Sign in with Twitter

Username:

934 Following   1,736 Followers   89 Tweets

Joined Twitter 3/4/18


@couhragee you a hispsyche hoeim always the 2nd choice 😔 @snsunshiine norm i think @lgabyt exactlyyyyyy @rolercoasteride im joking lmaoooo @rolercoasteride he mad cute im crushing 🥺 @mentoiIIness shit i forgot this aint instagram @mentoiIIness u can just mute thembet that turkey died years ago https://t.co/FjKZeO27Fr @tanyainrl that cool!boys need to stop ask us to rate 1-10 @baddsmile @k2spritebeans DONT SAY THAT 😭 @Realkay03 @k2spritebeans tf @k2spritebeans you deadass??????? @mikalodon 1 @aethoia habbidi @sofinanrll its cool.... on my way joining the cult @cudlepops u look good. yes @ikoykeren IM SCREAMING @baddtot i can't even see this @loveabledemons habbidi crush aku 🥺
11/27
2020
@aetheriecx gue udah kristen cina cewek lagi @aetheriecx i hate you 😞 @aetheriecx langsung✨kabur✨ke✨kanada @virgaynity cieeeeeeeee @virgaynity ciereleasing negative energy 😴 @sadturnian baju tiedye @virgaynity ydh kita jadian aja @virgaynity bingung beli thai tea atau gak /: @virgaynity lagi overthinking @digitaIsurfer bamski alay skrg @avisienna no 💔that's an ew from me @domin0s_hotline aku di @/jualsoflens besoknya gercep dikirim.. terus kalo ada stok yg habis sampe ditelfon lewat wa donggg @afat3000 ya @ayamgeqrek cio obat kamu ketinggalan di rumah aku
11/26
2020

0