Sign in with Twitter

Username:

Jawa garis lucu | ada di webtoon! @jawafess java island tengah lan wetan

Papan kanggo dulur kabeh silaturahmi. Arep curhat utawa ngobrol santuy bareng admin. Partnership/kerjasama: 0813-2020-2002 (bukan layanan aduan)

853 Following   675,950 Followers   15,619 Tweets

Joined Twitter 8/19/19


Senin lalu di belakang istana raja, penarik becak tua ditemukan petugas meninggal dalam becak. Jasadnya 3 hari terl… https://t.co/geJImtq667
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Gur meh cerito lur , mbok koe meh salty yo rapopo. Semangat yuk semuanya!! https://t.co/Wr2eWrEpXTLur ki maksud e piye sih, ning Semarang jagong artine duduk ning daerah liyane podo ra https://t.co/IFuEirP7XYSelain Yu Nabi isih ono Yu Sri, Yu Jum, Yu Nah, dan yu yu yang lainnya. Lalu jeneng lanange Kim Jae-Ncok. https://t.co/J5URBt0DaHLur wes cedek mayan suwe tapi isek ra diwenehi kejelasan, wajar gak nek aku saiki jaga jarak mbek doi?Nek kowe wes niat komitmen poso nganti azan. Trus ndelok es degan sueger langsung mbok susrup. Ki opo salah es dega… https://t.co/PpFfSUU9kw @cursedkidd Tapi nduwekku dowohttps://t.co/yMr1hS013f https://t.co/qwSsK0cGsKKepengen gawe tatto kupu-kupu ning punuk ku. Ben iso ngomong "Mau lihat kupu kupu di kosanku dek?"
7/23
2021
https://t.co/K40MRQ498Tlur jajal komen opo seng ga mbo eroh i https://t.co/VBHrVHbJR0
7/22
2021
Lur sorry nek oot, tp ono sek ngerti ra nek 1 menit ki normal e iso push up, sit up, chin up brp kali? Nek nggo cew… https://t.co/uefSAoH7GCMundur alon alon wes. Ndelok de’e karo liyane. Ambyar asu https://t.co/m3F0CTNxuhAk ketika diajak dugem https://t.co/JZQPRH8FlY @plastikmicin Cokk https://t.co/08f5EwSNfCScreenshoot jumlah gaji kamu! https://t.co/L6MFBhY2Im
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!lur aku bar confes setelah 3 taun ngoyak wonge, terus aku takok wonge pgn aku ngadoh opo tetep ngoyak wonge tapi ba… https://t.co/OTsWjuoDMHJane ki tontona ora realistis. Dudu mergo Nabi seng goblok perkoro dibaperi. Tapi Garangan kementhu lan kemontol i… https://t.co/Yoat4RBXcDTau ning posisi iki gak lur 😭💔 Mengsad https://t.co/EnaxiqPv4SSebaiknya diganti saja sama spanduk arsenal lur https://t.co/jrTQG7Ibvf @semmessem Nganggo N ben dadi warga negara yang baikPengen PPKM tapi nggak pake M
7/21
2021
cok nyetrum lur https://t.co/weyhG3D2JENgedrift sek https://t.co/UmFdbRKvQWIki videone piye ya lur https://t.co/VZmVfXKUePCocote lur 😭 Sesuai nama golek ribut https://t.co/oSanLqQRsIBismillahirahmanirahim semoga kurban tahun ini berkah lur https://t.co/tJJcdRCewYNabi goblok kesel jancok ayu tapi pekok https://t.co/WcFlCQ3KsJWoconen lur https://t.co/CJgD7aNhCv
7/20
2021
Kabar duka gais angkringan pak panut idola kita semua meninggal karena covid :((( https://t.co/aFJ1HGtTAH
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Wes ono sing posting “Qurban Perasaan?”Nek ono wong posting sesuatu sing nggawe kowe kaget, iki panduan ben ora geger 1. Ojo suuzon. Bisa jadi itu foto g… https://t.co/FKvV1vjd6ZWong Jowo tenae adem lan gayeng kok. Aku asale wedhi moco kolom reply nek isine wong dho kepo njancuki lan kemaki.… https://t.co/tgIH6w6ZAYAku tahun iki pengen qurban sapi lur tapi duit e gurung ono, nek tak ganti bagi2 royco utowo sosis sapi piye lur op… https://t.co/CERo6vM1G5Lur kelakuan idaman e arek2 https://t.co/xTSMlZyhboSapi ne emosi lur https://t.co/GLddMmH2Du @jawafess Jelas ora ng Indonesia, Ciri-ciri Pegawai Indonesia tercinta: 1. Pegawai pemerintah ramah 2. Berangkat o… https://t.co/6Mubsqr1oo
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Lur https://t.co/0idJADzldlpiye lur ayo dijawab, seng jomblo oleh ngejawab masio mengkhayal gapopo https://t.co/F2IAHZuYkfBiasane aku ra tau nganggo parfum utowo wewangian kekinian, tur wingi aku dikado yangku parfum anti badheg koyo nge… https://t.co/j5pMsP1GdQ
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!
7/19
2021
aku jahat ga lur nek mutuske dee pas ulang tahune? Wes kuesel bianget opo opo berjuang dewe, opo meneh LDR. Dikabari wae ratau kok heheKondisi kantor kecamatan negara mana ini lur https://t.co/OVQ2yETmi4 @Lazysundaymorn_ wes @cepiii_ review bos @Biyan_sabil1 jare yangku sing senoparty sold out akhire mexicolaFWB. Jengene wes mengindikasikan keintiman duniawi, parfum iki seger banget. Cocok digunakan setelah mandi agar mel… https://t.co/w64FZ2HCVsMexicola meskipun jenenge mengingatkanku kepada minuman bersoda namun, parfum sing iki ambune sangar wangi tenan se… https://t.co/g9x0yBO5kZ @Aswnmn kabeh isoBiasane aku ra tau nganggo parfum utowo wewangian kekinian, tur wingi aku dikado yangku parfum anti badheg koyo nge… https://t.co/j5pMsP1GdQSaran saya, PPKM dilanjutkan saja sampai Arsenal juara. Sak endonesa wes miskin kabeh baru beres iki https://t.co/ctPuVfMyT8Biasane bocah seng cilikane ngene, iso cewok dhewe mergo ibu/bapake gek ra ono pho gek nandhang sesuatu sing ora is… https://t.co/ESG6wDQ6ihsopo seng cilikane ngene lur ngaku https://t.co/Kiun73K88f
7/18
2021
PagiBener rak lur https://t.co/mMomdFEn54Piye iki lur https://t.co/F0EomJ3Hg8Cara mengecek apakah kamu positif covid atau tidak… https://t.co/xG9FJqqYASLur aku pengen crito, dadi aku lagi dicedaki cowo yo wes 2 bulanan enek, tp aku drg di wei kepastian, mben dino cha… https://t.co/RCXFPlZIAK
7/17
2021
Semangat kepada ibuk ibuk di rumah ngandhani anake sinau~ https://t.co/5iWlLfpjLjTemp https://t.co/UJrNPlUeuNTim “nasi padang” apa tim “warteg” nih? Menu di “rumah makan padang” memang enak-enak. Tapi kalau mau 4 sehat 5 sem… https://t.co/EE5qY4vFAd
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!bocil saiki mosok tau ngerti ono t-rex nendang sepak pojok yo lur https://t.co/OA3MzOMI0E
7/16
2021
Ngeneiki nek ngelamar kerjo iseh ditolak gak yo lur Akeh pengalaman soale https://t.co/joo8f0Fs2Q @cursedkidd Kalem heula anying aya naon ieu teh na ujug ujug unyang anyingLur drop chat uwu kalian sama pacar 😂Ngomong asu ne loss tenan lur https://t.co/MthLL9wuCBTernyata daun kelapa bisa mencegah covid lur https://t.co/A3PeaeT3qs
7/15
2021
Reneo tak eweiPPKM lur https://t.co/vluVJsf5URsih ben dewe konconan ae? Aku ora dendam kok uwes ikhlas maafke dee juga. Aku sedih koncoku ilang meneh 1:( menurut… https://t.co/MzufyOaBgsLur aku ameh curhat yo. Semalem aku pedot karo mas pacar soale aku uwes kesel lahir batin. Aku wegah spill elek e d… https://t.co/ZwbDldfa5E
7/14
2021
tambahi neh lur https://t.co/e9M7PGd0v0Iki kreatif tenan lur resepsi nek njero bis, eh lah tapi kiro2 tujuan e ngandi ki sisan nyang omahe sik wedok po mu… https://t.co/3PQsdT3SluIki gek covid kampus ndi meneh ngawur pengkaderan nginep nginep. Mosok ra melu diancem ora lulus. Asu ik ancemanny… https://t.co/cBla3DJnWx @jowoshitpost @maiiiden_ Dudu kuli jowo pastiNek kowe rumongso goblok. Maka yo sinau. Cari info. Woconen buku. TIngkatkan literasi. Iki wes goblok, ra gelem mo… https://t.co/XGtrCHYeFS
7/13
2021
Lur menurutmu piye? https://t.co/Su8gX9gUDU90 menit balbalan ki adu teknik, kerjasama, dan kerja keras. 90-120 menit adu stamina dan ketahanan. Nek Penalti… https://t.co/D4UR8FHyd3Stay safe lur https://t.co/FFgKm7DdD5
7/12
2021
Ra sido dukung Inggris. Wes paling bener Italia wae. Percoyo koch jastin https://t.co/mwYcOkXeJ7Pemilik warkop sambil sodorkan tangan ke polisi: "Bapak kalau mau tangkap saya, tangkap Pak. Saya gak kriminal. Say… https://t.co/P9NU2mBcrG
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Lur rungokno iki nek arep menang akeh https://t.co/R3p0C2BjAgKoch jastin dukung sopo? Aku dukung lawanneFinal Euro ki jan antek wahyudi nugroho mulai jam 2 dini hari. Sesuk senin padahal kerjo :(ayo lur mengko bengi jago sopo https://t.co/4PDvJksKXKLur Final euro Italy vs Inggris pilih endi? Nak aku sih apapun hasil sing unggul lan juara tetep koe dek ning atik… https://t.co/P6o2L5y7vSTanggapan reyog sek lur https://t.co/p42cPWsBs5Coba kirim ke orang yg kamu sukai lur Mesti respon e bedo² https://t.co/OgJyykDZU0
7/11
2021
Tatto an tapi vaksin nyuntik dewe, kalah karo bapak iki lur https://t.co/EXtKAUkTTNIki lho lur video full e, ncen nek dipotong dadi bedo artine tp bapake wes bener kok ttp oleh buka nek tambal ban https://t.co/i8SZhSaiYtbiyen opo seng sering mok tuku lur ayo komen nak ngisor sopo ngerti podo karo dolor dolor liyane https://t.co/EbZaWHvPPDFak percintaan lur https://t.co/0k3v1snC7t
7/10
2021
Lur seng marai cowo iso baper ki hal opo ae sebutnowadon nak gelem tak mahar kitten, shareloc en saiki omahmu tak gas ngeeenggggg lur https://t.co/sV5wbHjGYndangdutan sek lur https://t.co/3KRfzrcoeRDudu asu https://t.co/RIvfVzwdek“CS bukan babu” Lha gak ono sing nganggep kowe babu. Nek kowe bantu uwong yo ra serta merta jenenge babu. Jelas a… https://t.co/CnN6nouLFrIki justru khas banget mental Indon. Pokoke jobdesc titik. Gak ono lan ga oleh mikir. Mulakno yen dikasih tugas sa… https://t.co/bgV6faYjCfBiasane lanangan koyo ngene senengane selingkuh https://t.co/KSwKZ6qciY
7/9
2021
lur https://t.co/dWjU0N95WmIki tenan po hoax sih lur jare lampor https://t.co/GDoZGYE2rh
7/8
2021

0