Sign in with Twitter

Username:

absurdités de l’existence

2,105 Following   909,621 Followers   8,759 Tweets

Joined Twitter 1/10/13


Look at how awesome they did my boy @Joe_Taslim So proud of this Number one Kenny G fan. https://t.co/rtCLt7yeGJ
Retweeted by Chulo Papi
1/16
2021
if angels wore sunglasses would it look like this or like this https://t.co/a5eqHipDIb
Retweeted by Chulo Papiudah 3 tahun yg lalu aja, tanam pohon mangrove lagi yu bang @jefrinichol https://t.co/Asijl4143j
Retweeted by Chulo Papi @Sjailizmutiara tunggu kondisi aman yakhttps://t.co/8JmXT2ZwnTrich kids taking up space in the arts for why... when you could just sit there and be rich
Retweeted by Chulo PapiThey Live (1988) Directed by John Carpenter https://t.co/CSp0x9BTwc
Retweeted by Chulo Papilori harvey please leave michael b jordan for me, i’ll do everything u want @_lori_harvey_
1/14
2021
man whoever out there praying for me. thank u. it’s kickin in
Retweeted by Chulo PapiSong Kang-ho dropping in on the Oldboy set. He was filming Memories of Murder nearby. https://t.co/qdn2xhYeIB
Retweeted by Chulo Papi @dedyyarr hadehhléa seydoux can get it anytime of the week https://t.co/oSj1h31WvI @indomiId that tweet is not what u think it is😭😂 @ruby__za yang sabar aja bangstarted from the bottom now were still in the bottomSleeping Isabelle  -  Maurice Barraud https://t.co/EEUp05zk20
Retweeted by Chulo Papi
1/13
2021
@jefrinichol Misi jep. U look great in both pics! numpang videoku ya, kemaren bday malah dpt kado berupa kanker bar… https://t.co/n91C6aMdmf
Retweeted by Chulo Papi @iaszZ semoga cepet sembuh mas e!🙏 @cikibols jyaahh @bitjyoucanthave lucu lucu dah orang😂 @cikibols apa itu uke? @naunauuuuuu too cute! @ssarcastx @jefrinichol Ini Pricelistnya kak https://t.co/LhYQz5Cx2T
Retweeted by Chulo Papi @annarotva @elleindonesia ure really talented!!! @annarotva OH WOW😮mengurangi perasaan anxious dari semalem, latihan lagi... https://t.co/tiuqXXcO5A
Retweeted by Chulo Papilol https://t.co/0xAt7T3TgY @tempodotco Stop semua jenis subsidi yg berupa comodity/ barang karena selalu disalahgunakan.. yg dapat akhirnya yg… https://t.co/45dthMgun5
Retweeted by Chulo Papi
1/12
2021
The spam begins https://t.co/w7L6q9gfZC
Retweeted by Chulo Papi'Uncle Yanco' (1967, Agnès Varda) https://t.co/8Y2JepnYUi
Retweeted by Chulo Papi @virgobebe_ i fucking love himsomeone said michael cera looks like an iguana and i havent stop thinking about it sinceEnd of tweet https://t.co/B7kB9Td5kI
Retweeted by Chulo Papijadi inget puri puri prisoner https://t.co/Op3mvZNgGK https://t.co/PvUGfSNLbcTaking the vaccine together ❤️ https://t.co/C6DznuaeNT
Retweeted by Chulo Papi @poorho i love this! thank you! @jefrinichol masih promo film kemarin ternyata, jakarta city of... stripper. https://t.co/pxlfwgBRDH
Retweeted by Chulo Papi @poorho LOL HAHAHAHAHA
1/11
2021
~ https://t.co/rgDMLIkZ0i
Retweeted by Chulo Papi @L0NGandB0RING damnnnn!! @notyourbabybooohttps://t.co/MNqibc7PkH
Retweeted by Chulo PapiThis Dunya is an illusion. I am upon the haqq now
Retweeted by Chulo PapiMedia should be more respectful when comes to covering disasters. Human flesh ? Pieces of clothings ? Stop fucking… https://t.co/viETgM6Stp
Retweeted by Chulo PapiPak Sulaiman adalah guru honorer dan pendeta di Desa Wamerek, nun jauh di pedalaman pegunungan tengah, Lembah Balie… https://t.co/uUqyCUW202
Retweeted by Chulo Papibingung kan yang mana yang Jefri Nichol https://t.co/gSreD7bHF0
Retweeted by Chulo Papi @ArditErwandha lah gua juga bingung bang :( @OnyHafiedz 😂😂 @OnyHafiedz entar kak 5 menit lagihttps://t.co/YUsbI4cki5pull out game weak as fuck https://t.co/gwKKISAghQNever forget https://t.co/0xATQQ0Avq
Retweeted by Chulo PapiJadi miripan siapa nih ? @jefrinichol #illust #일러스트 #イラスト https://t.co/hgjAxbgOqa
Retweeted by Chulo Papi
1/10
2021
@shiirootaakii 😂😂 the best @jefrinichol aku malah sejudul sampe seisi-isinyaa skripsi isinya nichol semua 😳😳 https://t.co/kvItNvmsdm
Retweeted by Chulo Papi5 Ways To Apologize To Your Significant Other https://t.co/i26dknBqm1
Retweeted by Chulo Papi @Feliciaelll Ooooooo😂😂 maaf pelupa @tengkorakcurhat km bkn islam y? @AnangSyahrul1 ga tau bang, gua tidur pas kelas codingdam, these two look familiar @notyourbabybooo https://t.co/8LdfV3HZqA @Feliciaelll lah ini kok saya udah follow mbanya ya?😂 @natanyanya Jiaaaaahhhhh @zotvso Lah kenapa ada fia sama jessi?😂🥺🥺 https://t.co/dIVim249uD @danielaqsyal ganteng aKasus Korupsi Kasus Bokep https://t.co/lUrJWpoKLK
Retweeted by Chulo PapiNyebelin ya kelakuan orang kaya https://t.co/SVU2MedBcL
Retweeted by Chulo Papi @ramengvrl WOOOOOOW @Saaddgiirl @peachisal nah mantep, tinggal tambahin tato piso
1/9
2021
@angginoen Tan Malaka mas, Dari Penjara ke Penjaraif @jefrinichol turns into "simpsons" 🤙🏻 kinda messy like my life lol https://t.co/1CYK9zRfBi
Retweeted by Chulo Papi @salpriadi_ @irenazh1 Have good day juga buat lu bang!! Semangat! @peachisal bagusan dikit dong tattonyaa @salpriadi_ @irenazh1 Gua baru bangun bang wkwkwk baru kali ini bangun subuh. Lu sendiri ngapain belom tidur? @shesakaathe Oh iya... di suwir ikannya😂 gua kira digoreng gitu tadinya, aight nanti gua coba bikin! Beli sambel da… https://t.co/GSLL30hKdS @irenazh1 damn son...😮😮 @danieldokter @gowri_gal @officialnova_id @KchaCheWan @FerryFerdianR_ @TelorBabi @ayaboleh @sulasmini__https://t.co/A3P6Vcy9T0 @Point__Reazon Finally!!! @jefrinichol Available on Jan 15th Next Week Friday 🙌🏾 #PreSave #NewMusic #EmotionsInMotion2 https://t.co/SXY3tnnnR3
Retweeted by Chulo Papi @shesakaathe So, ikan suwir?😂 nanti gua cobain deh suwir ikan. OHH sambelnya beli?Marthino Lio❤️I don't know where I'm going from here, but I promise it won't be boring. ~ David Bowie https://t.co/NeblsLtvXU
Retweeted by Chulo PapiRemembering the Starman who once walked among us. 👨‍🎤💫 Happy birthday, David Bowie! Born on this day in 1947. ✨💕 https://t.co/hg4zx2u8SX
Retweeted by Chulo Papihttps://t.co/CbKPF8BuWlKonferensi Anti-Korupsi Internasional memutar film pilihan dari berbagai negara. Ada film dari NKRI.… https://t.co/9UZD7LK17b
Retweeted by Chulo PapiMon maap kgk ada mirip mirip nya😭 @jefrinichol https://t.co/pwVf7EaFcW
Retweeted by Chulo Papi @sushiayambubur oh wow😯izin tumpul trus coloring di sg+effect dikit di ig feed, bang 😁 @jefrinichol https://t.co/yCgm6UbaAM
Retweeted by Chulo Papi @asavandya Wkwkwk https://t.co/kNA9gzwNIy @MarisaMuharomah Ini satu garis ya? @asavandya ini mah namanya ivan oprichinikov @suarvena nice @shanavelie damn i like this onei fucking love tiktok’s buss it buss it challengeSnoop Dogg just be doing shit tbh. https://t.co/QANUvJvgri
Retweeted by Chulo Papi
1/8
2021
@nksetiawan saya emang lagi memanifestasi buat jadi anak punk bangmaaf ya papi, jdinya malah kek ank punk :* @jefrinichol https://t.co/lQT4QYhzZo
Retweeted by Chulo PapiJust to try @jefrinichol https://t.co/JbYUEDwwSh
Retweeted by Chulo Papi @yanataaaa09 mantep ngab @suarvena pleilisku debut @didietkesuma_ Go listen to vibez vol. 2! For more productive vibez😎
1/7
2021

0