Sign in with Twitter

Username:

Keke Baas @KekeBaas Amsterdam

Niet de Nederlandse versie van Cake Boss.

398 Following   1,011 Followers   17,585 Tweets

Joined Twitter 1/8/09


@perreoprincessa Beste straat van Amsterdam.
8/9
2020
Kk veel zin in Leidse vanavond.Enige foto die ik van ZAT & KROKANT kon maken. https://t.co/rspjAyjVbU @halveklokker Nee, maar toch bedankt!Ik heb een vrij urgente vraag. Is er iemand met een printer en scanner die me nu nu nu kan en wil helpen? @druipendejongen @WaarisWaldo Heb je dit in een pdf'je, ik ben ook zeer geïnteresseerd!Ben met Haagse legend @JoopBuyt. https://t.co/MfmlQ75LKL @RobinWilms Lijkt me heel ontroerend dit.Het is gelukt, ik ben een trotse zoon. https://t.co/mSzrxzRs7C @MvAsselt Staat genoteerd.M'n vader zeggen dat ie een sneue vent is omdat ie blijkbaar opvoedadvies op Twitter nodig heeft. https://t.co/6IEtIm7O77Stel er komt een Giro 555 lied voor Beiroet, welke BN'ers moeten er van jou dan absoluut aan meedoen?Zin in hele dag vodka appelsap in de zon.
8/8
2020
@NinodeVries Kom maar hier heen lui zwijn. @JanBauhaus Hoe laat? @IReert Ja godver.Ik zit met veel te veel bier in het Flevopark. Wie maakt me los?Maar echt, deze videoclip heeft alleen maar hoogtepunten. De Birkenstocks van Sjaak, Appa die rustig een raketje ee… https://t.co/viAbP9QPDd @perreoprincessa Houd op, schei uit. Al sinds 1 augustus voel ik de pijn.Mijn hele zaterdag plans zijn gecancelled en mijn autistische brein kan hier niet mee omgaan. @YoungWellens Schijten.Was ooit in een kroeg waar ik zo hard aan het kakken was dat ik snuifgeluiden ging maken om de boel te camoufleren.
8/7
2020
Ik kom er net achter dat er nog steeds mensen zijn die boomerangs maken op Instagram. @rostrubation Ik zeg meestal kankerinsect. @Kim_Amsterdam Aramat op alles!!! @Kim_Amsterdam Hmm lekker aardappel anders in een rijtjeshuis in Hendrik-Ido-Ambacht.0 nieuwe volgers, mijn moeder is echt een social media fail. https://t.co/eQWChZYa8Q @MarloesLeeuw Ja, hadden ze niet meer. @eindbaas 38.Ik probeer mijn moeder aan de Air Force 1's te krijgen maar ze hebben nergens haar maat.Ik neem mijn moeder vandaag mee shoppen in Amsterdam dus dit is het ideale moment me te volgen op Instagram.Chillen in de fietstunnel onder Centraal Station om af te koelen. @KingBW_ Net iemand op een scooter met een The North Face puffer. Ondertussen heb ik al zoveel getranspireerd dat j… https://t.co/PCC2rG6YRi @MartinKoolhoven Die Monique heeft sowieso een flinke klap van de molen gehad. @MartinKoolhoven @pete_flying Frans is gewoon een FvD'er hoor. @JeroenHouben @lisabouyeure Zit daar allang niet meer. @JeroenHouben 'Land van kroketten en frikandellen'.
8/6
2020
@shaampagne1 Flevo > VondelZodra er een hittegolf in Nederland is moet ik altijd denken aan deze clip. https://t.co/D2cHIbLAHQ @chironski @martenmantel is opzich al een reden om van West-Friesland te houden.
8/5
2020
Zat op mijn 12e een jaar op streetdance maar ben daar mee gestopt omdat ik bang was dat jongens in de klas het "gay… https://t.co/EfngEMsoSwJeff Bezos is dus maar 1.71 m. Kleine kale kankerlijer. @KingBW_ Jas met voering en vest. Mensen zijn niet goed. https://t.co/oPy3BDB3wYEr mogen dan wel geen Hollywood films in de bioscoop verschijnen momenteel, maar met A Perfectly Normal Family, Ada… https://t.co/jGWsEbzlc2 @perreoprincessa Ja, thanks voor de tip! Ga hier zeker gebruik van maken. @perreoprincessa Hmm balen, er is een Amerikaanse vriend met Dominicaanse roots op bezoek en had hem graag mee will… https://t.co/1Cq8ZV8u6rIs er eigenlijk een (goed) Dominicaans restaurant in Amsterdam of moet je daarvoor naar Rotterdam?
8/4
2020
@DullBoyLeon Eigenlijk wel ja.Denk echt dat ik een verbitterde oude hondenvader ga worden die ballen van spelende kinderen lek steekt. @SienteLaVibra 2020 is nog niet om he, griepgolf komt meestal in oktober/november. @shaampagne1 Snap ik, ik ook. @FloraBaas Top. Mail jij? @FloraBaas Ja en dan noemen we het Baas In De Keuken.
8/3
2020
@FloraBaas @perreoprincessa Ik ben koken ook gewoon op die manier leuk gaan vinden. Vanmiddag nog uitgebreid staan… https://t.co/bZZghgYaJ4 @perreoprincessa Ik kook alsof ik een kookshow heb. Lekker mijn tegels vertellen dat ik een ui ga snipperen.Moest opeens weer denken aan die keer dat ik verkleed als Blaudzun Halloween ging vieren. https://t.co/qrvdLetz99 @banketstaaf Mensen beseffen te weinig wat voor ontzettnde look sokken in sandalen is. @sahnsahnsahn Ja, hij heeft een huis daar.
8/2
2020
@perreoprincessa Ik herken mijn buurt hier helemaal niet in.Dan rot je toch lekker op als het je hier niet bevalt? https://t.co/zwduFsN69P @shaampagne1 @alocasiafrydek Klinkt als de poort naar de hel, die kamer. @alocasiafrydek 90% van single mannen dus. @alocasiafrydek Is toch gewoon kwestie van iedere dag douchen en jezelf verzorgen..? Ik word al leip als ik een bee… https://t.co/wxAw0sQvp7 @Damnnla Na je 30e wordt het weer leuker.Dit is toch ronduit asociaal? https://t.co/sBkx9oPd0ZIk wil niet als een vervelende boomer klinken, maar aan millennials die hun pizzadozen en bierblikjes in het park a… https://t.co/yPxSVTC66V
8/1
2020
@DullBoyLeon Nee. Maar lig wel in bed inmiddels. @DullBoyLeon Ik lig in elk geval nog niet in bed. @jelmerdeboer 20 euro inleg, 10 euro buy-in.Zin om weer wekelijks met mensen te pokeren alsof het 2006 is.Zoveel zin om hartstikke dronken te worden maar ook om heel vroeg te slapen.
7/30
2020
@Mosh212 @debroervanroos https://t.co/IHwIhbsaShIk fok heel erg met deze energie. https://t.co/f8HxEu0B3b @Gaetantwit @KwameKwanzaa No cap. @shaampagne1 2 werkdagen meestal. Je kunt beter langs de winkel.
7/29
2020
@shaampagne1 Dit doen alle vrouwen he? Ik weet het bijna zeker. @perreoprincessa Iemand met geld teveel.KU Leuven : ARREST THE KILLERS OF SANDA DIA #JusticeForSanda - Sign the Petition! https://t.co/hLzowfdj6X
7/28
2020
@perreoprincessa Het erge is dat mensen ook oprecht denken dat ze iets positiefs bijdragen. Zeg gewoon dat iemand e… https://t.co/ORONCsuGfR @perreoprincessa Het zorgt vooral voor een focked up maatstaf bij mensen. Alsof je pas mooi bent als je dunner bent. Wat een gelul. @perreoprincessa Vind dit altijd zo fucking respectloos en gewoon asociaal als mensen het zomaar over je gewicht he… https://t.co/JIXKplhgEY @sahnsahnsahn Gewoon ff nieuwe tijdelijke vrienden maken joh. @sahnsahnsahn Niet klagen!Ik heb mijn tempeh zo goed gemarineerd, het is echt een wonder dat ik nog vrijgezel ben. @lterveld https://t.co/6NQzC2X0Gj @lterveld Jorgos.Laatste tijd zoveel verlangen naar zorgeloze tijden dat ik alleen nog maar The A-Team, Seinfeld en Baywatch aan het kijken ben.
7/27
2020
Hall & Oats - You Make My Dreams https://t.co/UREBg5k9kP
Retweeted by Keke Baas @SchrijfKUNST101 Ook geen zin eigenlijk. @LekkereDonuts @MOMONEYNASI @firozafbaby @marloes_dehaan Love Rotterdam ook hoor. En kan Maastricht ook erg waarder… https://t.co/cMRFgCxWk8 @MOMONEYNASI @firozafbaby @marloes_dehaan Ik haat Den Helder echt met elke vezel in mijn lijf. @MOMONEYNASI @firozafbaby @marloes_dehaan Ja, maar dat is de hele Noordkop toch. Er is een reden dat we daar weg zijn. @MOMONEYNASI @firozafbaby @marloes_dehaan Hahaha moet eerlijk zeggen dat ik daar vroeger echt wel veel plezier heb gehad.
7/26
2020
Hele drukke dag vandaag dus absoluut geen tijd om hartjes te posten onder een post van iemand die beschuldigd wordt van rape. @shaampagne1 'Ja ik kan wel bewijzen dat ik mijn buurman niet met 37 messteken om het leven heb gebracht, maar ik v… https://t.co/vFS25gguo1Prachtige kantoorruimte in het centrum van Amsterdam te huur! Inclusief garage en fotostudio. Klik op link voor me… https://t.co/Xkin3vUeRf
7/25
2020
@MartinKoolhoven Grapjas.
7/24
2020
@shaampagne1 Aiiiii. Valeriaan proberen? @shaampagne1 Pijnstillers en slapen. Gewoon dat.Is er ooit iemand in de ETQ Store geweest zonder dat daar gratis drank was?
7/23
2020

0