Sign in with Twitter

Username:

Mbud @jawafess java island tengah lan wetan

Papan kanggo dulur kabeh silaturahmi. Arep curhat utawa ngobrol santuy bareng admin. Partnership/kerjasama: 0813-2020-2002 (bukan layanan aduan/curhat)

841 Following   703,898 Followers   16,510 Tweets

Joined Twitter 8/19/19


Lur kei aku kata-kata donglur https://t.co/tD6VkHg64tAbdi negara sesungguhnya adalah damkar dan satpam bcaStandar garanganmu ki ojo Park Jae Eon. Tapi kuwi lo Hong Du SikPasangan ngene ning dunia nyata ono rak sih lur sing ga mendewakan fisik dan warna kulit https://t.co/1OzXap5UjcNek tak pikir pikir sender akun iki kok aneh aneh yo uripe. Pho kowe gelem tak folbek ben iso nambah sender sing iso crito aneh?“Mas” itu panggilan sayang gak sih? Nek nggonku kabeh lanang dipanggil mas. Terutama pacar/suami. Podho karo “mbak… https://t.co/KtSW6sx6FaUpdate: Sudah ke IGD dan ke dokter spesialis. Amanat cerita: Kentune kowe ra kroso penak pho mergo sing kowe trim… https://t.co/E7hypmAdODCokk replyne marai ngakak. Malah do salah fokus karo ukuran titit fak 😂 @tidaksukaduren Serius takon, emang kondom ono ukurane koyok sempak? Trus piye carane reti ndi sing pas?Assalamualaikum lur maaf mau tanya. Aku bar ngono karo masku. Wes nggo kondom tapi kegeden dadine mblasuk. Wes tak… https://t.co/gbmorB2pHEJangan panggil anak kecil lur https://t.co/q1ScxdThwI
10/15
2021
Z# :2 m @$222.:!/!.’ml’msmmsxb!! X.:4553’zSoal UTS ku lur Sebutno 1 siji nek iso sing sesuai inisialmu. Misal sapi'i tah opo lur https://t.co/2rLS6XcY8e2beer! Bagaimana ini sobat? https://t.co/TV8mcsSty4
Retweeted by Mbudlur madyang karo caulerpa lentillifera wkwkwkkw🤣 https://t.co/WDpdausPSRLur Pulau Jawa nek disogrok-sogrok wonge gruwal ming ngendi-endi iki https://t.co/YCp1xbFoR5
10/14
2021
Sebaik-baiknya reflek adalah misuh pak. Tidak ada yg terluka. Malah marai ngguyu https://t.co/MWoNlquMbsAsu guoblok koncoku ambyar mergo ditolak, nangis curhat karo aku. Njuk mau pisan ditelpon karo wedoke. De'e nyuwun… https://t.co/gdfxOXZxDC @scctttxh Trus knpNduwe mantan garangan po ngene rasane lur ? https://t.co/g6PyUaPwMzLur daerah ku lagi usum nikah padahal bar podo lulus SMA taun iki, kebanyakan biaya nikah seh ditanggung ortu ne ko… https://t.co/bhCFVYBD1hLur cara move on ki piyesih? 😭 aku pegel ngoyak sing ra pastiMbaknya atlit SmackDown lur https://t.co/HCWrqCyt2KWong yojo kroso gempa?lueeDikon ngeterke pit montor lur https://t.co/O5xFckz76chttps://t.co/ZQBqvb9XpZ
10/13
2021
Turu lur Kowe ki dikon njogo kesehatan malah njogo jodone uwong https://t.co/3y3MNxNYuMawmu sng dirasani opo sng ngrasani lur https://t.co/OC2F8UlFqklur wani ra drop fotomu mbe mantan terakhirmuKetagihan coooooeg nonton iki https://t.co/9YxqrbgcNJ #ViuLifeIsDrama. Yok sing nonton keluarkan uneg unegmu https://t.co/ckD7vYJSk4Me wong kan wong lur https://t.co/TB0vOtfVhMKakean sambat tenae og lur https://t.co/kNb6Xz0WzUGonmu berapa derajat lur panase https://t.co/7t8TTH8vD2
10/12
2021
Lali ngentas lur https://t.co/LKo4YdFLYvArep ngebel Mbaknya tur ora ono pulsa, ndi numpak bis Rosalia Indah ora ono sing dodol pulsa. Untunge ono voucher C… https://t.co/uyVQ52AcHQWong jowo kaffah (contone mbahmu sing omahe isih Joglo) biasane nduwe 2 pawon. Siji ning njobo, siji meneh neng nje… https://t.co/ZR4n5y5CloLur lek misal v@ksin di RS apa pake domisili dll? Aku bingung ate muleh nek rumah asal opo ogak Sing luar SBY ada… https://t.co/1f83xogFxWGanti kata “gofood” dengan “jodoh”. Perilaku njancoki. https://t.co/MStmPvYwjo
10/11
2021
Andai dia tau lur https://t.co/8lyu2HbMPhAdu nasib yok karo sing ngeluh angkat galon https://t.co/ASaOZIPH5kTebak lokasi sing marai kademen https://t.co/WvWjqHiCChKakean mikir jawabe lur https://t.co/fKWaK3NXbROra iso turu ora iso istirahat lur https://t.co/p9ASWnP8shNgko bengi langsung praktek lur https://t.co/7dL5WEy1bY
10/10
2021
Apa gunanya motor trail kalau ada nmax lur https://t.co/9JsQxh8IJiSakno banget ki warga plat AA :( https://t.co/YA9HQ2XuiFNek ndelok damkar sing rela kerjo nulungi wong sing atme tibo njero parit, mending nikah karo damkar wae kowe nduk https://t.co/B1XXqY5LGhCeritain dong pengalaman kalian lapor pokis tapi tidak mendapatkan pelayanan yg baik? Polisi majapahit aja. Ben or… https://t.co/jovuwRcqqCIki opo mung Indonesia thok yo dari ratusan negoro sing polisine ngongkon korban golek bukti dhewe. Tak kiro golek… https://t.co/HNvbg88b0G
10/9
2021
@memefess Nggih monggoNak ketemu ko ngene ning ndalan trus de e tibo rasah tulungi po yo meresahkan lur https://t.co/GnvcWw8q2Thttps://t.co/7LQJ2NBnTNIni sakit pulisi nih, hasil visum bisa disebar akun buzzer di IG, identitas korban yang masih anak-anak diumbar.
Retweeted by Mbudsore sore ngene enak e mancing lur https://t.co/eW0j1IWD8gHauff ki Brand Local po? Jare sing nganggo hauff iso cerah rupane koyo Pangeran Brunei, aku iso ora yak lur? Tulung… https://t.co/cdPfjqivCFFans tahu bulat lur https://t.co/JjfhkhTUBxLur ono sing ndue kenalan jasa design kemasan umkm rak budget menengah kebawah
10/8
2021
lur kangen ngobrol ng discord karo arek2 server jawafess :(Kuliah ning unair ben iso dadi carry lur https://t.co/RYdKf6xmcfYa Allah lur hapus opo meneh iki https://t.co/19weOyUC4bLur Candi Borobudur keajaiban dunia Atiku ajur weruh dee mendua https://t.co/qlLoJELfgM
10/7
2021
Lur nyuwun saran lan semangat e.. Bpkku wis pensiun, duit pesangon e wis entek mergo ra duwe basic usaha blas, aku… https://t.co/rE5aYG5JciWoconen sek bukune cok. Ben kowe ngerti quote iku asal muasal konteks soko ngendi, dalam kondisi apa, siapa yang be… https://t.co/gjKI9uDt2xAnak pertama oh nasibmu https://t.co/mk9Jexjuy3Anak pak lurah lur jare 😭 https://t.co/DbjUCsLSKv @undrainbow Penak dijak ngobrolPun anake njenengan penak bu
10/6
2021
Semisal ibu calon mertua takon “kok gelem karo anakku” trus mbok jawab piye lur ?Koncoku presentasi tapi kyoe font e teko servere pak ladushing lur https://t.co/tEIroqVeoOOpo iki sing dimaksud cinta monyet lur https://t.co/Jfl1bt5DDELur badhe ngelingake nek sesuk Rebo Wekasan, percoyo ra percoyo kabeh adat kui wis dadi sugesti neng wong jowo ra p… https://t.co/vKil43li3m
10/5
2021
Mark Zuckerberg nek badmood efek e luar biasa, aplikasi iso down kabeh lur https://t.co/erJdqeeEQSNgopo kok parkir neng njero lur https://t.co/Pq7TAJPBAZLur panganan opo sing mbok kangeni? 😂 https://t.co/nOpuEQTpBs @andyaraydan Berarti dudu kowe target audience memeneNdoro bgst lur https://t.co/wwsPd99NWoWalah kemontol banget adu nasib teros https://t.co/SVngnXudGEDalan pintas omahe dee lur https://t.co/6ubjJfFRaaGulo jane lebih candu timbangane rokok. Tapi yen kowe ngemplok gulo sak toples bendino, ra mungkin sekitarmu melu… https://t.co/6V3lO3EAOn @jawafess Goro2 bosen boruto, 2 bulan lalu njajal marathon one piece kat eps 1 tekan 994 wingi. One piece marai pen… https://t.co/GviFJ8V8ql
Retweeted by MbudYa Allah sakno banget rice cooker lur https://t.co/rtxeaALyqjBayangono se-elek opo anime Boruto nek nganti saiki isih dibantu bapake ben ratinge tetep gede
10/4
2021
Hoo tak sebul mripatmu nggo abu vulkanik kapok https://t.co/aD4UX1cSVNlur arep cerita... ono korban tanggalan Jawa, weton dkk? https://t.co/TdX3IfZQFiwoy plis jangan ngerokok di jalan dong. kalo ngerokok di mobil pun jgn buang bara ke luar. barusan mata gw kena bar… https://t.co/mO2L9PveQt
Retweeted by MbudInnalilahi Kurama lur 😭😭💔 https://t.co/ccrzwes0KLSemugih boso ngendiRame banget lur do debat soal kondom ning minimarket. Ngene lho ya. Nek uwonge kepengen kenthu, pasti kenthu. Nek… https://t.co/VXWdr6zMzsKowe neg gembel ojo sok semugih yo lur https://t.co/xCluu8a4CULur anak lanangé mak'e https://t.co/ZFDZs8pmXq
10/3
2021
Nonton smackdown lur https://t.co/iXS98SubKbAdu dukun sakti lur https://t.co/x6ltnsvLYmSoyo meneh nek sikatan mesti nganti “HOEKKK HOEKK CUIHHH” banter banget. Sing mbok sikat ki untune opo tenggorokan… https://t.co/HqngbrgpB0 @kostanalter Gak mau ah. Terakhir kali deketin cewe, malah aku yg disiksa batiniyah
10/2
2021
AKU PERNAH TERJATUH KU PERNAH DITINGGALKAN PUPUS CERITA TINGGALLAH IMPIANLur aku KTP Jogja tapi vaksin (Sinopharm) ning Lampung, jare petugas e NIK ku raiso diinput nggo sertifikat soale l… https://t.co/pO3EMTJzBALagu legendaris lur https://t.co/DBePL0PCpIMagelang terbaik https://t.co/gsZ3I2XAYb
10/1
2021

0