Sign in with Twitter

Username:

OPEN PAID PROMOTE GES. hubungi WA: 081224900050 ig: instagram

712 Following   473,980 Followers   15,963 Tweets

Joined Twitter 11/23/11


Dadan @danillajpr kalo minum jeger trus oplosna ku baso masuk ga euy? :(
11/22
2020
Najis sia mah bau kelek itil ah :( https://t.co/GUHGW2eK7DInfo dong ges, caranya nyumput di udag aku laku gimana dong? Trims lezZ QilaDh:(((((( https://t.co/oqnDJrG56XKalo cewe hujan gini dikosan suka ngabayangin ga ada cowo dateng ke kosan gitu misalnya :(Ajig hujan euy, saatnya jadi bangkong :(Heueuh arek ajig https://t.co/1TVrVu9ttlBae ketang ah aya story oge sugan weh aya nu iklan ka aing hahahahah :( @tatanggerangan @Twitter Oh enya bener :(Naon sih anyeng ieu @Twitter aya story kieu ajig alay aisia :(RIP laleur. Bisi ada yang mau ikutan ngureubkeun, hayu nanti pas beres jumatan ges. :'( https://t.co/iCo6qWBIXZ
11/20
2020
Sia panyakitan? berobat ka dokter lain twitteran aisia entin https://t.co/yF2BuTQtMLLagi apa yah dia teh? :(Mada ana acu kuek Apalagi gak mikirin kamu @samuelsimmm sia we teu payu eta mahBobogohan sama kamu mah aku asa jadi Maman Abdurrahman, bertahan wae. @hammburgerpedas sad bro :((MENI RARIWEUH GOBLOG TWITTER AYA STORYAN GE. BAE WE ATUH KUMAHA NU BOGANA ARISIA. RARIWEUH SIAH KELEK MONYET
11/19
2020
Rekomendasi film nu rame dong euy. Dina RCTI, ulah dina netflix. aing teu boga netflix
11/18
2020
Goblog ayeuna mah bapa bapa nu dagang sangu konengna :( @i_nidyou kamu gak takut kabeulit kabel? kade sia teh entin @Geboyy__ naon maksud sia ka adi aing? @JimmyArdyan lain dahareun jelema @dhanymaggots_ goblog panganten :( @Shambakumbara1 arisia :((( @Annisannnnnn siga parab monyet @rswaaaan sia hayang dicitak beuheung? @inspekturVijayy goblog sia insvetkur eta bibi aingCantik sih, tapi kade euy tong dengdek teuing sia bisi tigeledag https://t.co/mN2kcBdaKwOpen PO @dadangkonelomerch . Harga 100 rebu. Hubungi WA: 081224900050 / @dadangkonelomerch https://t.co/dChvmrXLV5Nu geulis pap dong, jalu ngajedog heula bisi kacitakHEY NU GARAROBLOG NU GORENG PATUT, YEUH BALAD AING DAGANG SEWITER ARALUS SIAH EUY. KALO DIPAKE TEH MEMBUAT ANDA SEM… https://t.co/yoR1saiDcR @pastikaliantau Marmot senegal broPa panas kieu ngarit keneh, mening uih heula pa ke sore diteruskeun deui :( https://t.co/sKrNj6mbzG
11/17
2020
Belum tamas, belum mandi, udah disenyumin tukang sangu koneng. Apakah ini yang namanya ketulusan? Oh lop ♥️ @terserahaingweh @guediponi naon aisia jol ka aing @pastikaliantau baleg goblog sia bisi kacitak ku aing :( @terserahaingweh Tah euyyyy. no wasap genti? :(Nu gareulis geus sarare can sih wayah kieu?Cakung. Caca HandikungNgops ah di Coffee Ride Gituloh di punclut. Kadarieu ges merapat aya aing didieu keur ngopcan. Ngopi caheum :((((… https://t.co/juoee2zgm6
11/16
2020
@jastairvine Wali
11/15
2020
@Anyaselalubenar ceban pertama yu ah ? Bae urang nu meulina hehe
11/14
2020
DADOS (dadang oscar) Cek langsung ka yutub aing dong. https://t.co/4qpwSO6jD6 https://t.co/A3gAQRKrPs
11/13
2020
POKOKNA MAH KAMU TUH AKU BANGET SAYANG @Anyaselalubenar ❤️❤️❤️❤️ https://t.co/zNgzCvIVyrDADOS ( Dadang Oscar) @oscarsipenerbang Selamat mendengarkan dugi ka torek, di cenel yutub aing. Link na~>… https://t.co/Ac6h7Ut5dh
11/12
2020
Bisi salaria acan pernah ngalebok siga lebokeun donal tram, kadarieu ka QWERTY COFFEE di jalan dago no 284. MARURAH… https://t.co/pkfw2LaHEh @bebetclaluceria @tessanakal Buruu kadieu anjing @haidansi goblogNangkuban n chill https://t.co/v5Bf3z5b5f
11/11
2020
@Rismakilla Ajig keanu :') @Rismakilla Hai nyi roro kidulSEBARKAN GES https://t.co/MkSkCzgJhFYang tabah yah @Anyaselalubenar aku yakin kamu pasti kuat. Aku pasti ada disisimu beb🙏🏼 Eh nya, Tranfer heula pulsa… https://t.co/9QAd9EBSDTSadiakeun cikopi terus dengekeun podkes urg jeung si eeng. Linkna yeuh -> https://t.co/FGN2xdJl0Q https://t.co/zXwEFfAX8b
11/10
2020
Duh anyeng jesika paporit :(Gisel diberik ku lising ieu mah anyeng :( https://t.co/FjtYFL6KI8 @jastairvine Hahahaah kamu kena prank, itu kameranya aku simpen disitu~ @jastairvine Naon atuh ari imas naon :((
11/9
2020
Semuanya ngomongin Gisel, aku mah dicuekin.Kasian rafatar :(Meunang oge duh video na https://t.co/8YGKfIYkHUGisel
11/7
2020
Oi oi oi, ieu yeuh anu menarik mah yeuh, bareuki dahar kan ? Kudu nyobaan sateh, made in sundanese tea gening oi..… https://t.co/I5g9kyTSKI @olegunnnn @dodisanjaya @infobdg @PRFMnews @infogarut Goreng patut? Maneh~Yu ah gaskuy say~ https://t.co/zO6AZLZqokHehehe makasih https://t.co/YIiUzPaizJ
11/5
2020
Cangkeul kieu ngiuhan teu kabagean diuk. Boleh aku ikut ngiuhan di kosan kamu?Dahareun ngeunah yeuh. Jedog sia nu biasa dahar keneh jeung uyah hungkul mah, moal asup dahareun nukieu. https://t.co/3z8mY7VhKm
10/31
2020
Diluar hujan, dijero sieun reuneuh ajig teh ah bingung :(((
10/30
2020
@therahmi_ade @baehaqiazis S M L XL @dudidam_id Cotton combad 30s @baehaqiazis @therahmi_ade Geus nu aya weh sateh da urang nu nyieun bajuna ge ih ni komplen. @dudidam_id Bahan piomongeun :(PO nih gesssss buru order atuh blog ah :( Harga 125rebu (belum termasuk ongkir) Hubungi WA: 081224900050 https://t.co/QnKN6qCHs0INFO CASTING PREMAN PENSIUN 5 Kirim ke DM ke INSTAGRAM @tysonpangeran Cc @infogarut @infobdg https://t.co/aBBWIZONb8
Retweeted by dadang konelo
10/29
2020
Otw warung beli minyak tanah gaes.KINSPIRASI KONSPIRASI BENGET SIA PANAKOL CUANKI !! https://t.co/mj1iNTJtnX
10/22
2020
@dodisanjaya Kulkas dua pintu di strap :(
10/21
2020
Cs aing ieu si Jeks Deni 🤟🏾 https://t.co/5xczpA2ukCHARTA, TAHTA, HEUNCEUT. :((Harta, tahta, teuboga. @bcotanku Duh anying my lop, dieu ka kosan atuh ❤️Hujan weh terus nepikeun ka hadad alwi pituring jeung slipnot :(((Manawi aya~ https://t.co/gWTLG4or13
10/20
2020
KAMANA ATUH PILOK DUNLOP KAMANAAAAAAAAA https://t.co/xQxTxn6urSKlik dulu, trus galeuhan.. manawi ka angge.. mangga samlikum https://t.co/D0UcszF9FN
10/18
2020
@infogarut ieu naha alun2 garut bet digembok ih hayang ulin di taman siga baheula :(Siap babeh :( https://t.co/KEHI8R3R5A
10/17
2020
ABANG JAGO SORI BANG JAGO IRUNG SIA KU AING DI SLALOM KEUN ANYENG!!!!!! #dadangkesal #dadangbosan
10/16
2020
Naha anjir setiap anu ngaripiw dahareun di Instagram pasti ngomong na teh Ngeunah, pedah weh di endors ajig. Teu jujur si garoblog mah :(((
10/15
2020
Karsel kieu anyeng teh lah cik boga link bokep nu alus?Teu muluk-muluk abi mah teh, nempelkeun beungeut weh dina susu ge udah bahagia pisan. https://t.co/iOltAGomwN @co0kiesandcream Hayuuuuu otw ah, pareuman lampuna neng meh teu katingali pas motah 🍌Lagi pada ngapain kalian teh cangkang marimas?Cinta itu &/&):738:&!:?:?/&-'&@-' tah kitu goblog RUMIT !!!! :(((((((
10/14
2020
@thebuux @Anyaselalubenar Duh euy ngureuuyyy ajig baseuh ieu kanyut aing :((
10/12
2020
Ajakan main aja gitu di PP5? Nuhun doa na Mang Ade, sukses oge jadi duta umkm jabar 👍 https://t.co/TROmZIdNDk
Retweeted by dadang konelo
10/11
2020
https://t.co/8dXU38KBGK https://t.co/vKYZKyUXtZ
10/10
2020
Dimana ieu nu demo teh ajig, moal kitu aing salah lokasi :((( https://t.co/o9mpqD2TZp
10/8
2020

0