Sign in with Twitter

Username:

jawafess @jawafess java island tengah lan wetan

Papan kanggo dulur kabeh silaturahmi. Arep curhat utawa ngobrol santuy bareng admin, contact: @mbahkita. Pinned tweet tulung diwaca

912 Following   392,060 Followers   10,965 Tweets

Joined Twitter 8/19/19


Lur tulung pisuh i aku ben semangat :(NGANGGO KATA-KATA SELASAJAHAT BEN AKU ISO SCROLL @micha_cesna99 cekelen omongankusing paling ambyar tak folbek tanpa fa fi fu @MarberYogs ora umk mu cilikha berhubung aku ning kene mbok sisan ayo #SelasaJahat. Reply nganggo foto utowo quotes lagu ambyar versimu sing ma… https://t.co/Rs0nzZJYIXkaget https://t.co/OsjKVkNmNZwis rada suwi ora ngadmin wong diadmin admin liyane tur wes wayahe aku menyambut kowe kabeh :*Rossa ga sido nangis lur mergo awakmu https://t.co/5IlxCexWpbRossa ga sido nangis lur mergo awakmu https://t.co/xTLH1f0ebHLur wei gambar lucu lucu an dong, sumpek pol akuLur aku habis confess ke mas crush trus tiba2 mewek langsung tak matiin telponnya malu nemen sampe mau meninggal ra… https://t.co/388e4q3ukHLur ndilalah ki basa Indonesia ne opo?https://t.co/xXZ7MKoK24Dolan iki sek lur !! https://t.co/x8Y73XIauotenang lur ibu rapopo kok nuwun sing wis perhatian. wong pancen masakke sop dinggo adekku, bapak ro aku biasane ora… https://t.co/Bw73DsyNBddituruti banget karo pacar, nganti kadang ora kepenak lur 😔🥰✨ nek kowe sok pekewuh barang ora? https://t.co/A44VbgIaLYLur pak ucok gundule jalok di poles ki https://t.co/mtra9bs8kmLur menurutmu soal "cah wedok kodrate dikejar bukan mengejar" piye lur? salah gak klo cah wedok ngejar gitu? atau… https://t.co/61jJOYgS9MMaksud e iki piye lur https://t.co/hwfupTb0qbLur https://t.co/uq4votD563Lur 14 tahun iku diatas umur apa dibawah umur https://t.co/6et1Cp4PZGLur mumet mikir sandangan https://t.co/Uf31tcMJbD
7/13
2020
Aku mung takon kokGelem openfolbek?Selamat Jalan bu Nurhasanah. Terimakasih sudah menemani masa kecil kami. Sampai jumpa di pintu surga! https://t.co/sXsW2A1BRB
Retweeted by jawafessLur Ya Allah paringana ati Ya Allah Gapopo masio suwek, mengko tak raketno maneh 😊 https://t.co/w7t1Ojnmo4Lur opo iyo? https://t.co/DdjMXT1J5WLur tv isine kabeh ruang guru marai anyel, nek 1/2 stasiun tv tok ngono, lha iki kabeh, wes lah cabut angkringanLur kok aku anyel ya angger enek sing omong "wong wedok ki rasah sekolah duwur duwur"ABC 5 dasar lur https://t.co/ZKfdljRSq3Menurutmu piye Lur https://t.co/C63BbtotHRLur opo sing tok kangenin gon kampung mu? Aku iki https://t.co/cbLEOK2gb4Aku wis gaiso ngomong opo opo lur saking heran e Uteke mumbul ta kokye iku https://t.co/IwoFoBaZiXLur Tadi aku ileran ga syg?Lur pengen banget ngomong ngene, tapi dee mung nganggep aku konco. Seng di wedeni lak ngomong ngene iku opo awadewe… https://t.co/RF1w7CyaF7lur bekne ono sing senengané misuh, gek ndang misuh sak keselmu mumpung ono lombane https://t.co/Y5baBzC47tLur bagi playlist lagu andalanmu ndang, aku butuh asupan lagu anyar gae uripku sing mung ireng putih iki 😌Lur sira bisa bli basa dermayu? https://t.co/BjKdGVvwH4 @ArnoldPoernomo OALAH TAK TONTON MUNG NUNGGONI PISUHANMU, JEBUL RA ONO. MENGECEWAKAN BYANGET CUKLur wis dikandani ibuk ojo dulinan beras. Dadi kiting kan https://t.co/vyRtRXUeWD🍞 lurlur vaksin covid kok rung ono yoLur https://t.co/atuoFVKeJdSing dimaksud pemerintah kalung anti Corona iku iki tah lur ? https://t.co/70AWi8UNp5Macem gak sih lur aku wong lanang dijak jalan-jalan tapi njalok urunan? Biasane kan sing opo-opo mbayari ngono https://t.co/xJ2mMuR80H
7/12
2020
Lur nggaranganwati ancene ngene yo.. https://t.co/U3NlmB3AoOLur ayok dulinan polling, aku pingin pencet2 nk kolom komentarr Sak kuarepmu arep e polling opo ae monggo 😂Apa artinya kamar mandi bagus kalau akeh cemantel teng kemprohhh https://t.co/x1od2G6F5ASoale nek wedok nduknduk, nek lanang wedok yuyu kangkang. lucu bgt aku Lur https://t.co/AAnuHv2w89Lur percoyo ra? lele ki kabeh lananglur valid poll🙏🙏 https://t.co/00wePIczUCMung/Mek/Gur konco Lur https://t.co/TVyV1J2wmALur aku setuju sih pendapat iki nikah kui gede tanggung jawab.e .. https://t.co/6HJZsMswU5Lur https://t.co/4s5x2arOtUTimbang sumpek, dulinan sek lur https://t.co/HjrP5tZwheLur Open for ....... ??? https://t.co/ObLdbxIthCKoe tim kepengen nduwe interior omah sing piye?Inspirasi kamar mandi kecil tapi terasa mewah! Kamar mandi adalah tempat paling intim di rumah. Baik dari segi keb… https://t.co/Sj3FgxSpc2
Retweeted by jawafessNgono tho?? https://t.co/YwYLtOfJF2Sayang....Ceritanya swiper jadi fakboi.... https://t.co/ByYiTrbqXk
Retweeted by jawafessLur fresh from oven https://t.co/g8glRFqa36Lur aku banget iki https://t.co/9qo9mrTXJsLur Losssshh https://t.co/PVbK7H2EpyLur saran spot foto area jogja sing apik tur ra larang, suwun:)lur koe ndue kebiasaan unik / aneh ngono rak? kyk seneng mambu bensin opo solarLur jadi kmaren habis vidcall sama mas crush trs dia sempet ngomong klo wes nikah ke aku nah aku tanyalah ke temen… https://t.co/9AJH1PDCiTLur sek isuk😊🙃 https://t.co/vRIs4OZxOG
7/11
2020
Lur 🙏 https://t.co/zPgkCoCWS4ngalahi kuntilanak lur https://t.co/3igjlqquYwLur wetengku njendil selama dirumah aja mung mangan turu nising tok 😭 https://t.co/CunK3MFLumLur dalam posisi opo awamu koyo ngene? https://t.co/txngyCQtj0Lur semangatin ben move on ben sadar ben aku gk galau :') laopo arep dadi pelakor duh ilah adohne :( https://t.co/FSJzJl1rhDLur baru bisa vidcall sama mas crush seneng bgt eh gak taunya dia bilang udh punya istri cuma dia disini merantau d… https://t.co/hwAroFLoHLLur :') https://t.co/9bdauyqOhELur https://t.co/t30tLmpkSZLur nek timbilen jarene kakean nginceng wong🤣 https://t.co/73Gar4Aqm3Lur tulung iwangono nge like tugas ku🙏 lek gelem link e tak drop nde komen suwun lur🙏🙏🙏Lur carane move on paling ampuh ke pie mosok wis 7 taun angger ketemu isih tratapan 😭Lur Anyes-anyes enake teh panas ro tempe kemul. Garek siji ra ono sek njukut. Gengsi jarene. https://t.co/kBqujCq4TtLur https://t.co/7KHDCmAXBbTak omongi lur https://t.co/snoI13Of4aLur aku ape ngecat tapi temboke ngene terus kudu diapakan dulu ya langkahe gimana? Trimakasi lur https://t.co/TsqWz5vDiFLur 🍞Lur https://t.co/CSnTVhpH3LLur aku duwe crush tapi arek e nak bales chatku suwi pol isok sampe sedinoan ora ngabari ora bales chatku padahal c… https://t.co/bvhkWKuv0hLur sedih yo klo chat di read doang sama mas crush pdhal cuma bilang "selamat pagi" :') buat mas2 yg di jadiin cru… https://t.co/qmACHWvL9cLur awakmu biyen tau ngado konco2mu opo ae? Aku bingung kate nukokno kado opo nang kancakuLur ayo jaga kesehatan bareng bareng yaa .. ❤ https://t.co/5Y2D0FKPo7Ojo kesusu lur https://t.co/7lCT3jt3C8
7/10
2020
Ra karu karuan lur desoku 😭😭 https://t.co/utlb97jbsPLur sing lagi golek kerjo sing semangat ya. Musmet banget ndasku yaAllah paringi duitttttt 😭😭😭😭Lur ono opo iki bocah-bocah yah mene kok durung turu? maljum an yo?????Keluarkan misuh terbaikmu lur https://t.co/DsNOZ6BoURLur atiati https://t.co/KU0iVj1V27Sambat yen ora difolbek. Nanging tiap open folbek kowe isih sambat + ra melu. Mulakno ra difollow. @dimasdaamar KapokJawafess adalah safe-space bagi khalayak ambyar. Ra entuk bucin, ra entuk pomar pamer. Ngko didongakno pedot.Sejak dulu gue paling suka sama matpel olahraga atau penjaskes. Karena biasanya gurunya paling asik dan beda sendi… https://t.co/VHotBoFicv
Retweeted by jawafess
7/9
2020

0