Sign in with Twitter

Username:

kimmimaki @kelelalay Manchester City

tak terimo duel | https://t.co/11gbZfmi9m

2,100 Following   4,151 Followers   130,546 Tweets

Joined Twitter 12/29/18


@kii_amat orong orong naon? @kinghellsert_ Kobra ceunahmah a @amergolddd https://t.co/wPqApn2gh0 @nunnssky Tanda sudah waktunya kau bertaubat @imaaaaaer kelainan @damhca_isme @mlbbfess wayahna bray @mlbbfess maaf galuh kalo goblog ya goblog @heyaffogato brengseg @xianying_____ uyuhan @satriafakhri_id dicintai sepenuh hati date a eweuh lawan @heyaffogato ai keur lapar kieuteh @megickom atah atah meujeuh mah @RizkiSetiaji8 @gilangfrn gws bray @heyaffogato bole kak @megickom ai bayawak mah kaasup kadal keneh ngan bongsor @kadalbuntunc @bdngfess ngaheangs @janchoux y @ephemeralslz skinhead @encaama20 gogoda @maudlinrain soon @ephemeralslz potong aja bg @necromancoy perkara apa bg klo bole tw @bdngfess cafe nu mejana sa dada aya teu si asa bungkuk aingmah mejana handap teuing teh @kadalbuntunc @bdngfess asa bungkuk ajg meja cafe parendekresep mah resep make totebag teh ngan ai eusina laptop jeung tablet mah da taktak turun 20cm-an nu aya https://t.co/hJucp3uXfU @necromancoy dihujat sapa bang? @asxyoz wallahualam @saIembe hmmmmmmmm @heyaffogato paguyuban menolak tua @cintabobatime pesugihan dinosaurus aya kudunamah @Xangelicdemonn curiga si eta lain jalma @AsiaPikirrr tutorial nonton eta mah, nonton-buka yutub penjelasan-nonton deui @imaaaaaer @Guasiapaya8 aya naon di lembur si lala? @CowboyyFromHell g @kadalbuntunc ngaku sia @imaaaaaer lala saha sia nyet @icihahaha geus apaleun da tinu following tiktok aingge wkwk @CowboyyFromHell yoi atau di google we kosasih susu @CowboyyFromHell gamau @CowboyyFromHell euy aya aing @CowboyyFromHell kosasih a keywordna @Oryctess @bdngfess percaya teuing ka aing, salah teu salah si wkwkcuriga dinosaurus teh sabenernamah siluman kadal @piaaaaaxyz lain oyag deui geus ngedance ieumah @saIembe bieu pap erek di postingkeun ? @AsiaPikirrr tonton tenet edan edan tah otak maneh @otongkoil sore sore ngecek pagawena bari nyarekan saeutik dua eutik mah @saIembe eweuh lawan mang @AsiaPikirrr heeuh euy geus jarang ningali deui @imaaaaaer diuki aku bg @sad61rlsssss @bdngfess terbaik memang si ayang @saIembe ajg kasmaran @midaylo aman @AsiaPikirrr kosasih @midaylo mana ningali @FVCKINGDEMONS bagus bg @sushisized fuck those zoro figure, eat a lot @mas2sunda s4 ieumah asupna @imaaaaaer pap cik @fkrynsh kita tunggu jawaban mutualan yang lain siapa tau ada yang sudah meluma materi ini @bdngfess awewe aing mentalna kuat euy harita pernah ngomong “aku stalking tiktok kamu mollow teteh teteh yang itunya gede tapi aku gpp kok” @cactuzza mengsad @nellyaliyaa yamaap bg @sandy_adul bole @kadalbuntunc @nunnssky GBHS, gede bujur hese sare @midaylo gws @cactuzza pusing euy ngamanage kahayang jeung karipuhan @nunnssky dewa, gede wadul @chsanasha musingin @fawzaa_n eksperimen we ka ayang iseng @fawzaa_n kita buktikan nanti @petrixchors geus kararasa @fawzaa_n ceunah mah matak badig @petrixchors sing osteoporosis @dika_sumendraa lap lep na geuning a pas keur ngungkleukna @dika_sumendraa asa naek kora kora geuning a @petrixchors me too @xiakiw #speedingforhealingnanya nu kieu patut ka aing, coba kita lempar pertanyaan ini untuk mutualan yang budiman https://t.co/5LLKaKpe5r @nofree__ Holidey bre @FVCKINGDEMONS @convomfs Yamaap @dea14_putri Inisiatif we ieumah @hhhandini Fix @STN____ @kadalbuntunc @bdngfess Tai @___70s Trust cok @kyyv_v adalah guwej @nunnssky ada apa nich @hhhandini dah males @fawzaa_n duit+oray=aman @papoypapay aya lah hiji hijieun mah @mntansadboybdg jangan lupa mampir ke DU jika lapar @YopanFalera nangkod we siga kukang jawa @lecijeruk temani aku edan @urdwell ot sedari dini @hhhandini nu aya beuki edan @imaaaaaer kuwawkuwiw? @iceekareem tau wkwkwkOverthinking https://t.co/RsYLtx7FGi @pandusupriadi_ tah ieu jadi intina mun lalaki keur rudet bere susu @omnyaponakan heeuh fokusna kanu eta kanu hareupeun mah terabaikan :(
7/1
2022

0