Sign in with Twitter

Username:

Trots lid van FvD. Hoopt dat dit kabinet snel valt en dat NL snel uit de EU stapt, en ook enkele verdragen opzegt. Voor de boeren 🚜

860 Following   796 Followers   1,281 Tweets

Joined Twitter 4/24/17


@hiawatha33 En vooral klagen dat "de longen van de aarde in brand staan" . Hoe hypocriet. @VrouwvdVrijheid @geertwilderspvv Inmiddels heeft Geert al wel vaker gelijk gehad, maar nog niet gekregen. @EWdeVlieger Maar deze epidemie is goed te behandelen, maar dan moet je wel durven en willen. @jndkgrf Allebei niet ? @rkemp59 Juist hij zou dus beter meoten weten, maar de sympathie is er direct uit voor deze kerel. @_unclex @KatNL Wat een zieke gasten lopen er op deze wereld rond. @telegraaf Ik ken 'm, dat is Jordy. @Harrienack @telegraaf Hier hebben we toch een wetboek voor ? Wapens zijn verboden dus oppakken en opsluiten die lu… https://t.co/8RepblVJ0G @JohanBoogaard En ook uit bepaalde verdragen stappen die lang geleden zijn opgesteld met de beste intentie en nu v… https://t.co/wOe4dcn4y9 @Geepstar Het wordt nog gevraagd en niet uit de kast gepakt. @Realist50063598 @NOS Jong geleerd, is altijd handig als je eenmaal in NL woont. @EWdeVlieger Die twee witte auto's hebben meer schade dan de voorste. @sypwynia Mooi op een zaterdag, dan heeft NL vrij en kan dit ook aangegrepen worden als protest tegen alle onzin di… https://t.co/jwBaMadoAr @Logicwebdesign @PeterRdeV Maar dan wel op Peter zijn kosten, geen kosten voor de NL-se overheid.
2/27
2020
@elephantsshoes @colourbird00 Dat zouden hier taakstraffen zijn. Wel knap dat zijn schort niet vies wordt.
2/26
2020
@sypwynia @VNONCW Weg mijn smetteloze naam !! @TonhBC @Freddy19831306 Ik denk niemand.... @cafeweltschmerz @groenlinks Paul Rosenmöller doet me altijd denken aan Pim Fortuyn én bloed.… https://t.co/MR1x4qGTbnIk moest zo enorm lachen !! https://t.co/pUsEPv3zhS @Infocadl2015 Zijn de voordrachten openbaar ?
2/24
2020
@RoelofBouwman @JoostNiemoller Maar wie wint er ?Super !!! https://t.co/FKx42Qqnzz @Moorkopje2 Dit is toch wel een bindende poll ?Kernenergie wordt langzamerhand weer bespreekbaar in Nederland. Laten we kernenergie met zijn allen trending maken… https://t.co/bOkayKFXgT
Retweeted by JM Thijssen 🚒👨🏻‍🚒🔥🏛🚲🚜
2/23
2020
@Grard05542415 De Leugens van Groen Links is 300 pagina's dubbelzijdig bedrukt @djeppink En gaat verder met de orde van de dag. @Moorkopje2 Die van de foto heeft wel een toepasselijke naam.Laten we deze hashtag trending maken. #ikbenblank
Retweeted by JM Thijssen 🚒👨🏻‍🚒🔥🏛🚲🚜 @Martinbosma_pvv @BrazziBroglio Ze valt weer lekker door de mand @sypwynia Dat gaat de EU niet toestaan. Democratie staat hoog in Brussel. @JoostNiemoller Die vreselijke Marcel van Dam, glashard ontkennen!!
2/22
2020
@zinnebloem Ja, en wat is er verkeerd aan ? De EU lijkt weer één groot rijk te willen zijn, FvD moet inderdaad ingr… https://t.co/0D2E6M8WRT @Mafkeesje1000 Hoe ging dat liedje ook weer "40 jaar socialisme, er is in die tijd veel bereikt". Nou, dit dus. @rnpoot @angelb52 Dat kan iedereen zijn. @EWindt Waar is het feestje 🎺🎻🎷📯🎼🎸 @_Ladyblabla_ Heeft vast met Carnaval te maken. De overheid waakt, wees maar gerust. @wdrvdweerd @MinPres En ik maar denken dat Groningers nog nuchter verstand hebben... Weer een illusie armer.
2/21
2020
@LodewijkA Het treurige is dat jullie dit altijd als Extreem Rechts benoemen, terwijl dit gewoon landspolitiek is.… https://t.co/mUY64v9mzs @nokidding316 Ik ben niet zo'n fan van rapmuziek. Zal ik een kaarsje voor 'm opsteken ? @nokidding316 Dat moeten alle gemeenten doen, dan zetten we ze allemaal maar in Den Haag neer, dicht bij het Binnenhof. @TonneDer @RTLnieuws Ik heb er nog steeds sympathie voor. Deze boeren worden door dit kabinet met de rug tegen de m… https://t.co/J4HjUjouzO
2/19
2020
@Jeltjeb Ik zou maar snel zijn, voordat het COA het toegeëigend heeft @RobJetten 25.000 huizen en één kerncentrale voor de stroomopwekking ?
2/18
2020
@HeynJan Ben benieuwd hoeveel subsidie ze hebben ontvangen voor dit Pro-EU-project. @GrootKo In Engeland gaat de BBC tegenwind krijgen onder leiding van Boris. Mag in NL ook wel gaan gebeuren. @HeynJan Ik hoop dat z'n ballen er afgetrapt zijn. Eikel. @BeppieBabbel https://t.co/QziJRLNvXM @Dawn30The Ik heb twee kinderen in deze leeftijdscategorie, maar die zijn échte niet met messen bezig. @rkemp59 Zo zie je dat bijna iedereen te koop is. @FDW_VB @HEMA Maar bij de Aldi mag Pasen weer benoemd worden. Hulde aan Aldi. https://t.co/a8gBN6REMY @EWdeVlieger Lekker persoonlijke benadering
2/17
2020
@sophietjeA @telegraaf Af en toe eens uit je riante werkkamer komen en de straat opgaan ?! Ook in de avonduren en… https://t.co/6VLXEWmVe6 @mauricedehond Eigenlijk weet elke Groen Links kiezer dat FvD altijd gelijk heeft. @Realist50063598 Dit is alleen de verpakking. Wacht maar af wat er onder zit. @Michel1401 Klimaat. Vroeger waren er geen stormen. @Realist50063598 Er gaan meer goede beslissingen genomen worden in de UK. De eerste goede beslissing was al de Brexit. @maestraroos Ze durfde gewoon niet naar Marokko te gaan en nu mag ze Marokko niet meer in.Het lezen meer dan waard. https://t.co/lITsBZsPNd @HenryJP5 @virtuoso44 Zo'n muur bouw je niet in een paar jaar tijd. Hij is eraan begonnen en gast gestaag verder. I… https://t.co/L7i2wEDoIJ @WolbodoLambada @PietaSpoelstra @SBS6 @Talpaweer Nóóit meer iets over gehoord 😁Ik ga iedere dag deze #hashtag tweet herhalen, ben je het er mee eens #RT #NEXIT #NUGRENZENDICHT @MinPreshttps://t.co/LuBUcWuAgJ
Retweeted by JM Thijssen 🚒👨🏻‍🚒🔥🏛🚲🚜 @2deKamerFVD Ik denk dat Zweden ook niet zo best meer soort.Modern vreugdevuur 😁 https://t.co/EtlR8xJKPp @hulswood @BrazziBroglio Luistert als een goede conference ! @JoostNiemoller @Huisjeboomje @arnoldkarskens Puntje voor Arnold.
2/16
2020
@Moorkopje2 @TheEdgyVeggie1 Noem eens iets dat deze regering hoed heeft aangepakt ! @OmroepON @YouTube Dan heb je ballen nodig, die mist hij. Hij lacht liever alles weg. @HenryJP5 En hier wordt aandacht aan besteed ? Er worden dagelijks de meest grove daden verricht en Trouw gaat het… https://t.co/Ewf939FgWJ @FvD_Fan @OCees1 De beste oplossing is de meest voor de hand liggende. @Geepstar Dan gaan wel weer onze specialisten weg die we zo hard nodig hebben. @fotosigi @TimmermansEU_ Wat zie jij op deze beelden dat ik niet zie ? @ChrisAalberts @volkskrant FvD en PVV zijn niet extreem rechts. GL en D66 zijn daarentegen wel extreem links @vester71 Bertolli @HeynJan @Ano08986831 @RTL4 @telegraaf Wordt tijd dat de dagelijkse show van Jensen wordt uitgezonden bij RTL4. Weg… https://t.co/F3Q7XPKtv2 @Bos_M Zet ze maar op een oud booreiland. Past prima.
2/15
2020
@erikmouthaanRTL Ik mis in jouw bericht dat het de schuld van Trump is, een tweet zonder Trump ! Knap hoor. @kimvsparrentak Ga toch koken. @sypwynia @telegraaf Ik hoop dat er eerder verkiezingen komen, liefst voor de zomer. Eens kijken waar de maatschappij waarde aan hecht.
2/13
2020
@groenlinks Afgelopen week is er geen kilowatt aan groene energie opgewekt. Windmolens stonden stil en er was geen… https://t.co/olVhyJKRZE @Oscar_Paulsen Karma ?!
2/12
2020
@Jeltjeb C.C is ook weer opgelost. @FleurAgemaPVV @mikebrons1 Farizeeërs zijn het, dat hele kabinet. @RobJetten Je weet zelf het antwoord wel, maar je moet deugen hè ? Zeg nou eerlijk, zou je zelf zo'n gast aannemen… https://t.co/Dh7vwYCk6E @Jack26213047 Het is nou niet écht mijn smaak. @MicStraub @Jodelieho Blanke suiker toch ? @ThomasvanOnzen @OBraeckenssieck Is zijn naam al bekend ? @erikmouthaanRTL Die goeie ouwe tijd, toch Erikje ? Ondertussen genieten wij nog een paar jaar van Trump @OBraeckenssieck En dan vooral klagen dat er geen stageplaatsen beschikbaar zijn voor medelanders. Wie wil het risk… https://t.co/EKSHEcqgoZ @adinde_x Dan krijg je ook wel een hoop geluk voor terug.
2/10
2020
@TerlouwArie @groenlinks @D66 @robert_bor @Infocadl2015 Iets met climate change @Wendy_Duma @SophieintVeld Lekker duidelijk. @HenryJP5 Ja, zeker een goed idee. En ook een buffer inleveren voor de terugreis wanneer het land veilig is en / of… https://t.co/gcmOJIiygb @Leolucassen Klopt Leo. Het Groot deel van Nederland wil niet Minder migratie maar helemaal GEEN migratie. @EWdeVlieger Ik zou voor de zekerheid een week vrij nemen. @2deKamerFVD Ze leveren nu toch zeker wel krachtstroom op ? @GrootKo Het probleem zit m in de EU. Zolang we in de EU zitten hebben we zelf niets te vertellen. Uit de EU en opz… https://t.co/qZ87iSNNXk @b_ontje @HenryJP5 @OBraeckenssieck Juist. Compleet doorlichten en vette straffen. @MaryvanSoest @ang_haar @JoostNiemoller @mauricedehond @thierrybaudet Ik wordt wel regelmatig gevraagd door MdH. @FlickHerrOtto1 @cor_linde @erikmouthaanRTL @RTLnieuws Hij laat zijn aversie wel een tikkeltje merken. Valt échte amper op.
2/9
2020
@Mirjam152 Er is naast die 65 % ook nog 21 % die het niet weet, of het niet durft te zeggen.
2/8
2020

0