Sign in with Twitter

Username:

Wonderliefhebster, Genie, Schatzoeker, Moeder, Wildschrijfster, Boekenwurm, Freubelaar, Verzamelt hartjes, AJAX, Sneeuwgek(houdt ook wel van de zomer)

380 Following   792 Followers   87,425 Tweets

Joined Twitter 5/9/11


@heididouma Dit draadje! https://t.co/eeLSgnlki3 @AtelierGeeraets Wat een heerlijk kind! @SophievdMeeberg Au, zo heeft mijn broertje aan zijn eerste hechtingen en tetanus prik gekregen. Onze pub was iets te enthousiast. @SophievdMeeberg Scherpe tandjes. Of heeft ze al gewisseld? @SophievdMeeberg Daar kan je toch niet boos op zijn! @SophievdMeeberg IK WIL OOK EEN PUPPY!!!Als de pubers naar hun vader gaan, dan ga ik behangen en lekker aanlummelen!Ik werk met lijstjes. Op het herfstvakantie-lijstje staat. Kamer van de jongste leegtrekken, alles op MP zetten, na… https://t.co/hMLwdamK9G @jolan_da_ Bij mij wel. Fijn weekend lieverd! @jolan_da_ Het waait hard en het bijna volle maan. @jolan_da_ Ik was lief, ik was stom, ik bestond niet. @zunne Blij voor je! @zunne Super! En je voelt je nog steeds fantastisch? @MarJeanneS Het blijft een akelige valkuil. En je belabberd voelen naderhand. Zere strot van de sigaretten die je g… https://t.co/b0phueM1wR
10/19
2019
@MadameSpandaw Eigenlijk wel, maar ik rookte dan ook wel een pakje(26) per dag. @JuffrJansen In de bijna 2 jaar nog geen pakje. Ik weet de valkuilen. Ik trap er niet weer in. @ConnieFranssen Niet normaal!! Ik rookte sigaretten.618 dagen #quitsmoking Eerlijk is eerlijk, daar zitten wel een paar stiekeme sigaretten tussen, maar toch! https://t.co/ze1mLS8FrD @maandans @rintske Ik grinnik even! (Ik zou wel willen, dat ik zo kon shoppen) @IngesDepartment @Marquant Hahahaha @jolan_da_ Zullen we volgende week gaan!?!!
10/18
2019
@Bikkeltje Ze koken zelf maar. @Wonderbaarlijk1 Ze mogen voortaan zelf koken. En als ze weer zeuren over wat er op tafel komt, ga ik boven eten!Soms zijn pubers heel stom!
10/17
2019
@Zjanette En hij is weer elke dag thuis. Hij weet voor nu weer waar zij huis woont.Snurkende demente kat. https://t.co/BA4H52NAHH @IngesDepartment Hoe is het met jullie nieuwe bank? @gawys Ik hoop het niet! @vic23 GEFELICITEERD LIEVERD! Veel geluk! @jpuntmuts Ik heb echt een heel fijn huis. Dat scheelt. (Dank je)We (DLM en ik) gaan zo naar de keukenboer om door te geven welke keuken we (ik) willen in zijn huis. Fijne dag mensen!
10/16
2019
@Heldinne Die hebben ze nog niet gevonden? @The_critic31 Nee. Ik ben iets groter gegroeid. @Lichtbolletje Ik heb een fijn huis.De kamer is klaar. Ik zit momemteel links op de bank met een boek. Ik moet verder niks meer! Hoe fijn is dat. https://t.co/T1QeiTEEDZ @MENEERDEGREEF Goed zo! @EstherAlora Prachtig!! @IngesDepartment Haha, ja!Maatje 104. Kleine meisjes worden groot. https://t.co/yHOrXPndbB @Blackbi13141551 Is zag het voorbijkomen. Niet mijn bedenksel.Woord van het jaar Kelder-drent.Ik vind haar zo leuk! https://t.co/3BszcZJpLZ @EstherAlora Jij influencer! @EstherAlora Ik heb gelijk gekeken of deze hier nog draaide. Ik ga lekker alleen. Goed idee!
10/15
2019
Mijn nichtje (13) en haar groepje moeten voor wiskunde uitzoeken of er meer linkshandige vrouwen zijn dan mannen. I… https://t.co/k6FQxksEGV
Retweeted by Miss Fee ☀️ @gawys De naam of het shirt? Maatje 104 is het, dus neen, dat lukt niet.Ik kreeg afgelopen weekend, een T-shirtje wat ik vroeger toen ik 4 was droeg. Nu kan ik er één foto van maken, maar… https://t.co/QHa9tUVz9c @hanneke_dejong Komt vast wel. Het is hier nu weer even droog. (Ik houd er niet van)We gaan dood!!!!Verder negeer ik, dat de wereld hier vergaat. Niks aan de hand. We gaan niet dood van een beetje onweer!!Het was een wapenstok en het was de politie die het deed, geen boer. @vonTips https://t.co/WeAWvscii0 @vonTips Je kan dan zo tegen een honkbalknuppel aanlopen. @VikingVrouwe Sorry voor de late reactie. Ik je een bericht gestuurd. X @VikingVrouwe Kan jij voor mij (tegen vergoeding) een trui breien? Ik heb de wol en patroon.Dan heb je een nieuwe bank, verslepen, bedenken dat er veel te veel spul staat, hele huis overhoop, kat in de stres… https://t.co/aUaPWwtTX8 @FadiEsak Leuk. Ik weet dat nog. Je volgde mij toen. We zijn elkaar kwijtgeraakt.
10/14
2019
@freshcookie Nee, bijna zondag! @freshcookie Jij bent aan het herstellen! Geeft niks https://t.co/GAeAizhvEW @FairClair Lijstjes maken en planning in de agenda bijhouden, daar word ik rustiger van.
10/12
2019
@Mowikan Dat doe ze hier niet.Ik zou het huis voor mij alleen hebben dit weekend.Ik loop in mijn kluskleren, zonder make-up en haar boven op mijn kop.(joggingbroek en shirt met mottengaten) Huis v… https://t.co/DJRQlAAG0c @Mowikan M.a.w. er is iemand uit een auto gesmeten. @dwaalspoor Ik vind konijnen stom @A_mieke @ReneDamkot @Marielle_typt En dan de plinten verven!Ik zie het maar als een compliment.. @ReneDamkot @A_mieke @Marielle_typt Dat klopt!Jouw hoofd kan jouw ideeën niet bijhouden. Jouw hoofd stroom over van creativiteit. Geen wonder dat je zo chaotisch bent. @Littleshaman Via wel kanaal zie jij dat? @Littleshaman Wat is dit? @Marielle_typt @A_mieke Ik snap dat. @Mowikan IK HEB NOG MAAR 1 KOFFIE GEHAD!! @Mowikan Hoe weet jij dat Bløf daar woont? @A_mieke @Marielle_typt Precies! Ik snap dat!Ja! https://t.co/MIxduSrDi2 @A_mieke @Marielle_typt Mijn vakantie/vlot koffie! Heerlijk
10/11
2019
@VrouwV Donker haar, bruine ogen, mooi mens, maar ze is beeldvorming, zei ze. 2 seconden of zo.Oja, mijn dochter komt zo op tv. NPO 1 om 20.00 in een item over hun school/onderwijs. Veel kijkplezier @blokkendoos1 Haha, nee @FairClair Ja! Echt heel blij mee. De pubers worden te groot, dus dit is ideaal. @FairClair Maar die zit verstopt onder een kussen. @FairClair Yep! @flien77 Ja! Was nodig! Met 3 grote pubers. Zo blij meeIk heb een 'nieuwe' bank!!! @tupakamrah Jeetje Harma, ik hoop dat er snel iets gevonden wordt, wat hem helpt. @IngesDepartment https://t.co/edJL3bW0pw @bollegijz Het regent nietEn nu wil ik een Calathea! Of twee mag ook. @doeninberlijn @Marielle_typt Hahaha, herkenbaar! Ben nu in 2 bezig, maar mag van mezelf niet in nr 3 beginnen. En… https://t.co/FUfGDLKmZH
10/10
2019
Dit was te verwachten. @hanneke_dejong Slim @hanneke_dejong Ze wisten niet dat het mijn verhaal is. @hanneke_dejong Ik heb mijn huis nog vol kinderboeken liggen, daar zit al een favoriet tussen. Bedankt voor de tips @hanneke_dejong Wat leuk! De leuke meneer leest mijn verhaal voor aan zijn kinderen. Ze vinden het wel leuk volgens mij. @CorrieBult Deze keuken staat je goed. Beterschap lieverd X @FairClair @judith_broek Dat komt wel weer. Hier is het nu verplicht lezen(boekenlijsten school), dus ik laat met rust. @hanneke_dejong En hoe oud is jouw kritische lezer? @hanneke_dejong Hoe deed jij dat met je eerste boek. Gewoon opsturen naar een uitgever?De leuke meneer denkt gewoon mee, als het gaat om mijn boek. Ik word er blij van! En het schrijven gaat heerlijk!
10/9
2019

0