Sign in with Twitter

Username:

Keke Baas @KekeBaas Amsterdam

Niet de Nederlandse versie van Cake Boss.

433 Following   1,063 Followers   18,227 Tweets

Joined Twitter 1/8/09


@josgovaart Een van mijn favoriete Feyenoorders aller tijden. @Marcstone60Marc @MartinKoolhoven Dat tuig dat wil rellen heeft schijt aan Rutte hoor. @Marcstone60Marc @MartinKoolhoven Denk dat die zelfingenomen kop van Rutte als olie op het vuur werkt. @Matthijstijd https://t.co/TxOpkSbnJC @GorgelJerk @miryanna1 Hoe kom je daar nou bij man?
1/25
2021
Brabantse glaszetter die moment de livestreams bij Eindhoven Centraal bekijkt. https://t.co/h2MNwqlaLg @mickjohan Maar ben het wel met je eens dat het allemaal super ingewikkeld ben en ik ook alles behalve blij ben met… https://t.co/7UT4BnNohW @mickjohan Jawel, die demonstratie van vorige week mocht doorgaan bij het Westerpark waar een week eerder een heel… https://t.co/ANXZXUi56U @mickjohan Plus groot gedeelte van de mensen die er vorige week stonden leken echt op rottigheid uit en dat is nooit goed. @mickjohan Ik vind dat men ook absoluut recht heeft om te demonstreren en ze kunnen ook prima prima punten hebben,… https://t.co/g0PThEVYyM @robbert61901408 Thanks!Ik hoop dat er vanmiddag weer wat opstandige opa's tegen de grond geknuppeld gaan worden op het Museumplein, ben di… https://t.co/2gr9kfnoGu @itisme_Patty @debroervanroos Waar heeeeeb jij het over?
1/24
2021
@LeontienP Kon moeiteloos met mijn hond langs stel wouten lopen. Heb me nog nooit zo machtig gevoeld.Helemaal geen zin in al die foto’s en filmpjes van lege straten met Ramses Shaffy- 'T Is Stil In Amsterdam eronder. @JeanPaulRison Ben een avondwandeling aan het maken. @halveklokker Zijn eigen baas toch, ik neem aan dat ze wel zo slim zijn om hun eigen werkgeversverklaring in te vullen. @museumslet Wat heftig. Hier in Oost niks :( @museumslet Hahaha waar?Hahaha deze gore kutpartij heeft zoveel LEF. https://t.co/I3OolxvwfY @carmoede Laat mijn condoommutsje hier eens buiten. @teasaidhey Hahaha. @sanderroks Interesseert mij helemaal niks.
1/23
2021
@sanderroks @carmoede @MvAsselt @palpeet Voor hoeveel euro zou jij @palpeet ontmaagden? @carmoede @sanderroks @MvAsselt @palpeet Jongens plagen, kusjes vragen is het altijd bij Sander toch?Ik vind dit dus heel erg mooi. https://t.co/e0bGtzJXtt
1/22
2021
@mickjohan En zodanig links stemmen in maart dat de zorg niet nog verder uitgekleed wordt natuurlijk! @mickjohan Ja, we moeten het nu ook even uitzingen tot de risicogroepen gevaccineerd zijn en de druk op de zorg weg… https://t.co/UpWrPsgKCy @descherpte We moeten als maatschappij ons maar eens realiseren dat we niet onsterfelijk zijn, hoe graag we ook willen. @jessecamposs @firozafbaby Ze houden daar een wedstrijdje wie de langste stack heeft. Ben erg benieuwd wie er uiteindelijk wint.Ik vraag me af wanneer we op het punt komen dat we accepteren dat een virus zich nu eenmaal blijft muteren en daar… https://t.co/gQAfJ7VE4m @sahnsahnsahn Oh nee ik wil nog wel koffie kunnen halen en horeca moet nog wel wat kunnen verdienen in deze tijd. @sahnsahnsahn Zeker geen avondklok, rest kan ik wel in mee gaan. @mickjohan Ik probeer me te focussen op het goede nieuws, Mick!Fijn dat er ook wel eens goed nieuws te vertellen is. https://t.co/U6Pbab5iaO
1/21
2021
https://t.co/J2AshsWLseBalen dat deze hond 's avonds helemaal niet op stap wil. https://t.co/3hLb3DcLeJ @tanyebil Stay real.S/o naar alle mensen die Bas Smit niet volgen. @LucasHamming Ga een akoestisch liedje uitbrengen en noem het een nieuwe sound joh. cc @JoopBuyt @uguryuks Vind dat je wel erg mild bent. Er zijn levens kapot gemaakt door dit beleid. Foutje, bedankt? @uguryuks Er zijn ook andere smaakjes dan extreem rechts he. @uguryuks Hij is sowieso een rat gezien de afgelopen 10 jaar met als kerst op de taart de toeslagenaffaire. @geenbarbie Opzich wel spannend. @uguryuks Zijn talloze dingen te bedenken voor je een avondklok gaat instellen. Ik woon alleen en vind sociale inte… https://t.co/MqxlSFJol4 @geenbarbie Ja dat of een totale psycho! @geenbarbie Laat ff weten of dit werkt, dan doe ik binnenkort ook een oproep. @uguryuks Ik niet opgesloten wil worden. @DominiqueVrhee Hahaha. @JansBaas Ik ga echt gek worden zonder af en toe sociale interactie 's avonds.Fuck you, vuile rat. https://t.co/zEZIFrc0D0 @teasaidhey + GPS-tracker. @teasaidhey Ik vertrouw echt niemand met mijn hond (maar vanaf 250 euro kan ik wel gaan luisteren). @UID_ @marcelvandenber Flinke handhaver die mij gaat vertellen dat ik niet met iemand anders mijn hond uit mag laten. @pelleke11 @mickjohan Wat mij betreft is Mick zijn situatie een uitzondering, en anders haal ik hem wel op met mijn… https://t.co/3087CrmxGJ @pelleke11 @mickjohan Niemand, want een avondklok is je reinste kolder.
1/20
2021
Best een goede deal. https://t.co/JwHKhsCohi @NUnl Opkankeren hoor. @geenbarbie Flinke boa die mij gaat tegenhouden.Ik begin soort pontdienst tijdens de avondklok. Ik haal mensen thuis op met mijn hond en breng ze naar de plek van… https://t.co/gE74OmWXOy
1/19
2021
@crnlkrtl Slim! Ga ik ook doen! @Larsgierveld Owwwwwwww @MvAsselt @RoxanneWorld @carmoede @sanderroks Daar heeft ie vast niet van terug! @Larsgierveld Wat is mijn erfenis? ADO? @NTerenstra @MariekeKruijs @petervlemmix Ik was er bij en iedereen had een mondkapje op, infantiel.
1/18
2021
Wedden dat Suzan en Freek thuis alleen Aromat in hun kruidenkastje hebben staan?Zin in dat de clubs weer open gaan om vervolgens weer de hele avond aan de zijkant te gaan staan en boos te kijken. @JeanPaulRison Had ooit een verslag van zo'n bootreis op VHS. Echt vaak gekeken.
1/17
2021
@SienteLaVibra Is dat een pan met maden? @Quinsding Re fucking tweet.Zaterdagavond! Lekker twee uur bedenken wat ik ga kijken om vervolgens binnen een kwartier in slaap te vallen. @Ronnie__83 @RonnieFlex2907 Je haalt brutaal en beledigend door elkaar. @Ronnie__83 @RonnieFlex2907 Best wel wat klappen krijgen, bedoel je?
1/16
2021
Dat die ratten bij de belastingdienst zichzelf nog in de spiegel aan durven te kijken. https://t.co/FmsQmCtXuL @berentrui Kruising tussen een border collie en een windhond!Lekker dagje Jordaan geweest met m'n schatje. https://t.co/Rhx9Kt2tWA @NinodeVries Helaas wel ja. @NinodeVries Ik gooi de kat nu open. @kwybes @NUnl Nee hoor.Famke 'Ik super veel respect voor Corona' Louise dacht dat je wel even een clip met 66 man in een loods kon opnemen… https://t.co/e7jCAJZ7RDOndertussen heeft @LucasHamming een prachtig nieuw liedje uitgebracht. https://t.co/IoWXCETJ2J
1/15
2021
Maar goed, nog altijd knapper dan een niet nader te noemen tweeling.Vanavond de originele Total Recall weer eens gekeken, dat blijft echt een steengoede film. Wel met een hele lelijke… https://t.co/1v0kAj3QKj @jorisvwelsen @liekev @JobdeWit Elke negatieve tweet gericht aan Kensington is wat mij betreft terecht. @carmoede @jorisvwelsen @JobdeWit @liekev Wat is dat toch een zielige stad. Bom erop wat mij betreft! @jorisvwelsen @JobdeWit @liekev Worden alleen maar waarheden in die tweet vermeld. @sahnsahnsahn 'Yeelo' @H0LA_BITCHATO @debroervanroos Timothy Courtguy cc @yungpetsi @Kim_Amsterdam Is het vast waard geweest. @MrRonSimpson Hahahahaha.Weet zeker dat het hier "lit" is geweest. https://t.co/H4Hmv4uJdf @MrRonSimpson https://t.co/jzZqycBCmj @MrRonSimpson Heb een keer mijn WaterNet rekening betaald in de club. Mis dat ook. @babsoluut Ik schaam me soms echt hoe ik tegen mijn hond praat als ik hem schattig vind.
1/14
2021
@verasfawaz Is het dit keer wel een leuk liedje? @NinodeVries @mickjohan Avondklok.Cheatcode voor aankomende avondklok: Gewoon zeggen dat je die avond bij Op1 zit. Geen enkele gast is daar meer geloofwaardig. @dennismons Zoveel mooie avonden daar beleefd. Voor het eerst Volbeat gezien, voor het eerst een wasbak uit de muur getrokken.
1/12
2021
@carmoede Is verwijzing naar de sand worms uit Dune. @carmoede https://t.co/ulX5fzf2EB
1/11
2021

0