Sign in with Twitter

Username:

i mean it's okay but i still needs some help

421 Following   28,230 Followers   47,458 Tweets

Joined Twitter 1/8/19


@sadarrdirii bdg brp suhunyadingin..bro wtf i've order happy meal but why im still sad😔just hate me loljust leave my family out of it.some ppl will do anything crazy to get ur attention by attacking ur parents or even ur bro/sist what a dickidk man if u dont like me then hate me just do it, but if u start to talk shit bout my family ur an asshole. go to hellim happier than ever💗
10/6
2022
@vhdayn https://t.co/G4a0iaRT8L @alpokatmentega lebih ke capek mental sih @ihzayn__ 🥰 @wzxwsk 🥰🥰 @vhdayn hai love😗🤍🤍😗😗 https://t.co/NpsQMnqaM5
10/5
2022
goodnight 😴🌙 🖤 @dreyyceline @txtorgrandom 🥰💞💞craving for mie ayam @toofuckeduppp iya baru aku potong xixi😬my first selfie in October💞 https://t.co/gTymAHoraxlovely weather🥰🌨 @FerryAWijayanto #feelbad @FerryAWijayanto km lbihnice weather make me has a will to live @streptomicine ih ritual apaaaa @elwa kaya suara ayangaku cantik apa jelek sihcause ive been so alone for so longlife is not daijobu @dreyyceline muah @kepotukang1 u dumbpatrick represent me https://t.co/U3cKFuyjp0i wannaa go too tea plantationwhooooo are youu??gaada yang lebih indah dari siang siang hujan🤩
10/4
2022
w makan banyak bgt?!🥲🥲🥲🥲mager bgt sih @itsrandick gigihujan donginsecure i just gain weight 2kgpengen fish and chips deh
10/3
2022
goodnight 🌙 @streptomicine gpp boome https://t.co/HSufp3Uorg @rdwnbhrdn keren kak☺️wkwkwkwkeverybody need u @toofuckeduppp gaenak..craving for topokihai @arthrnz_ ko pindah c @Anakpertamaa__ liat aq @whyoudie_ mksi bg🙏🏻
10/2
2022
@bebehluck sabar bangmalem malem nge rank emang👍🏻 @psysadelic hadeh @caffeinebro mw gkmau memes dong plis @chrocomust yh:(cape bgtnangis yuksshinunoga e-wanangis https://t.co/9NsaYK8wKm @californiabedx semarang emg aneh anehini lucu https://t.co/KxzxuSEMprbertoto ketar ketir https://t.co/QUsPmTo6zwYAMETE KUDASAI😂 https://t.co/PkQc2Xa9aQ
Retweeted by gigi hadid @wheresthepeax kalo ga besok, lusa deh @wheresthepeax bangetpanas bgt pengen pindah bandung aja
10/1
2022
halo
9/30
2022
@amndzahra mamii😩😩😩😩😩😩😩haiPANTES LANCAR TERNYATA PAKE KUOTA🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 @vhdayn no :(ngantuk bgt astagaaaapgn bobobukannya mau hiperbola tapi semarang panas e ora umummending turu https://t.co/C4GiRj9Cwporg ngaret masalahnya apaan sihpls gue gamau mules di kampus ini jgn mules plis😩😩😩😩😩😩
9/29
2022
im get enoughi won't bother him anymoremy selfhealing https://t.co/4bKhhX4aAndm?nangis trs tiap mlm:(lagi sakit🤧
9/28
2022
@jscmilo gapunya @StevenPraydo kok :)badmoodtbladuh laper bgt gwehmaybe i am just not enough🎤🐁pap https://t.co/RNpaAidhdZ😜 https://t.co/X3Ar5d83yJ
9/27
2022
nangis yuuuuu yuuhttps://t.co/zpx51Vlp88welcome to..its okay its okay 🥲
9/26
2022

0