Sign in with Twitter

Username:

pls go away

75 Following   83 Followers   1,107 Tweets

Joined Twitter 7/12/21


ngerasa burnout bgtthere are no friends, only moment of friendshipmaybe i should take a rest instead of staying up all night and doin stupid things
12/8
2021
@beterthanurex G @beterthanurex apa me me ha
12/1
2021
nobody gives me a butterflies anymore, yall just give me anger issues.
11/30
2021
@napadahadeuh every summertime👍
11/29
2021
@AYEGOTYOU main twt mulu bg, gabut yh (2)
11/28
2021
@itspalpyy isi otaknya kebanyakan dijejelin micin anj
11/27
2021
@lebahjelek ayo pi @tiramisucreme ca knp
11/26
2021
@napadahadeuh 😃👍
11/25
2021
@sukamgr abl abl ablactually im so fine, didnt realize till nowudah no hope bgt di tahun ini @AYEGOTYOU oke ngab @AYEGOTYOU smbg bgt ngab
11/24
2021
@inirismayaa deact sih solusi terbaik
11/21
2021
@sukamgr ocel @sukamgr apa syg @sojuuyakult kangen ga si haha
11/20
2021
@sojuuyakult eng
11/19
2021
gdbye 21 @diavri sama sama @itspalpyy ngecheat?! @itspalpyy h word bgt njis @diavri hbd
10/31
2021
@AYEGOTYOU @sojuuyakult hadeh @sojuuyakult sama @nescafekalengg ntar next game oleout lagi🤡 @nescafekalengg siuuuuu @mthrfckrattyu knp tu
10/30
2021
@pinterush enak padahal mah @nonkafiir jancok kon
10/29
2021
@literalysoftboy hrny @inirismayaa @dineinonIy @affogatow pura pura gatau aja @AYEGOTYOU @dineinonIy @affogatow parah sih @starsuxxx @beterthanurex @urcuteeaf si plg ngerangkul @beterthanurex @starsuxxx @urcuteeaf ada selebtwt @napadahadeuh keliatan si, random @napadahadeuh naha jadi ke mobil😀 @napadahadeuh jaga aku dong kak @starsuxxx @urcuteeaf gblg, tau aja @urcuteeaf nitip @urcuteeaf sange @itspalpyy dih??we fell in october? more like we broke up in october @cakdidinding kgn
10/28
2021
@beterthanurex @starsuxxx tdr @starsuxxx #oleout @angelbhizer kenapaaleave a message for me, pls? @cakdidinding tlt syg @angelbhizer yu @AYEGOTYOU @caddybae ikut dong @AYEGOTYOU maybe lagi apa @livglos plot twist taunya pelit nilai
10/27
2021
@caeyuiop kalemkeun atuhlove & hate relationship bgt sama jurnal @beterthanurex @n0turba3 @calonheker gws
10/26
2021
@n0turba3 @calonheker @beterthanurex itu ga cape mati 19 kali? @n0turba3 2in @sojuuyakult knp syg
10/25
2021
@qardust jd ormas pun bakalan gagal keknya @itspalpyy info skor @yasshhmine mau dong kak @sojuuyakult kgn mah telpon @sojuuyakult lalamek @cakdidinding naik spess @itspalpyy bismillah emyu kalah biar ole out @sukamgr hai yosel @sukamgr ya ni aku dillah @sukamgr hbd ocell😍🥳🥳🎉
10/24
2021
@nonkafiir apa ajg biasalah, gatau aing😭 @nonkafiir kenapa jam @beterthanurex klar @pinterush bener @n0turba3 @affogatow @dineinonIy naik dong @pinterush jngan sotau ai kamu @pinterush kasian ya km g malmingan @affogatow spes @affogatow nitip
10/23
2021
@nescafekalengg mau jadi fans newcastle aja lah😢 @napadahadeuh yah, percuma kalo weekend tutup, weekdays mah aing kuliah atuh @napadahadeuh mau nyobain
10/16
2021
why ppl on these days r so mean @babyydumboo km knp dian @starsuxxx cariin dong a @diavri bener si @starsuxxx beda anj😃 @starsuxxx itu salmon ajg, ni beda, keturunan king salman @starsuxxx keliatan sicape bgt sm judgmental society
10/15
2021
@diavri kasian banget si @diavri gacoan aja sini @theonlyangells bgus @theonlyangells gosa, dingin @diavri ya @napadahadeuh mangat @moonlq9ht capee banget
10/14
2021

0