Sign in with Twitter

Username:

ᴀᴀ ᴘᴀɪs @K0PL0K shitpost admin

kumaha?

206 Following   699 Followers   4,181 Tweets

Joined Twitter 11/7/20


@pastondessert Ulah ah, hambur🤣 @tweetpenting @Mister_Hinyai @Sunda_Fess @Anyaselalubenar @Anyaselalubenar (3)teu make bismillah ngmg th, tapi aamiin 🤧Mamah : nanti kalau mau nikah kudu nyewa hotel jeung gedung2 meh kabeh keluarga kadarieu bari laliburan pan resep… https://t.co/2UkPFMJVL6 @Sunda_Fess Asa wauh nu koneng na @Dewiylll MalemanPengen naon aisia https://t.co/wWxSiJAw3f https://t.co/uyskglr8k7Ilfil sama jelema yg gimana? @nengrrr Ga dlu mmf @emaileee tos heula @moviemenfes UDAH NONTON KEREN NI FILM, SEBANDING SAMA MOANASaran ide konten base sunda dong daks @shitducktin GmwTaditeh rek mandi ngan pas ngaca manis keneh, jadinya sibenget ajah @bdngfess I hate my taskSorangan di imah, jaba beuteung bebeledaganMun hayang diharga'an kudu bisa ngaharga'an. @Dewiylll Tar we ya Lagi haro skrng mah @Dewiylll Skrng? @Dewiylll Wkwkkw @isahrs_ Strez @Sejak2021 @moviemenfes Kenapa? @Sunda_Fess Rudet ah @Sunda_Fess t gaduh acis @GamesMenfess GaskeunNgudag kamumah kaya nepak reungit pake batu, beunang hanteu dadas enya.Hayang beunghar Tapi loba pangedulan Aing banget @taroaddicts Uyuhan teu nya'ah :( @ninannksmwt Nikmat pisan @pawerpuffgurl Bagi sabatang mahMekdi mah lewat https://t.co/f5Xe3YHIBnPunten assalamualaikum wilujeng enjing kasep geulis. hayu nyarap, tong hilap https://t.co/PZVLRtucyI
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪsORANG HILANG⚠️ Bila ada yang menemukan info dan sebagainya rep atau hubungi dulu admin nyuhunkeun retweet sareng s… https://t.co/V0m6ZyWxGr
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪs @Sunda_Fess Naha aisia
3/7
2021
Magnum lite https://t.co/SDe8wizsdV👦 : Kenapa begadang? 👧 : Belom ngantuk 👦 : Kalau kamu sakit gimana? keula sia saha ?
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪshttps://t.co/ryC1JkRvyl @naxdugdag Penasaran atudaHanjakal stalking ih anying😔 @Sunda_Fess Loba duit @pinkiesbabygurl @Sunda_Fess Panan base sunda @moondeleine ulah ah, heurin 😔🙏 @moondeleine Tidur ynk @bapaugosong Anggep aja guling nya idup☹️ @moondeleine Sarekeun moal balegKenapa belum bobo? @Dewiylll Otwkeun lobby @janchoux Lain cerita :( @Dewiylll Pabji lahPoblek moal? Mun moal di unfollow yeuh :( @busuniriyaaa @Sunda_Fess SarieunSeru nih Barusan nonton https://t.co/UJUSOaZk1d @txtdrstoryWA IYA INI SERU, BARUSAN AING NONTONbjbj moal?Lapar, hoream ka dapur @moondeleine skip, teu asup :( @moondeleine ngeleketek kieu :( @janchoux @Sunda_Fess iya sok teh @watchfess Paham lah @janchoux @Sunda_Fess Hayu, klik link di bio base @janchoux @Sunda_Fess Otp tele ? @Sunda_Fess Gedor we dm aing yahyuk senyum yuk https://t.co/iyCPxpQClG
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪs @moondeleine naon ynk th? @moondeleine Solat tahajud✨ PLEASE TWITTER DO YOUR MAGIC✨ -Sebuah utas- https://t.co/4uB4imJ844
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪsAlasiah aya aya wae :( https://t.co/2UGHuNiJvf @Sunda_Fess WKWKWKWKWKWKWKWKWKWK @GamesMenfess Kgn batNini nini mawa lilin Malam ini rek ulinEuy aqua anjing https://t.co/u1GKwD4ajE
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪsDaripada sia ga malmingan Mening kita dm an @bangopang_ TAI @schfess Ak tau sypa kmuEuy :(( https://t.co/0bcxDEcQOT
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪs @Sunda_Fess Wkwkw anygMaaf aa gapernah bjbj maraneh😔 @GrabID Kode doang Ngasih kagak Hiks @Sunda_Fess Moal bejaan, bisi nurutanPgn bungkus @robyeternals @moviemenfes Purr film? @sayahasya Mbung ah, si etana ges bogaeun @Sunda_Fess Diserang saha? Rempugan t? @ur_xluv @KEBANYAKANDUIT JAHAT BANGET GILAtwitter please do your magic Gatau tau dah minta tolong baget buat semuanya kalo ada yang kenal atau liat ni orang… https://t.co/JquxQMk7tQ
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪsNeed this https://t.co/dCNE17odpcSssttt https://t.co/ZePAXD1k2l @Sunda_Fess Teuing Tapi akumah resep blak blak an teh, soalnya suka kasar :( @emaileee Atuda aku teh bukan tatangga kamu :(Pov ngajak kamu ka kebon.. Pake nu mana daks? Kemeja. jaket https://t.co/EJfMf7p8RT @emaileee @Sunda_Fess Reuwas eta ava mel :( @buenoseraa Gemes bet jodoh orangHaduh😕 @Sunda_Fess 4 sehat 5 bucat😊🙏
3/6
2021
Boloho sia anyingEuy awewe sunda moal aya lawan😍 https://t.co/2YPgIY9vQa
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪsCarilah teman yang enak diajak bicara dan diskusi, karena dengan mereka lah kamu akan menghabiskan waktu terbanyak… https://t.co/QyjPtztDNA
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪsEuy 🔞 aku gatau harus kumaha lagih https://t.co/JgbNDDGhoI
Retweeted by ᴀᴀ ᴘᴀɪs
3/5
2021
@Sunda_Fess WKWKWKWK
3/4
2021

0