Sign in with Twitter

Username:

ky @jucartesius ๐ŸŒ

two to look one to see

285 Following   201 Followers   2,456 Tweets

Joined Twitter 8/16/13


@txtoranggila @txtdaritimothy YOO WHAT THE FUCK @txtdaritimothy LMAOO FR
11/27
2020
@bicidh wow its natal df already?whats up with parents and ๐Ÿ‘ @bigafiworld sup
11/26
2020
@afat3000 dark blue for nicky3000 @txtdaritimothy why
11/25
2020
@wilowna @OMENNOCAP wordd ๐Ÿ˜ณ @OMENNOCAP @wilowna nvm she did https://t.co/aNnxS9PhXE @OMENNOCAP @wilowna rightt, but im not her โ€˜oomfโ€™ yet notice me wilona https://t.co/1Lyg9nn9Jc @wilowna iced coffee @txtdaritimothy hbd aw
11/24
2020
@arkuyyy WRONG u not funny anymore stay silent with the pusri shit and go @arkuyyy LMAOO๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ๐Ÿ˜ญโ€ฆ https://t.co/Ghbx1zfIaQ @geevonshi usaha ๐Ÿ™๐Ÿป @afat3000 kurang keras bg belum 1k soalnya @rainer_ba asma kali a coba diperiksa ๐Ÿ™๐Ÿป @arkuyyy tomat tobat maksiatbitch be keras kepala call her pachychepalosaurus https://t.co/yy6onKcyKE
11/23
2020
@diiiiifa ay take care man
11/21
2020
@jjjjeremih it makes the word even more beautiful @ragedaphi jangan marah marah a disuratin martin s.h nanti @kawaiiis8n ga kejawab soalnya gadeliv, ternyata e-somasi xixi ๐Ÿ™๐Ÿป @kawaiiis8n galak amat khalayak mohon tunggu somasinya ya bapax ๐Ÿ™๐Ÿป
11/20
2020
https://t.co/jn9cf6dNbG https://t.co/Eo35YNDIPR @yinfutang cant hear you over these SnapTweets, brb nge-stweet duls ๐Ÿ˜Žyall go check my new SnapTweet ๐Ÿ˜ https://t.co/LtboplBXTM
11/19
2020
@txtdaritimothy asli mingdep @txtdaritimothy galak banget bro lo kenapa bro cerita aja bro gapapa bro @arkuyyy aneh @arkuyyy kenapa
11/18
2020
@happymeaIya @arkuyyy padahal gua gak ngapa ngapain๐Ÿ˜‰ @CHEMlC4L ok ill stop ๐Ÿ˜‡ @arkuyyy emang motor masnya berapa cc @CHEMlC4L https://t.co/IODM0YntlFwkwk ga belajar karena udah paham jadi bagus nilainya gimanasi https://t.co/3vIylCab7Ai am ready for commitments โ“˜ ๐—ข๐—ณ๐—ณ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น ๐˜€๐—ผ๐˜‚๐—ฟ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ณ๐—ฎ๐—น๐˜€๐—ฒ ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฎ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด
11/17
2020
@brigitobing can you make one https://t.co/ptwEK2JNMx @arkuyyy @procrastinatink VA TE FAIRE FOUTRE ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท @procrastinatink obtenir ce salaud allemand! vive la france ๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท๐Ÿ‡ซ๐Ÿ‡ท https://t.co/uAntEsGEKi https://t.co/o1dzH45q5e @defnotmichelle lmao apparently that ngehehehe is therapeutic @bicidh HAHAHA exactly my thoughts
11/16
2020
@CHEMlC4L IM COMING FROM LOVE HERE lmao girl got kfc for personality ๐Ÿ’€ @CHEMlC4L sorry but i had to @CHEMlC4L yes but have you seen ๐Ÿ” @arkuyyy racist and annoying whats new from arya ๐Ÿ™„ @arkuyyy find a chinese friend broo lmao
11/15
2020
@txtdaritimothy aku sibuk beneran anjeng ๐Ÿ˜Ž @bigcryingenergy https://t.co/dAgIAZYD4P @txtdaritimothy GOOD FUCKING LUCK LMK LETS CELEBRATE (with a proper protocol) ๐Ÿป @arkuyyy @jjjjeremih apasih..
11/12
2020
@ASurbaktu DIRE NEED!!! also artists are thieves @imyourloverboi hope it went well man @defnotmichelle ay whats wrong b @jjjjeremih @arkuyyy kan udah dibahas... @ASurbaktu LMAOO gue gladi bersih wish me luck @ASurbaktu kalo sampe malem gue nyamperbabe wake up jametboi release something https://t.co/Bq7TuiKrIh
11/11
2020
@daphiannx thanks man @daphiannx ay dm me the filters @daphiannx how do you edit these kind of videos @CHEMlC4L i rather be a comedian than be a chicken lmfaoo @shittymfs @jjjjeremih openheart! @CHEMlC4L ok honestly gold, i can imagine you drunk and do the chicken dance @CHEMlC4L hands down https://t.co/9CbU9lhvPO @bicidh kampus lucu gitu emang @bicidh LMAO
11/9
2020
@defnotmichelle surprise surprise @defnotmichelle that is a fun fact actually @defnotmichelle dont you think we were kinda racist because we liked polar bear more than grizzly bears @CHEMlC4L CHANGE YOUR NAME TO alya๐Ÿ”REAL QUICK @CHEMlC4L LMAOOO โ€œiyak beh gue naro gocap sama ayamnye pak haji udeh didoa doa katanyeโ€ @CHEMlC4L ALYA WHOLE ANIMAL PERSONALITY IS BAHAN JUDI BAPAK BAPAK LMAOO @CHEMlC4L PACK IT UP KFC ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ @titaajadah goodluck on midterm and tell them the same thing also! @CHEMlC4L THATS SO FUCKING SAD BRO HAHAHA THIS MF GOT A CHICKEN @jjjjeremih post more @CHEMlC4L https://t.co/qJycPlEqNl you probably gonna get some weird ass cow ๐Ÿ‘Ž๐Ÿป @titaajadah i kinda missed yall ๐Ÿ˜• @txtdaritimothy interesting, where did you read that? @ASurbaktu ๐Ÿ˜Ž @ASurbaktu โ€œcolokan e mana cokโ€ teriak angga setelah membuka laptopnya di pelataran cafe bahama sambil menyeruput pโ€ฆ https://t.co/ZUcyGe2vsH
11/8
2020
@TimtoGabriel religion extremist everywhere, that is @YHendrik_K17 a nation reborn with dumbasses #indofirst @giandrievan ada apaan bang di depan kedubes perancis bang @abigailsrnt ๐Ÿ˜ฌ @amanbrug https://t.co/W3viEcNaC8 @defnotmichelle @YHendrik_K17 good times
11/7
2020
@rainer_ba ay thanks man @kawaiiis8n weโ€™ve all been thanking god about this lmao
11/6
2020
for life and death are one, even as the river and the sea are one. kahlil gibran @daphiannxnxx damn thats so.. sad @afat3000 https://t.co/dAgIAZYD4P @OMENNOCAP thank you brother omen @ASurbaktu nyusul tanggung @ASurbaktu sama siapa @ASurbaktu COK WHERE ARE YOU @kawaiiis8n dead man tell no tales but they sure tell some FACTS @kawaiiis8n they be punching the air but what is punching? ๐Ÿง
11/5
2020

0