Sign in with Twitter

Username:

Verpleegkundige bij buro Nexus , vrijwilliger bij stichting ambulancewens nederland , steward bij psv, Tweets zijn op pers titel

1,323 Following   2,096 Followers   39,692 Tweets

Joined Twitter 6/22/11


Het blijft een mooi gezicht om de beertjes te zien liggen op het kantoor van @StAmbulancewens . Beertjes die vanavo… https://t.co/M4kgswnCGrGoedemorgen allemaal, even wakker worden en rond een uurtje of 7 op mijn gemak richting Rotterdam om er een mooi we… https://t.co/YIqSsPMPTz @zaagvis gefeliciteerd en maak er een mooie dag van !
7/4
2020
@Schiermonnik00g Ik mis dat masker en die veiligheidsbril die ik op de cohort verplicht moest dragen ;)Mijn dochters zijn al de hele avond met acryl nagels en dat soort spul aan het klooien hier aan tafel. Nog even en… https://t.co/JgdlcZ4VgD @gewoonBar ai... Beterschap ! @Jannie953 @StAmbulancewens Vooral om te mogen doen idd ! @edwinkort @StAmbulancewens Als vrijwilliger hebben wij beiden een slaapkamer en eigen sanitair op de boven verdiep… https://t.co/elmdb4jYeiMijn tasje staat al klaar, morgen en overmorgen mag ik samen met een collega namens @StAmbulancewens een patient en… https://t.co/pZdleEArFf @VerweijJolanda Eens ! Maar dat geld heeft hij waarschijnlijk nodig om dat grachtenpand van te kunnen betalen ;) @VerweijJolanda Als jij er niets aan kan doen dat zijn voor ouders fout waren waarom zou ik of jij daar dan wel iets aan kunnen doen ?? @MaartjeGoverde Zijn voorouders wisten niet wat er gebeurde met de slaven die werden verkocht. Het feit alleen al d… https://t.co/q86wwdPyO4Mijnheer Akwasi toch .... https://t.co/rFSYjOZFh5 @liefdevoorzorg Ik heb ooit zo'n klootzak in de kraag kunnen pakken en aan de politie over kunnen dragen. Omdat dit… https://t.co/CnsP4T83nG @WisRene @arjanverho_even ik ga mij even uit dit draadje halen mannen ;)het inlezen over de instelling, het verheugen op iets nieuws etc etc, dat zijn nu juist van die dingen die werken v… https://t.co/mDATsYa7x8Maandag een kennismaking gesprek voor een nieuwe opdracht ! Weliswaar een opdracht met de nodige reistijd maar ook… https://t.co/KGpdNqVmqw @Rob_hero @Pieterhilhorst En val al die bezoekers die weer worden toe gelaten weet je ook niet of ze besmet zijn of… https://t.co/L6CA8LjdH2En iedere keer weer, echt iedere keer is er weer een overtreffende trap in de hedendaagse zeiken om het zeiken cult… https://t.co/tstdq9raNLZwarte piet de stad uit bannen kan @JJorritsma040 zo fiksen maar als het gaat om vuurwerk verbieden moet het ineens… https://t.co/XxXL5cAnnCWens 6 is voor een meneer (1964) uit Rotterdam hij gaat nog één keer op vakantie naar Cadzand.
Retweeted by jan van geffenWens 5 is voor een meneer (1942) uit Oude Niedorp, die naar zijn camping wil in Emmeloord.
Retweeted by jan van geffenWens 4 is voor een mevrouw (1961) uit Rhoon, zij gaat naar Maassluis om haar dochters in trouwjurken te zien.
Retweeted by jan van geffenWens 3 is voor een meneer (1962) uit Apeldoorn, hij wil naar Burgers Zoo in Arnhem.
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor mevrouw (1954) uit Deurne, zij gaat naar het nieuwe huis van haar dochter kijken in Beek en Donk.
Retweeted by jan van geffenWens 1 is voor een mevrouw (1935) uit Apeldoorn, zij wil naar het afscheidsfeest van haar zoon in Scheemda.
Retweeted by jan van geffenVandaag mogen we zes andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenGisteren kon deze mevrouw toch naar de eindmusical van haar dochter en langs haar voormalige werkplek.… https://t.co/jdTSh8gEDf
Retweeted by jan van geffen
7/3
2020
Wist het niet, gelijk gedoneerd. Jullie vervullen zoveel mooie (laatste) wensen! De verkorte tekst van de actie😉🍀:… https://t.co/jexCpON4LM
Retweeted by jan van geffen @sanderszorg die is origineel en staat er al @leijen_jan Met mijn dochter bedoel je ? ;)En dit artikel komt niet eens van een satirische nieuws site https://t.co/cYsYt7T6azAls de jongste een foto van je maakt en die via een app bewerkt .... Dan krijg je dus zo iets 🤣🤣 https://t.co/HxxdRtwxbN @POL_Gorter ik weet in ieder geval dat ik verloren had ;) @elliezwart een hele familie ;)6 people followed me // automatically checked by https://t.co/qrXT02IUbq @Marcelp83 Nee, voor de prijs van dat shirt kan ik heel wat andere dingen met mijn gezin doen. En doordat ik stewar… https://t.co/fFVQeE92Aa @RikElfrink Ik heb ze vandaag beiden in mijn handen gehad en vind die van 140 niet eens mooier als ik eerlijk mag zijn .... @BergsmaGert Ik ben al ruim 30 jaar fan en heb niet 1 thuis shirt, de prijs is daar 1 van de redenen van. Heb wel e… https://t.co/O1V81ApmBx @Kijkeensaan In die nieuwe store in de binnenstad hebben 1 zo'n orgineel shirt liggen. Was geen enkel probleem toen… https://t.co/gyBchlo0u3En als ik dan eerlijk mag zijn vind ik het het verschil in prijs niet waard en het goedkopere shirt zelfs wat mooier ...Net in nieuwe psv shop/city store zowel de goedkope als de (belachelijk) dure versie van het nieuwe psv shirt in mi… https://t.co/b07Axv7iGTEven naar de stad gefietst om in nieuwe psv Eindhoven shop te kijken. Veel mooie dingen gezien daar ... https://t.co/dXHb07MtRvArnol Kox ( beter bekend als de schreeuw jezus ) is een begrip in de eindhovense binnenstad. Het gaat niet goed met… https://t.co/YO7OR1mhmqWisten jullie dat @StAmbulancewens voor een nieuwe ambulance aan het sparen is en nog wel wat hulp kan gebruiken ?… https://t.co/303O6UUjjn @Brammmm44 Ik ben ook de enigste man hier in huis, maak je geen zorgen ( al zit ik net aan een boterham met choco pasta ;) ) @tesbom22 1 keer juichen als Kezman wanneer ze langs komt en je bier komt er zo aan ! is ook nog eens corona proof… https://t.co/BYPrc18vXjVanmorgen tweette ik nog : ik zie wel wat de dag mij brengt . Dit dus..... https://t.co/seeD9Ju7UeGoedemorgen allemaal, dit is zo'n dag dat ik ( weer ) veel te vroeg op ben gestaan maar er geen spijt van heb. Een… https://t.co/Bc5NfUM0ieWens 4 is voor een mevrouw (1967) uit Nijmegen, zij wil naar de eindmusical van haar dochter.
Retweeted by jan van geffenWens 3 is voor mevrouw (1949) uit Bergschenhoek, zij wil naar het strand van Oostvoorne.
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor een mevrouw (1939) uit Gouda, zij wil herinneringen op gaan halen in haar geboortestreek Friesland.
Retweeted by jan van geffenWens 1 is voor een meneer (1933) uit Steenwijk, hij wil nog één keer naar de ijsboerderij waar zijn kleindochter werkt op Texel.
Retweeted by jan van geffenVandaag mogen we vier andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenGisteren kon deze mevrouw toch nog haar verjaardag vieren bij haar zus. #stichtingambulancewens #ambulancewens.
Retweeted by jan van geffen
7/2
2020
@RWSverkeersinfo @jurro1981 Dank voor de complimenten maar ik heb paraplu's genoeg en gun 'm aan een ander. Het is… https://t.co/quoAgUViuy @albertheijn ik heb zefs in veldhoven in een winkel een reclame gezien voor dit bier terwijl het niet eens tot hun… https://t.co/g6ITQwxv2O @Angenita_Tweets Ik maak me er niet zo druk om, ik verkeer in de gelukkige omstandigheid dat het buro waar ik voor… https://t.co/pEybXLz4EZEn toen ging mijn telefoon en werd ook de 2e wens die ik vandaag zou begeleiden geannuleerd. Deze keer een positiev… https://t.co/yxvdLtkiTtZo juist contact gehad met collega's van #buronexus en een nieuw project is ( op hele korte termijn ) al in aantoch… https://t.co/VLQOQK3tmx @albertheijn jullie maken reclame voor kratten kornuit bier, ik kan echter geen supermarkt hier in de buurt vinden… https://t.co/PNiZhf0geT @Viino75 @RikElfrink Dergelijke prijzen zijn voor "de gewone man" niet meer te betalen ....Ik kan nu niet echt zeggen dat ik deze keepers shirts van psv mooi vind, maar smaken verschillen natuurlijk... https://t.co/5UmGBk75t3 @RikElfrink die gele is lillik , die roze gaat spreek koren opleveren en die blauwe ( of wat is het voor kleur ? ) die gaat wel .... @Rob_hero @RikElfrink dan zie ik idd de vibes, maar ik denk dat het in het echt nog duidelijker zal zijn. wel een mooi shirt overigens ! @RikElfrink mooi, maar die verwijzing kan ik zo snel niet vinden ...En toen had ik ineens weer een vrije ochtend omdat de eerste wens van vandaag zo juist geannuleerd werd, ik vind di… https://t.co/Z3Ld221QbX
7/1
2020
Vandaag officieel te horen gekregen dat de cohort afdeling per direct sluit ( zat er al aan te komen ) . Natuurlijk… https://t.co/kdP740Bx8i @olav1976 @StAmbulancewens begraafplaats was zo oud dat als we 1 zerk geraakt hadden dat we dan een soort domino d day hadden gehad ;)Mission impossible kennen wij niet bij @StAmbulancewens maar vandaag was het wel even mission very difficult om onz… https://t.co/saE9O3TInj @Karins1968 Ik snap dat mensen dat zeggen over ons gezien de aard van ons vrijwilligers werk maar ik noem ons zelf… https://t.co/olYYA5RxVmAmbu nog even op zijn plek zetten en weer veilig richting Eindhoven rijden ...Wat ga ik morgen doen ? Ik heb straks gereageerd op een oproep van @StAmbulancewens en daarom rijd ik morgen met ee… https://t.co/7MukpW80sUOnze wens met @StAmbulancewens van vandaag gaat een latertje worden. Nu nog in Leeuwarden en straks weer terug . P… https://t.co/lIXtgGeCbRWens 6 is voor de meneer(1953) uit Hoofddorp hij komt na twee dagen in ons Jan Boshuis in Beekbergen weer terug naar huis.
Retweeted by jan van geffenWens 5 is voor een mevrouw(1944) uit Tilburg zij wil naar de Beach Club van haar zoon in Bloemendaal.
Retweeted by jan van geffenWens 4 is voor een mevrouw(1933) uit Veldhoven zij wil nog één keer naar het graf van haar echtgenoot.
Retweeted by jan van geffenWens 3 is voor een meneer(1936) uit De Wijk hij wil naar het militairmuseum.
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor een mevrouw(1940) uit Ridderkerk zij wil een rondje Friesland maken.
Retweeted by jan van geffenWe zijn er bijna ... ( noa ja, nog 247 km dan 🤣) https://t.co/k3F5WFeJo2Wens 1 is voor een meneer(1958) uit Zwartemeer hij wil nog één keer naar Wildlands.
Retweeted by jan van geffenVandaag mogen we zes andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenGisteren kon deze mevrouw nog één keer naar diergaarde Blijdorp. #ambulancewens, #stichtingambulancewens https://t.co/CjoA53IJD4
Retweeted by jan van geffenGoede morgen allemaal, het wekkertje deed vanmorgen al vroeg zijn werk maar ik ben een soort van klaar wakker en to… https://t.co/vxJX0tKDnD @Elinevisser70 @StAmbulancewens ik werk inmiddels al ruim een half jaar voor buro Nexus
6/30
2020
@MariekeJvL @StAmbulancewens Nee, dat nog niet ( al zou dat wel snel kunnen gebeuren ) maar ik heb wel aan gegeven… https://t.co/CWeH7LMmjbHet bureau waar ik voor werk ( nexus ) is voor mij een nieuwe opdracht aan het zoeken en ik ben ik de gelukkige oms… https://t.co/gNqoCIdsLr @JansenEJG Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan ( pipi langkous ) ;) Maar dan moet jij morgen… https://t.co/Mb0fEiUflt @JansenEJG Bij mij doet de wekker een kwartier later wat die moet doen. Gelukkig hoef ik niet in een vrachtwagen te… https://t.co/BFOm62YSrH @MaschaPrins Precies dat...... maar zelf zijn wij natuurlijk ook nog jong ;) @shossontwits @dezorgisziek Ik mag tot hopen dat ze daar heel en heel hard mee bezig zijn ! @MaschaPrins Arnol hoort bij onze binnenstad, als eindhovenaren weten we niet beter. Maar nu is het toch bijna echt… https://t.co/8zd9gbPpzD🎂 Een attent en smaakvol gebaar! Thanks, @PSV! 🤝 #TerugOpGras 🌱 https://t.co/Oy5KircCBe
Retweeted by jan van geffen @AnitavRens @StAmbulancewens als de passagiers plezier hebben dan hebben wij dat vanzelf ook ! @BoswachterEdJ zo'n lief beestje had ik op de A16 gisteren bijna onder mijn auto .... @MaschaMartens @veronicainside vond ik ook ;)4 people followed me and 2 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/qrXT02IUbq @joseheijmans @StAmbulancewens samen met ongeveer 270 andere geweldige collega's !Ik las net een bericht over het einde van @veronicainside en bedacht me of het niet een idee is om iedere afleverin… https://t.co/WdJRvPWVVEZkh wijzigt SBI-code naar luchtvaartmaatschappij. "Onze traumaheli vervoert regelmatig mensen door de lucht. Met he… https://t.co/gVKuGqxuiu
Retweeted by jan van geffen
6/29
2020

0