20
2020

0