Sign in with Twitter

Username:

wortel 🥕 @jimmyardyan Bandung parijs van java

° la vie est belle ° coffee & travelling addict https://t.co/WgWo4HbHNR

965 Following   968 Followers   48,544 Tweets

Joined Twitter 10/15/11


@apalagijuni tadarusan twitter na ge @pastondessert enyak kitu konsep na meh rame wkwkwk @buIigir 🎉😁😁 @AjimBastard @Bal_Gives @Lyftofftoken si bunda kamana @bdngfess say NO @freshieprimrose @bdngfess inisial N katanya 🤣🤣 @lightbluessky @Dewiylll @bdngfess akur atuh da ga berteman di sosmed smuanya juga 🤣🤣🤣👌 @pastondessert gandengan make lodong @bdngfess teuing @iiyayayaya gasspolll @kangobattt aduhhh menii @bdngfess @freshieprimrose inisial N 🤣🤣🤣 @Sunda_Fess naon anyingg cimahi asa eweuh wisata na aya ge pabrik di cibaligo.. pek bisi rek neangan gawe mah @buIigir carrot @YopanFalera eta rudet na mang wkwkwk matakan bae ceuk batur ngeunah ai urg teu bisa ngadaharna mah, mendingan bedo… https://t.co/gTFVPTcnVh @YopanFalera enyak kitu karaosna wkwkwkw, acan letah ateul hese ngagaro na 🤣🤣🤣 @Nojamsalt ngga ada yg gak mungkin... smoga terkabulkan yaa @YopanFalera sarua wee kami mun dahar peda ge kitu mang wkwkjw @bdngfess karunya sukuna nyeri hahaha @YopanFalera tibalik mang nyak wkwkw lamun urng ka seafood mah aman @Sunda_Fess asa apal sender na ieu 🤣🤣 @YopanFalera geus 4x nyobaan anggeur wee gagarok duhh :(( @YopanFalera teu bisa mang euy sumpahna nga dahar peda auto langsung alergi sa awak" @sukagakdanta nafsu makan ok yaasayur sop kacang merah + ayam goreng + tempe goreng + sambel ahhh perfect lah 👌 @pipeloren belahmana cimhi na @pipeloren da sarua water enough @maanluisant tunggu reda ka @yangbikinkangen aww kaget @windaaaaasy kenapa ih 😁😁 @Sunda_Fess teu kapikiran @windaaaaasy hahahah iya sok ngakak aja dulu wkwkwk @windaaaaasy naha ngakak ihh @pipeloren asa B aja ihh aku we cihanjuang @windaaaaasy hahaha https://t.co/kJYoXOWg2P @windaaaaasy da bikin na di pager jadi hesye @Sunda_Fess mahal sekalian kan beli barang utk self reward n kepuasann @windaaaaasy gasskeun @bdngfess semangat nder smoga besok n kedepannya di lancarin segala usahanya aamiin yra @ided_dyhw hahaha 🤣🤣🤣 @bdngfess boa jalema landeuh deui sender na 🤣🤣🤣 @bdngfess nyolengkat naon @MahesaGhifari selamat berbuka wa... sok mangga lajengkeun @freshieprimrose selamat berbuka puasabisan hahaha https://t.co/DCf7mfYN56 @Sunda_Fess enyak sih lamun bisa mah silih bacok @awrianagrande__ @bdngfess naha ulah pan enakeun di kebon mah @adalahlabu owh jomblo keneh? sugan teh kamari ngaleungit geus boga dua kabogoh @tawamucandu eta bahasa disangka akun alter 🤣🤣 ciri khas na stiker yaa @adalahlabu enyak atuh maenya wee geus gede batal, era ku alo geura wkwkw @sangatcantiik @bdngfess euh nanti klo ujan lagi siramin tanaman nya yaa @adalahlabu lebar duh kedeung deui wkwkwk @tawamucandu ahaha alter yaa nes naha ngakak maca na @sangatcantiik @bdngfess wahh tapi naha geu hujan ningan eta @bdngfess boa lalaki kajajaden 🤣🤣 @adalahlabu alibi ieu mah wkwkwk @tawamucandu tumben post fto tanpa stiker... jadu kliatan kan geulis na skrng @ahbgstt nah loh wkwkwk @tawamucandu nesss @nenengkuuuuu haha iya neng ngke di ondang lah neng syukuran @sangatcantiik @bdngfess lamun bisa mah nu di halaman sih 😂😂 @gulalimaniez @bdngfess baiklah, takutnya gimana gtu gegara di balikin @nenengkuuuuu coming soon eta mah neng bakal aya aamiin yra hahaha @kafeinxxx ahahahaha sokooooorrr @sangatcantiik @bdngfess cobaan nyiram kembang ai pas hujan meh teu tiris @nenengkuuuuu ahahaha aya padahal di TL mah kadang loba na jbjb we neng @gulalimaniez @bdngfess maaf gak niat offensive yaa, sorry bgt 🙏 @nenengkuuuuu alhamdulillah sehat oge neng, meni asa lawas tilawas nyak tara bersua ayeuna @nenengkuuuuu sehat neng @centellaasia semangat 😁😁 @Sunda_Fess Y @sangatcantiik @bdngfess heuh kitu @isahrs_ @bdngfess asa hanteu kieu urang mah da :(( @rrsblaa @bdngfess hmm menarik @lusilawati_ @bdngfess ngga dulu banyak hati yg kudu dijaga @cakuemanis1_ @bdngfess eh resep lamun aya nu bobogohan garelud teh 😂😂 @kafeinxxx @bdngfess kulan le @kafeinxxx @bdngfess karena korban nya org yg sama @gulalimaniez @bdngfess nah udh tau kan jawaban nya wkwkwk @kjmyeonee jahat bgt yaa @gulalimaniez @bdngfess du balikin aja klo itu kejadian nya ama cwo kmu, kmu suka ngga kira" ama cwo yg haha hihi a… https://t.co/ye6Z6ZaR0T @bdngfess ajak gelud wee nu karitu mah kagok @ided_dyhw sumpel make salak 🤣🤣🤣 @awrianagrande__ @bdngfess hahaha na kebon we @Janganusil_ @bdngfess maksih kmu juga lucu @cakuemanis1_ @bdngfess sok sing gelud sing gelud wkwkwk @deaddgrll @bdngfess biasana kitu lain lalaki engas sok menta pap wae @awrianagrande__ @bdngfess loba teuing tujuh mahh capek @ipa_iiiipa @bdngfess rata rata cwe nolak kan gt, kmu terlalu baik buat aku... balikin smoga kmu dapet pacar kriminal 😂😂😂 @awrianagrande__ @bdngfess didinya dimana di tengah jalan 😂😂 @BacaDulu_ @bdngfess apa aja deh yg intinya bisa nambah ilmu dari setiap obrolan nya, flexible sih @kjmyeonee haha hehe haha hehe kaya @ipa_iiiipa @bdngfess nyak sama berarti itu ngebalikin omongan cwe, mayoritas cwe nolak cwo itu bahasa yg di pake @awrianagrande__ @bdngfess daek jadi ny ka tilu teu? @itsjemmyall @bdngfess fto aja sih, knpa harus ilfeel setelah pacaran hahah kan aneh @awrianagrande__ @bdngfess kabelet hayang pipis @cakuemanis1_ @bdngfess tanya kabogoh na atuh kunaon kitu wkwkw @asmowday @bdngfess klo suara pasangan sendiri mah ya gpp, klo orang lain mah ngga dulu @DewiSyamSop @bdngfess naha room chat siga asrama putra @bbearbriaan @bdngfess tergantung moody pasangan lah, cwe manusia moodyan yg akrab kata terserah
4/15
2021

0