Sign in with Twitter

Username:

mangan turu bayaran

1,614 Following   1,866 Followers   23,439 Tweets

Joined Twitter 6/17/20


@sbyfess 11 maret diriku masuk penjaraa.... @sbyfess Ngatur perempatan @bxzllee Habede GBU!! @sbyfess Tak melok pisan wes https://t.co/NnZQktjteT @trmhrnp Bungkus 1 mbak @sbyfess Cuek ambek gaarep karo km beda tipis nder @hatediscrete Loh kena apaa @cupacapi Sek kulakan sayur @cac0t Amburadul tee @bustomtell Wes mari @cac0t Hai tantee @sbyfess Turu turu o gak ngurus @pluviophilepie Mau hemat paketan lah kok wifi rumah muter ae @anggul_melah Gak paham lagi wes @xtpyla Muter terus bestie @ProvehitoAltm Koyok jembot parah @tnxxia Maybe barusan nyambung wifi rumah lah kok muter terus @brownistobeli Parah isok muter tok dr tadiIndihome kek tai asuu @anaayyyyyyyyy Pinjem kaca mata e poo @LaksonoYudha Lebih tepatnya menyibukkan diri🤣 @meydarlinzz Gaenak gadue duwek wkwk @sun_sunshines Kandang e sapi ini😂 @salsabltr Capek jugaa @tolongdiisiya Mantapp wkwkMangan turu ngising https://t.co/wNWWOg28lY @RizqiAshari_ Monggo cak har @anaayyyyyyyyy Ini udah siangg @bukanbundabiasa Aku cewe @raptured_devil Aku masih miskin aku diam @glossiebabyxyz Tak temenin @Ontaaa69 Ayo rame2an @sbyfess Pake hp dulu aja nder @Numaiter Yass betoll @sukunachan Klo km warga manaa @sbyfess Asline gak arep ambek awakmu nder Alasane ae masih trauma😭🤣 @dyasssh Wahahaha @sbyfess Yaaa nder @blakcise Habede GBU!! @chizzztea Kasian @hahahiihiw Tiatii cindos @anakbont0t Kemane @lunahawt Mantapp wkwk
1/27
2022
@cupacapi Pegangan tembokNdasmu piyee? https://t.co/KN0LgjCexo @notseehere Coba terus @ureuseful Ndang beli wes @yangperrrtama @sbyfess Berat lek diangkat wkwk @slaytheriyn Sinii @sbyfess Porshe 911 @raptured_devil Awakmu dewe ae @txtdarive Ya emg gapunya @brownistobeli Km jauhh🥲 @txtdarive Nah gini dong biar ada notif wkwkYaini baru sepi tenan @hoeeraan Samaan wkwk @sbyfess Baru nutup warung @sbyfess Yok @sbyfess Ngising @lunahawt Alo kelinci @sbyfess Lacoste/ lv @sbyfess Ndang @kahfie_27 @sbyfess Ampun suhu badan🙏🏻 @gendoookk Sampean biasane ndek kimochi massage gitu🤣 @sbyfess Follow ya tinggal follow Dm ya tinggal dm Loss @sbyfess Saran ku mending aja ketemuan dulu aja nder. Km juga harus bawa temen cowo buat jaga2 ada hal yg tidak diingin kan @mielopers_ Sabarrr @berjalankekiri Share lok jonInfo pijet seng dibayar sungkan Punggung rasane kudu pedot ae @memberchatime Sinio @sbyfess Sangat menikmati Buka sak karepe dewe tutup sak karepe dewe @shafrh__ Gatau juga wkwkwk @sbyfess Aku bungkus 1 nder @FWBESS Ini kak @raptured_devil @Callme_Pii Samee @raptured_devil @shttahra Wes to podo jomblone nyimak mawonDewe wani https://t.co/6ilJsZbrVz @shttahra Longlast sitaaa @TriianaK Nyimak ae wes @berjalankekiri Sapetuu @sbyfess Pantene @sbyfess Sini tak kaploki @lndomigoreng Azekkk @sbyfess Pemikiran jaman batu hahaha Sek ono ae seng kek gini @anakbont0t Tbl tbl tbl @memberchatime Kocheng garong mau?
1/26
2022
@kuntultwt YaaKosong sepi hehe @sbyfess Knp @kuntultwt Kancani ak @sbyfess Yo ayo @FWBESS Bahas knp gula itu manisTidur dalam keadaan stress iku gaenak satt @nkrismawa Gak bagus buat tulang ges @stareathy Mngocok @happyygvrl Tidurlahh @shafrh__ Pantang turu sebelum mobal @raisanovaaa Kancani aku ae @cakdimass Tembakan peluluh betina iki wkwkwk @luucifeerrr Maapkeun om😂
1/25
2022

0