Sign in with Twitter

Username:

Bae Jing An @jawafess java island tengah lan wetan

Papan kanggo dulur kabeh silaturahmi. Arep curhat utawa ngobrol santuy bareng admin. Partnership/kerjasama: 0813-2020-2002 (bukan layanan aduan/curhat)

844 Following   823,878 Followers   18,836 Tweets

Joined Twitter 8/19/19


Gagal estetik lur https://t.co/fZ6ouQtPkZ
7/7
2022
Lur Nyowone limolikur https://t.co/tyo8MEfkoaGiveaway OVO total sak yuto kanggo wong 10! Wani izin ortune de’e sakdurunge ngejak kencan adalah contoh perilaku… https://t.co/AjzoS1y6Dlwkwk lur https://t.co/UiTzZKAIhgAdek2 anggota klitih. Sekarang waktunya tunjukan bakatmu. Yen wani.
Retweeted by Bae Jing Anniat nyolong malah ddi sedekah motor lur https://t.co/3tENEZcbhk @cursedkidd Aku beli 12 Milyar siniBukan hipokrit, tapi jago akting wkwk https://t.co/IctrQPS0a9
7/6
2022
Wes suwe ora ngecek facebook. Asu isine foto wong do kawinan. Langsung tak tutup meneh tinggal turuLur janji ra uget-uget https://t.co/cFePaTOjogAdike pacare es batu lur https://t.co/7S1Z2EBcwqLur ngene ki nak posisi omahe ning jogja opo iso uwuuu 🥰 https://t.co/nh7iHwp4V0lur https://t.co/My1gjtjUB3Mak pleng lur https://t.co/riyrMpsbfalur pacarku ternyata nduwe akun twitter liyo seng isine jbjb dm2an mbe wedokan liyo dan termasuk selingkuh gak menu… https://t.co/zBK58DaGEN
7/5
2022
@sergiyanto Mbahku omahe ning Boyolali sumuk cokSALATIGA DAN MAGELANG NO DEBAT. - KOTA - DEKAT DENGAN IBUKOTA - TOLERANSI TINGGI - HAWANE KEMENTHU. PENAK NGGO BERKEMBANG BIAKLur menurut mu daerah jawa sing ternyaman buat ditinggali ki ngendi ya mulai dari lingkungan, keamanan dan cuaca @JISOOSUKOHARJ0 Nice now i can sleep in peace. Thx @JISOOSUKOHARJ0 WHAT’s THE FACTIki bener lur https://t.co/zUH03nWpcsJogja Jogja Jogja istimewa~ @Askrlfess Mending ngejak ke kosan timbangane ngene. Nek de’e punya penyakit, panas matahari bisa membunuh. Tapi k… https://t.co/3cDD9KJ6qUDari gebyar acaranya #VindesSport juga catur dan tinju yg ditangani @corbuzier, kita bisa melihat ada banyak yg bis… https://t.co/gYqvgoIVwj
Retweeted by Bae Jing AnLur slogan sing wis melekat lan mengakar sejak 90an diganti oleh bupati yang baru dengan slogan sing pernah digunak… https://t.co/HWcbH6P9Uc
7/4
2022
Maaf bgt apa boleh sya cium susu e smean bntr aja 10 dtikmakanya bikin planned parenthood dan contraceptives accessible buat segala kalangan tanpa takut dijudge. dikasih so… https://t.co/0LelXy8VoB
Retweeted by Bae Jing AnAsuik. Seng kene kerjo keras mung entuk UMR. Lha iki entuk 250jt /bulan soko donasi. Piye cok rasane 🤣 Tenae ada… https://t.co/xTM4itCPSiLur kalian yg udah nikah dulu pas mau jelang pernikahan ngalamin cobaan gak? aku skrg posisi mau nikah kok rasanya cobaannya berat banget😌Lur https://t.co/82VN0qCuT1Tatapane medeni lur https://t.co/Lc2v7vjbGwMumpung cuaca panas lur https://t.co/XOxSzSfyF1Jek akeh tibake wong sing rung reti bedane twit admin karo twit submisi 😔Siap https://t.co/fVRa44MWdFSak provinsi wae akeh macem e lur https://t.co/xldTkAT5z5
7/3
2022
lur tak genahi rahasiaku kene, aku ki asline mung manggone tok nang indonesia asline aku kiye melu server luar negr… https://t.co/hEpYk368cOJawa Timur lur 😃 https://t.co/UEqgtgHW98
7/2
2022
Penampakan lur https://t.co/kK0lD2CLiXlur Segoro opo langit? https://t.co/PCRI8TTxVs @convomfs Lagi sangeWedi keduwuren lur https://t.co/tiSWuiXWkaCOD tengah" lur https://t.co/LhMXNLgmsp
7/1
2022
Sih anget Lur https://t.co/KfhISr9ODgLur tau enek tulisan "menyebut Anda dalam cerita" seko ayang / gendakamu ora? Pamerno kene wkwk https://t.co/iQXK6WUQhrLur https://t.co/QkxgNj1sRXlur https://t.co/wzh1aMYw47Kudu semangat ngelakoni kahanan urip saiki lur https://t.co/L8tShfzMXyjhahahahah lur https://t.co/53HG0xKYOL @karirfess Asu palingono digaji ra nganti umr. Kerjone wes koyok Avatar cok keabeh elemen kudu iso. Ra mashok blas cc @plastikmicinLur https://t.co/YgpC610CLP
6/30
2022
Lur https://t.co/iauCpMAznV⚠⚠⚠⚠ lur ⚠⚠⚠⚠ Jane ngene ki tenanan po ra to? https://t.co/AtoKTl2RTT @karirfess Seng ngene ki mbok takonono HRDne mbak. :(Lur info lanjutane https://t.co/bvZUD1F7VF https://t.co/xEfUmvZQm2lur ning SPBU jare gak oleh dolanan HP. iki tuku pertalite kok dikon gawe Mypertamina yo?lur https://t.co/NzM54u5zbsLuntur lur 😭 https://t.co/dyyRmw7OgP
6/29
2022
Lur kei tips bersyukur, lagi diposisi insecure dengan pencapaian orang lain. Wes berusaha keras kok ngene2 wae uripe 😁Wes angel² lur https://t.co/t7Awz09vkB @ngalamfess Mending tangi cok ra sah nglindurMenurutmu pie lur ? Perkoro tilang onglen https://t.co/sPTgOTHaTr
6/28
2022
oknum lho lur oknum 🤭 https://t.co/JdA7xQ8GjTYa Allah lur 😢 https://t.co/vgB2I426m0Lur https://t.co/V0VyRggO6x https://t.co/2wvyyFBNz6Tanyain aja, dia suka gedang goreng atau nggak. Kalau dia bingung kok gedang digoreng, berarti dia aa sunda. https://t.co/qvnZUaQsOuLur 😭 https://t.co/xLIPqsczTF @glngprsdnt Skiplur :( https://t.co/sF8TFNBUt8
6/27
2022
Lur 😔 https://t.co/KUxchyYFVslur :( https://t.co/Sy74UUifgVBayangno nek iki awakmu dingonokne ibue pacarmu lur https://t.co/MlHePehHGzAsu banget iki followingku do ayang ayangan di timeline maksude opo6 OKNUM. Mosok ya buruhnya sendiri ketika tersangkut kasus hukum karena hal yang berkaitan dengan pekerjaan diseb… https://t.co/f0QvzlB5tx
Retweeted by Bae Jing AnLur 😭 https://t.co/lWwMKSp22eNiate mung netflixan. Bablas mlebu
6/26
2022
lur https://t.co/FwxNDloZddCeritakno pengalaman goblokmu lur Se-gak fokus opo awakmu naliko meh nglakoni sesuatu tapi malah mlenceng karo ang… https://t.co/6wdHnBRCPjlur wkwk https://t.co/VJBhM4yIB4Lebih baikLur https://t.co/MXTnbyHRfqIki sopo sih manajemene? Marai esmosi sumpah https://t.co/TpSCAqgIA4Coookk jingan. Woconen iki marai esmosi. Atasane ra tanggung jawab. Jan emang ngawur blas iki https://t.co/pnMAVOjrUcIni perusahaan keren banget ya, sekalinya ada masalah langsung cuci tangan. Masalah beginian sampai ke penjara it… https://t.co/C7O3z68bbb
Retweeted by Bae Jing AnSing garap Kuli ngendi ki lur 😭 https://t.co/w3GNvCoUUe
6/25
2022
sego: "aku sido mbok pangan po ra lur ? wes adem ngene rek rek.." https://t.co/9MNElk3jAzYang pengacara itu bukan? 👀 https://t.co/hB2bkLq3CUWoy! Jaman saiki wes ono ojol. Kuwi lho numpak Grab. Opo-opo kok njaluk diterke. Kae lho tinggal langganan ojol mun… https://t.co/A8vvPe0t3yLur mosok sih pacarku ra gelem ngeterke aku. Padahal wes janji arep anter jemput tapi tiba tiba de'e cancel. Wajar… https://t.co/QWyn48RWvCIbuku selalu ngandani: Ucapanmu tidak mendeskripsikan lawan bicaramu, tapi justru mendeskripsikan dirimu Dadi nek… https://t.co/6dPEOraRJL“Ngene kok takon aku” https://t.co/kO8gEcudyvMase keren tenan lur https://t.co/IPjto1mR1M
6/24
2022
Lur aku meh Takon ya, kowe kowe podo tau Ra seh, koyo sesaat kehilangan kendali Ning awak mu😭 trus bar kui nyesel,… https://t.co/cbINE49YNYNyungsep lur https://t.co/Oe0PRrxykyOpokoh iki bener lur ? https://t.co/tc7mAtzw8kSiap meramaikan pokoke lur https://t.co/F4SfBXWuskKok jauh banget ya lur https://t.co/115muiStRCLur https://t.co/GNVROn89fs
6/23
2022
Lur sopo sing ngantukan koyo ngene ki https://t.co/EZjiynb2VqMocone ngeseng po ngeseng lur https://t.co/koQnqWNfcp
6/22
2022
lur biyen pas SD rekreasimu nangdi? Sender: Jatim Park 1 & Alun-alun Batu. Mulih e mampir Pasar Lawang 😃
6/21
2022

0