Sign in with Twitter

Username:

im lacking myself and keep trolling

330 Following   264 Followers   10,655 Tweets

Joined Twitter 3/17/20


@shittymfs @procrastinatink @yinfutang omen no cap @33xtendo wheres the tapehaha im not openin these fuck yall jamets https://t.co/edwzCfyMCS https://t.co/UT7Xg1vQS7
Retweeted by kali ⚜️ @yinfutang @kawaiiis8n what's thattweet depresan @meltlasagna hm gbisa nebak @meltlasagna stress, itu qoni ya @meltlasagna @yungbruhh6 no @rosesmorte hm u win rn @hotimunchies @meltlasagna wkwkkwkwkwkw @meltlasagna @jjjjeremih stress @meltlasagna gokil 💥 @rosesmorte no way it exists there @arsenicwaste mahal bgt @arsenicwaste eh buset kota wisata ya @meltlasagna blum @meltlasagna bro where's my description @nethzaa sekolah sih iya masi banyak, warung umum ini 😂es teh 1.500 ur city could never @yungbruhh6 https://t.co/eK5CWXEkdp @bornlites @Ter0me https://t.co/Vxk5cRiJnF
Retweeted by kali ⚜️ @dabordlibre @433 legend 🤣 @meltlasagna telemasturnasi @nggakcantik_ @pecandurebahan @amanbrug bilang ke abangmu, pacar teros yg dikasih hadiah, gantian dong @amanbrug itu abangnya wkwkw @yungbruhh6 ummah @rosesmorte https://t.co/ifBx48tLIG @rosesmorte jinx @qwonidin need sumthing more interesting than sosmed @shittymfs bahasa aja ya(?) @kawaiiis8n got emhttps://t.co/o5rT76ZNLG https://t.co/F77iKGPNDJ @yungbruhh6 😭😭😭😭😭😭😭😭😭💀💀💀💀 @kawaiiis8n sukatoro @meltlasagna rame ya @kawaiiis8n L @OngIHateHoes just make another mistake @OngIHateHoes @qwonidin vet @zxzima ur face intimidating the cloud 💀 @qwonidin ya sampe skg ini masih wkwkwhttps://t.co/fyfO23AxZN https://t.co/hQiu5cNCuZ @meltlasagna yo @hotimunchies have a great day 👍how it started: how it’s going: https://t.co/Cpu2NaybqJ
Retweeted by kali ⚜️ @hotimunchies no @magdaleneid Jumlah tukang bangunan juga masih didominasi laki-laki. Karena itu, ada yang menganggap dunia pertukan… https://t.co/4ach8TQv9t
Retweeted by kali ⚜️ @rascalnoir wkwk tolo @rosesmorte kwwkwkwkwkkwkwwk @rosesmorte mustahil sih wkwkwk siapa ketinggalan @rosesmorte quarter berapa @xtrobbery jiwa kuli 💪 @rosesmorte kasar y @rosesmorte pinoy12 minutes in one track, 4 min song and the rest kanye tells stories https://t.co/Wq9aJXEYDQ @rosesmorte u watching nba rn? bruh enjoy @hotimunchies dimutewow lets make it happen then https://t.co/lxWIXDC1jx @hotimunchies oke sob @hotimunchies udah ngucapin kok @hotimunchies tepat sebulan laluwalah anj nanti dua matkul dalam satu waktu wkwke ngapain sih ditunda segala yg pagi @Whyuxdyn wqeqkwq @hotimunchies januari gang @hotimunchies hihi @hotimunchies manusiawi bos @hotimunchies iya @rosesmorte @OfficialFPL yea lets seewtf is that even mean https://t.co/qPVBgRSDeE @hotimunchies 😬😋
2/25
2021
@Wicigoshawty u r lucky 💯 @AMIYEAA yeaa?finally! https://t.co/HENzTYqCoS @TimBontemps @wojespn replace Klay too then @homiesapien_ yea might they going to sell a phone with no phone @homiesapien_ i mean there was an issue bout that 😬kanye is just like mebetter start writing just to share my shitty and dark thoughts outta here. im not letting my thoughts effecting ppl mind @OfficialFPL @rosesmorte aguéro?!Don’t know about anyone else but I have a bad feeling that the record of Man Utd being the only English club to win… https://t.co/TlCoALRo1r
Retweeted by kali ⚜️iLoveUIHateU, Sky, Over, Vamp Anthem https://t.co/FJuHy7dbgSYUNGXANHOE, Fetti https://t.co/doni9F02V9flex, yah mean, half & half, no. 9 https://t.co/i5cXeMAqUDforeign, lean 4 real, choppa wont miss https://t.co/Yf3E4ZiAdUlistening to these like i already dropout https://t.co/mVx7llvXlL @yinfutang https://t.co/BvNiho2SQP @yinfutang ah ha ah ha ha @rosesmorte go to sleep @nescafucci gokil @WashWizards @CapitalOne alot of back to back HOME! we are good @nescafucci baru juga kuliah bahas kontrak kuliah kok udh tugas aj mbGod do the rest @FTTV2O get well bro @arkuyyy 😂 @0mxn_ u wanna date scp ? @stvbb0rn jaga2 kalo ada yg mencurigakan jgn sungkan bangunin org rumah @arkuyyy that was how it sounds right?https://t.co/2speqNZpQI https://t.co/ABhgWYNhPc @stvbb0rn yg hilang apaan @nescafucci go get em!
2/24
2021

0