Sign in with Twitter

Username:

Jawa garis lucu | ada di webtoon! @jawafess java island tengah lan wetan

Papan kanggo dulur kabeh silaturahmi. Arep curhat utawa ngobrol santuy bareng admin. Partnership/kerjasama: 0813-2020-2002 (bukan layanan aduan)

855 Following   626,158 Followers   14,957 Tweets

Joined Twitter 8/19/19


@jgn_dibaca @AsalBerkata Yok mangan ning Soto Bu Gito cedhak pasarIki de’e gek guyon pho ra seeh? https://t.co/307tMv8lrfHaish isih enten sing kirim DM lokal banget mbuh wes. Misale: “Kowe sing ning Salatiga reti regane klambi di Viera… https://t.co/ptR9qsdN8CArsenal tiap tanding koyo ngene kok kemaki arep join ESLLur nyuwun infone selain kediri malang sing sampun wonten penuekatan arus mudik https://t.co/pub1JSr8z8kangen mudik lur https://t.co/RPtqm1GSdHReaksiku ketika dapet THR yang lebih kecil daripada punya adek. https://t.co/JcPb1VyxbC
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!
5/6
2021
Chelsea menang Hazard pun senang lur 😂😂 https://t.co/cQRuDHFVhKHalah madridLur https://t.co/ihpf3HkismLur wedang ronde seng cocok diombe iku ronde ke piro yo ~merasa bertanya https://t.co/H2VqmJtJ2jlur dilut meneh lebaran wes nggawe kue opo wae, pamerkan kuekue mu!!Menurutmu jenis manuk opo iku sing ucul lur https://t.co/w322Eg44hA
5/5
2021
Di Jogja wes kapok wedhok goncengan karo lanang sing nggo vespa. Biasane garangan fakboy. Puitis syahdu demi bisa… https://t.co/sPDvW5Wjs6Nama-nama pasaran Guru di Jawa Pak Sugeng Ibu Sri Pak Heri Ibu Dewi Sopo meneh...???simbahmu nek jarikan nganggo (daleman) ora? nek kowe ngerti, asline simbah-simbah nek jarikan ora nganggo kuiApa kegiatanmu di siang hari bulan puasa selain kerja dan turu?Imani saja keyakinan anda dgn baik Pak Ustadz. Tidak usah lompat pagar, salah pula. Nanti kalo dilaporkan anda berk… https://t.co/h92wdU8bK3
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Piye lur menurutmu? Terlepas iku jokes opo engga tapi kadang statement ngene iki sering muncul. https://t.co/3hfuQE6rd5Lur ngene iki maksudte gud luking harus cantik tah piye? https://t.co/LkcemLeCIh
5/4
2021
arep gak stress piye jal lur https://t.co/49SbL2wAAgMangan sop nggo iwak lur https://t.co/uqKS3N61pxPermainan kuli lur https://t.co/tOvUpak2DIBener gak lur fenomena iki : A: ga sholat bro? B: ga mene ae, luwe aku. A: oke. A: ga poso bro? B: ga mene ae bro,… https://t.co/BAj52eqWPqPernah ngerasain ga lur udah ngerasa move on tapi masih terikat hubungan? Ngono pokoke, mbohlah mumet 😭Pendapatmu yaopo Lur https://t.co/OKK5oeCXziLOOOOUDER KAWANNNNNNNN https://t.co/pY8Rru2ehV
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!"loh perasaan sek tas aku dulinan wortel, kok wes nak akhirat ae" ⚠️⚠️ lur https://t.co/SNswNhanjL
5/3
2021
"Yoman gak iki?" tuh artinya opo sih? konteksnya piye? maap dudu wong jatim ra mudengNek FYPmu isine wedhok seksi njoged-njoged niku tandane senenganmu ya nonton kuwi. Fypku isine uwong do nggawe vid… https://t.co/2Z1cKpLNzRIkan kok ayam lur 😭 https://t.co/uqKS3N61pxPanas e ra ketulungan lur Metu dilit wes gosong https://t.co/dtsyLhiiBuLur sering terjadi yo ngene ki? padahal dee gak due skill opo2 tp jabatane tinggi https://t.co/zvT6mOPXqOLur Sik nek perantauan podo tetep mudik ra?
5/2
2021
Gak sia sia ben kerja kelompok nulis dadi tim hore, tibakne kanggo lur https://t.co/Oah0PEv5X7Lur meh mbendino pertanyaane ngene, piye cara ngomongi alus njen mandek takon ngene😔 https://t.co/WVo3Mt1Akhtutupe mbuh ilang nangdi lur https://t.co/GyotY4ueVl @sbyfess Oalah bajingan. Asuik. Cepet putusin pacarmu, atau tolak lanang sing arep ngelamar kowe. Ra sah fafifu.Mendingan asli opo dubbing lur https://t.co/vQA95Joj15
5/1
2021
Terbukti bengak bengok via toa masjid untuk nggugah saur ki tidak efektif. Karena mayoritas wong do ra turu.Kowe tangi saur mergo opo?Nek aku open dm nggo kowe curhat trus mengko tak post curhatan sing apik. Gelem ra? Bot tak pateni ndisik ben ora spam.Kelakuane sopo iki Lur https://t.co/0ltqmidazcLur Uwong do bahas THR, sementara aku: https://t.co/B3gZutd2vMsopo sing duwe kucing lur https://t.co/3WeKQSrDNtwong wedok iso gelut ngene masalah opo sih asline lur ? https://t.co/ITBlejOBrZ @Ndomun__ Kenthu yo podhoHmm, nek kowe dudu wong jowo areponi sebut Jawir, mau sebut Jamet, mau sebut Kuli, monggo ae. Asal jangan ngomong… https://t.co/dC3EFATv5y @nurul_annisah08 Observer syndrome niku jenengeTingkat waspada garangan abusive lur Level 1: Nek nesu mbanter banget muni-muni Level 2: Senengane mekso lan misu… https://t.co/tDmEeCnq5GKok uwong do iso selingkuh sih? Padahal bucin ki wes paling wuenak koqTutorial nagih utang sing bener piye lur 😭 https://t.co/980NE1E1uR
4/30
2021
The power of cangkem tonggone = nggawe ribut sak indonesa lur https://t.co/guKcs6eJ4YKok kowe gelem?Gawe pemud pemuda tersesat iki lur https://t.co/XAkjFypJC7Lur aku mau njupuk paket trus dijaluk ktp ne difoto, kui kiro2 aman ga wedi disalah gunakan gawe pinjol 😔Aku kesal dengan jarak Lur https://t.co/lY3wZF8K5uSame energy https://t.co/inDa87Q5R5 https://t.co/Z2JnyPZwvLTebak tebak ini warna aphaaaa??? https://t.co/Ra5cPFn8je
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!pentul misir lur https://t.co/dwNCtx0SNu
4/29
2021
Ibukku nek nggugah anake saur, sing tangi malah tonggone @JemsBuq1990 @shfiaam Iki maksudku https://t.co/JFvfVBag51 @hnfdn Lha nek ngono mosok isih nyebut “oknum” wkwk. Oknum ki mung siji. Nek kabeh kongkalikong jenenge yo dudu oknum 😭 @Vertical_grip Mboten enten lawuhipun ndes @adhebayup Yo bener bisa jadi. Tapi rokok iso mbok dol kapanpun dimanapun. Nek alat rapid test kan ora yo. @shfiaam Dudu kuwi poinku mbak. Tapi kuwi beritane jare salah “oknum” pegawai. https://t.co/qJnDGkHDUL @Rushley94 Meniko lho mas https://t.co/qJnDGkHDUL @hnfdn Yo tapi pegawai untunge opo? Kan duwek soko kantor ora turun nggo de’e tapi nggo sing tuku alat barune tho.… https://t.co/ht6YaEdPnmJane moh suuzon. Tapi pegawai ngunu gunane mendaur ulang alat tes covid nggo opo yo? Ibarat kowe kerjo dadi kasir… https://t.co/MjYqPZ2LprLur ingat kata pepatah kuno: Dois três gatos correndo apenas os porcos que traduzem esteNek bentuk e ngeneki jenis babi opo lur https://t.co/TwxBEoyQ4vAlhamdulillah lur babi ne pinter golek duit. Otw diomong tonggo tapi rapopo https://t.co/6yAnfAqOxXAwal bulan dijalani dengan kepedean, tengah bulan cukup pede, akhir bulan yaudade https://t.co/6jIqStYJ9K
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Lur momen gagal fokus versimu opo? nek aku mau budal nang toko, mulih" sandalku kliru. dadi sandalan sisehan🤣ngeleh lur wes setengah sasi ora sarapan @jawafess Bjirr kere disepelene sugih dipaido
Retweeted by Jawa garis lucu | ada di webtoon!Piye nek de'e nduwe only fans trus sugih mergo kuwi?Opo ra wedhi duso yo iki bulan puasa nuduh-nuduh wong sugih tapi ngepet. Zaman saiki wes ono Patreon, Fiverr, dan… https://t.co/aKWtnzIIOdKoncoku tak jambaki rambute kok ngamuk ya jarene loro, kuwi pertanda koncoku ga cocok karo samphoo e opo piye lur
4/28
2021
@denysentul_ Ora dimaafken @wisnukhasbi Hayah kono garangan @saltedeggs404 Gas @Narumi84794874 Subhanallah @__vinf Gas @syapanamanya GasDek, kesalahan apapun sing mbok lakukan padaku pasti aku maafkan. Asal jangan selingkuh. Remuk atikuItu bisa buat hidup 2 bulan malah nek kowe ngitunge berdasarkan umr wkwk https://t.co/NHSim0n5j3Piye ki lur https://t.co/J0HrnuYDkzJeru lur https://t.co/HhhKZxrZbeKoncomu ono sing kyk ngene gk lur 😭 https://t.co/aKrChahM8YBar buka kok pasti ngantuk yo. Dadi pengen kelonan /ndusel/Lur tak kiro meh dadi pacar, jebul malah kakak ipar https://t.co/snoeecwzxsLur damagenya ga ngotak🤣 https://t.co/ruHFhsl3pw @pandji Nasi goreng @tiarbah terbaikKowe dipanggil de’e opo lur https://t.co/JyZ5jU2Pi8Riki meresahkan bgt lur https://t.co/4vSbQpRIUr
4/27
2021
Met saur kecuali fans bola sing senengane rusuhLur mak-mak sinoman bilek: https://t.co/6SMWnWXuEcDadi piye Lur boleh gak? https://t.co/19Zf4rgGS7Aku pernah di posisi iki. Ngeterke penelitian, bantu nggarap skripsine de’e. Pokoke bucin banget lah koyok uwong di… https://t.co/ZQWfKPIYRe
4/26
2021

0