Sign in with Twitter

Username:

whooops ehhehh didn know this was onn eheEHHH FUCkkk whats P OP PP IN G AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUU ……….WoooOoOW its lit in here huhhh huhu mmwwahhh FUU

242 Following   184 Followers   3,782 Tweets

Joined Twitter 6/25/19


pengen jadi eo tempat dugem konsepnya dematerialisasi tubuh jogetnya dari pikiran bawah sadarrereading chainsawman to cope🖤
4/12
2021
apa rasanya fine dining sampai 21 course meal.... ngapkiri social bar ngahahahay anjay https://t.co/IyEndaDpYd
Retweeted by
4/11
2021
cocok dimainkan bersama teman bangsat https://t.co/A7EhcwXJZW
Retweeted by we could stay alone together #エレミカ #eremika https://t.co/3TGCeOlM8S
Retweeted by i feel like they just traced through the manga...... AND NOT EVEN A GOOD TRACEsuper disappointed with netflix gokushufudo anime😭😭😭
4/9
2021
am i the only person who isnt bothered by the plot holes in jojos? like its called jojos BIZARRE adventure and yall… https://t.co/vMYrbUzgY4
Retweeted by CARA MINTA MAAF YANG NGGAK NYEBELIN https://t.co/1chkIKKz1U
Retweeted by
4/8
2021
dah paling bener jadi tukang framepuyeng tinjauan seniplease find aesthetic/artistic inspiration outside of japan i’m fucking begging y’all lolz
Retweeted by
4/7
2021
😥 https://t.co/KjiFrNBTXU
4/6
2021
@whattthefrickk wrwrrrrrrrrwrrrwrwrdewa kipas https://t.co/U9MsWVWUxZ @666deathrash Di ekonomi jangka panjang kita punya rafathar&sisca kohl
Retweeted by Welcome, Jolyne 💕🥺 #jojosbizarreadventure https://t.co/d4EZtTDF4M
Retweeted by @inggitaka aku sih tim paresgallery date tapi ke galeri ciumbuleuithttps://t.co/POgXAFjKPU
Retweeted by Ars longa vita breakfast
Retweeted by
4/5
2021
happy easter jojo🥰 https://t.co/2IGKZUPfA7
Retweeted by reposting the worst part 6 content i have to offer #StoneOceanAnime https://t.co/3SWVLqRKVG
Retweeted by 6部、最高の女囚トリオを宜しくお願いします https://t.co/FjvZKeeZtN
Retweeted by LETS GO LESBIANS LETS GO https://t.co/FkflH2VxPJ
Retweeted by STONE OCEAN CONFIRMED THIS IS A WIN FOR LGBTSApril 4, 2021, JoJo’s Bizarre Adventure Part 6: Stone Ocean was confirmed! https://t.co/9RsaxjHH5b
Retweeted by gentrifikasi https://t.co/dNYoFoXA3icuko cola https://t.co/99P5YqiFnT @lgabyt cara mengenali lukisan alipjon
4/4
2021
wadoh serem banget klo masuk fsrd tp masih percaya bakathi i revived my old tumblr lets be mutuals mwuach vibes only zone https://t.co/AyX2gH6Boii wanna go on all the scary rides gf waiting on the bench bfjubilee aneh
4/3
2021
Tetap semangat seperti kawanku satu ini https://t.co/HO35T30FH5
Retweeted by pengen mi dingin... kok di sini ga populer ya padahal panas🥵wonder egg priority is just mahou shoujo with ptsdiya dah yg paling seni https://t.co/jXziQSeE4Qjavanese parents be like our parents were abusive you should be thankful that we're only emotionally abusive now
Retweeted by good morning specifically to this mug https://t.co/uyODsFLKOE
Retweeted by
4/1
2021
its 2021 and im watching h*t*l**.....................girl power is when a woman is absolutely fucking insane and off the rails and unhinged and deranged and evil and fucked up
Retweeted by “tidak ada ruang bagi kekerasan seksual di kampus kami” tapi sebenernya ada. banyak. pelaku masih nongkrong, lomba,… https://t.co/AxdMNqhW4M
Retweeted by
3/31
2021
RTs and likes are very appreciated! HII i’m selling these jujutsu kaisen A6 waterproof sticker sheets!! (Nationwid… https://t.co/DvGwjykAM1
Retweeted by
3/30
2021
br potong rambut...... tp failhttps://t.co/VbMpoiRRsi
Retweeted by spoke too soon damnmungkin blm ketemu the dilf blomde guytemenin nonton jujutsu kaisen aku blm dapet feelnya nihmasukannya selalu jitu bgt tp aku takut2 minggu ga masuk studio begitu masuk langsung ketemu pak b***
3/29
2021
bapak-bapak kolektor akik: https://t.co/1u8SkjV1lLsks 2 aja belagu lu jd matkulide pameran https://t.co/gan2YCrEWynasi berwarna > nasi putih @lgabyt ngacothe trauma of catching those fishes man......once i was playing stardew with my bf on my old saved game and he grabbed my legendary fish by mistake and i just. started screaming @inggitaka the kid
3/28
2021
fujobait esports anime: guy 1: *aggressively kabedons guy 2 in esports locker room* tch.. i can’t ever forgive yo… https://t.co/EQ7ZevliHw
Retweeted by
3/27
2021
Pentingnya kumpul kebo sebelum menikah ^__^ https://t.co/stRsHXpajI
Retweeted by friendly reminder: u don’t have to do what everyone else is doing
Retweeted by gerakan anti seni (extended ver.)tidak ada karya yang dicuri kalau tidak ada karya yang dibuat😎MICHAEL This is Micheal #MIchealGang @SatanCh1ld
3/26
2021
@pchogyu bareng lach biar keteter sama2 wkwkwenough bullying otaku and emo kids. it’s time we bully post-modern kids. https://t.co/92XM59fan2
Retweeted by
3/25
2021
no end to this lifeh https://t.co/BgwvQmKh7K @abilbilbul @soliiitude @lgabyt mau juga pleaz @lgabyt 100cm(lagi akad nikah posmo) saya dengan manufactured consent mempersetujui memasuki relasi kuasa panoptik bergagasan pa… https://t.co/t7frSjaOZm
Retweeted by @abilbilbul langsung hilang mumetnyajlpt buka lagi tahun ini lets gowwwhttps://t.co/6hW3jn3JHJ
Retweeted by itachi nyanyi godspeed oleh frank ocean https://t.co/XMeAyrMuXb
Retweeted by aku selalu pakai script lengkap ada jeda (pura-pura) mikirnyagimana caranya ngomong
3/24
2021
stages of grief: berak (shock and denial) hadeh (guilt and bargaining) surem (depression) dachlach (acceptance)
Retweeted by
3/22
2021
@esbatuq udh bisa bunuh anakasal beli karena lucu 8bit gt taunya slime hellsalah banget mulai teraria waktu uts😖😖 udh mumet duluan tugas blm disentuhlg factory reset komputer😋 bye2 traumadear followers for aries season i offer you this after that who knows https://t.co/6ibU6qYs18
Retweeted by
3/21
2021
ALSO HONEYWORKS DHDBDYSVSJSBDdid u listen to kagepro in your preteens or are you mentally stablebiggest mistake bf made is making a discord server for us and now hes subjected to listening my 2011 vocaloid playlist 24/7guardian angel / angel’s guardian https://t.co/4OTarhIUct
Retweeted by https://t.co/fz0oQzY32G
Retweeted by @inggitaka junko danganronpai dont pkay genshin but mmmmm funeral parlor babeWhat if Kunto Aji was wrong? what if yang ku takutkan akan terjadi?
Retweeted by forgiving your past self isn’t easy. therefore, it’s important to remind yourself that you only feel this intense l… https://t.co/xl5Eb7328g
Retweeted by I think she’s a queen https://t.co/OTsJHTlTG7
Retweeted by Macan Biskuat Macan Basquiat https://t.co/qQnILe4H6M
Retweeted by <I wish I were infertile> cw///castration, childhood trauma, death, nsfw translated by Runzelig (1/2) https://t.co/yHw83ywXhb
Retweeted by
3/20
2021
https://t.co/StQLczaclQ
Retweeted by https://t.co/Rskig5F3IT
Retweeted by
3/19
2021

0