Sign in with Twitter

Username:

ole dawgg kawaii ➐ @kawaiiis8n psspsspsss👉🏾

25• COFFINCLUB™⚰️• #GrindCity • jiggy til my pulse flat, hussle til my wallet fat. ‼️CLICK LINK ON MY BIO FOR FREE GASPACK‼️

906 Following   1,493 Followers   63,163 Tweets

Joined Twitter 8/8/09


@WHITE7EE @jjjjeremih well??? kl dipikir pikir ya, cus i fw yall? @WHITE7EE @jjjjeremih wkwkwk u b askin me? no reason tho @WHITE7EE @jjjjeremih holla?https://t.co/79hWG8Bwfn
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐This is so crazy https://t.co/SCcPmw7c4m
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @titoandika @pundysaaa yaudah beli mie dah paling bener masak sendiriYesterday I saw a tweet said "Lucifer went to the deepest hell because he did the worst sin of all, to act arrogant… https://t.co/phbj4y7l3g
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @bigcryingenergy @i6tweets Narolle Freaky Thursday @Minirocc is that even yo boss?🙄🤔🧐🤨😠 @Minirocc itu panggilan sma, entah drmn @demonicpegasus exactly @serpentfangs time gon heal brobro, best belieb😔 @acuannn_ @CallHerAbigail thanks for the reminder brobro🤝Rage TRACK 8 HEAVEN ft. @ramandhikap, @yallknowmebtch TOMORROW. https://t.co/gGUQW3jUos
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @sendagurah @CallHerAbigail @yinfutang @lilnzi goodluck ayuuu wkwkwkw @CallHerAbigail @acuannn_ https://t.co/bZPcBfQuVM @sendagurah @CallHerAbigail @yinfutang @lilnzi yep kecuali ada perjanjian pra nikah yg ngatur khusus @txvore while in fax i b jus batak miskin lmfaooo @lilnzi @CallHerAbigail @yinfutang lmfaoooo 😭😭 @Aermani_ @CallHerAbigail *it looks like kawaiisatan @emfidi gimanani emfidito all my boys who need some love out there! artwork is by bopolena. 🧡 https://t.co/ge51jLWoZY
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @girlthenextdoor kue kueeee @CallHerAbigail @yinfutang @lilnzi akta dan surat suratnya minta atas nama lu yu, biar kalo lu cabut, alas hak nya atas nama eluKUINNGIIN KAUUU TAHUUUUU😭‼️‼️😭😭 ‼️‼️DIRIKUU DISEENEEEEE😭😭 MENANTIIIIII DIIIIIIRMUUUUUUU😭😭😭‼️‼️ https://t.co/5u5N2tViDy @lilnzi shuda b with the medium ugly, for the lesser damage @CallHerAbigail @lilnzi apa gunanya kaya kalo u dont possessed his wealth, udh dicheat masi miskin nnt @anime_tiddiezz needat mulut bau pagi hari @champagneojan huh👃🏾‼️ @waIIahu u see it jamet @cinenona not all people r capable for this typa love language😎 @aylaffyu_ wew manifesting @jjjjeremih @datboyisasloth kaytranada been slept on for long @womenpostingws https://t.co/ZNkp0Wn9fa
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @duenayz bau nasi tongkol brati👍🏾 @duenayz apa sahurnya td @666sux666 kalm braeyyyy akh akh akhdikira cina susa krn keling, padahalmah kiri kanan batak pangkat 2 kali sepuluh https://t.co/A031zZqwcA @themightyu HAPPY BIRTHDAY BROBRO🤝👑#DAMN. what’s in your DNA? 🧬 #TDE https://t.co/J9eNmljol1
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @3GPMAFIA @GobangGodit damnLESGO https://t.co/uDtSWE4yaz
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @Rafifmustofa sido batale rak iki?😭💀 @kvnvilio @aroyagltm time to pull that “statusnya mitra kan?” or “baca klausulnya kan?” @_yksirob seru sih tp bau baunya beginian pro bono alias junkie ibukota kalo ga bocil ya jamet tua desperate wkwkwkw @Rafifmustofa wkwkwkkww wuueenaakkkk @lucisferre999 mana?? hand over my jodoh now @aroyagltm @kvnvilio siap siap dipress sama serikat pekerja hbs ini @datboyisasloth @jjjjeremih LOUNAR🤝👑👍🏾 @GobangGodit sypaneeeeberbukalah dengan gamer girl pee
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐-uu no 13/2003 -uu no 10/1998 -uu no 7/1992 pls plsssss jodoh wya🥺 https://t.co/diynMkohN8 @pantekanthropus adehhh, RIP Cupang🪦😔 @jjjjeremih like my mom👍🏾 @jjjjeremih put on Troop, Like My Mom, Favorite Substitute, Theme Music, Waterboy gooo @jjjjeremih Bump to this!! https://t.co/8ZX2ScLTdF @smgfooduos regone ki lhooo larang og mz @acuannn_ ngapeniiiiiiii pagipagiiii @GRESAIDS takut di edukasi apa gmn si🤧 @supersadb0i tobi lou?! @cigaretaftsegs yes🥲
4/15
2021
@lucisferre999 wkwkwkwkwk😭😭💀💀 sudah sudahhh samasama gak rejekiiii @lucisferre999 shutup u make me actin up😭😭😭💀💀💀 @lucisferre999 yaelaah wkwkwkw @lucisferre999 i thought u talkin bout da date or shit🙄🥱😴 @lucisferre999 biar ga sama sama pathetic alias if u cant wait for that 35 we can speed it up for sure😎 @lucisferre999 lulus sini buru @3atmesoftly yes😎 @__weekendlust but we managed to sumhow😎👍🏾 @__weekendlust ME! IM DAT ORGIL https://t.co/Rww47aEBku @GRESAIDS 😭😭😭😭💀💀💀 @__weekendlust gn bestiii🖤🤝👍🏾 @__weekendlust gws soubadthe me https://t.co/zIDviXkc0jmesti anak jamet keminggris baru dengerin lagu rap di spotify nih https://t.co/95z8p7QnDJ @avisienna kapan ya banyak uang biar kek avisina😔😔wake up babe, new monkey video dropped 🗣🗣🗣 https://t.co/4zd7OMvq3S
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @ramzyramses busseenngg i need me dat jawir wife then🥺TELL EEEEEMMM😭😭😭 https://t.co/17QaYNJxgl @ramzyramses wkwkwkkw asli jiii suka kepikiran yg aneh aneh gua jam segini😭😭 @Minirocc semua bagus kecuali lagumu @procrastinatink real jamet shit only @girlthenextdoor suffering is my love language😎 @666sux666 small sacrifice😖if u my baby ima ate up all that stank shit comin from yo mouf i wont tahan nafas fr👍🏾😎 https://t.co/7uijcfs9Qe @AMIYEAA anytime on me😎yes babe u can ate all the duren and sendawa at me or huh hah to wake me up next morning i wont even mad🖤😎 @avisienna sedikit uang😔 @hypocraticmom ily mom“ u attract what u fear” ohhhh a healthy relationship that last forever so scaryyyy
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @fakesheddyking @kawaiiis8n this u 😭😭
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐ @qwonidin @fakesheddyking OMG QUEEN ITS NITE ALR WHY U B THIS LOUD?!😝😖 @fairygothm0m gn neba and kodokso truuu bestiiii https://t.co/8mk1fqygdT @3GPMAFIA @sekarungberas damn @BIGDADDYC0OL 🆖🆎ers ni emg @BROCKHAMPlON paling musik dari yang termusiksiaaapp bangeettt banggg PDKT https://t.co/cvHoL5tEZ9 @procrastinatink emang snob nih hhh smh smh @Snow_Blacck https://t.co/nQt0PVpAoe
Retweeted by ole dawgg kawaii ➐
4/14
2021

0