Sign in with Twitter

Username:

namung tiang jowo seng mboten gadah nopo nopo.

31 Following   1,438 Followers   208 Tweets

Joined Twitter 1/10/21


Tangi su sadtember wes rampung, oktober wayah'e bahagia selalu, nek ora luput. @lambenetonggo_ Seng iso ngerteni awak e dewe yo mung awak dewe, wong lio isone mung nyocot karo nyacat.Aku nek wes ilang respect, ha mbok wong sak kecamatan ngomong kowe perfect blas ora bakal gumun.
9/30
2022
Saking kesel'e rasane nganti kesel bgt le ngrasakne.
9/29
2022
Pie yen nang lauhul mahfudz ora ono tanggal rabimu, seng ono mung tanggal matimu, kowe rpp. @jawashitpost Rupamu koyo turuk tangki pertamina. @jawanessia Moh.
9/28
2022
@coretanGbt Betul
9/27
2022
Tak kandani yo mbak, mas, yen sampean ndue masalah ojo pisan pisan cerito karo koncomu, mergo koncomu kuwi yo ndue konco, paham.
9/26
2022
@ryantioktf Dengan janji janji manismu @ryantioktf air susu di balas dengan air yang tenang @SastraDimeja AamiinYen wong wedok pengen di ngerteni, teros kenopo wong lanang jarang di regani.
9/24
2022
Tetepo guya guyu arepo kowe udu pemeran utama nang cerito seng judule bahagia.
9/23
2022
Hay guys, kemarin aku iseng beli implora Jelly Tint di shopee buat cewe ku, ternyata dia suka banget guys, kata dia… https://t.co/9FfVOwnxc2
9/20
2022
@CalonBarista Yo ora adoh seko sleman min @CalonBarista Heh soerojo ki ngendi min wkwk @CalonBarista Di imbangi karo kerjone seng luweh sregep, yakin bakal mengkis mengkis teros opnam nang sarjitoOra kabeh wong paham karo kondisine awak dewe, lan ora kabeh wong ngerti karo opo seng lagi awak dewe perjuangke. @kuncung74 Ngemot coro @deey_by Kahanan lagi ugal ugalan maseh @_Mulffins Paling yo iyo @kuncung74 Kowe coro jancuk @alahpidu Nang kene ora ono hutan @_cacaaa213 Singone jomblo dadi mlaku dewe @dheaxx17 Monggo tante @revisetiawanrs Belajar dari kesalahan yang sudah sudah @Di_Pojokan Cinta cinta tai asu
9/19
2022
Sinau menikmati opo seng tok ndueni, kuwi bakal nggawe awakmu iso luwih bersyukur.
9/18
2022
@hahingang Nek kurang kuah e gari cidukne kali
9/16
2022
Aku ora golek seng sempurna, tapi aku golek seng nganggep aku ono lan ora isen nduweni aku. @kendalstoryy Bak"i ndonyo
9/15
2022
Rasah wedi mlaku dewean, singo ora tau grombolan koyo wedus.Golek duit dewe kuwi ora segampang ngamuk jalok karo wong tuo.
9/14
2022
@bidadarikocakkk Inna lillahi wa inna ilaihi raji'un. Nderek belasungkawa, mugi arwahipun saget dipun tampi dumate… https://t.co/BF3SciO6DpDuh Gusti paringi kulo kekuatan kangge nglanjutke urep seng soyo ugal ugalan niki.Keadaan lagi ora keno di imbangi ro kata kata rii.
9/13
2022
@jawashitpost Cah wedok ki cen seneng e ngrusak cah lanang kok.Pengen dadah dadah nang ngarep kamera, tulung mas tulung aku wes ora kuat.Terserah atimu di nggo sopo, tugasku nang kene mung usaha, dedungo lan manut dalane seng kuoso. @gundulsilir @deey_by Njujug nandi tan
9/11
2022
@hahingang Hayo kuwi kok @hahingang Ra nggo cawet po kuwi ki @bidadarikocakkk Surya 16 @deey_by @gundulsilir @gundulsilir semarang, aku jogja mase @_chaa08 😊 @deey_by @gundulsilir Alhamdulillah @KekancanYOG Betul, neng iki udan deres min, agenda malem minggu mung ndekem nang kamar di kancani kopi @KekancanYOG Urep sepisan kudu bahagia mbuh pie carane, lalekne kabeh seng marai awakmu sedih, bahagia ora kudu karo de'e @KekancanYOG Ngopi, guyu, sad, malam minggu udan lengkap sudah penderitaan @gundulsilir Alhamdulillah @gundulsilir Eh wong semarang, pie kabar e πŸ˜‰ @mujilstri Wkwkwk yo luweh @Di_Pojokan πŸ˜‰
9/10
2022
@Di_Pojokan Yowes mabok wae ayo @aris_ars18 Mugo mugo kepleset njegur kalenan @ngawi_kelaran Loh sangar iki okeh admin e, bayarane piro ddi admin NgawiKelaran ? @Wardanaptra πŸ˜‰ @WandiraLendra Kontol @ngawi_kelaran Loh pie iki @ngawi_kelaran Betul maseh @maidogratis_ πŸ˜‰Awak dewe kuwi mung lemah seng di nei nyowo, rasah sok macak dadi langit seng adoh nang duwur kono. @marshallariaaa Teko di nikmati wae @Di_Pojokan Bunuh diri wae @_najlaap Wegah males @WandiraLendra Karang cen asu e @Di_Pojokan Mboh lueh @hahingang Lah kok ngamok πŸ˜‚πŸ˜‚Ngopo kok aku seneng ngelawak, mergo nek aku seneng kowe mesti mok tolak.
9/9
2022
@nonapipichubby @maidogratis_ Karma ki pacare bonge kae ?Wong wedok saiki hobi nglarani. @hahingang Saben ono demo mesti ono sampah.Ora kabeh kudu di ceritakne, di tangisi wae yo oleh.
9/8
2022
@dfhpdzaky LeresArepo ora sue tapi maturnuwun, seneng banget iso kenal karo kowe. @maidogratis_ Gas daftar
9/7
2022
Duh Gusti paringi kulo kekuatan, saestu kulo kesel.
9/6
2022
Ahire aku wes tekan titik nang ngendi aku wes ora tertarik karo wong wedok lio selain kowe. @AkuOraGagas SiapPie arep ngurusi uripe wong lio, ngurusi urepku dewe wae aku mumet.
9/5
2022
@bidadarikocakkk Ngopi nda @rizky_kikuk9 Mantab masehRausah mekso di kabari, yen kowe penting mesti di utamakne.
9/4
2022
@AnisSatria_ Lah yo asu πŸ˜…πŸ˜… @AnisSatria_ Lonte kok di pacari, yo marai loro ati to mase @Dickysajaa Raperlu di getuni, golek lianehttps://t.co/uqTExBe1FrKowe iso mlayu seko kesalahanmu, tapi kowe ra mungkin iso mlayu seko karmamu.Nesu sih ora, mung wes males wae weruh rupamu lan ngerti kabarmu.
9/3
2022
Tak kiro partner jebul part time, bajingan. @bidadarikocakkk Aku wes ora peduli nda wes luweh luweh.Sak umur urepku, aku rung tau pingsan, makane aku sadar diri. @Dank291102 Semanis aku.
9/2
2022
Ojo lali ngomong maturnuwun karo awakmu dewe, mergo wes mampu bertahan nang kerase urep koyo ngene.
9/1
2022
@CupCakeCoklat_ Semangat maseh @ryantokk Semangat maseh @amir_tzy9 Iso mengkis mengkis πŸ˜ͺ @hahingang Ge nglarani atine dewe minSeng sabar wong sepele koyo awak dewe kuwi pancen rekoso perjuangane.
8/31
2022

0