Sign in with Twitter

Username:

not your fantasy

181 Following   261 Followers   13,256 Tweets

Joined Twitter 8/13/19


:/ https://t.co/xTP9jWXmOt
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽhttps://t.co/7Cm8qGnrAT
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽEnggak pernah nyesel jadi orang baik cuman nyesel aja udah baik ke orang yang salah.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽketemu sama seseorang yang tepat dan sefrekuensi is another level of happiness.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBerbukalah dengan yang sehat. Karena percuma manis, percuma sayang, percuma kangen, kalau toxic
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ
4/13
2021
wkwkkw masi muda punggungnya dah sakit sakitan
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽpuasa prtama sampai lebaran sndirian aj gkpapa aku pny allah
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽpadahal gw cuma pengen bisa tidur di bawah jam 10 sama duit 10 milyar, udah itu doang
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ @arysandisptr https://t.co/C0D2VcxjVcWhen ุงู„ู„ู‡ on your side, the impossible become possible.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽkata - kata paling menyakitkan ketika lebaran : "kamu udah gede, gausah yaaaโ˜บ๏ธ"
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBener ga? Orang yang suka marah marah sebenernya butuh kasih sayang dan perhatian.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽI don't fucking need "semangat ya, sabar ya"
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽTerkadang, ada orang tepat, datang diwaktu yg salah. Ada pula orang yg salah datang diwaktu yg tepat.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽsetan aja sibuk godain aku, masa kamu cuek
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽaku pernah ngetreat dia layaknya raja, sampe dia nunjukin sifat rajanya. iya, Raja Firaun
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBuat cowo yang ga pernah nyingkat typingnya u got my heart got my mind
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBiar keset aja yang welcome sama semua orang, kamu jangan.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽใ…คใ…คใ…ค ใ…คใ…คใ…คใ…ค โ˜„ TIGA WAKTU TERKABULNYA DO'A DIBULAN RAMADHAN โ˜„ ใ…คใ…ค
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽhttps://t.co/KZF9eGS3eX
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽKata mama jangan lihat seseorang dari harta maupun jabatannya, tapi lihatlah bagaimana keluarganya menerimamu dan bโ€ฆ https://t.co/0SIFXXc62M
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽpraying circle: ๐Ÿ•ฏ ๐Ÿ•ฏ ๐Ÿ•ฏ ๐Ÿ•ฏ ๐“๐‡๐‘โ€ฆ https://t.co/WyABIFDVQN
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽmuka polos ga menjamin kelakuan
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ"ya, kenapa gak cabut aja sih?" "karena gue sama dia 9 tahun, gamau sia-sia." sayang sama orang lain, kalau jadi bโ€ฆ https://t.co/JQhoF2NWIV
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽRamadhan 2019 : Jomblo Ramadhan 2020 : Jomblo Ramadhan 2021 : Jomblo Bersyukurlah kalian setiap Ramadhan mengurangi 1 dosa :)
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBu, maafkan aku ya! Orang yang kemaren aku ceritain ke Ibu, sekarang dia sudah pergi.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽsaur prtama brsama keluarga tdk lengkap
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽminggu depan gajian, minggu depannya lagi thr. indah sekali.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽngantuk bgt kawantarik sisss @Jasminesf_ https://t.co/lt3D00OPIC
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ
4/12
2021
Bayangin nyawamu ninggalin kamu dengan alasan ga nyaman.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽSumpah bener-bener ga semua orang nyaman sama jokes dengan sexual innuendos hadeh ๐Ÿ™„ Apalagi kalo lo baru kenal. Gaโ€ฆ https://t.co/bwsnG3cnvD
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽโ€œapa aku terlalu kabupaten buat km yaโ€ https://t.co/zNfeFONjdG
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ"iya aku gpp kok" kataku ditengah hati yang kecewa dan patah
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽUdah lama ga denger kabar kamu, masih suka nyakitin orang ga? Atau aku yang terakhir kamu sakitin, hhe
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽgetting bored wit the routines๐Ÿ˜ช
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽCiyeee ciyeee yang malam minggu cuman di rumah twitteran sambil rebahan di samping colokan.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽKenapa ya orang yang nyakitin malah lebih cepet dapet yang baru daripada yang disakitin?
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ
4/10
2021
Mendapatkan mertua yang menyayangiku adalah suatu hal yang selalu aku doakan dan semogakan.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ"kabari kalo udah selesai ya, aku tungguin" is a love language
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽEmang masi ada cewek yg kalo kaget langsung bilang โ€œastaqfirullahโ€?
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽMau sebanyak apapun koneksi orang dalem lu kalo lu nya juga ga punya skill ya percuma Beban doang yg ada jadinya
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽpura-pura ngga tau dan baik-baik aja ketika sedang dibohongi is another level of pain
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽYang nyata di depan mata, bukan seperti yang diminta, ya? https://t.co/gXBeMmtaYY
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽngobrol sama tetangga itu butuh skill fake laughing
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽmau stalking tp gue tau dia ud bahagia pasti ujung2nya sama aja nyakitin diri sendirisumpah cuma grgr kangen dada smp skt bgtbgtt, bukan lebay atau apa ya siapa sih yg pernah rasain kek gini bnr2 ga eโ€ฆ https://t.co/QsI5NshaAqgimana caranya bedain org yg friendly sama org yg naksir beneran?!
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽi overthink because i notice everything.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽhaduh skt bgt rasanya kangen kaya gini ya ampunKita nggak usah berkompetisi, lah, ya? Garis finish-nya kan nggak sama
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽDonโ€™t cry because of the hardship of this life. Cry for the forgiveness of Allah.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽcuma karna ketemu org di pom bensin tadi mirip bgtbgtt sm doi, tiba2 kangen sekangen kangennya bgtt skrg gatau knp
4/8
2021
@cipahaju @subtanyarl Menda????
4/7
2021
"besok-besok main ke rumah lagi ya, ibuk seneng ngobrol sama kamu" is a love language
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽketahuilah, kita semua tidak pernah baik didalam cerita orang lain.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽAku tau ini berat, tapi ini prosesnya. Tetap berjuang ya, aku tau kamu hebat.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽcantik atau ganteng itu relatif, tapi bersih dan wangi itu wajib.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ @euchyaa ada ege saf buktinya temen gua pink pentilnya waktu itu gua pernah liat sumpahDrop ur current mood with one word.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ @kegblgnunfaedh ipa, ipsudah boleh berkumpul apa belum nih, soalnya acara atta aurel udah rame aja. kangen taraweh di masjid, tahun lalu seโ€ฆ https://t.co/FIQ6Q3SZBH
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽya Allah hidup emang susah tapi kayanya bakal lebih gampang kalo punya Mark Lee dan uang 80 Milyar..
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBingung mau nangisin masalah yg mana dulu
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽotak: gasemua orang harus kamu bantu hati: ishh aku ga tegaan
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽjomblo-jomblo gini gue sering ditanyain solusi pas temen lagi berantem dengan pacarnya.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽgrgr makan rin bee jd pengen muntah sampe kepala pusing bgtini kalo dimuntahin enak bgt ya ampun rasanya bnr2 enek bgt prt
4/4
2021
dah maksa aja terlanjur depresot nunggu pala botak chanyeol๐Ÿ˜ญ #OurPrideCHANYEOL https://t.co/0RzBP13Nkr
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ
3/29
2021
lelahhh
3/28
2021
people who think theyโ€™re superior because of what they study:๐Ÿคก๐Ÿคก๐Ÿคก
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽpercaya gak percaya, teman yang sefrekuensi bakal ilang pelan pelan karena udah punya bucinan
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽKenapa aku lebih demen ngeliatin cewe cantik ya daripada cowo ganteng
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽawkarin beli hotel tuh sebenernya buat liat penderitaan kalian dari lantai paling atas
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ
3/26
2021
@LuluFitriani pantesan anjir batin gua berkata si lulu rambut ga panjang2 sedangkan gua cpt bgt panjangnyalembur mah lembur smp akhir bulan kirain diitung lembur masuk ke gajian ternyata ga diitung sama sekali๐Ÿ˜ฉ์—ด์‹ฌํžˆ ์ค€๋น„ํ•œ ๋ฎค๋น„ํ‹ฐ์ ธ ๊ณง ๋‚˜์˜จ๋‹ค.... ํ›„์šฐ์šฐ์šฐ์šฐ^^!
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽpgen ngeprint duit
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ @LuluFitriani gue liat2 itu rambut kaga panjang2 kaya nyastill thinking about this https://t.co/JZJ8ttWjEY
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽKalo mimpi ketemu wc, jangan masuk deh pokoknya jangan!
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽlagi sedih tapi ga butuh pelukan, butuhnya transferan
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽDrop lagu Indo galau 2000an terbaik: 1. Setengah hati - ada band
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽGa usah insecure, Ga semua cowo suka yang TT nya gede kok.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽstiker wasap emang diciptakan untuk mengakhiri chat.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽUcapan adalah doa katakanlah : Tubuhku sehat, jiwaku kuat, rezekiku melimpah, Dan selalu bahagia, amiin ya Allah.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽakan ada saatnya, kita dicari saat dibutuhkan dan dilupakan saat sudah mendapatkan apa yang diinginkan.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽWanita mandiri adalah wanita beli makeup dan skincare sendiri.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽapapun yang berlebihan nggak baik, kecuali uang
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBerharaplah sama Penciptanya bukan sama ciptaannya, agar tidak kecewa
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽguru les ku ngasih link ini seru banget aku baru tau ๐Ÿฅบ
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽdibuat nyaman tanpa kejelasan, ditinggal karna bosan. datang lagi ketika kesepian.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽyang sabar ya, kadang dunia selalu memberi kejutan yang tidak sesuai harapan.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽjam segini baru smp rmh, bsk brgkt lg pagi2 buta. repeat aja trs smp akhir bulan๐Ÿ˜žKalo nasehatin jangan didepan orang banyak, kesannya lebih ke mempermalukan.
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽsometimes we just need thisโ™ฅ๏ธ https://t.co/hVBx4fQg0w
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽBokap: โ€œMatahari yang di Kalibata Mall tuh udah tutup ya?โ€ Nyokap: โ€œIya udah gak adaโ€ Bokap: โ€œPantes agak-agak gelaโ€ฆ https://t.co/gGKBur7ggc
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ4. Lagi merasa kesepian "Kami lebih deket dari urat lehernya" 5. Merasa usaha sia sia "Siapa yang mengerjakan kebaโ€ฆ https://t.co/kyriXEWD1X
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ1. Ya Allah aku capek bat " Dan kami jadikan tidurmu sebagai istirahat" (78:9) 2. Ya Allah aku lagi sedih bangetโ€ฆ https://t.co/1IWyfyrF8e
Retweeted by ๐™น๐šŠ๐šœ๐š–๐š’๐š—๐šŽ
3/25
2021

0