Sign in with Twitter

Username:

JMBT @jawafess java island tengah lan wetan

Papan kanggo dulur kabeh silaturahmi. Arep curhat utawa ngobrol santuy bareng admin. Partnership/kerjasama: 0813-2020-2002 (bukan layanan aduan/curhat)

845 Following   742,975 Followers   17,371 Tweets

Joined Twitter 8/19/19


🤣🤣 https://t.co/x1ZrJATWx6Sopo sing jumatan gur ijol sendal tok lur ,digoleki wonge iki https://t.co/7G2MdjtfX9Tetanggaku setiap aku sedang meeting pitching sama klien (bedanya siang hari) https://t.co/N1MTjRnvbM
Retweeted by JMBTuntuk pengunggah kasus parkir 350 ribu, silakan hubungi saya. kita proses hukum ini wakil walikota. demen gua nih n… https://t.co/pIbSQam9SY
Retweeted by JMBTNek wedok ninggalke lanange mergo ketemu sing luwih sugih dianggape lumrah. Realistis jare. Tapi ngopo kok nek lan… https://t.co/o8nRhYqdyuOjo lali jumatan lur https://t.co/euf45nqxrjIsuk² sarapan lontong yay/nay lur https://t.co/SMSD3rvLVM
1/21
2022
Ibumu lk gugah piye lur Nek ibuku ngene "Tangi, wes jam setengah wolu iki. Ndang ados terus kerjo" ehh pas aku tan… https://t.co/hf4FGrpDcOSubuh² malah dikon ngelawak lur lur https://t.co/T54y6GDhu3Lebih baik ketemu cowo yang sawahnya luas 🙏🏻 https://t.co/9ydWlJnM88Mbak, kowe ngetwit ngene po ra wedi dideloki lanang sing niat nyedhaki kowe pho? https://t.co/DjoP5lkc50Sing ameh rejekine okeh, NDANG PEDOTKE YANG MU LUR https://t.co/x5j2CnzVhKMas R sangar lur https://t.co/LJsBITeG4zNek semisal koe dadi tonggone, mbok apakne iku lur ? https://t.co/j9pglVSwFdbody merayu, wajah menipu lur https://t.co/l6UL7hN4MLpenganut opo iki lur https://t.co/FEwthzA2Dl
1/20
2022
Kekuatan Lsapek lur https://t.co/kBVwxYDFegLur pas ndue duit ra nde pacar tp pas nde pacar ra ndue duit, kok ratau pernah seimbang sih https://t.co/NOzxiLWd9W
1/19
2022
inspirasi nggarapi koncomu lur https://t.co/mfSXVSBi2aNek digawe film judule "sentuhan terakhir" lur https://t.co/u0eHO2xWYTGamelan edisi metaverse lur https://t.co/WMtKhUHe5Clur ayo sharing pengalaman susah seneng melu morotuwo.k e p e n t o q u e https://t.co/xhvNsTEZbr
Retweeted by JMBTTolong untuk wadon Jatim barangkali ada yg bisa nemenin de’e 😭 https://t.co/YbrYb1KAVHkiro kiro pengalaman mbak e po mas e iki lur https://t.co/R2bHiQBYANSadar diri wae lur https://t.co/zGRI3S7M7oMantap iki dalan bertema alam lur Daerahmu mesti gaono https://t.co/MygrmfcbEc
1/18
2022
Risti sopo iki lur https://t.co/7h8TsHgvQzKoyo ngene wae mbok takoni ning kene??Mbac lur https://t.co/Eo7hza1pXxLur obat migrain sing ampuh opo yo? Suwun sing wes jawabLur piye caramu mengatasi konco kerjo sing ga seneng nang awakmu?Tim favorit mu peringkat piro lur Rasah goleki Barca https://t.co/vbrJhdnabHPasti bapak pho ibumu crito nek mbahmu mbiyen galak lur tapi kowe ra relate mergo saiki mbah luwih sayang karo kow… https://t.co/SLAu7Dzxd2Bapakku yen ibuk ngamok “IKI NGOPO KOK KLAMBINE AKEH MEN DO CEMANTHEL”…. https://t.co/FADGCHhYaH
1/17
2022
PagiAku neng boyolali ki bar njagong. Nongkrong yok? Kita nyusu rame-rame. Aku ra doyan ngopi soale. Toh kan Boyolali kota susu. @jawafess Desaku jenenge "Plesungan", asale soko kata "Lesung" sg konon penduduke ngewangi Roro Jonggrang nutuki le… https://t.co/dUjluogBTE
Retweeted by JMBT @rzqps Bawok ki opohttps://t.co/OSE2i6H6mV @ndomun_rm Halah palingono klaten po sukoharjo. Ngaku ngaku ncen @Likandria Surakarta cokk 😭 @Yudha_TL Jare dudu boyo (buaya) lali. Tapi soko akronim "Mbok yo jo lali" @ndomun_rm Kowe boyolali? @pelayantooko Mergo arep lairan tapi wes pecah ndisik. Dadi kudu segera ketemu bidan / dokter. Ngono pho?Pernah ra sih kowe bingung ngopo kok jenenge suatu daerah ki ngono. Misale aku bar kepikiran. Kok ono daerah sing… https://t.co/L9pZc0J8sC @Ellajbr Mirip kayak tempered glass ya kalo gituAlasan qrt: bawa nostalgia dari kakak q dan bikin kangen waktu dulu. Dulu serumah apa-apa jajan bareng duit seribu… https://t.co/WVsOfDIaJO
Retweeted by JMBTOpo iki genderuwo lur https://t.co/gudYkQY2FmIki ajaranne sopo sih dak dek dak dek sembarangan? Mbiyen aku ngertine dak dek dak dek ki mung panggilan sayang ba… https://t.co/M5wtLHxbP0Yen ditelateni haile yo lumayan lur https://t.co/BLE0nzYbrPKoe nek mumet kyk ngene gak lur https://t.co/4DbhaLD3Kx @lvmatccha Lha iki ncen wkwkwkwk @fruiteaaaaaaa Ambune rodok koyo mambu coro mesti @krismawd Nek aku ngombe teh anget soko gelas kuwi mboh ngopo rasane soyo manisGelasnya orang Jawa 1. Gelas mbah kakung 2. Gelas mbah uti 3. Gelas Bapak 4. Gelas kondangan / tahlil / hajatan /… https://t.co/gCeOSyItWiFollowersku masih ada yg belum divaksin? Kenapa?Bahagia sih ora. Tapi nrinonanJateng jatim wonge bahagia2 lur https://t.co/8JUeCgONiN
1/16
2022
Lur pas aku pengen sambat nang doi, tapi eling doi kerjo sift 2😂 https://t.co/tMOLwwF85BLur dadi aku kan kerjo, nah kerjone iku abot. trus tiap mulih awak kuesel pol karo saiki aku sering loro"nen. padah… https://t.co/L6crQPOcVn @sbyfess Mending jomblo @tegalfess Cantik dan mau belajar supaya pintarLur jujur wae nganti saiki ora fasih ngomong lan ngerti kosakata ngoko alus lan kromo secara fasih. Padahal lahir… https://t.co/MPKzELxR0j @meonginajayakan apasih? Jijik tau ngga?ASUUUU BAJINGAN. Followingku ono sing retweet video bokep kentu tapi ono belatunge hoekkk 🤮🤮 Langsung tak block ji… https://t.co/KW7NPjnrBk
1/15
2022
Subhanallah lur https://t.co/2UOs7H6LunIki jan sakno banget mas kurir https://t.co/iySwoYAnLbAgus berulah Lur 😢 https://t.co/X6rcZ6OK5lWisata lur mayan memacu adrenalin asik ketoke https://t.co/XxyYaSVuDnKamu kalau ada apa apa boleh ngungsi ke kosan ku kokSorry ya mengenai makanan, wes ono pakeme dewe dewe jingan. Rawon ra nggo kluwek yo ilang identitase sebagai rawon… https://t.co/xTx03Y1uBqIni juga rawon wes https://t.co/YAlh9QPNou https://t.co/U0lbhJ7GIw
1/14
2022
Kowe biasane opo lur https://t.co/h6bwQj5V5ohttps://t.co/1Yol80viOsLur jare admin menfess akhir2 kurang mengedukasi. Jajal tak kei contoh kasus tanggapan kalian gimana tentang vide… https://t.co/6BmgzR9oA2Kemaki sih https://t.co/fh23HGIEiSAwal tahun yang aneh https://t.co/PW4GP5ShZw
Retweeted by JMBTMbok ku ndelok iki ngamok. “KOK RA NGGO KLUWEK?” https://t.co/LtOGwMR2solur kadang wong sing minta pendapat atau saran padahal bahasae apik2 neng base malah kena salty, opo ancen cah2 sai… https://t.co/qmGrpyOSGN
1/13
2022
Terjamin keaslian ne lur iki https://t.co/eyOMkvJu47 @taudahhh_ Kok do gelem dadi admin ki ngopo tho? Padahal mumet @KangBaks00 Yakin temen kowe ra ditinggal karo kuwi wedoke? @via_viii Okee tak follow. Sakno. MOco aturan sek sak durunge kirim dm di pinned twit ya. Nek takon sing bener ojo sembarang takon. Suwun @itsmyplatform CEPAT SPILL FOLLOWERKU SOPO? NGKO LAK TAK FOLLOW KOWE @myname_anggy @ndomun_rm gak sido @rbhshf Yowes sakno. Baca aturanne di pinned twit ya sebelum kirim dm @myname_anggy Yowes tak folbek. Baca aturanne di pinned twit ya @ndomun_rm Sorry wes nduwe yang @ga_pakekaret Sorry wes nduwe yang @mscflt__ Sorry wes nduwe yang @iyaanandaa Sorry wes nduwe yangOpen Followback Syarate mung siji. Crito wes menjomblo pirang taon. Njuk nek difollow jawafess, manfaate opo nggo kehidupanmuCok tak tinggal dilit iki admin wedok wes mbajul rono rene 😂 @danbanm Sing durasine tahan lama. Mmaksude setia sampai akhir hayat ngono lho. Nek nganti wani ora setia, hayatmu langsung tak akhiri. @heiifafa Kamu juga semangat 😌💪🏻💪🏻 Ayo kita semangat 🥺 @SusantoMiftah Moh ah jenengmu paha atas @Zulfamuu Aku wedok. Sijine meneh lanang. @hojjich Dia sudah ada yg punya dan sudah bucin sama pacarnya 🥲Jane kepengen menggunakan hak sebagai admin untuk meneng-meneng cari jodo. Suda diizinkan oleh admin sijine. Tapi… https://t.co/E2KsBSus4L
1/12
2022

0