Sign in with Twitter

Username:

no shortcuts | COFFINCLUB™

480 Following   421 Followers   8,152 Tweets

Joined Twitter 3/3/20


no rules needed to be followed @s2peedhoe hbd iyashttps://t.co/U40nIqOO21 @yosubap REMAINS CLASSIC @shittymfs dr siapa plerit's just another little sign, that you're fading and i'm still waiting @shittymfs jemput aku dong mas
1/23
2021
Me and the boys after we get our vaccine https://t.co/IdT9LpKHZH
Retweeted by space rōnin ⚰️Bullying works. Virgil did the damn thing. https://t.co/AFuWTAFgcE
Retweeted by space rōnin ⚰️ @kalibadung @narkobars Sicbo kali
1/22
2021
y’all still arguing with niggas that cant dress?!??
Retweeted by space rōnin ⚰️Getting paid to be creative and enjoy myself. What a life 😊
Retweeted by space rōnin ⚰️ @shittymfs jah titithttps://t.co/nfaPGj3Yg7
Retweeted by space rōnin ⚰️
1/21
2021
@avisienna coming from someone who matched over 100+ girls on bumble @avisienna pacarin aku ajablasting austin marc and just vibes @AFAT3K @haronamd YOU GO MY MANN @cudlepops thrift barang cowo juga gitu, cepet banget sold outnya @ateightt gue ceritanya minjem gt ke dia @ateightt PRET BISA AJE LU HAHAHAH @fleuour cocok ya? tar dibanyakin deh flannelnya HAHAHAH @zxzima https://t.co/OgLiiOwuZS @qwonidin twinning bestie, tar pas meet up bareng lagi pake trus foto @qwonidin WKKW BENER YA MIRIP, yang biru bukan? @zxzima STEP ON ME ASF @_heavenpostman thought that you gonna say what the fuck @dogtzzzenre orang lampung tau2an bellaterra @cheesybit3 emang dahdump fits https://t.co/U7Qapnm4FX
1/20
2021
HOESMAD https://t.co/PRpObZoDcz
Retweeted by space rōnin ⚰️ @frownyhomie Lu gimans kabar? @frownyhomie Yo driii, eh portfolio gue blom gue kirim ya? Tar gue kirim ya gue lupa wkwkw @tutuptuperwer @pakboikasep Paham bener lu jay @ineverstrayed Lagi pilek batuk gua kok lu tau wkwk @pakboikasep Kok iya nyet @ineverstrayed abis istirahat nih, u gimans kabar ars @qwonidin IM DOING FINEEEEEE, same thing goes to you! kapan nih ngobrol2 @qwonidin @thiranosauruss WKWKWK emg nih @thiranosauruss bae nih bos, gimans u dim? @bluberriela la @qwonidin QONI PAKABAR?? @krisdjane kenapa baru keliatan sekarang @honaedew how's life, naya?What's up everyone @LMAOOOOOy Thankyou broski, ternyata relieving juga sob. Udah mendingan sekarang, kemarin jadi lebih produktif.
1/19
2021
@pakboikasep Been too much doing that i need a rest too @eXponentiaLiar Social media detox termask ga bang? Soalnya kerjaan gue butuh whatsapp sebagai media komunikasi. Gu… https://t.co/uITlGhbrXmI need my mental health to get fixed @OMENNOCAP SIKEEEE @balzzle From a vintage tshirt seller at ig @SYKOSIKESUS MAN HAHA i'lll kiss you @SYKOSIKESUS 69 @janghyyun wkwkkwkw sekali2 bang make baju reperstop projecting your trauma at me
Retweeted by space rōnin ⚰️ @lasoleiletlune thankyou Ace. @bluberriela siapa blg @eXponentiaLiar thankyou bang expo, appreciate it. stay safe doedetach from the past. you no longer live there.
Retweeted by space rōnin ⚰️flu strikes https://t.co/75yLnWuyfW @lasoleiletlune ah i see, evaluating the whole marketing process and enhance it into the whole another level to make new market. COOLLLLi don't share you like my stories @tokyorell this is so meBeing indecisive is so exhausting 🥴 I literally flip back and forth with everything
Retweeted by space rōnin ⚰️ @lasoleiletlune tapi biasa pengrajin daerah lebih detail karena belum tersentuh teknologi jadi hasilnya lebih otent… https://t.co/jLggHINlXy @lasoleiletlune gamau buka pabrik sekalian Ce? @lasoleiletlune amin, bisa beli kain Silk Linen aminnnnnnnnnnnnnn @kucyngg serius nanya @kucyngg terus gimana tuh kalo udah ada yang make? #nanyatahukah kamu kalau sebenernya candi borobudur tuh dibangunnya di atas struktur bukit? jadi batunya sbnrnya tuh ga d… https://t.co/M65ZFVoyDf
Retweeted by space rōnin ⚰️ @13iscursed BABIII
1/13
2021
@AYEHUASCA https://t.co/1nHuuf0ruj same energyFor the next 3 months i've committed to stop buying any clothes in prior to get higher quality clothes that i want. Wish me luckfirst thought best thoughtFISHINGFORSCALE 🎣 https://t.co/PayudEY1OJ
Retweeted by space rōnin ⚰️ @archillect Once in a while, something happens that is even better than we imagined
Retweeted by space rōnin ⚰️ @13iscursed DEADASS 💀💀where do yall be finding out how to scam/commit fraud
Retweeted by space rōnin ⚰️ingin istirahat yg benar-benar istirahat
Retweeted by space rōnin ⚰️
1/12
2021
@yinfutang 1 on 1 i'm ready, whatever it takesCan i beat my memories?SAVE YOUR TEARS FOR ANOTHER DAY !
Retweeted by space rōnin ⚰️"trust the process" mf i have trust issues
Retweeted by space rōnin ⚰️ @MinotauR___ turut beruka cita 🙏https://t.co/3y6FziaYOQ great album @sippincoke goodluck Naila @AYEHUASCA WHITE AIR FORCE ACTIVITY @AMATEURSAMURAl those shadesss 🔥 @papillonslover crazy @bbblink182_ Ato Hinomaru Sumo. HAHHAAHA @bbblink182_ Coba Baki @bbblink182_ Mau anime ato series?stop chasing respect bro just do what u gotta do and it'll come naturally
Retweeted by space rōnin ⚰️ @AYEHUASCA @coldbreuww https://t.co/R0xNInWOvuThere needs to be colour and full transparency but that might just be me projecting. https://t.co/q7IwszzXmv
Retweeted by space rōnin ⚰️
1/11
2021
@virgaynity Mangat nez @ladazaa Worst thing ever combined, rich people + tiktok 💃 @lasoleiletlune Kok galak @yaudahsihmaaf Shalom, halo mas mas @daintydarI LMAOOOO how dare 🙄 @daintydarI 17 june 🙄
1/10
2021

0