Sign in with Twitter

Username:

Verpleegkundige bij buro Nexus , vrijwilliger bij stichting ambulancewens nederland , steward bij psv, Tweets zijn op pers titel

1,448 Following   2,180 Followers   41,111 Tweets

Joined Twitter 6/22/11


Wens 3 is voor een mevrouw(1955) uit Abcoude zij gaat toch naar de bruiloft van haar zoon in Medemblik. Weet u iema… https://t.co/AXEelvszYs
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor een mevrouw(1936) uit Ulft zij wil nog één keer naar Scheveningen.
Retweeted by jan van geffenWens 1 is voor een mevrouw(1966) uit Huisduinen zij gaat nog één keer naar Amsterdam.
Retweeted by jan van geffenInmiddels in the road voor deze wens! https://t.co/ebECMEbocSVandaag mogen we drie andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenGisteren kon dit echtpaar toch afscheid nemen van elkaar. https://t.co/CmT9tUOffB
Retweeted by jan van geffenGoedemorgen allemaal, ik ga er vandaag met een collega een hele mooie dag van maken, ik wens jullie hetzelfde toe !
9/26
2020
@Martijn_vd_B https://t.co/lYkZuL9Mh3Zou er uberhaupt iemand zijn die zo'n burgemeester nog serieus neemt ?? https://t.co/dU1MeFJJNu @Martijn_vd_B Ik mag hopen dat dit nep nieuws is en anders nomineer ik hem voor de mafklapper van het jaar !5 people followed me and 3 people unfollowed me // automatically checked by https://t.co/qrXT02IUbq @Plattekar gloeiende gloeiende ....Maxi Romero is het gehele seizoen uitgeschakeld vanwege een zware blessure, hoeveel pech kun je hebben ?… https://t.co/rMPRYAYOL8 @Karins1968 @StAmbulancewens annulering is altijd verdrietig voor de patient en zijn familie, het is ook niet dat i… https://t.co/Kt2glys62SEn als toetje een glas metaxa 7 . Nog nooit eerder gehad, maar is goei spul ! https://t.co/SHDnrenX7oYAMAS ! https://t.co/YwGEE4t9yeWat doe je als je je trouwdag wilt vieren met he vrouw ? Dan ga je lekker grieks eten ! Tot laterrrrrrDe wens die ik morgen mocht begeleiden namens @StAmbulancewens is geannuleerd maar nu mag ik morgen alsnog om 7.30… https://t.co/wHBDtGb85QOp de site van @StAmbulancewens staat onderstaand verslag van familie van een patient die in onlangs mocht begeleid… https://t.co/uCpSI4rJQ8En #WillemII , wat hebben jullie gedaan in de uefaleague? " we hebben verloren" #wijdoennietmeermeeVandaag zijn mijn vrouw en ik al weer 21 jaar met elkaar getrouwd ! Waar blijft de tijd ? Wat mij betreft plakken… https://t.co/jh7w4MH2ye @MJ14NUN Dan is deze sticker mischien toch geen grapje .... ;) https://t.co/JM2qnUIdCkDus in Tilburg mag je feestjes organiseren met zoveel mensen als je wil, groepsbijeenkomsten houden en ga zo maar… https://t.co/Y67ifd9wD8
9/25
2020
@nicolia_22 @deimpel @D3nnis___ daar kun je die knal nog wel horen denk ik ;) @chill040 https://t.co/ieOpJyLD0p @POL_ASchut Ik hoop voor je dat je niet de hele nacht in je kantoor hoeft te blijven maar dat je ook nog wat "boeve… https://t.co/a20nllAb5kWillem 2 kan hu clublied veranderen in "hup willem 2 domme kerels " Stelletje mafketels daar in Tilburg ! https://t.co/VXoeHdMTga @D3nnis___ https://t.co/ZZDIa2Co9B @D3nnis___ #hundoendusooknietmeermee Wat zal ik er van zeggen ? ??1-5 is een hele duidelijke overwinning, zeker in Europa. Ook al is Mura ( met alle respect ) geen hoogvlieger, een… https://t.co/9TuVOgWrkD1-4 door Malen, door naar de volgende ronde! #psvHoppa ! 1-3 de buit lijkt binnen voor psv !!De eerste helft van psv gedeeltelijk gemist omdat een oud collega even haar verhaal kwijt wilde aan mij via Messeng… https://t.co/GU3dJFJZte @huisje28 je begint al een beetje brabants te twitteren dus ge valt wel door de mand nu ;) @huisje28 ge wit ooit nooit nie wat er kan gebeuren ;) Maar jij zit dus gewoon naar psv te kijken ?Als ik dat stadion van de tegenstander van psv zie dan denk ik qua sfeer meteen aan een oefenwedstrijd tegen een de… https://t.co/2XBqpo8DYY @happe_inge Gave serie, heb ik een paar weken geleden pas ontdekt en in een paar dagen helemaal gekeken. @SasjaMatzinger Hey Hey https://t.co/epEYoRK8Kz @RobFunke @telegraaf Het wordt steeds idioter, je gaat toch voor de beste optie en niet de donkerste?Vanavond om 19 uur eindelijk weer eens een Europese wedstrijd van psv kijken. Ik heb er zin in, nu nog hopen op een goed resultaat!Thuis na een dagdienst waarin we het met een andere bezetting dan de gebruikelijke toch maar mooi gered hebben, We… https://t.co/pnkklWG3W2 @gewoonBar Nog altijd beter dan Help mijn man is klusser ;)
9/24
2020
Er zat een mail in mijn mailbox of ik namens @StAmbulancewens zaterdag een wens kan begeleiden ism @Vaarwens . Uhhh… https://t.co/7or5m41SQNWat een dienst, wat een dienst .... Vanavond werd er van mij en mijn collega's eigenlijk meer gevraagd dan we konde… https://t.co/fhxJM9elBw @CJDannenberg Dat laat ik vanzelf zien tegen de tijd dat deze er op staat. Er zal nog een bedrag moeten worden bijg… https://t.co/3ywTh0f2oI @PS19803 Het is een soort "traditie" dat ik er ieder jaar op de een of andere manier vooraf al achter kom. Ik kon e… https://t.co/pxIwDiXXuvDenken mijn vrouw en dochters stiekem een tattoo cadeau bon te hebben besteld voor mijn verjaardag a.s. zondag, wor… https://t.co/IZWqkkUp8bDe kleur zwart staat vlgs #Akwasie voor alle andere kleuren samen. Nu is er in nederland een behoorlijke discussie… https://t.co/eJY77NW1DV"Ondanks het strenge regime lukte het EenVandaag nieuwe foto's en een verklaring van Taghi in handen te krijgen" D… https://t.co/H75IRhwMjeWens 6 is voor de mevrouw (1935) uit Rijssen zij komt na twee dagen op Texel bij haar zus weer terug naar huis.
Retweeted by jan van geffenWens 5 is voor een mevrouw(1947) uit Veenendaal zij wil nog één keer naar Katwijk aan Zee.
Retweeted by jan van geffenWens 4 is voor een mevrouw(1941) uit Ravenswaaij zij wil nog één keer naar diergaarde Blijdorp.
Retweeted by jan van geffenWens 3 is voor een meneer(1948) uit Axel hij gaat drie dagen naar ons Jan Boshuis in Beekbergen.
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor een mevrouw(1960) uit Arnhem zij wil nog één keer naar de Efteling.
Retweeted by jan van geffenWens 1 is voor een mevrouw(1964) uit Den Helder zij wil nog één keer naar Texel.
Retweeted by jan van geffenVandaag mogen we zes andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenDe afgelopen twee dagen kon deze meneer heerlijk genieten op de Veluwe van ons Jan Boshuis. https://t.co/ew3UWCkddx
Retweeted by jan van geffen
9/23
2020
@tommieniessen Tommie, laat je niet gek maken jongen ! Ik ben het helemaal met je eens en met mij gelukkig velen !Ik heb heel veel mensen zien sterven aan dit nare virus, alleen samen krijgen we het onder controle. #ikdoewelmeehttps://t.co/L6uttUkHAQ
Retweeted by jan van geffen#ikdoewelmee https://t.co/aidpk5meSAHet was me het avondje wel in Breda... Een uur later thuis dan de bedoeling was kan ik maar 1 ding denken :… https://t.co/CThRFzu7PS11 people followed me // automatically checked by https://t.co/qrXT02IUbq @SasjaMatzinger ooh jee, als hij maar geen klachten had toen hij bij jou was.. En eigenlijk toch ook weer heel raar… https://t.co/xBCtVo3WVFWens 7 is voor de meneer(1963) uit Rotterdam hij komt na twee dagen in ons Jan Boshuis in Beekbergen weer terug naar huis.
Retweeted by jan van geffenWens 6 is voor een mevrouw(1926) uit Delft zij gaat toch naar de uitvaart van haar echtgenoot in Naaldwijk.
Retweeted by jan van geffenWens 4 is voor een mevrouw(1975) uit Lisse zij wil nog één keer naar de Efteling.
Retweeted by jan van geffenWens 5 is voor een meneer(1952) uit den Haag hij wil nog één keer een visje eten op Scheveningen.
Retweeted by jan van geffenWens 3 is voor een meneer(1945) uit Deventer hij wil nog één keer naar het Kröller Müller museum.
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor een mevrouw(1935) uit Rijssen zij gaat twee dagen naar haar zus op Texel.
Retweeted by jan van geffenWens 1 is voor een meneer(1944) uit Leeuwarden hij gaat naar Monnickendam varen met De Vaarwens.
Retweeted by jan van geffenVandaag mogen we zeven andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenGisteren kon deze mevrouw nog één keer naar Scheveningen. https://t.co/Vcd5cerWdI
Retweeted by jan van geffen
9/22
2020
@MarcelWolfs @Lindaliciousss @jackvangelder @RicoVerhoeven dus valt jack nu lelijk door de mand ;)#ikdoewelmee @Lindaliciousss @MarcelWolfs @jackvangelder @RicoVerhoeven Dan is die mij zeker aan het volgen en heeft hij stiekem… https://t.co/0d0LoOVQSp @Lindaliciousss @MarcelWolfs @jackvangelder @RicoVerhoeven Met een andere oplossing komen is veel te ingewikkeld vo… https://t.co/3gJoulcn3U @CiskaDeVries Ik ben jaloers op jou ! Ik heb wel wat te koop zien staan op texel maar durf niet eens te kijken naar de prijzen ... @MarcelWolfs @Lindaliciousss Als ze in geval van besmetting afzien van behandeling en hun plek op de ic afstaan aan… https://t.co/tOEw24TALwIk vind het juist een van de prettige bijwerkingen van deze crisis dat artiesten als Thomas Berge en Bizzy nergens… https://t.co/3y7y1ybqvK
Retweeted by jan van geffen @RalphvdBerg Dat is nog niet het ergste maar dit soort gasten zijn nu eenmaal wel een rolmodel voor veel jeugdige m… https://t.co/qxeWxVm2ob @RalphvdBerg Ik neem dan dat deze artiesten dan ook afzien van behandeling en hun plek op de ic af staan aan iemand… https://t.co/N8OKaPs3ex @BergsmaGert terug weg een stukske omgereden, vond ik leuk om te doen ;) Maar zowel op de heen als de terug weg wa… https://t.co/X7GVdscYWCVandaag was een lange dag met veel kilometers maar vooral een mooie dag met veel voldoening en plezier. Nu weer vei… https://t.co/yBlne6csi8 @els_hinderink beiden fout sneek ..ik had geen zin om via Amsterdam en Alkmaar terug te rijden .... https://t.co/DCoOcJpy7Q @TexelTim zekers !https://t.co/oJE9SL2KtDTexel is mooi ! https://t.co/qxNZlpoPgZ @geduld1234 sterkte !Wens 5 is voor een mevrouw(1943) uit den Haag zij wil nog één keer naar haar huis in Pijnacker.
Retweeted by jan van geffenWens 4 is voor een meneer(1963) uit Rotterdam hij gaat twee dagen naar Beekbergen.
Retweeted by jan van geffenWens 3 is voor een mevrouw(1955) uit Tiel zij wil nog één keer naar de zee.
Retweeted by jan van geffenWens 2 is voor een meneer(1970) uit Nijmegen hij gaat toch naar de uitvaart van zijn vader in Veldhoven.
Retweeted by jan van geffenWens 1 is voor de mevrouw(1976) uit Nijmegen zij komt na een paar dagen in Port Zelande weer terug naar huis.
Retweeted by jan van geffenVandaag mogen we vijf andere immobiele terminale patiënten helpen met hun laatste wens.
Retweeted by jan van geffenGisteren kon deze mevrouw nog één keer naar diergaarde Blijdorp. https://t.co/lvIIKEVmgu
Retweeted by jan van geffenNet op tijd! #texel https://t.co/VuWTb77p51 @Ferla1E Ik wilde deze vraag hier net hard op stellen ;) Hier al 3/4 van het gezin beneden, dadelijk een stukkie ri… https://t.co/HpsHexlWBB @Hillie1961 Wel-te-rusten dan ! @Voetgangersbond In @gem_Eindhoven dezelfde ellende met @gosharingnl , het enige wat dat bedrijf doet is een standa… https://t.co/MjUpjkHhrY
9/21
2020

0