Sign in with Twitter

Username:

Ik ben een jonge pure vrouw met interesse voor ballet, moderne dans, sociaal juridische onderwerpen en religie. het bos en God geven me rust.

505 Following   250 Followers   3,785 Tweets

Joined Twitter 9/4/09


@MarleenOpSokken Topper jij kunt dit! @Ingeborgvraagt Geen, ik lust geen koffie. @artbydaan Wauw die is mooi!
6/2
2020
@giraffineerd Herkenbaar, ik was gister ook wat enthousiast aan het meezingen met opwekking toen de buurman op de m… https://t.co/O1D88cFbTM @giraffineerd Is het zo erg? @Ingeborgvraagt Opwekking gekeken!
6/1
2020
@artbydaan Wauw, ik vind hem nu al mooi! @artbydaan Een kleurijke zee? @artbydaan Wauw, super gaaf!
5/31
2020
@Marijkegroot Dikke knuffel! @Ingeborgvraagt Drukte in mijn hoofd @Ingeborgvraagt @sanquin @SanquinNL Ik zou het wel willen, maar voldoe niet aan de criteria @Miss___Rainbow Wauw die staat je super
5/30
2020
@opwekking Was een inspirerende preek! @Stitchitvon_ Wauw @Donderwolkje_ Ik geef meestal een kaartje waar ik een persoonlijke boodschap op schrijf.Ik kijk de digitale pinksterconferentie, jij ook? #samenkerksamensterk @Zoraya_tb Wauw! @MarleenOpSokken @broosvanmourik @roxxy84 Wat is een ZAG-gesprek als ik vragen mag, is een nieuwe term voor mij. @MarleenOpSokken Mobiele telefoon, oplader, tablet of laptop, met lader. Iets lekkers te eten voor op je kamer. Kle… https://t.co/OlXkWP2iRE @MarleenOpSokken Dat is al een hele stap! Weten is de helft! Dikke knuffel! @MarleenOpSokken Dikke knuffel! Kun je het zien als een helpende hand? Een helpende hand die je nu even nodig hebt. @artbydaan Aha super gaaf dat je schilderijen daar mogen hangen! @artbydaan Coool! Waar is dit? In een instelling? @Ingeborgvraagt Rust nemen om bij te tanken.
5/29
2020
@Astrid9877 Werkt prima bij niet op tijd betalen krijg je 1 herinnering en daarna pas aanmaningen met extra kosten. @artbydaan Die is cool!
5/28
2020
@SalamiStinkt Maak je borst maar nat, ik hoor hier in de gemeente alleen maar slechte verhalen. @Sjaakd3Bruin Wow, dat is heftig! @Sjaakd3Bruin Gekke actie, beëindiging van de behandeling kan niet zomaar. Zeker niet binnen 6 tot 8 weken. De zorg… https://t.co/J0qT6LyFXY @Ingeborgvraagt Geenof in iedergeval nauwelijks, gebruik ze niet meer, neem altijd zelf een tas mee. @SonjadePonja Ik voel me jong op 8 december wordt ik 37. @ZegmaarMarretje En wat als de ouders dat niet kunnen en er niemand anders in hun netwerk dat ook niet kan, wat dan? Kind niet naar school? @hetismejuffrouw Euhm, ja dat ken ik, maar dan in de bieb. Ik ga altijd met meer boeken weg dan dat ik eigenlijk wil. @Ingeborgvraagt @bruno_bruins Wat coool! @vogel_blauwe Ja, hoezo niet? @MarleenOpSokken Komt goed! Knuffel! @Dichtbij_Ilja Ikke 8% mannelijk en 92% vrouwelijk. @paazverhalen @Zoraya_tb Om die reden vraag ik altijd zelf mijn dossier op en neem ik het zelf mee @artbydaan Die is super cool!
5/27
2020
@artbydaan Euhm, nee, want ik vind pizza niet lekker. @Ingeborgvraagt Nee, maar wel later tot geloof gekomen. @_xDenise Knuffel, ik vind ze ook altijd vreselijk, dus mijn therapeut en ik doen het altijd ter loops en dat werkt perfect.
5/26
2020
@TammRock Voor een belletje van bijna een uur met een zuster uit de kerk en voor het spelen met mijn neefje van bij… https://t.co/gS1uvJ64An @artbydaan Wauw! @MarleenOpSokken Dikke knuffel! Ik hoop dat een opname mogelijk is! Denk aan je!
5/25
2020
@NancyGroningen Is het alleen dat ze het niet durft of zit hier een ander structureler probleem achter van niet goe… https://t.co/GXhIbJYnkg @Gent_ry Mijn neefje van bijna drie die me bij binnenkomst om de benen vliegt en waar ik direct mee mag spelen, omd… https://t.co/DiR8lbTMP4 @1DeliciousVinyl Ik merk dat meer geld hebben me helemaal niet gelukkig maakt. Ik leef van weinig en kan daardoor i… https://t.co/0O5uXDD9YUVieren moet je leren. Het heeft alles te maken met het geven van echte aandacht aan alles wat zich om je heen voord… https://t.co/sYUS7HpiMU @passenier1 Ja het stopt. Als iemand niet reageert heeft dat altijd een reden en laat diegene dan. @verab81 Het is dat jij het verteld, maar ik wist het nog steeds niet, maar ja ik zit ook niet vaak in een auto. @MarleenOpSokken Dikke knuffel! Dit is niet fijn! @passenier1 Ik ga eerlijk zijn, ik vind je behoorlijk opdringerig. Dat is waarom ik niet reageer.Het regent. https://t.co/BeUeXibZ7f @MarleenOpSokken Jemig! Dat is heftig! Dikke knuffel! @MarleenOpSokken Dikke knuffel! Maar deze helse pijnen zijn niet normaal. Heb je psycholoog somatische pijn? Missch… https://t.co/cM1gKxn2di @Ingeborgvraagt Op vakantie gaan naar Schiermonnikoog. @MarleenOpSokken Waarom bel je niet met de HAP, dit is niet normaal en hoef je niet te accepteren en kost je bakken met energie. @artbydaan Succes! De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, maar jij kunt dit! @artbydaan Wauw, ik vind hem nu al gaaf!Het lukt niet echt vandaag #kerkdienst kijken. #onrustig @Onhelder Sweet magnolias is een aanrader!
5/24
2020
@artbydaan Au, dat is niet fijn! Knuffel! @superzu Wow dat is een eind! Topper! @CyberJet_NL @sherenius @DutchyBengal @UWVnl En een dwangsom hoeven ze niet toe te kennen, die leg jij op, wel moet… https://t.co/XqdsW1I31E @CyberJet_NL @sherenius @DutchyBengal @UWVnl Als het UWV je netjes op de hoogte stelt per brief of mail dan kan dit… https://t.co/VW02FucQIe @Veiligheidinve1 Oké e. Toen had ik last van de autocorrectie ik bedoelde sweet magnolia’s @artbydaan Ben ik ook goed in. @Veiligheidinve1 O, ja terug kijken! Niet vergeten. Zweet magnolia’s op Netflix is ook leuk! Een beetje feel good met drama. @_xDenise Dankjewel! Ik zit er nog steeds in mijn badjas, maar ga me zo wel even aankledenOké het is ondertussen 13.15u en ik zit nog in mijn badjas. Ik was dan ook pas om 12.00u uit bed. Maar waarom mag i… https://t.co/XEAmWqliaf @DutchyBengal Er is een mogelijkheid om het UWV een dwangsom op te leggen met een in gebrekestelling, maar je moet… https://t.co/aieSSebS8W @zaagvis Top, wat fijn om te lezen dat het langzaam beter gaat! Dikke knuffel! @Ingeborgvraagt De stilte van mijn eigen huis, waarin ik Gods stem kan horen en kan ontprikkelen. @Ingeborgvraagt Ritje supermarkt denk ik.
5/23
2020
@DutchyBengal En dat is zo super fijn! @Veiligheidinve1 Knuffel! https://t.co/2Boo3q8AzN
5/22
2020
Retweet als je vandaag niet naar de kust bent gegaan 😂 #retweet #drukte #kust
Retweeted by Kim Benjamins @Ingeborgvraagt Te koud, want dan kan ik extra kleding aantrekken @AdJongh @Veiligheidinve1 Met een goede therapeut die precies ziet wanneer je dissocieert en je er snel weer bij kr… https://t.co/Ekr4WP1cMHMag ik het zeggen? Ja ik doe het gewoon. Ik heb een topdag gehad vandaag! @bobswart4 Heerlijk! Ik pakte mijn scootmobiel en zocht het platteland op! https://t.co/Rquilsjd2E @POL_JDubbeldam Top gedaan! Rust bewaren en terug brengen bij het verwarde mens werkt regelmatig, maar dat mes kan… https://t.co/j74RtvSEu6 @MarijkeJans Hier ook dezelfde reactie, maar door een heel andere aandoening. Mijn zilversplint is stuk en daarom d… https://t.co/XYrwbiMkRW @Bryan65165100 Topper! @LisettevCooten Hup je bed uit dan en ergens anders zoeken! 😉misschien in douche? Knuffel! Hoop dat het toch nog ee… https://t.co/7kh3W4VMhr @artbydaan Wauw!Het was super! Weer lekker bewegen en gewichtloos zijn in het @Twentebad ik heb genoten! @JltJ @zjosdekker Van harte gefeliciteerd! En maak er een fijne dag van!
5/21
2020
@Ingeborgvraagt Dat was mevrouw van Mierlo docent Nederlands, die zag als eerste dat het niet veilig was voor mij i… https://t.co/879grpr2Y8 @Ingeborgvraagt Een christelijk lied, nou ja eigelijk 2, namelijk opwekking 629 en mijn toevlucht van Sela.… https://t.co/sjn3chFlBP @MarleenOpSokken Gaaaaf! Wat ben jij een topper! @artbydaan Wow die zijn mooi! @Globeskater Precies en dat ga ik doen, want in dit rondje blijven rond cirkelen dat heeft geen zin.
5/20
2020
@JanHenk038 Topper die je bent! Herbelevingen kunnen je zo uitputten en dan is het fijn dat er zoiet is als topiram… https://t.co/sKVwk2kv9k @Martijntj87 @DutchyBengal @hugodejonge Ik heb het idee dat deze beslissing vaak niet weloverwogen wordt genomen en… https://t.co/pVAKgfG6x8 @charlotbouwman Precies, mijn therapeut wil wel, maar mag niet vanuit de organisatie. @Martijntj87 @DutchyBengal @hugodejonge Hoe bedoel je dit? De instelling waar ik therapie volg gedraagt zich verre… https://t.co/DmT5VdjV38 @Ingeborgvraagt Helemaal geen ijsje. Ik heb het koud!
5/19
2020

0