Sign in with Twitter

Username:

KENDAL STORY @kendalstoryy Kendal, Indonesia

golongan wong rapoponan. Instagram@kendalsambat

21 Following   5,158 Followers   2,014 Tweets

Joined Twitter 7/19/21


Ora ono buktine cinta sing masuk akal kejobo nikah. Kejobo kui mung omong kosong lan howo nepsu.
Retweeted by KENDAL STORYturu nggo istirahat tangi dinggo mangkat kerjo gajian di wehno wong tuwo bahagia di bagi bagi rekoso ditanggung dewe boyok remuk pikir keri @rnaivila omongamu ra pakem๐ŸซฃKoe ngono aku yo ngono koe ngene aku yo ngene peranku full ngimbangi polahmu
Retweeted by KENDAL STORYโ›ฝ๐Ÿ Fe;Selamat Pagi,,, kita mulai dari NoL yah Mas,,, Me;ya uda, Jalanindulu aja,,, Fe;Hehh,,,,!! Me;heheโ€ฆ https://t.co/pVDZ5LVKVL
Retweeted by KENDAL STORYInfo lomba pitulasan panjat pinang, aku sing memanjatkan doa, sampean sing meminang mas.
Retweeted by KENDAL STORYHidup itu berputar tapi yo ojo banter banter ndak marai sirahku ngelu, asuog!
Retweeted by KENDAL STORYโ€œ๐š–๐šŽ๐š–๐šž๐š•๐šŠ๐š’ ๐šŠ๐š™๐šŠ ๐š™๐šž๐š— ๐š๐šŽ๐š—๐š๐šŠ๐š— ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู… โ€œ๐š—๐š’๐š”๐š–๐šŠ๐š๐š’๐š— ๐šŠ๐š™๐šŠ ๐š™๐šž๐š— ๐š‘๐šŠ๐šœ๐š’๐š•๐š—๐šข๐šŠ,๐š™๐šŠ๐š๐šž๐š๐š—๐šข๐šŠ ๐šž๐šŒ๐šŠ๐š™๐š”๐šŠ๐š— ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูโ€ฆ https://t.co/WfJUAAdlx3
Retweeted by KENDAL STORYTak kandani neh cah, cinta tak selamanya indah. Dadi sakwajare ae, kabeh kui iso nglarani sakwayah wayah
Retweeted by KENDAL STORYGusti yen kulo dereng diwenehi jodoh. Nggih minimal diwenehi nopo ngoten Gusti, Innova reborn utawi Honda civic nggeh kulo tampi Gusti.
Retweeted by KENDAL STORYDan pada akhirnya awake Dewe di fase podoยฒ online tp wis ora tau ngabari.
Retweeted by KENDAL STORYSegunung apapun diamku merenung, tak mungkin aku sampe pada pemahaman mengapa aku mencintaimu.
Retweeted by KENDAL STORYtak kiro bakal sesandingan eh jebulno malah kalah saingan
Retweeted by KENDAL STORYMulai saat ini mari menjadi asing dengan sengaja.
Retweeted by KENDAL STORYWalaupun kita tak bisa bersama lagi kembalilah sebagai teman bicara lagi padaku, layaknya tidak ada cinta di antaraโ€ฆ https://t.co/VVv81YY91z
Retweeted by KENDAL STORY
8/12
2022
@Yasmin13671900 celek๐š๐šž๐š•๐šž๐š—๐š ๐š•๐šŠ๐š‘,,, ! โ€œ๐š˜๐š–๐š˜๐š—๐š๐šŠ๐š—๐šŽ ๐š›๐šŠ๐š” ๐šœ๐šŠ๐š‘ ๐™†๐™š๐™™๐™ช๐™ฌ๐™ช๐™ง๐™š๐™ฃ, ๐š ๐šŠ๐š๐š’๐š›'๐šŽ ๐š”๐šŽ๐šœ๐š›๐š’๐š–๐š™๐šŽ๐š ๐š”๐šŠ๐š‹๐šŽ๐š• ๐™Ž๐™ช๐™ฉ๐™š๐™ฉ.-
Retweeted by KENDAL STORYDurung sempet memiliki, tapi pas ditinggal mergo milih wong liyo rasane kroso cenut-cenut tekan saiki.
Retweeted by KENDAL STORY"Man" Utawi sopo iku "Yasrobu" Ngombe sopo Man "Al halibi" ing susu "Fajamalun" Mongko dadi ganteng sopo Man.
Retweeted by KENDAL STORYganteng itu bonus, cantik itu bonus ndasmu lha kene sing elek opo? rai diskonan? @Mad_Beckhen sangoni bongkahan pondasi nggo nggebok lambene @kudusambatt hestttMlayu'o sakkeselmu,ttp ae panggah penak mlaku bareng aku.
Retweeted by KENDAL STORYYang kamu lihat dia terus sih. Jadinya kamu ngga pernah sadar, kalo disini ada aku yang sayang kamu, yang ngasih seโ€ฆ https://t.co/UW8NB65e0z
Retweeted by KENDAL STORYTolong beri aku penjelasan agar hubungan ini kembali baik-baik saja, apakah aku yang kurang pengertian sama kamu atโ€ฆ https://t.co/gKxyBWveAY
Retweeted by KENDAL STORYpiye karo sing anyar? wes bahagia durung nek durung noleho mburi iseh ono aku siap ngantem raimu nggo watuIngin menyapamu kembali, menceritakan betapa sulitnya melupakanmu.
Retweeted by KENDAL STORYKamu kalo pacaran sama aku gaboleh putus, Kalo kamu cape sama kelakuan aku kamu tidur dulu nanti kalo udah bangun pacaran lagi.
Retweeted by KENDAL STORYNgambek mati in data ngilang.pas nyalain data gak ada notif sama sekali.
Retweeted by KENDAL STORYSugeng enjing.... Awali enjingmu dengan bernafas, Senyum tok ora bernafas yo modyar to sayangku
Retweeted by KENDAL STORYGusti, nyuwun diparingi lancar dalane rejeki, amergi beberapa niat baik kami nembe saget terlaksana jika wonten materi.
Retweeted by KENDAL STORYSing lanang nafsunan sing wedok geleman weslah bajingan bersatu.
Retweeted by KENDAL STORYLiyane do lomba makan krupuk, lha aku lomba bertahan menghadapi kehidupan ๐Ÿ˜ช
Retweeted by KENDAL STORYPerjuangno seng podo2 merjuangno, Mergo ntresnani wong seng randue roso kui mung menehi loro seng ra kiro2.
Retweeted by KENDAL STORYSakjane wes reti nek ending'e lost contact,jane yo ora getun mung ngopo wingi" ndadak kenal
Retweeted by KENDAL STORY @teguhhurahura lhayoo
8/11
2022
dewasa ki awak kesel tapi tetep kudu kerjo, meh turu raiso mergo pikirane akeh, ngerti ngerti boyoke pegel.Rindu itu hanyalah omong kosong, selebihnya sange tok
Retweeted by KENDAL STORYInstruksi Capten ! โ€œ๐šŠ๐š”๐šž ๐šœ๐š๐š‘ ๐š‹๐šŽ๐š›๐š“๐šž๐šŠ๐š—๐š,๐š๐š™๐š’ ๐š๐š’๐šŠ ๐š๐šŠ๐š” ๐™ฟ๐šŽ๐š”๐šŠ ! ๐Ÿ—ฃ๏ธ kamu ingat instruksi: Kang Parikr ?
Retweeted by KENDAL STORYLari dari apa yang menyakitimu hanya akan semakin menyakitimu, jangan lari, terlukalah sampai kau sembuh.
Retweeted by KENDAL STORYmemilikimu itu seperti halnya rumus matematika ruwet
Retweeted by KENDAL STORYSingkat !!! Saya mau menjadi apaยฒ yang bisa Membuatmu ingin lbh lama, bahkan Lebih dari selamanya:) Jika kamu tanyโ€ฆ https://t.co/w6as4IWxnj
Retweeted by KENDAL STORYjaremu ngajak bebarengan lakok malah ilang ilangan
Retweeted by KENDAL STORYPaham ra mass?!!q sing setia ngne sek mok siak2ne,banjilak ๐Ÿคง๐Ÿคง https://t.co/GvpnryVXnP
Retweeted by KENDAL STORYGanteng itu door prize Pekerja keras itu wajib mase
Retweeted by KENDAL STORY
8/10
2022
ora usah nggolek identitasku terlalu adoh, tak omongi โ€œaku udu anak e wong sugeh, aku yo udu wong apikโ€juara 1 lomba ghibah dalam rangka tujuhbelasan jatuh kepada cocote tonggo
Retweeted by KENDAL STORYPengen deh akrab sm ibuk mertua trus nyritain kelakuan anak nya๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ
Retweeted by KENDAL STORYNek motomu iso nyawang elek e wong lio,iso ora irungmu ngambu bosok mu dewe?
Retweeted by KENDAL STORYDuwe duit mumet, ora duwe duit mumet banget.
Retweeted by KENDAL STORYMending telo sing nyoto timbang roti sing nyereti, mending lakonono opo sing ning ngarep moto timbang mung angen anโ€ฆ https://t.co/6sPEkkVp5J
Retweeted by KENDAL STORYNakale wong lanang nek mung main mendem, ngrokok, dolan bengi iso dituntun nggo mari, tapi nek nakale wes wani medoโ€ฆ https://t.co/WknQVBNybt
Retweeted by KENDAL STORYIsih kerep mbayangke lucu polah tingkahmu, Sing nggawe aku sayang
Retweeted by KENDAL STORYguyonmu marai sayang , nanging sayangmu nggor guyonan .
Retweeted by KENDAL STORYDewean gapopo, Jare kancaku penting madang, ben ra punah:v
Retweeted by KENDAL STORYSipaling daster berkoyo di kening apa kabar ?โ˜บ๏ธ
Retweeted by KENDAL STORYPacaran kok tahun tahunan, kui pacaran opo kredit omah jane
Retweeted by KENDAL STORYPercayalah, kecewa tapi engga marah itu contoh sabar yang luar biasa.
Retweeted by KENDAL STORYngerti laut mati? kui aku seng bunuh!
Retweeted by KENDAL STORYMainkan saja peranmu, Bagianku,urusanku!
Retweeted by KENDAL STORYGausah sok-sokan mewarnai hidupku, aku wes seneng werno ireng.
Retweeted by KENDAL STORYOra usah ngoyo ngoyo urip kui wis ono dalane, wis diatur karo sing kuoso, dadi ora usah sambat, sak olehe, sak cukuโ€ฆ https://t.co/b9e1hmi2sU
Retweeted by KENDAL STORYJangan terlalu serius cewe sekarang sukanya bercanda.
Retweeted by KENDAL STORY
8/9
2022
ngandani dikiro ngekang, ngejarne dikiro wes ora peduli, disabari malah sak penake dewe, mengko yen tak tinggal jarโ€ฆ https://t.co/FAS9JXJ6l0
Retweeted by KENDAL STORY
8/8
2022
gek ndang do bahagia kono, aku tak keri wae mergo bahagiaku buanterrrrr tenanSudah punya cewe yg diprioritasin temen sama gamenya, nanti kalo cewe nya diprioritasin cowo lain ngamok, kelakuane sopo?
Retweeted by KENDAL STORYYah memang... ๐™Ž๐™ค๐™จ๐™ž๐™–๐™ก ๐™ˆ๐™š๐™™๐™ž๐™– itu โ€œmempermudah kita ๐˜ฝ๐™š๐™ง๐™ฅ๐™ช๐™ง๐™–-๐™ฅ๐™ช๐™ง๐™–, bahkan ๐˜ฝ๐™š๐™ง๐™ƒ๐™–๐™  Menjadi ๐˜ผ๐™ฅ๐™–'๐™ฅ๐™ช๐™ฃ yg ๐™Ž๐™š๐™—๐™š๐™ฃ๐™–๐™ง๐™ฃ๐™ฎ๐™– bukan kiโ€ฆ https://t.co/jbQ5bWDgm6
Retweeted by KENDAL STORYSedang Fokus Masa Depan karena "Tidak ada wanita yang bahagia bersama dengan pria yang tidak punya masa depan"
Retweeted by KENDAL STORYSerius nanya, cewek kalo suka sama cowok yang pertama dilihat apanya?
Retweeted by KENDAL STORYInpo lomba sambat sambat berhadiah mobil mewah dan rumah mewah
Retweeted by KENDAL STORYSakit banget rasanya kalo lagi berantem dia selalu bilang gini "udah aku bilang, kalo emang ga tahan kamu cari yangโ€ฆ https://t.co/fqXHdGofMK
Retweeted by KENDAL STORYdirewangi nganti kongene,kok gur disepeleke
Retweeted by KENDAL STORYumpomo pitulasan iki ono lomba nyakitin aku yakin mantanku mesti menang soale wes terlatih
Retweeted by KENDAL STORY @nggolekayang anggep wae mung dolan๐Ÿคฃ @Wongngisor1 seh nom golek nehwong elek koyo aku melu lomba tarik tambang mesti kalah soale tidak menarikCewek klo awal pertama PDKT aduhay perhatian nya melebihi kasih ibu kepada beta.
Retweeted by KENDAL STORY๐šœ๐šŽ๐š–๐šž๐šŠ ๐š˜๐š›๐šŠ๐š—๐š 90% ๐š‹๐šŽ๐š›๐š‘๐šŠ๐š›๐šŠ๐š™; โ€œ๐š“๐šŠ๐š—๐š๐šŠ๐š— ๐šŠ๐š๐šŠ (๐™ณ๐š’๐šŠ), ๐š”๐šŽ๐š๐š’๐š”๐šŠ ๐š”๐š’๐š๐šŠ ๐šœ๐š๐š‘ ๐š‹๐šŽ๐š›๐šœ๐šŠ๐š–๐šŠ ๐š๐š’ ๐šœ๐šž๐šŠ๐š๐šž ๐™ฒ๐šŽ๐š›๐š’๐š๐šŠ, _ ๐š’๐š—๐š๐šŠ๐š,,,! ๐šœ๐šŽ๐š–๐šž๐šŠ ๐š˜๐š›๐š ๐š™๐šž๐š—๐šขโ€ฆ https://t.co/Ne83a8FXce
Retweeted by KENDAL STORYYen nganggur gabut okeh gawean sambat asuog ngenemen urip.
Retweeted by KENDAL STORYSurvey membuktikan bahwa makan dipinggir jalan jauh lebih higienis, Daripada makan ditengah jalan.
Retweeted by KENDAL STORY @Refy_Adha Kaliwungu uakehh bangg @akunollshopp senasibb bangg @Calonsu41544424 gayamuu golek sing elek @Refy_Adha tonggoku akehnek sekirane iseh dolanan, ojo nglibatne wong tuwo. gelo nek rasido.Terima kasih telah berpura pura mencintai saya di saat saya mencintai anda dengan tulus..
Retweeted by KENDAL STORYMinggu pagi minta sate di kasihnya satru,hadeuhhh
Retweeted by KENDAL STORYSing sabar, kalanga menengah kebawah pancen rodok rekoso banget.
Retweeted by KENDAL STORYKowe nyemproti manuk koloran aku nyirami kembang tengtopan
Retweeted by KENDAL STORYkadang aku ki bingung, ngopo yo aku kok iso bingung:v
Retweeted by KENDAL STORYsayangi dirimu ,atau kita saling sayang aja?;)
Retweeted by KENDAL STORYPengen dadi CRAZY RICH tapi sementara nyicil CRAZY nya dulu, insya'allah RICH nya coming soon.
Retweeted by KENDAL STORYSaestu, mung pengen sampeyan.
Retweeted by KENDAL STORY
8/7
2022
@DewiNis38966019 berkat e endii gelem nyiapno? @heynaeptune yowes tak sayang waeWes bucin, pengertian, ngangeni, posesif, tapi cuek ro cah lio, koio sopo?
Retweeted by KENDAL STORYDi saat apa kamu merasa tenang? Di saat aku menceritakan keluh kesahku ke tuhan dan air mata mengiringi di setiap hal yang ku bicarakan.
Retweeted by KENDAL STORYkuat koyo gepuro ngadeg jejeg koyo tiang gendero
Retweeted by KENDAL STORYMalem Minggu acara nengndi mblo jomblo ?
Retweeted by KENDAL STORYKamu knapa dek, sini cerita ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
Retweeted by KENDAL STORY
8/6
2022

0