Sign in with Twitter

Username:

1,334 Following   3,157 Followers   17,442 Tweets

Joined Twitter 8/27/20


@nastarpobik kok depira @taureandarl 😍😍😍 @anukaseppp Bgt @mhmdroza Rame @Pipit_Fitriaaaa Wkwk @clownshittt Tbk @udinbikul Ngamer @pillcwzayn tos @kironggo__ p no b :( @babycipaaa Km kan @Auurell__ Hi @callmesaaaa_ Tbk @nurulbilaaa Gtau @manusiakalem_ Sni @moriartyritter adit kluar adit @ferisetiawan576 Sbr @gwsdip y mf y @siapaajaboleh44 Yu @catIucu Knp @yoyicrich Jgn @nastarpobik duh @maanusyaa Tag @sukaakucink Micu @convomf Kdg @ngelonteee mksd @sltdrrrrrrrrr Pukul aja @kironggo__ Seger @urrrpurple Gtau @kiauunnn_ Hi @ImandaaAyu Hi @txtdarifadd Gd @papichooli Iya @navaltra Amin @Bxysv6ar Yu @salihuheho Hi @xzacv Jgn @b0cahlabil Hi @dwhatss Tes @_im_yourj Ga @Hyungstress Sad @bagaskaraaaaa__ Sini @davapasaribu Btl
9/18
2021
@babysaintttt Mndi @sayaikan_ Hi @bbygurlssss Kgn jg @silkyones Micu @inijowi Vld wkwk @agusedangbosan diraa😍 @imsadgurlz Yu @adven507 gws venn
9/17
2021
@urfavcl0wn kebalik https://t.co/snYEzgCgphdon't ever set urself on fire just to keep other people warmTuhan gabakal kenalin kita sama orang tanpa sebab apapun, everything must be a reason and teach you something. @sonOfbabeh Lwt @davapasaribu wah @jeyzeuz P @barabirii Sbr @hurufke4abjad gtau bnyk pkk ny soalnya buat zoom jg @oreooblacx emg sbk x @bagaskaraaaaa__ yey @bagaskaraaaaa__ Iya jadikan bsk @yangpunyagilang Yu @nastarpobik ngeng @INIDESTONG wkwk @yonnhere11 yu lusa @ihzayn__ Ok @qayinaaf Yu @namkjina Ok @cacingcuts Ok @soundsogod Mtualan dl @davapasaribu ap y @bluemoonl8 Jkt aj @lolomilo0 Yu @babycipaaa Ini mah omdo @ursweetboyalex yu @gofutin mlm mnggu do yu @deathh0man gue mah g omdo @deathh0man omdoblok m citylight? @noturgoddamngf Iyakan @ridhoyades glk bgt @yonnhere11 Blm @ridhoyades mls gbls cht gue @iniibutirimu Hahha @hyinipia Nih @babycipaaa Km phph @taureandarl Km @Fkylgi3 Gada @smartpeoplex Boong @bbrightmil Km @chocolateicess Ok @alpenliboy Trs knp wkwk @oodywoodyyy Ga @mandiloh Apanya @mvdusa_ Boong @triyantina Ok @anantathougts Ok @mirnayuniati Ok @matchashaa_ Ada km @betainec Nih
9/16
2021

0